Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.651
- Πόντοι
- 1.406
Αν την ξαναπετυχεις και ψωνιζετε μαζι να περασεις και να παρεις και 2-3 κουτια καποτες
λογικό είναι φίλε και εγώ μισώ όλες αυτές που δεν γαμάω όχι εκείνες που δεν θα γαμούσα
βατραχε ποσο μακρυα απο το σπιτι σου πηγες σημερα, περασες και δρομο με αυτοκινητα? δε φοβηθηκες?λογικό είναι φίλε και εγώ μισώ όλες αυτές που δεν γαμάω όχι εκείνες που δεν θα γαμούσα
Της μιλουσα και στον πληθυντικο και φαινοταν να το χαιρεται τύπεμαλλον ηταν απλα ηλιθια τυπε, αλλωστε δικαιολογειται και με το γεγονος πως επιασε την κουβεντα σε εναν γεροπιρφορο που γονατισε διπλα της και εμεινε εκει μεχρι να τον δει καποιος υπαλληλος να τον σηκωσει
Ευκολάκι, είναι στον διπλανο διαδρομο από τις σακουλες σκουπιδιών.Αν την ξαναπετυχεις και ψωνιζετε μαζι να περασεις και να παρεις και 2-3 κουτια καποτες
Πρεπει να ηταν οντως η πρωτη φορα, γιατι κοιταζε τις τιμες στο ταμπελακι του πανω ραφιού, και της εξηγουσα ότι οι τιμες είναι στο κατω μερος. Επισης μου εκανε εντυπωση ότι εψαχνε το γαλα κοντα στα απορρυπαντικα, κατι που για οποιον ψωνιζει σε σουπερ μαρκετ είναι αδιανοητο, αφου τα τροφιμα είναι παντα κοντα σε αλλα τροφιμα.
Ευκολακι κιολας!!!Ευκολάκι, είναι στον διπλανο διαδρομο από τις σακουλες σκουπιδιών.
Αν εχει και εκει αποριες ποιες ειναι οι καλυτερες κτλ,θα το πιασεις το υπονοουμενο ετσι?Ευκολάκι, είναι στον διπλανο διαδρομο από τις σακουλες σκουπιδιών.
Πίστεψε με, τοση φαντασια δεν εχω.πιστευω εφτιαξες αυτη την ιστορια απο το μυαλο σου για να σου δωσουμε λιγη σημασια στο σαιτ
ασε που περιμενει και η ροουζ με την παντοφλα εδωπιστευω εφτιαξες αυτη την ιστορια απο το μυαλο σου για να σου δωσουμε λιγη σημασια στο σαιτ
η αληθεια ειναι οτι πηγες στο σουπερμαρκετ ψωνισες εδωσες τα λεφτα στην χοντρη ταμια που σκαλιζε παραλληλα τη μυτη της κ εφυγες μην χασεις κανα ποστ
Αγαπη μου, δεν παιρνω. Απλως επειδή είναι πλάι στις σερβιέτες που παιρνω για την γυναικα μου, ξερω πού βρίσκονται.Ευκολακι κιολας!!!
Η λατρεμενη ρόζυ ξερει ότι δεν εχει να φοβαται τιποτα από φοιτητριουλες.ασε που περιμενει και η ροουζ με την παντοφλα εδω
Τωρα το σωσες!!!Αγαπη μου, δεν παιρνω. Απλως επειδή είναι πλάι στις σερβιέτες που παιρνω για την γυναικα μου, ξερω πού βρίσκονται.
και τα κατεψυγμενα διπλα στις σερβιετες τα εχουνε ρε απατεωνα?Αγαπη μου, δεν παιρνω. Απλως επειδή είναι πλάι στις σερβιέτες που παιρνω για την γυναικα μου, ξερω πού βρίσκονται.
με κατι τετοια ανεβαινεις στην εκτιμηση των μελων του σαιτ τυπε. Απλως επειδή είναι πλάι στις σερβιέτες που παιρνω για την γυναικα μου
Τα κατεψυγμένα είναι στην άλλη πλευρα ρε τύπε.και τα κατεψυγμενα διπλα στις σερβιετες τα εχουνε ρε απατεωνα?
λες να ειναι φθονος μαν?
ανθρωπινη φυση?
εννοειται, τοσο χαλια δεν υπαρχει αλληΗ λατρεμενη ρόζυ ξερει ότι δεν εχει να φοβαται τιποτα από φοιτητριουλες.
με κατι τετοια ανεβαινεις στην εκτιμηση των μελων του σαιτ τυπε
Υπαρχει καποιος κανονας του σαιτ ότι τα παντρεμένα μελη δεν αγοραζουν σερβιέτες για την γυναικα τους?με κατι τετοια ανεβαινεις στην εκτιμηση των μελων του σαιτ τυπε