Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
οχι αλλα θα παρω κρικο απο ηφαιστου
To μπολντη τον δερνεις?
οχι αλλα θα παρω κρικο απο ηφαιστου
Δε σου λεω
νομίζεις ο μέραρχος θα δεχόταν εντολές από κοκκινοτρίχη ψευτοάντμιν όχι βέβαια αν ήταν άντμιν ο χαστούρας όμως θα καθάριζε για αυτόν δίχως να περιμένει να του το πει αντιλαμβάνεσαι την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις![]()
νομίζεις ο μέραρχος θα δεχόταν εντολές από κοκκινοτρίχη ψευτοάντμιν όχι βέβαια αν ήταν άντμιν ο χαστούρας όμως θα καθάριζε για αυτόν δίχως να περιμένει να του το πει αντιλαμβάνεσαι την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις![]()
Δε σε αφορουν αυτα.
Aυτόν και ο παπαζόλης τον δέρνει. ;)To μπολντη τον δερνεις?
εκανα μπανακι πριν με σαμπουαν χαμομηλιου
κατεβασα την χαιτη μου με βουρτσα κ τωρα στεγνωνει κ ειναι ομορφη κ πολυ απαλη![]()
Γελαω πολυ που ασχοληστε με 5-6 μοντελο εφοπλιστογκομενες που αμα δεν δουνε Ε9 και λογαριασμο στη Γενευη δεν πανε.
Ρε σεις ακομα και αν κανουν βιζιτες αυτες δεν θα πανε με κανεναν που θελει να πληρωσει.....
Αμα τις μετρησετε ολες σαν το τσογλανακι αυτο ειναι καμια δεκαρια... ας τις ξεπερασουμε να κανουν την δοθλιτσα τους με "γνωστους" το τονιζω αυτο "γονους παμπλουτων οικογενιων " οσο περναει η μπογια τους και ας κοιταξετε τιποτα που ειναι πιο δεκτικο.
πραγματικα πλην απειροελαχιστων εξερεσεων που καποιος ετυχε και γαμησε γιατι κοιμηθηκε ο θεος η αντικοιμενικα ειναι αδωνης αυτες κανουν δουλεια καθε μερα με τον τροπο τους και εμεις δεν ειμαστε arget group.
συγχωρηστε με για τον τονο μου δεν εχω προθεση να την πω σε κανενα αλλα ειναι αστειο να ασχολησε με τετοιες γκομενες και να ρωτας αν κανουν βιζιτες (σε εσενα και εμενα )
μαλακα βατραχε σε ξεφτιλισε ο ιπποτης![]()
να βάλεις πετσέτα από κάτω αν ακουμπάει το χαιτικό στην μπλούζα θα στην βρέξει και πας για ψύξη πρόσεχε έχει ψύχρα πια το καλοκαίρι έφυγε ;)
βατραχε τον θυμασαι αυτον ειναι παλιος ;)
ηρθε μεσα στο σπιτι σου και σε εχυσε στη μαπα κι εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τις κοτσιδες του σλαβιανκααυθαίρετο συμπέρασμα από τον αγαπητικό του άλεξ ;)
ηρθε μεσα στο σπιτι σου και σε εχυσε στη μαπα κι εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τις κοτσιδες του σλαβιανκα![]()
κατι μου λεει πς στη συναντηση των μελων εσυ θα εισαι εξαφανισμενος μαζι με τον σλαβιανκα μεσα σε καποιο μπιχλιασμενο δωματιο του απαξιωμενου σπιτιου του αντισθενη που θα φιλοξενησει το εβεντ ;)τον στρίμωξα στα σχοινιά και αρνήθηκε να απαντήσει δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στα νεφρά και τώρα σώπασε ;)
άλφα ταφ ;)o μπολντης τι ζωνη εχει![]()
Πάνινη.o μπολντης τι ζωνη εχει![]()
υφασματινη για να μη του πεφτει το παντελονι ;)o μπολντης τι ζωνη εχει![]()