gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να προσεχεις σε παρακαλω γιατι θα σε αναφερωτο ποσταρα μπας και ανοιξει την tv ο κοζμας και βαρεσει μια παχια
να προσεχεις σε παρακαλω γιατι θα σε αναφερωτο ποσταρα μπας και ανοιξει την tv ο κοζμας και βαρεσει μια παχια
αν θες να βαδισεις στα χναρια του Μεγα Διδασκαλου, να μην προειδοποιειςνα προσεχεις σε παρακαλω γιατι θα σε αναφερω
αυτο ηταν καλη μπηχτη για τον μακαριτηαν θες να βαδισεις στα χναρια του Μεγα Διδασκαλου, να μην προειδοποιεις
το δογμα του κοσνικισμου, λεει ΜΟΝΟ αληθειες μαν!αυτο ηταν καλη μπηχτη για τον μακαριτη
ειμαστε δογματικοι εμεις οι κοσνικιστες μαν....το δογμα του κοσνικισμου, λεει ΜΟΝΟ αληθειες μαν!
να προσεχεις σε παρακαλω γιατι θα σε αναφερω
κρακ κρακ
αει απο δω ρε τυρογαλο γαμω τις γραβιερες σου ρε τζομπανη
τυπε ο σεβαλιες με τον εκτορα βγαζαν στην φορα τα πιμια με το κουτσομπολιο τους οτι ο αλεξ πατησε το ρουφιανοκουμπι οποτε αυτοι ειναι υπευθυνοι για τον θανατο του
μεγαλη λερα τυπε
αλλα κι αυτος που παιρνει στα σοβαρα αναφορα αλεξ για τα πανηγυρια ειναι
ολο το σαιτ καλυτερααυτο το νημα πρεπει να κλεισει
ευθεια βολη κατα της διοικησης εκανα ,ειδες αγιε;
ποιον σηφαλιο μαν;τσικουδιες πινεις;Είδα. Καιροσκοπισμός.
Επωφεληθήκατε των ραδιουργιών και τις μετατρεψατε σε win-win κατάσταση. Με ενα "σμπάρο" πλήξατε και τον αριβίστα ανταγωνιστή σας (Μεσιέ) Σηφαλιό, γιατί ανέκαθεν εποφθαλμιούσατε την θεση του, αλλά και τον κ. Άλεξ, τον οποίον φθονείτε γιατί ειναι ετοιμόλογος, πνευματικα ανώτερος και σας διασύρει.
ποιον σηφαλιο μαν;τσικουδιες πινεις;
για τον αντι ελεγα
ειναι γνωστα αυτα τα πραγματα μανθα πεσουν κορμια σ αυτο το θρεντ
εχω διαχωρισει προ πολλου την θεση μου ειναι γνωστοΤότε να τον καταγγείλετε ευθέως για κακοδιαχείριση του παρόντος, και να αφήστε κατά μέρος τις Τασσώκαββαδίστικες δολοπλοκίες.
εχω διαχωρισει προ πολλου την θεση μου ειναι γνωστο