Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πρωτα να της δωσεις δυο μπατσες που δεν ξερει ποιες σακουλες να παρει η ελλεηνιδα  :birdman:
Τύπε αν καταλαβα καλα, παιζει να ψωνιζε σε σουπερ μαρκετ πρωτη φορα στη ζωη της.

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ότι για να βρει φρεσκο γαλα (μου εξηγησε ότι ηθελε να φτιαξει κρεμούλα) θα προχωρησει τερμα διαδρομου μεχρι να βρει τοιχο και θα βρει τα ψυγεία. Εφτιαξε τη φρατζα με το χερι, την περασε πισω από το αυτί της, χαμογελασε και προχωρησε.

τωρα θα την ξεσκιζει στου ζωγραφου κανας δαπιτοπαπαρας με ροζ πουλ εν μπερ πουλοβερακι κ σπυρια στην μουρη

εσυ κατσε εδω με τα παιδια

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στο καπάκι η τύπισσα θα πήγε σπίτι και θα έγραψε στο φέις για το σκηνικό με τον σαλιάρη μεσήλικα που γονάτισε μπροστά της και θα τον ξεφτίλισε με τις ελλεηνίδες φίλες της :idiot:
κατι τετοιοι τις κανουνε και συκωνουνε ψηλα τη μυτη τους τα βρωμομουνα....θανατος στους πιρφορους  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
στο καπάκι η τύπισσα θα πήγε σπίτι και θα έγραψε στο φέις για το σκηνικό με τον σαλιάρη μεσήλικα που γονάτισε μπροστά της και θα τον ξεφτίλισε με τις ελλεηνίδες φίλες της :idiot:
Το επομενο Σαββατο θα παω ιδια ωρα να την ξαναβρω. Και ελπιζω να μαθω και ονοματακι.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Ε ναι...αλλά τι να κανω, αφου με ρωτησε...να της πω δεν σου απανταω γιατι εισαι μικρη?
Ναι ρε αν δεν υπαρχει απωτερος σκοπος γιατι να ασχοληθεις.
Που στη δικια σου δηλαδη υπαρχει εστω και σαν σκεψη,εδω ηδη σχεδιαζεις νεο πιρφορισμα σε ενδεχομενη συναντηση το αλλο σαββατο :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το επομενο Σαββατο θα παω ιδια ωρα να την ξαναβρω. Και ελπιζω να μαθω και ονοματακι.
τυπε προσεχε γιατι εκει στην επαρχια μαθαινονται ολα και θα σε σουταρει η γυναικα :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τύπε αν καταλαβα καλα, παιζει να ψωνιζε σε σουπερ μαρκετ πρωτη φορα στη ζωη της.
18 χρονων μουλαρα και ηταν πρωτη της φορα σε σουπερ? τοτε μετα τις γροθιες μεχρι να πεσει κατω επρεπε να τις ριξεις και κλωτσιες στα πλευρα και τη μαπα

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

δεν σχολιασες το ποστ μου με το μισος μου για τις γυναικες

νιωθω ενας αυτοματος σατανας οταν βλεπω γυναικα στο δρομο σ ηλικεια 18-40 γαμευσιμη

σε παιδακια γριες ασχημες βοδια δεν μου βγαινει μενος  :think: :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
18 χρονων μουλαρα και ηταν πρωτη της φορα σε σουπερ? τοτε μετα τις γροθιες μεχρι να πεσει κατω επρεπε να τις ριξεις και κλωτσιες στα πλευρα και τη μαπα
Πρεπει να ηταν οντως η πρωτη φορα, γιατι κοιταζε τις τιμες στο ταμπελακι του πανω ραφιού, και της εξηγουσα ότι οι τιμες είναι στο κατω μερος. Επισης μου εκανε εντυπωση ότι εψαχνε το γαλα κοντα στα απορρυπαντικα, κατι που για οποιον ψωνιζει σε σουπερ μαρκετ είναι αδιανοητο, αφου τα τροφιμα είναι παντα κοντα σε αλλα τροφιμα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν σχολιασες το ποστ μου με το μισος μου για τις γυναικες

νιωθω ενας αυτοματος σατανας οταν βλεπω γυναικα στο δρομο σ ηλικεια 18-40 γαμευσιμη

σε παιδακια γριες ασχημες βοδια δεν μου βγαινει μενος  :think: :think: :think: :think:

λογικό είναι φίλε και εγώ μισώ όλες αυτές που δεν γαμάω όχι εκείνες που δεν θα γαμούσα :)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Πρεπει να ηταν οντως η πρωτη φορα, γιατι κοιταζε τις τιμες στο ταμπελακι του πανω ραφιού, και της εξηγουσα ότι οι τιμες είναι στο κατω μερος. Επισης μου εκανε εντυπωση ότι εψαχνε το γαλα κοντα στα απορρυπαντικα, κατι που για οποιον ψωνιζει σε σουπερ μαρκετ είναι αδιανοητο, αφου τα τροφιμα είναι παντα κοντα σε αλλα τροφιμα.
το γαλα ηταν συνθηματικο ρε μαν
3qyv3f.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαλλον ηταν απλα ηλιθια τυπε, αλλωστε δικαιολογειται και με το γεγονος πως επιασε την κουβεντα σε εναν γεροπιρφορο που γονατισε διπλα της και εμεινε εκει μεχρι να τον δει καποιος υπαλληλος να τον σηκωσει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom