Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 432
- Πόντοι
- 36
ουτε εγω το θυμαμαι αυτοτι εννοεις τυπε????δωσε ινφο...
ο απολυτος ειναι υπερανω κρακ
ουτε εγω το θυμαμαι αυτοτι εννοεις τυπε????δωσε ινφο...
τον ειχε φτασει στα ορια του μαντι εννοεις τυπε????δωσε ινφο...
τωρα πρεπει εκτορας και μαστερ να αλλαξουν τις υπογραφες τους σε "χρηστιδης για αντμιν..."Τζιελ πως αισθανεσαι που εισαι συναδελφος του Χρηστιδη πλεον; Το επιπεδο των μοντ αυτου του ιστοτοπου ανεβηκε αισθητα
καθηγητης ιστοριας του σαιτ επρεπε να γινωουτε εγω το θυμαμαι αυτο
το μονο νικ που θα εσπαγε παρα λιγο τον απολυτο,να τα λεμε αυτα
τον εκτορα πρεπει να τον παντρεψουμε σιγα σιγα να παιρνω σειρα κι εγω μετατωρα πρεπει εκτορας και μαστερ να αλλαξουν τις υπογραφες τους σε "χρηστιδης για αντμιν..."
τωρα πρεπει εκτορας και μαστερ να αλλαξουν τις υπογραφες τους σε "χρηστιδης για αντμιν..."
τον εκτορα πρεπει να τον παντρεψουμε σιγα σιγα να παιρνω σειρα κι εγω μετα
μαν και ο μπόλντης είχε επιχειρήσει κάποτε να σπάσει τον απόλυτο αν θυμάσαι ήταν πολύ φιλότιμη προσπάθεια ;)
ενα δεν θα αποκαλυψω ποτε.....ποιος κρυβεται πισω απο τα δυο νικ του ιστοτοπου που απο τιμημενοι μετεπεσαν σε παλιους που ναι αλλιως ;)μαν και ο μπόλντης είχε επιχειρήσει κάποτε να σπάσει τον απόλυτο αν θυμάσαι ήταν πολύ φιλότιμη προσπάθεια ;)
κανε καμια υπερπολλαπλη παραθεση (στυλ λακη) με μια χαρακτηριστικη αποπειρα σπασιματος του απολυτου, να μαθαινουν και οι νεες γενιες....καθηγητης ιστοριας του σαιτ επρεπε να γινω
για δώσε υλικό
δωσε prtscrnμαν και ο μπόλντης είχε επιχειρήσει κάποτε να σπάσει τον απόλυτο αν θυμάσαι ήταν πολύ φιλότιμη προσπάθεια ;)
ενα δεν θα αποκαλυψω ποτε.....ποιος κρυβεται πισω απο τα δυο νικ του ιστοτοπου που απο τιμημενοι μετεπεσαν σε παλιους που ναι αλλιως ;)
ssgti και απολυτοςποιά είναι αυτά τα 2 νικ
γιατι ξετιμηθηκε ο απολυτος τυπε?ενα δεν θα αποκαλυψω ποτε.....ποιος κρυβεται πισω απο τα δυο νικ του ιστοτοπου που απο τιμημενοι μετεπεσαν σε παλιους που ναι αλλιως ;)
δωσε prtscrn
γιατι δεν ρωτατε τον ιδιο;γιατι ξετιμηθηκε ο απολυτος τυπε?
ssgti και απολυτος
ωχ ναι
ήταν τότε που του έλεγε ότι ενώ κατηγορούσε τις ελλεηνίδες στην πραγματικότητα είχε γκόμενα ελλεηνίδα και κάτι τέτοια έχω την εντύπωση ότι επικαλούταν και ντοκουμέντα που όμως δεν είδαμε ποτέ νομίζω ήταν η ίδια περίοδος που ο απόλυτος τον βάφτισε εριναλομόρτη