Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σε κάθε κέντρο πέρναγε ο τύπος που το προωθούσε έβγαζε ομιλία και τον κοιτούσαμε τα κωλοφάνταρα από κάτω σαν χάνοι ντροπή του ο ξεφτιλισμένος εκμεταλλεύεται ζαλισμένες ψυχές νέων ανθρώπων για να πουλήσει :s&m_3:

Ναι το μουνόπανο,αλλά το έχω ακόμα... :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αραίωσέ τον με λίγο μίλκο φράουλα δεν κάνει καλό :)
μιλκο πινουνε οι φλωροι μαν  ;) οι νωντοτυποι πινουν σμουδιε απο βοδινο κρεας ωμο με μισο λιτρο ταμπασκο και ενα τσιμεντενιο τουβλο αραιωμενο με λιγο ζωμο κοτας  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω δε νοιωθω κανενα οικτο για τους αδυναμους μαν, ο νωντισμος κυλαει μεσα στο αιμα μου  :)

Έτσι! Έχουμε ατσαλωθεί στην κακοποίηση των αδύναμων!  :grin:

Βάτραχε, εσύ που σκέφτεσαι μεταφυσικά, ποιές είναι οι πιθανότητες να είμαστε δαιμονισμένοι;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι το μουνόπανο,αλλά το έχω ακόμα... :)

μαν λέει μήπως πώς μπορείς να ανάψεις φωτιά από πάγο το είχα δει να αναφέρεται ως τακτική επιβίωσης σε ταινία και το είχα πει παλιότερα στο σπαμοθρέντ ή μόνο για το πώς παγώνεις το καρπούζι όταν είσαι στην ύπαιθρο καλοκαίρι χωρίς ψυγείο κάτι τέτοιες μαλακίες θυμάμαι μας έλεγε :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαν λέει μήπως πώς μπορείς να ανάψεις φωτιά από πάγο το είχα δει να αναφέρεται ως τακτική επιβίωσης σε ταινία και το είχα πει παλιότερα στο σπαμοθρέντ ή μόνο για το πώς παγώνεις το καρπούζι όταν είσαι στην ύπαιθρο καλοκαίρι χωρίς ψυγείο κάτι τέτοιες μαλακίες θυμάμαι μας έλεγε :)
ο δημητρακης ειχε γραψει για το πως γαμα το καρπουζι μαν, πιο πρακτικο νομιζω, τη γνωμη σου ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έτσι! Έχουμε ατσαλωθεί στην κακοποίηση των αδύναμων!   :grin:

Βάτραχε, εσύ που σκέφτεσαι μεταφυσικά, ποιές είναι οι πιθανότητες να είμαστε δαιμονισμένοι;

εδώ δεν μιλάμε πλέον για πιθανότητα αλλά για βεβαιότητα μαν δεν χρειάζεται να σου γυρίζει το κεφάλι κάθε φορά που επηρεάζεσαι από κάποιο δαιμόνιο ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο δημητρακης ειχε γραψει για το πως γαμα το καρπουζι μαν, πιο πρακτικο νομιζω, τη γνωμη σου ;)

θα άρεσε και στα κωλοφάνταρα αυτό αν το άκουγαν μετά θα γίνονταν όργια στα μαγειρεία θα γαμούσαν και τα κεράσια :S αγχωμένα όμως πάντα ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα άρεσε και στα κωλοφάνταρα αυτό αν το άκουγαν μετά θα γίνονταν όργια στα μαγειρεία θα γαμούσαν και τα κεράσια :S αγχωμένα όμως πάντα ;)
γιατι τετοιο αγχος τα φανταρια? τι νομιζουν πως μεσα στο στρατο χανουν τη ζωη τους? δεν τους ειχες δειξει τι σημαινει χασιμο ζωης?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εδώ δεν μιλάμε πλέον για πιθανότητα αλλά για βεβαιότητα μαν δεν χρειάζεται να σου γυρίζει το κεφάλι κάθε φορά που επηρεάζεσαι από κάποιο δαιμόνιο ;)

Ποιά είναι τα σημάδια φίλε που το βεβαιώνουν; Καμιά φορά μου έρχονται στο μυαλό ονόματα δαιμόνων, ξεπηδάνε μόνα τους. :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατι τετοιο αγχος τα φανταρια? τι νομιζουν πως μεσα στο στρατο χανουν τη ζωη τους? δεν τους ειχες δειξει τι σημαινει χασιμο ζωης?

μαν εσύ δεν θα είχες άγχος να μην σε τσακώσει κανείς όσο γαμάς φρούτα στα μαγειρεία :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαν εσύ δεν θα είχες άγχος να μην σε τσακώσει κανείς όσο γαμάς φρούτα στα μαγειρεία :think:
εγω θα γαμαγα στις μαπες τον διοικητη αι μετα θα εβαζα την κορη του να μου παρει πιπα καθως θα καπνιζα το πουρο μου στο γραφειο του  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποιά είναι τα σημάδια φίλε που το βεβαιώνουν; Καμιά φορά μου έρχονται στο μυαλό ονόματα δαιμόνων, ξεπηδάνε μόνα τους. :think:

είσαι σε καλό δρόμο :thumbsup:

βασικά όταν κανείς είναι μουνής σημαίνει ότι έχει βγει από τον σωστό δρόμο και έχει περάσει στον ανάποδο εκεί σίγουρα έχει συναντήσει περιπλανώμενα δαιμόνια που τον ωθούν στο να φέρεται μουνίδικα ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

563 σελίδες,είναι...το έχω μπροστά μου...έχει πολλά μέσα...για φυτά μαλακίες κτλ... :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω θα γαμαγα στις μαπες τον διοικητη αι μετα θα εβαζα την κορη του να μου παρει πιπα καθως θα καπνιζα το πουρο μου στο γραφειο του  ;)

μια φορά στον έβρο είχε μπει στο γραφείο του δίκα ένας και ήταν μέσα ο υπόδικας που έβλεπε κώλους στο πισί έκανε την πάπια όπως και ο φαντάρος μετά ο άλλος βγήκε έξω και μας το είπε έπεσε πολύ στα μάτια μας ο υπόδικας αν και δεν έκανε κάτι κακό έχασε πολύ σε κύρος δεν ξέρω αν με πιάνεις :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε είμαστε δαιμονισμένοι ή μας έχει μουρλάνει το σάιτ; Μήπως κάνουμε κακό ο ένας στον άλλον; Πιστεύω ότι, αν οι ίδιοι άνθρωποι καθόμασταν σε μια καφετέρια θα ήμασταν ευεργετικοί ο ένας για τον άλλο σαν παρέα. Να αυτές οι μαλακίες που μου λες τώρα για δαίμονες νιώθω να με επηρεάζουν. Αυθυποβάλλομαι και θέλω να βγω έξω και να κοιτάξω τη σελήνη. :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φίλε είμαστε δαιμονισμένοι ή μας έχει μουρλάνει το σάιτ; Μήπως κάνουμε κακό ο ένας στον άλλον; Πιστεύω ότι, αν οι ίδιοι άνθρωποι καθόμασταν σε μια καφετέρια θα ήμασταν ευεργετικοί ο ένας για τον άλλο σαν παρέα. Να αυτές οι μαλακίες που μου λες τώρα για δαίμονες νιώθω να με επηρεάζουν. Αυθυποβάλλομαι και θέλω να βγω έξω και να κοιτάξω τη σελήνη. :think:

αν δεν ήμασταν σε αυτό το σάιτ θα ήμασταν σε κάποιο άλλο το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αν δεν ήμασταν σε αυτό το σάιτ θα ήμασταν σε κάποιο άλλο το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ;)

Εγώ γράφω σε πολλά σάιτ ανέκαθεν αλλά στο κάθε ένα έχω διαφορετικό χαρακτήρα.

Θυμάσαι όταν ήμασταν νέοι κάτι μας έπιανε καμιά φορά στις παρέες και κάναμε συνέχεια χαζομάρες μπαίναμε σε ένα τριπάκι και δε μπορούσαμε να σταματήσουμε. Σου είχε τύχει;

Έτσι και το σάιτ μας βάζει σε ένα λούκι έκφρασης, επικοινωνίας, συμπεριφοράς.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Εγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ".... :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom