gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειχε τον λακιστραικερ αλλα τον σπασαμε στο τσατΟ τσαρλατάνος Αντμιν ποιούς κλώνους πιστεύεις οτι έχει?
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
ειχε τον λακιστραικερ αλλα τον σπασαμε στο τσατΟ τσαρλατάνος Αντμιν ποιούς κλώνους πιστεύεις οτι έχει?
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
τυπε αν εχει κλωνους ο αντιμ πρεπει να αυτομπαναριστει και να αναλαβει ο χαστουραςΟ τσαρλατάνος Αντμιν ποιούς κλώνους πιστεύεις οτι έχει?
Κάποια στιγμή θα μας βαρεθεί και θα την κάνει την αυτοχειρία.τυπε αν εχει κλωνους ο αντιμ πρεπει να αυτομπαναριστει και να αναλαβει ο χαστουρας
τυπε αν εχει κλωνους ο αντιμ πρεπει να αυτομπαναριστει και να αναλαβει ο χαστουρας
τι να βαρεθει μαν;για καθε μπερντμαν παιρνει 0,01 ευρω.......ξερεις για τι λεφτα μιλαμε τοσα χρονια τωρα;Κάποια στιγμή θα μας βαρεθεί και θα την κάνει την αυτοχειρία.
τυπε και μονο στα αθλητικα και στα πολιτικα να δεις τι υποστηριζει ο καθενας δεν στεκειΟ enduro παντως εχει βαλθει να αποδειξει οτι ειναι κλωνος σου τυπε Λες και εισαι εσυ με αλλο ονομα
και εγω αυτο τους λεω τυπε αλλα δεν το πιστευουν :Sδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ
Ζωντανό παράδειγμα ο γλου.δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ
Ποιό νικ είναι η αδυναμία σου?Εξαιρείτε ο αχαχούχας.και εγω αυτο τους λεω τυπε αλλα δεν το πιστευουν :S
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ
το ειχε πει και ο αχαχουχας,οποτε ισχυει τυπεκαι εγω αυτο τους λεω τυπε αλλα δεν το πιστευουν :S
εχει κλωνο ο πιπης τυπε;Ο κλωνος του πιπη τελικα σου απαντησε ή εμεινε η απαντηση του πιπη;
τυπε ο λογος του αχαχουχα ειναι εγγυησητο ειχε πει και ο αχαχουχας,οποτε ισχυει τυπε
μην μιλας,βλεπω αιπιδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ
Παπάρια βλέπειςμην μιλας,βλεπω αιπι
σε νετ καφε ειμαι τυπε μπαινουν και αλλοι στο σαιτ απο δωμην μιλας,βλεπω αιπι
τυπε και μονο στα αθλητικα και στα πολιτικα να δεις τι υποστηριζει ο καθενας δεν στεκει
μονο μηδενικα και ασους βλεπωΠαπάρια βλέπεις
τυπε πες και οτι μπαινει και αλλος με το νικ σουσε νετ καφε ειμαι τυπε μπαινουν και αλλοι στο σαιτ απο δω