LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
μετά την επίθεση στον λάιον τώρα η σειρά του μέραρχου τα καλύτερα παιδιά στοχεύεις άτιμε ;)
Ποια επίθεση; Μου φύσηξε τ' αρχίδια ο auriol
μετά την επίθεση στον λάιον τώρα η σειρά του μέραρχου τα καλύτερα παιδιά στοχεύεις άτιμε ;)
βατραχε παραδεξου επιτελους οτι βλεπεις ερωτικα τον σλαβιανκα ολο το σαϊτ το εχει καταλαβει πια
το ονειρο σου να ησουν στη θεση του νιπουλ στο τραινακι που περιεγραψες ;) ανοιχτο γραμμα εισαι πια βατραχεσεξουαλικά ίσως θα τον έπαιρνα μάτι να τον γαμάει ο νίπουλ και αυτόν ένας τράβελος ;)
εγω για το καλο σου το λεω...
αυτοι οι σαταναδες εδω μεσα σου ρουφανε τα καλυτερα σου χρονια... ;)
το ονειρο σου να ησουν στη θεση του νιπουλ στο τραινακι που περιεγραψες ;) ανοιχτο γραμμα εισαι πια βατραχε
απλα μεχρι να μπει ο αλεξ και να γινουμε παλι φιλαρακια για τα ματια του κοσμου σου δειχνω οτι σε σπαω οποτε θελω για πλακα ;)βλέπω ξέθαψες το τσεκούρι του πολέμου κρίμα που θα καταλήξει στον κώλο σου ;)
αυριο θα καβαλησω τον αυτοματο σατανα που εχω
απλα μεχρι να μπει ο αλεξ και να γινουμε παλι φιλαρακια για τα ματια του κοσμου σου δειχνω οτι σε σπαω οποτε θελω για πλακα ;)
ρε φίλε το καλό είναι η παρέκβαση δεν έχεις καταλάβει τίποτα ακόμα ;)
Mein Kampf - και η ιστορια μου
Θρεντ πρότυπο
τον γλ ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει ο αντι σαν παραδειγμα του πως θα καταληξει ο βατραχος ετσι που το παει ;)Ο γλ θεωρείς ότι έσπασε την ημέρα που έκανε αναφορά στον εαυτό του και στις φωτό/κριτικές από τσαρδιά της επαρχίας...?![]()
Βάτραχε την αποψή σου για τον οργισμένο Άλεξ?βλέπω ξέθαψες το τσεκούρι του πολέμου κρίμα που θα καταλήξει στον κώλο σου ;)
εκανα μπανακι πριν με σαμπουαν χαμομηλιου
κατεβασα την χαιτη μου με βουρτσα κ τωρα στεγνωνει κ ειναι ομορφη κ πολυ απαλη![]()
τον γλ ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει ο αντι σαν παραδειγμα του πως θα καταληξει ο βατραχος ετσι που το παει ;)
Ο γλ θεωρείς ότι έσπασε την ημέρα που έκανε αναφορά στον εαυτό του και στις φωτό/κριτικές από τσαρδιά της επαρχίας...?![]()
Νιώθει μεγάλη περηφάνια για τις 400 ψεύτικες κριτικές που έχει γράψει στα πλαίσια της μισθωμένης εργασίας του και θεωρεί ότι εμείς τα μέλη του σάιτ θα πρέπει να τον σεβόμαστε για αυτό...
Προφανώς για τον ίδιο αποτελούν τον κολοφώνα της καριέρας του. Τι να πούμε κι εμείς που κάθε μέρα γράφουμε χιλιάδες γραμμές με λέξεις στη δουλειά μας.
Εγώ είμαι ο πρώτος που τον υπέσκαψα ψυχικά αμφισβητώντας την αναγνωρισιμότητα του στα μέλη του σάιτ. Αν και δεν έκανε κατάθεση ψυχής, σταμάτησε τον άγριο πόλεμο που διεξήγαγε ενάντια στους νωντότυπους ακόμα και με μπαν και παραδόθηκε και έχει γίνει πλέον, όπως του αναγνωρίζουν όλοι, πιστό μας γιουσουφάκι.
ΝΩΝΤΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ
ΝΩΝΤΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ
Τύπε,μην είσαι τόσο σκληρός...είναι καλό παλικάρι ο γλ...τώρα θα τρώει τίποτα κοψίδια και θα διαβάζει από το κινητό...![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκιο,δεν τα θυμάμαι... ;)Δεν είμαι σκληρός! Εμείς στο νωντισμό είμαστε γεναιόδωροι με τους υπηρέτες μας! Μια απλή ιστορική αναδρομή έκανα. Δεν τα έζησες από κοντά τότε, μας είχε κάνει άγριο πόλεμο!