apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως στην εφεραν ετσι ρε τυπε :Sέλα ντε και η μπουγάτσα μπαγιάτικη ήταν βασικά ξαναψημένα και τα δύο
πως στην εφεραν ετσι ρε τυπε :Sέλα ντε και η μπουγάτσα μπαγιάτικη ήταν βασικά ξαναψημένα και τα δύο
Τόσο καλό φλερτ κάνεις που σου πασάρουν τα ληγμένα.
σου περασε ποτε απο το μυαλο οτι τη σακουλα των σκουπιδιων την ηθελε για σε βαλει μεσα ;)Εγω σημερα τύπε πυρφοριζα με 18χρονη φοιτητρια στο σουπερ μαρκετ, που με ρωτουσε πού είναι οι σακουλες σκουπιδιών και το γαλα, επειδή πρωτη φορα ερχοταν στο σουπερ μαρκετ.
Ο μαλάκας φαίνεται απο τη φάτσα.πως στην εφεραν ετσι ρε τυπε :S
δεν εχει δει αλλο φαϊ στη ζωη του εκτος απο τοστακια τυπεπως στην εφεραν ετσι ρε τυπε :S
πως στην εφεραν ετσι ρε τυπε :S
Και μετα τύπε, εδωσα το χαρτακι προτεραιότητας μου στον παγκο με τα τυρια σε παχουλη τριανταχρονη, η οποια βιαζοταν. Και πιασαμε κουβεντουλα μετα μεχρι τα κατεψυγμένα.σου περασε ποτε απο το μυαλο οτι τη σακουλα των σκουπιδιων την ηθελε για σε βαλει μεσα ;)
Και μετα...?Παντως προσφερονται για γνωριμιες τα σουπερΕγω σημερα τύπε πυρφοριζα με 18χρονη φοιτητρια στο σουπερ μαρκετ, που με ρωτουσε πού είναι οι σακουλες σκουπιδιών και το γαλα, επειδή πρωτη φορα ερχοταν στο σουπερ μαρκετ.
η αδυναμια σου τυπεΚαι μετα τύπε, εδωσα το χαρτακι προτεραιότητας μου στον παγκο με τα τυρια σε παχουλη τριανταχρονη, η οποια βιαζοταν. Και πιασαμε κουβεντουλα μετα μεχρι τα κατεψυγμένα.
Και μετα τύπε, εδωσα το χαρτακι προτεραιότητας μου στον παγκο με τα τυρια σε παχουλη τριανταχρονη, η οποια βιαζοταν. Και πιασαμε κουβεντουλα μετα μεχρι τα κατεψυγμένα.
λογικο σημειο για κουβεντα μαζι σου τα κατεψυγμενα, απλα ηθελε να αποφυγει τις κρυαδες σουΚαι μετα τύπε, εδωσα το χαρτακι προτεραιότητας μου στον παγκο με τα τυρια σε παχουλη τριανταχρονη, η οποια βιαζοταν. Και πιασαμε κουβεντουλα μετα μεχρι τα κατεψυγμένα.
λέω να αρχίσω να φλερτάρω με πωλήτριες
Επειδή ηταν στο κατω ραφι και δεν εβλεπε την τιμη, γονατισα μπροστα της και της ελεγα τις τιμες. Τελικα πηρε αυτές που ειχαν 1,27 € γιατι στην αρχη πηγε να παρει τις ακριβες με 2,36 €. Θα κοιτάξω να την ξαναβρω το επομενο Σαββατο.Και μετα...?Παντως προσφερονται για γνωριμιες τα σουπερ
του πηρε τη σειρα η ελλεηνιδα και τον εβαλε στον παγο ;) κλασσικη αντιμετωπιση σε πιρφορουςΚαι μετα...?Παντως προσφερονται για γνωριμιες τα σουπερ
Ένα χαμογελο μεχρι τ αυτια ειχε τύπε.λογικο σημειο για κουβεντα μαζι σου τα κατεψυγμενα, απλα ηθελε να αποφυγει τις κρυαδες σου
πιτσα πουλαει αυτος ο φουρνος;δεν μου την έφεραν γιατί φαίνονταν μπαγιάτικα αλλά βαριόμουν να τρέχω αλλού
Τώρα μάλιστα.Επειδή ηταν στο κατω ραφι και δεν εβλεπε την τιμη, γονατισα μπροστα της και της ελεγα τις τιμες. Τελικα πηρε αυτές που ειχαν 1,27 € γιατι στην αρχη πηγε να παρει τις ακριβες με 2,36 €. Θα κοιτάξω να την ξαναβρω το επομενο Σαββατο.
χαχαχα
το ειχα πει στο νωντα παλια αυτο επειδη ειναι ευκολο να τις πλησιασεις κ μου ειπε οτι ειναι μαλακια
επισης του ειπα να δινω φλαιερς δειγματακια εξω στο δρομο για να γνωριζω μουνια κ μου ειχε πει οτι κ αυτο ηταν μαλακια
αμα δινεις 20αευρα στο δρομο ομως μια χαρα μουνακια σε πλησιαζουν , αυτα δε στα ειπε ο νωνταςχαχαχα
το ειχα πει στο νωντα παλια αυτο επειδη ειναι ευκολο να τις πλησιασεις κ μου ειπε οτι ειναι μαλακια
επισης του ειπα να δινω φλαιερς δειγματακια εξω στο δρομο για να γνωριζω μουνια κ μου ειχε πει οτι κ αυτο ηταν μαλακια