LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Οταν με ειχαν κιτρινισει μιλουσα με καποια νικ για καμια βδομαδα, ενας απο αυτους ηταν ο βατραχος
Εχει σωσει ζωες ο βατραχος δηλαδη
Οταν με ειχαν κιτρινισει μιλουσα με καποια νικ για καμια βδομαδα, ενας απο αυτους ηταν ο βατραχος
Εχει σωσει ζωες ο βατραχος δηλαδη
μαλακας εισαι?Πουστια θα του επαιζες μαν δηλαδη, δεν θα ειχες το θαρος να αναμετρηθεις μαζι του μονο με τις γροθιες σας
τυπε καλο ειναι το φαλαφελ αλλα ο μεμος εγινε σκατοχοντρος απο αυτες τις μαλακιες που τρωει και την καταθλιψη
μονο γκαμαιο βατραχος τωρα ή θα γραφει το μανιφεστο του κοσνικισμου, ή θα γκαμαει
μονο γκαμαι να
man οταν τον πανε απο εμφραγμα στο νοσοκομειο και πεθανει να ξερεις οτι εσυ θα φταις που τον μυησες σε εναν κοσμο λαιμαργιας και τζανκ φουντ και οχι τα κακης ποιοτητας φοινικελαια και ο πακις που τα σερβιρειΓιατί δεν απαντάς για το φαλάφελ ρε μαν?
Εσύ τι τρως δηλαδή και δεν χοντραίνεις...?
man οταν τον πανε απο εμφραγμα στο νοσοκομειο και πεθανει να ξερεις οτι εσυ θα φταις που τον μυησες σε εναν κοσμο λαιμαργιας και τζανκ φουντ και οχι τα κακης ποιοτητας φοινικελαια και ο πακις που τα σερβιρει
Οχι ζελεδάκια όπως εσύ.Γιατί δεν απαντάς για το φαλάφελ ρε μαν?
Εσύ τι τρως δηλαδή και δεν χοντραίνεις...?
Οχι ζελεδάκια όπως εσύ.
Αυτά σε κρατάνε σε φόρμα μανουέλ.εγω σημερα πχ εφαγα υγιεινα και λιτα ως συνηθως
πρωινο δυο φετες βουτυρο προβειο με μελι απο πευκο
δεκατιανο δυο ζαμπονοτυροπιτες και εναν φραπε σκετο
μεσημερι ενα φρεντο σκετο
μετα φακες ,συνοδεια κρεμμυδιου ξερου και τονου σε λαδι
καπνισα και ενα πακετο μαλμπορο
για βραδυ θα δουμε
εγω σημερα πχ εφαγα υγιεινα και λιτα ως συνηθως
για βραδυ θα δουμε
Στην καντίνα στην γέφυρα βαρυμπόμπης να πάει να χτυπήσει 1 γίγας.Πήγαινε και στοά να φας 6-7 σουβλάκια,να ισιώσεις...
το πρωί δεν τρως 2 κολίνες σκόρδο για την πίεση τύπε;εγω σημερα πχ εφαγα υγιεινα και λιτα ως συνηθως
για βραδυ θα δουμε