redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχθές τύπε φαλάφελ έφαγες;Πήγαινε και στοά να φας 6-7 σουβλάκια,να ισιώσεις...
εχθές τύπε φαλάφελ έφαγες;Πήγαινε και στοά να φας 6-7 σουβλάκια,να ισιώσεις...
δεν εχω πιεση ακομα ευτυχως οποτε το αποφευγωτο πρωί δεν τρως 2 κολίνες σκόρδο για την πίεση τύπε;
κανει καλο παντως να εχεις μια πλεξουδα σκορδοδεν εχω πιεση ακομα ευτυχως οποτε το αποφευγω
για το κακο το ματι τυπε,ζηλευουν πολλοι την ωραια μου κωμηκανει καλο παντως να εχεις μια πλεξουδα σκορδο
εχθές τύπε φαλάφελ έφαγες;
mas eleipses agorina
αν δυσκολευτείς πρόσεξε μην απελπιστείς μην αφαιρεθείς μη κουραστείς....μην ολιγοψυχήσεις...κι όταν χρειαστεί...κάνε και λίγη υπομονή βρε αδερφέ
σιλβα ξεχασες τυπεβατραχε 5 χρονια στο φορουμ ειδες να αλλαζει η ζωη σε διαφορα μελη του σαιτ
ο μπολντης απο 25αρης νερντουλας πληροφορικαριος εγινε 30αρης αξιωματικος του πολεμικου ναυτικου
η μουνιτσα 40αρα ανεργη κοινωνιολογος
η εριναλ μια ζωη τις ιδιες μαλακιες
ο αχαχουχας σταματησε τους κλωνους κ τα λαχεια στην ομονοια
η πουστικη κιθαρα αυτοκτονησε
ο τζιελ εγινε μοντερειτορ
η βελβυ παντρετηκε κ εκανε παιδι
η λουκριτια πηρε 15 κιλα
το μονο νικ που θα εσπαγε παρα λιγο τον απολυτο,να τα λεμε αυταΔοξα και τιμη στην πουστικη κιθαρα
η σιλβα δεν παντρευτηκε τον μαστερ;σιλβα ξεχασες τυπε
και τον μπολντοτυπο εκτορα
δεν ειχανε μαλωσει τοτε που αυτη αλλαζε νικ χωρις να τον ρωτησει?η σιλβα δεν παντρευτηκε τον μαστερ;
να ναι καλα τα παιδιαδεν ειχανε μαλωσει τοτε που αυτη αλλαζε νικ χωρις να τον ρωτησει?
αδελφος και συγαυρος ο χρηστιδης του ευχομαι καθε προοδο στον αγωνα τουΤζιελ πως αισθανεσαι που εισαι συναδελφος του Χρηστιδη πλεον; Το επιπεδο των μοντ αυτου του ιστοτοπου ανεβηκε αισθητα
τι εννοεις τυπε????δωσε ινφο...το μονο νικ που θα εσπαγε παρα λιγο τον απολυτο,να τα λεμε αυτα