Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γενικά δεν μου αρέσει να ηθικολογώ, αλλά αν πράγματι φώναζε "μη και μη" -όπως λες- και εσύ συνέχιζες, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν σε τιμάει ιδιαίτερα.

Δεν ήταν πάντα μισογύνης (απάντηση σε συναγωνιστή που ξεκώλιαζε πόρνη). :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πληροφοριακα οταν βγει ο συριζα ο ψευτοαντμιν θα ειναι μαριονετα

το σαιτ θα κρατικοποιηθει,ο πορνοπαπος θα αναλαβει πολιτικος κομισαριος,εγω στρατιωτικος διοικητης και ο κοσνικ θα γινει μοντ στα πλαισια της συγκυβερνησης με την αντιμνημονικη δεξια
δηλαδη αντι για τυπε θα λεμε συντροφε? :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
πληροφοριακα οταν βγει ο συριζα ο ψευτοαντμιν θα ειναι μαριονετα

το σαιτ θα κρατικοποιηθει,ο πορνοπαπος θα αναλαβει πολιτικος κομισαριος,εγω στρατιωτικος διοικητης και ο κοσνικ θα γινει μοντ στα πλαισια της συγκυβερνησης με την αντιμνημονικη δεξια

Να μου το θυμηθειs.....Αυτοι μια μερα , μεχρι μουστακι θα σε βαλουν να ξυρισειs

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτες οι προσφωνησεις θα ειναι για τον πολιτικο πυρηνα οχι για σας τα απλα μελη

Μαν έτρωγα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών...στα καπάκια βλέπω κουράδες κτλ...στο βατραχοθρέντ... :S
Έτσι μου΄ρχεται να σου ανεβάσω τίποτα αιμορροΐδες.... :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Έτσι είναι! Κύλησε πολύ αίμα για να θεμελιωθεί η κυριαρχία μας στο φόρουμ. Θυσιάστηκαν και αθώοι...

Το μόνο αίμα που μπορεί να έχει κυλήσει από εσάς είναι εμμήνου ρύσης.  Άντε και καμιάς παρονυχίδας που πήρατε ξώφαλτσα στο μανικιούρ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μαν έτρωγα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών...στα καπάκια βλέπω κουράδες κτλ...στο βατραχοθρέντ... :S
Και δεν εισαι ο μονος.
Αναρωτιέμαι ποια σκεψη οδηγει καποιον να αναζητησει φωτογραφια κουραδας και να την ποσταρει. Προφανως η ιδια σκεψη που οδηγει μερικους εδώ μεσα να μιλανε ακατάπαυστα χωρις να λενε τιποτα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και δεν εισαι ο μονος.
Αναρωτιέμαι ποια σκεψη οδηγει καποιον να αναζητησει φωτογραφια κουραδας και να την ποσταρει. Προφανως η ιδια σκεψη που οδηγει μερικους εδώ μεσα να μιλανε ακατάπαυστα χωρις να λενε τιποτα.

Υπάρχει η "Ημερήσια ενημέρωση για Χέσιμο"...που μπορείς να ποστάρεις...κουράδες/χέστρες κτλ... :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και δεν εισαι ο μονος.

tumblr_mnhs3r2vcP1qalel0o1_500.gif
;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και δεν εισαι ο μονος.
Αναρωτιέμαι ποια σκεψη οδηγει καποιον να αναζητησει φωτογραφια κουραδας και να την ποσταρει.

Δεν είναι σκέψη. Είναι ο νευρικός κλονισμός που ΜΟΝΟ ΕΓΩ ως νωντότυπος μπορώ να επιτύχω και μάλιστα με ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤ.

Να τα βλέπουν κάτι τσουτσέκια που παιδεύονται και παιδεύονται και τα λόγια τους ακούγονται σαν υπόκωφες πορδές.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom