Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

νομίζεις ο μέραρχος θα δεχόταν εντολές από κοκκινοτρίχη ψευτοάντμιν όχι βέβαια αν ήταν άντμιν ο χαστούρας όμως θα καθάριζε για αυτόν δίχως να περιμένει να του το πει αντιλαμβάνεσαι την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
νομίζεις ο μέραρχος θα δεχόταν εντολές από κοκκινοτρίχη ψευτοάντμιν όχι βέβαια αν ήταν άντμιν ο χαστούρας όμως θα καθάριζε για αυτόν δίχως να περιμένει να του το πει αντιλαμβάνεσαι την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις :)

Δε σε αφορουν αυτα.

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

εκανα μπανακι πριν με σαμπουαν χαμομηλιου

κατεβασα την χαιτη μου με βουρτσα κ τωρα στεγνωνει κ ειναι ομορφη κ πολυ απαλη  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαλακα βατραχε σε ξεφτιλισε ο ιπποτης  :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εκανα μπανακι πριν με σαμπουαν χαμομηλιου

κατεβασα την χαιτη μου με βουρτσα κ τωρα στεγνωνει κ ειναι ομορφη κ πολυ απαλη  :)

να βάλεις πετσέτα από κάτω αν ακουμπάει το χαιτικό στην μπλούζα θα στην βρέξει και πας για ψύξη πρόσεχε έχει ψύχρα πια το καλοκαίρι έφυγε ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βατραχε τον θυμασαι αυτον ειναι παλιος  ;)

Γελαω πολυ που ασχοληστε με 5-6 μοντελο εφοπλιστογκομενες που αμα δεν δουνε Ε9 και λογαριασμο στη Γενευη δεν πανε.

Ρε σεις ακομα και αν κανουν βιζιτες αυτες δεν θα πανε με κανεναν που θελει να πληρωσει.....

Αμα τις μετρησετε ολες σαν το τσογλανακι αυτο ειναι καμια δεκαρια... ας τις ξεπερασουμε να κανουν την δοθλιτσα τους με "γνωστους" το τονιζω αυτο "γονους παμπλουτων οικογενιων " οσο περναει η μπογια τους και ας κοιταξετε τιποτα που ειναι πιο δεκτικο.

πραγματικα πλην απειροελαχιστων εξερεσεων που καποιος ετυχε και γαμησε γιατι κοιμηθηκε ο θεος η αντικοιμενικα ειναι αδωνης αυτες κανουν δουλεια καθε μερα με τον τροπο τους και εμεις δεν ειμαστε arget group.

συγχωρηστε με για τον τονο μου δεν εχω προθεση να την πω σε κανενα αλλα ειναι αστειο να ασχολησε με τετοιες γκομενες και να ρωτας αν κανουν βιζιτες (σε εσενα και εμενα )

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
να βάλεις πετσέτα από κάτω αν ακουμπάει το χαιτικό στην μπλούζα θα στην βρέξει και πας για ψύξη πρόσεχε έχει ψύχρα πια το καλοκαίρι έφυγε ;)

ψυχρα εχει εξω εγω δεν βγαινω ποτε εξω

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ηρθε μεσα στο σπιτι σου και σε εχυσε στη μαπα κι εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τις κοτσιδες του σλαβιανκα  :jerking:

τον στρίμωξα στα σχοινιά και αρνήθηκε να απαντήσει δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στα νεφρά και τώρα σώπασε ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o μπολντης τι ζωνη εχει :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τον στρίμωξα στα σχοινιά και αρνήθηκε να απαντήσει δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στα νεφρά και τώρα σώπασε ;)
κατι μου λεει πς στη συναντηση των μελων εσυ θα εισαι εξαφανισμενος μαζι με τον σλαβιανκα μεσα σε καποιο μπιχλιασμενο δωματιο του απαξιωμενου σπιτιου του αντισθενη που θα φιλοξενησει το εβεντ  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ζωνη αδυνατισματος

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom