Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Θα φτιάξεις φωτό με αυτόματο σατανά; Να δείχνει ένα σατανά που κατά κάποιον τρόπο να είναι αυτόματος;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν είμαι σκληρός! Εμείς στο νωντισμό είμαστε γεναιόδωροι με τους υπηρέτες μας! Μια απλή ιστορική αναδρομή έκανα. Δεν τα έζησες από κοντά τότε, μας είχε κάνει άγριο πόλεμο!
καποτε το να δηλωνεις υποστηρικτης των νωντοτυπων κοστιζε μπαν ή εκπτωση του αξιωματος σου τυπε ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καποτε το να δηλωνεις υποστηρικτης των νωντοτυπων κοστιζε μπαν ή εκπτωση του αξιωματος σου τυπε ;)

Έτσι είναι! Κύλησε πολύ αίμα για να θεμελιωθεί η κυριαρχία μας στο φόρουμ. Θυσιάστηκαν και αθώοι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσι είναι! Κύλησε πολύ αίμα για να θεμελιωθεί η κυριαρχία μας στο φόρουμ. Θυσιάστηκαν και αθώοι...
τελικα η ολοκληρωτικη νικη θα ερθει μονο οταν γινει αντμιν ο χαστουρας :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι έγραψε και για την αποτυχία του στις γυναίκες ο γλίτσας... Έχει κανείς το λινκ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Νιώθει μεγάλη περηφάνια για τις 400 ψεύτικες κριτικές που έχει γράψει στα πλαίσια της μισθωμένης εργασίας του και θεωρεί ότι εμείς τα μέλη του σάιτ θα πρέπει να τον σεβόμαστε για αυτό... :idiot:

Προφανώς για τον ίδιο αποτελούν τον κολοφώνα της καριέρας του.
sorry man αλλα ειχα δουλεια στην τουαλετα μου,εφτιαξα παλι εναν κολοφωνα τεραστιο
images

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
sorry man αλλα ειχα δουλεια στην τουαλετα μου,εφτιαξα παλι εναν κολοφωνα τεραστιο
images

Δεν παίρνεις κινητό στην τουαλέτα; Δεν πρεπει να μενει κανενα λεπτο χαμενο στην πραγματικη ζωή, σύνελθε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.030
Πόντοι
2.606
Νιώθει μεγάλη περηφάνια για τις 400 ψεύτικες κριτικές που έχει γράψει στα πλαίσια της μισθωμένης εργασίας του και θεωρεί ότι εμείς τα μέλη του σάιτ θα πρέπει να τον σεβόμαστε για αυτό... :idiot:

Προφανώς για τον ίδιο αποτελούν τον κολοφώνα της καριέρας του. Τι να πούμε κι εμείς που κάθε μέρα γράφουμε χιλιάδες γραμμές με λέξεις στη δουλειά μας.

Εγώ είμαι ο πρώτος που τον υπέσκαψα ψυχικά αμφισβητώντας την αναγνωρισιμότητα του στα μέλη του σάιτ. Αν και δεν έκανε κατάθεση ψυχής, σταμάτησε τον άγριο πόλεμο που διεξήγαγε ενάντια στους νωντότυπους ακόμα και με μπαν και παραδόθηκε και έχει γίνει πλέον, όπως του αναγνωρίζουν όλοι, πιστό μας γιουσουφάκι. :)

ΝΩΝΤΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ
σοβαρές καταγγελίες αναμένουμε απάντηση απο τον αντίδικο

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πιστευεις σε αμεση δημοκρατια στο σαιτ δηλαδη τυπε? :grin:
Απο αρχαιοτάτων χρόνων μας δίδαξαν την πραγματική δημοκρατία,Εκκλησία του δήμου,Συγκλητός τριάκοντα τύρρανοι  :grin:
εμείς γιατί να μην διεκδικήσουμε τα κεκτημένα.  :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
"Πιο πολύ για στούντιο μοιάζει έτσι πως το περιγράφετε. Αν δεν έχει και καθόλου μασάζ, τι μασατζίδικο είναι τότε? Και αν μπαίνουν κατ' ευθείαν στο ψητό, χάνεται η μαγεία του τελετουργικού (μασάζ και μετά με τρόπο στο ψητό). Αυτό είναι που μετράει νομίζω."

Η μαγεία του χεσίματος δε χάνεται ποτέ βάτραχε! :shit:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, έχει κανείς καμιά γνώμη για την καφετέρια Bella Vida που είναι δίπλα από το Park Hotel, στο πεδίο του Άρεως επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας???

Ρε μάγκες, ένα ξενοδοχείο-cafe ΧΧΧ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ", που είναι στην Ιουλιανού, ένα στενάκι παράλληλο ανάμεσα από Λ.Αλεξάνδρας και Μετσόβου (στο ύψος του Μουσείου) ξέρει κανείς τι παίζει με την πάρτη του?

Εκεί γύρω συχνάζει ο βάτραχος. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πληροφοριακα οταν βγει ο συριζα ο ψευτοαντμιν θα ειναι μαριονετα

το σαιτ θα κρατικοποιηθει,ο πορνοπαπος θα αναλαβει πολιτικος κομισαριος,εγω στρατιωτικος διοικητης και ο κοσνικ θα γινει μοντ στα πλαισια της συγκυβερνησης με την αντιμνημονικη δεξια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom