Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βατραχε παραδεξου επιτελους οτι βλεπεις ερωτικα τον σλαβιανκα ολο το σαϊτ το εχει καταλαβει πια

σεξουαλικά ίσως θα τον έπαιρνα μάτι να τον γαμάει ο νίπουλ και αυτόν ένας τράβελος ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σεξουαλικά ίσως θα τον έπαιρνα μάτι να τον γαμάει ο νίπουλ και αυτόν ένας τράβελος ;)
το ονειρο σου να ησουν στη θεση του νιπουλ στο τραινακι που περιεγραψες  ;) ανοιχτο γραμμα εισαι πια βατραχε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω για το καλο σου το λεω...
αυτοι οι σαταναδες εδω μεσα σου ρουφανε τα καλυτερα σου χρονια... ;)

ρε φίλε το καλό είναι η παρέκβαση δεν έχεις καταλάβει τίποτα ακόμα ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ονειρο σου να ησουν στη θεση του νιπουλ στο τραινακι που περιεγραψες  ;) ανοιχτο γραμμα εισαι πια βατραχε

βλέπω ξέθαψες το τσεκούρι του πολέμου κρίμα που θα καταλήξει στον κώλο σου ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βλέπω ξέθαψες το τσεκούρι του πολέμου κρίμα που θα καταλήξει στον κώλο σου ;)
απλα μεχρι να μπει ο αλεξ και να γινουμε παλι φιλαρακια για τα ματια του κοσμου σου δειχνω οτι σε σπαω οποτε θελω για πλακα  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
απλα μεχρι να μπει ο αλεξ και να γινουμε παλι φιλαρακια για τα ματια του κοσμου σου δειχνω οτι σε σπαω οποτε θελω για πλακα  ;)

Ο γλ θεωρείς ότι έσπασε την ημέρα που έκανε αναφορά στον εαυτό του και στις φωτό/κριτικές από τσαρδιά της επαρχίας...?  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο γλ θεωρείς ότι έσπασε την ημέρα που έκανε αναφορά στον εαυτό του και στις φωτό/κριτικές από τσαρδιά της επαρχίας...?  :)
τον γλ ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει ο αντι σαν παραδειγμα του πως θα καταληξει ο βατραχος ετσι που το παει  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τον γλ ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει ο αντι σαν παραδειγμα του πως θα καταληξει ο βατραχος ετσι που το παει  ;)

ο μάβερικ έχει προσφέρει ενημερώσεις και τσόντα με το κιλό εγώ είμαι φύρα ρε σαλτιμπάγκε :idiot:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο γλ θεωρείς ότι έσπασε την ημέρα που έκανε αναφορά στον εαυτό του και στις φωτό/κριτικές από τσαρδιά της επαρχίας...?  :)

Νιώθει μεγάλη περηφάνια για τις 400 ψεύτικες κριτικές που έχει γράψει στα πλαίσια της μισθωμένης εργασίας του και θεωρεί ότι εμείς τα μέλη του σάιτ θα πρέπει να τον σεβόμαστε για αυτό... :idiot:

Προφανώς για τον ίδιο αποτελούν τον κολοφώνα της καριέρας του. Τι να πούμε κι εμείς που κάθε μέρα γράφουμε χιλιάδες γραμμές με λέξεις στη δουλειά μας.

Εγώ είμαι ο πρώτος που τον υπέσκαψα ψυχικά αμφισβητώντας την αναγνωρισιμότητα του στα μέλη του σάιτ. Αν και δεν έκανε κατάθεση ψυχής, σταμάτησε τον άγριο πόλεμο που διεξήγαγε ενάντια στους νωντότυπους ακόμα και με μπαν και παραδόθηκε και έχει γίνει πλέον, όπως του αναγνωρίζουν όλοι, πιστό μας γιουσουφάκι. :)

ΝΩΝΤΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νιώθει μεγάλη περηφάνια για τις 400 ψεύτικες κριτικές που έχει γράψει στα πλαίσια της μισθωμένης εργασίας του και θεωρεί ότι εμείς τα μέλη του σάιτ θα πρέπει να τον σεβόμαστε για αυτό... :idiot:

Προφανώς για τον ίδιο αποτελούν τον κολοφώνα της καριέρας του. Τι να πούμε κι εμείς που κάθε μέρα γράφουμε χιλιάδες γραμμές με λέξεις στη δουλειά μας.

Εγώ είμαι ο πρώτος που τον υπέσκαψα ψυχικά αμφισβητώντας την αναγνωρισιμότητα του στα μέλη του σάιτ. Αν και δεν έκανε κατάθεση ψυχής, σταμάτησε τον άγριο πόλεμο που διεξήγαγε ενάντια στους νωντότυπους ακόμα και με μπαν και παραδόθηκε και έχει γίνει πλέον, όπως του αναγνωρίζουν όλοι, πιστό μας γιουσουφάκι. :)

ΝΩΝΤΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ

Τύπε,μην είσαι τόσο σκληρός...είναι καλό παλικάρι ο γλ...τώρα θα τρώει τίποτα κοψίδια και θα διαβάζει από το κινητό... :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
99763_1387053274.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε,μην είσαι τόσο σκληρός...είναι καλό παλικάρι ο γλ...τώρα θα τρώει τίποτα κοψίδια και θα διαβάζει από το κινητό... :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν είμαι σκληρός! Εμείς στο νωντισμό είμαστε γεναιόδωροι με τους υπηρέτες μας! Μια απλή ιστορική αναδρομή έκανα. Δεν τα έζησες από κοντά τότε, μας είχε κάνει άγριο πόλεμο!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν είμαι σκληρός! Εμείς στο νωντισμό είμαστε γεναιόδωροι με τους υπηρέτες μας! Μια απλή ιστορική αναδρομή έκανα. Δεν τα έζησες από κοντά τότε, μας είχε κάνει άγριο πόλεμο!
Έχεις δίκιο,δεν τα θυμάμαι... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom