gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και στα δυο σε χυνουμε στην μαπαΤι μαλακια θεμα ειναι αυτο παλι σαν το τσατ ενα πραγμα.
και στα δυο σε χυνουμε στην μαπαΤι μαλακια θεμα ειναι αυτο παλι σαν το τσατ ενα πραγμα.
γλυφεις και εσυ πατουσακια σαν τον κοτοσταμουλη τυπεπλαστικά θα είναι θα βρωμάνε ακόμα περισσότερο τα πόδια τους
Τι μαλακια θεμα ειναι αυτο παλι σαν το τσατ ενα πραγμα.
γλυφεις και εσυ πατουσακια σαν τον κοτοσταμουλη τυπε
σοβαρος ανθρωπος 55 χρονων καθεσαι και ανοιγεις κουβεντα με το πρεζονι τον τζαμαικαν
μονο καταθεση ψυχης που δεν εκανε ο σπασμενος απο την μπουρδελοακατασταση σαλονικης.....θα κανει καναν μηνα να ξαναμπεισε διέλυσε το πρεζόνι όμως
το 55 δεν στο επιστρέφω..θα μπορούσες να είσαι πατέρας μου
Τι μαλακια θεμα ειναι αυτο παλι σαν το τσατ ενα πραγμα.
μονο καταθεση ψυχης που δεν εκανε ο σπασμενος απο την μπουρδελοακατασταση σαλονικης.....θα κανει καναν μηνα να ξαναμπει
βατραχε εβγαλαν προσφορα τα λιντλ με 5 ευρω μπαλαρινες παπουτσια για φοιτητριες ελλεεινιδες η γνωμη σου
γιαυτο ηταν τ λιντ γεματο γυφτισσεςς
κατερρευσε το θρεντ με την ξαδελφη για αυτο τυπε....το πιο hot θρεντ αυτη τι στιγμη......
ικανο σε εχω να πηγαινεις για να παρεις ματι τυπε :oγιαυτο ηταν τ λιντ γεματο γυφτισσεςς
τυπε εγω παιζω μπαλα με ατομα υψηλου iq οπως εσυ,ο κοσνικ,ο μπιλυ,ο μεμος,ο σλαβυ,ο ντιμιτς,ο απολυτος και ετσι ανεβαινει το επιπεδο του σαιτo gl ειναι ωραιος τυπας
μερικοι αλλοι ειναι λιγο σαψαληδες χαλβαδες
γιαυτο ηταν τ λιντ γεματο γυφτισσεςς
ικανο σε εχω να πηγαινεις για να παρεις ματι τυπε :o
τυπε εγω παιζω μπαλα με ατομα υψηλου iq οπως εσυ,ο κοσνικ,ο μπιλυ,ο μεμος,ο σλαβυ,ο ντιμιτς,ο απολυτος και ετσι ανεβαινει το επιπεδο του σαιτ
δεν ασχολουμαι με δευτεραντζες
τυπε εγω παιζω μπαλα με ατομα υψηλου iq οπως εσυ,ο κοσνικ,ο μπιλυ,ο μεμος,ο σλαβυ,ο ντιμιτς,ο απολυτος και ετσι ανεβαινει το επιπεδο του σαιτ
μπα ειχα παει να παρω λιβερτζυ ρουχα π εχουνε περαση στις ελληνιδες
δεν ηξερε να παιζει μαν,το σπαμθρεντ θελει γερα νευρα σαν το ποκερ που επαιζε παλια ο βαρουληςo alex71 χαθηκε ομως :- :- :-