kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
λιγη ποδαριλα με φτιαχνει παντως εμενα
άσε λίγη φέτα να χαλάσει
λιγη ποδαριλα με φτιαχνει παντως εμενα
Δεν εχω μισος για τον γλιτσα τυπε, την ωρα μου περναω με τον τυρογαλα Παντως για τον κοσνικ επιμενω ειναι ενα απο τα ποιο σοβαρα ατομα εδω μεσα.Εισαι φορτωμενος με τον γλου μαν και εχεις θολωσει και δεν τα βλεπεις καθαρα τα πραγματα. Το θρεντ αυτο ειναι φουλ ποιοτικο και απαιτητικο. Οπως ειπε και ο προηγουμενος η γκαμα των θεματων που αναλυονται εδω μεσα ειναι τεραστια. Δες το παλι και μην προτρεχεις πανω στο μισος σου για τον γλου
απο τα λιγαο γλού ....σπουδαίο ...παλληκάρι :o :o :o :
μονος πιο σοβαρος ο λουτσοςΔεν εχω μισος για τον γλιτσα τυπε, την ωρα μου περναω με τον τυρογαλα Παντως για τον κοσνικ επιμενω ειναι ενα απο τα ποιο σοβαρα ατομα εδω μεσα.
αμα παρεις 20αρα ελλεινιδα το ντυσιμο τους δεν ξεπερνα τα 15 ευρω
μπαλαρινες πασουμια 5 ευρω λιντλ
σορτσακι 5 ευρω ζαρα
τοπακι φανελακι 1 ευρω απο καλαθια
στρινγκ απο τη λαικη
μεικ απ απο δειγματακια στο χοντο σεντερ
Δεν εχω μισος για τον γλιτσα τυπε, την ωρα μου περναω με τον τυρογαλα Παντως για τον κοσνικ επιμενω ειναι ενα απο τα ποιο σοβαρα ατομα εδω μεσα.
εγραψες δυο προτασεις χωρις αγγλικο στοιχειο λουτσακοο γλού ....σπουδαίο ...παλληκάρι :o :o :o :
Εισαι φορτωμενος με τον γλου μαν και εχεις θολωσει και δεν τα βλεπεις καθαρα τα πραγματα. Το θρεντ αυτο ειναι φουλ ποιοτικο και απαιτητικο. Οπως ειπε και ο προηγουμενος η γκαμα των θεματων που αναλυονται εδω μεσα ειναι τεραστια. Δες το παλι και μην προτρεχεις πανω στο μισος σου για τον γλου
και ολο αυτο να μυριζει και τζατζικιλα απο τα εβερεσταμα παρεις 20αρα ελλεινιδα το ντυσιμο τους δεν ξεπερνα τα 15 ευρω
μπαλαρινες πασουμια 5 ευρω λιντλ
σορτσακι 5 ευρω ζαρα
τοπακι φανελακι 1 ευρω απο καλαθια
στρινγκ απο τη λαικη
μεικ απ απο δειγματακια στο χοντο σεντερ
θεραπευτηκε ,θαυμα θαυμαεγραψες δυο προτασεις χωρις αγγλικο στοιχειο λουτσακο
και ολο αυτο να μυριζει και τζατζικιλα απο τα εβερεστ
νομίζω στα έβερεστ δεν βρίσκεις τζατζίκι
το κανε και στο θρεντ για την Ηλιαδη τυπεεγραψες δυο προτασεις χωρις αγγλικο στοιχειο λουτσακο
φερνουν απο το σπιτι σε μπολακινομίζω στα έβερεστ δεν βρίσκεις τζατζίκι
στο βολο και στην κατερινη βρισκεις τυπενομίζω στα έβερεστ δεν βρίσκεις τζατζίκι
κακως δεν εκανες αναφορα μαν σε πεδιο ευθυνης μου να επιληφθω και να το μπαναρω το μουνιτο κανε και στο θρεντ για την Ηλιαδη τυπε
εχει προπονηθει ο λουτσος
Δεν εχω μισος για τον γλιτσα τυπε, την ωρα μου περναω με τον τυρογαλα Παντως για τον κοσνικ επιμενω ειναι ενα απο τα ποιο σοβαρα ατομα εδω μεσα.
κατι δεν παει καλα , μηπως ειναι κλοπη στοιχειων οπως ειχε γινει παλιοτεραθεραπευτηκε ,θαυμα θαυμα