memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
φαντασου τι εκτρωμα θα ηταν για να φτανουν τα αυτια της κατω απο τη μυτη τηςΈνα χαμογελο μεχρι τ αυτια ειχε τύπε.
φαντασου τι εκτρωμα θα ηταν για να φτανουν τα αυτια της κατω απο τη μυτη τηςΈνα χαμογελο μεχρι τ αυτια ειχε τύπε.
Της εξηγησα κιολας ότι οι μετριες σακουλες εχουν υψος 75 εκατοστα και οι μεγαλες 1 μετρο.Τώρα μάλιστα.
πιτσα πουλαει αυτος ο φουρνος;
Καλη ηταν.φαντασου τι εκτρωμα θα ηταν για να φτανουν τα αυτια της κατω απο τη μυτη της
Στεργιου εχει ωραια κέικ τύπε.στεργίου είναι τον τιμάω γιατί μου θυμίζει ΕΣ
Καλυτερα σε τετοιες φασεις ειναι να χτυπας επι τοπου,παντως δεν σου πεφτει λιγο μικρη ρε συ...Επειδή ηταν στο κατω ραφι και δεν εβλεπε την τιμη, γονατισα μπροστα της και της ελεγα τις τιμες. Τελικα πηρε αυτές που ειχαν 1,27 € γιατι στην αρχη πηγε να παρει τις ακριβες με 2,36 €. Θα κοιτάξω να την ξαναβρω το επομενο Σαββατο.
Επειδή ηταν στο κατω ραφι και δεν εβλεπε την τιμη, γονατισα μπροστα της και της ελεγα τις τιμες. Τελικα πηρε αυτές που ειχαν 1,27 € γιατι στην αρχη πηγε να παρει τις ακριβες με 2,36 €. Θα κοιτάξω να την ξαναβρω το επομενο Σαββατο.
πως και δεν ξαπλωσες στο πατωμα για να καθαρισει τα παπουτσια της που ειχε πατησει μια σκυλοκουραδα?Επειδή ηταν στο κατω ραφι και δεν εβλεπε την τιμη, γονατισα μπροστα της και της ελεγα τις τιμες. Τελικα πηρε αυτές που ειχαν 1,27 € γιατι στην αρχη πηγε να παρει τις ακριβες με 2,36 €. Θα κοιτάξω να την ξαναβρω το επομενο Σαββατο.
φαντασου τι εκτρωμα θα ηταν για να φτανουν τα αυτια της κατω απο τη μυτη της
Εγω γονατισα, εκεινη εκανε κοντα μου βαθυ καθισμα...Με τα προσωπα μας κοντα κοντα. Καλη φαση.γονατισε μπροστα της λεει ο μαλακας κ χαιρεται κιολας
τελικα αμα ειναι μαλακας ο ανθρωπος
Κατι αλλο της εξηγησες??Της εξηγησα κιολας ότι οι μετριες σακουλες εχουν υψος 75 εκατοστα και οι μεγαλες 1 μετρο.
σιγουρα, γιανα το λες εσυΚαλη ηταν.
Ε ναι...αλλά τι να κανω, αφου με ρωτησε...να της πω δεν σου απανταω γιατι εισαι μικρη?Καλυτερα σε τετοιες φασεις ειναι να χτυπας επι τοπου,παντως δεν σου πεφτει λιγο μικρη ρε συ...
και μετα κανατε και 69.......ασε μας ρε φιλε βραδιατικαΕγω γονατισα, εκεινη εκανε κοντα μου βαθυ καθισμα...Με τα προσωπα μας κοντα κοντα. Καλη φαση.
Ότι για να βρει φρεσκο γαλα (μου εξηγησε ότι ηθελε να φτιαξει κρεμούλα) θα προχωρησει τερμα διαδρομου μεχρι να βρει τοιχο και θα βρει τα ψυγεία. Εφτιαξε τη φρατζα με το χερι, την περασε πισω από το αυτί της, χαμογελασε και προχωρησε.Κατι αλλο της εξηγησες??
Εγω γονατισα, εκεινη εκανε κοντα μου βαθυ καθισμα...Με τα προσωπα μας κοντα κοντα. Καλη φαση.
και μετα κανατε και 69.......ασε μας ρε φιλε βραδιατικα
Δεν εχω προσθεσει τιποτα.και μετα κανατε και 69.......ασε μας ρε φιλε βραδιατικα
πρωτα να της δωσεις δυο μπατσες που δεν ξερει ποιες σακουλες να παρει η ελλεηνιδαΕ ναι...αλλά τι να κανω, αφου με ρωτησε...να της πω δεν σου απανταω γιατι εισαι μικρη?
γονατισε μπροστα της λεει ο μαλακας κ χαιρεται κιολας
τελικα αμα ειναι μαλακας ο ανθρωπος