apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο ματριξ ζεις τυπε?μονο μηδενικα και ασους βλεπω
στο ματριξ ζεις τυπε?μονο μηδενικα και ασους βλεπω
καποτε ειχαν δειρει ενα μελος του σαιτ σε νετκαφε θυμασαι;σε νετ καφε ειμαι τυπε μπαινουν και αλλοι στο σαιτ απο δω
Ειναι "γιαφκα" εκει το μαγαζι ρεντ?σε νετ καφε ειμαι τυπε μπαινουν και αλλοι στο σαιτ απο δω
ποιος τις λεει αυτες τις κακοηθειες τυπε;τυπε πες και οτι μπαινει και αλλος με το νικ σου
σαν την γιαφκα του αριωνα τυπεΕιναι "γιαφκα" εκει το μαγαζι ρεντ?
Θα βγάλουμε μια τριαδούλα για τον βάτραχο?ποιος τις λεει αυτες τις κακοηθειες τυπε;
στο ματριξ ζεις τυπε?
εχει κλωνο ο πιπης τυπε;
θα μπερδεψε τα παραθυρα τυπε μαλλονΣτο θρεντ του στοιχηματος ρωτησες τον αλλον και απαντησε ο πιπης σαν να ρωτησες τον ιδιο.. Μπερδευτηκε ο καημενος
εχω δωσει στο τοπικ του στοιχηματος τυπεΘα βγάλουμε μια τριαδούλα για τον βάτραχο?
θα ειναι νεος στους κλωνους τυπεθα μπερδεψε τα παραθυρα τυπε μαλλον
θα ειναι νεος στους κλωνους τυπε
τουλαχιστον 200 ανακαλυψε ο αντισθενης τυπεΑυτο με τον ΠΠ οτι ηταν ο αρχοντας των κλωνων με ταγμα ολοκληρο στη διαθεση του ισχυει?
τυπε ποιος ήταν στο θρεντ της χρυσής αυγής που του κάνανε παράθεση παλιά του μηνύματα και έλεγε δεν τα χω γράψει εγω?τυπε πες και οτι μπαινει και αλλος με το νικ σου
ποιος τυπε?τυπε ποιος ήταν στο θρεντ της χρυσής αυγής που του κάνανε παράθεση παλιά του μηνύματα και έλεγε δεν τα χω γράψει εγω?
τυπε εγω ρωτάω και σύ ρωτάς εμένα? να με σκασεις θες?ποιος τυπε?