σε κάθε κέντρο πέρναγε ο τύπος που το προωθούσε έβγαζε ομιλία και τον κοιτούσαμε τα κωλοφάνταρα από κάτω σαν χάνοι ντροπή του ο ξεφτιλισμένος εκμεταλλεύεται ζαλισμένες ψυχές νέων ανθρώπων για να πουλήσει![]()
Ναι το μουνόπανο,αλλά το έχω ακόμα...
σε κάθε κέντρο πέρναγε ο τύπος που το προωθούσε έβγαζε ομιλία και τον κοιτούσαμε τα κωλοφάνταρα από κάτω σαν χάνοι ντροπή του ο ξεφτιλισμένος εκμεταλλεύεται ζαλισμένες ψυχές νέων ανθρώπων για να πουλήσει![]()
μιλκο πινουνε οι φλωροι μαν ;) οι νωντοτυποι πινουν σμουδιε απο βοδινο κρεας ωμο με μισο λιτρο ταμπασκο και ενα τσιμεντενιο τουβλο αραιωμενο με λιγο ζωμο κοτας ;)αραίωσέ τον με λίγο μίλκο φράουλα δεν κάνει καλό![]()
εγω δε νοιωθω κανενα οικτο για τους αδυναμους μαν, ο νωντισμος κυλαει μεσα στο αιμα μου![]()
Ναι το μουνόπανο,αλλά το έχω ακόμα...![]()
ο δημητρακης ειχε γραψει για το πως γαμα το καρπουζι μαν, πιο πρακτικο νομιζω, τη γνωμη σου ;)μαν λέει μήπως πώς μπορείς να ανάψεις φωτιά από πάγο το είχα δει να αναφέρεται ως τακτική επιβίωσης σε ταινία και το είχα πει παλιότερα στο σπαμοθρέντ ή μόνο για το πώς παγώνεις το καρπούζι όταν είσαι στην ύπαιθρο καλοκαίρι χωρίς ψυγείο κάτι τέτοιες μαλακίες θυμάμαι μας έλεγε![]()
Έτσι! Έχουμε ατσαλωθεί στην κακοποίηση των αδύναμων!
Βάτραχε, εσύ που σκέφτεσαι μεταφυσικά, ποιές είναι οι πιθανότητες να είμαστε δαιμονισμένοι;
ο δημητρακης ειχε γραψει για το πως γαμα το καρπουζι μαν, πιο πρακτικο νομιζω, τη γνωμη σου ;)
γιατι τετοιο αγχος τα φανταρια? τι νομιζουν πως μεσα στο στρατο χανουν τη ζωη τους? δεν τους ειχες δειξει τι σημαινει χασιμο ζωης?θα άρεσε και στα κωλοφάνταρα αυτό αν το άκουγαν μετά θα γίνονταν όργια στα μαγειρεία θα γαμούσαν και τα κεράσια :S αγχωμένα όμως πάντα ;)
εδώ δεν μιλάμε πλέον για πιθανότητα αλλά για βεβαιότητα μαν δεν χρειάζεται να σου γυρίζει το κεφάλι κάθε φορά που επηρεάζεσαι από κάποιο δαιμόνιο ;)
γιατι τετοιο αγχος τα φανταρια? τι νομιζουν πως μεσα στο στρατο χανουν τη ζωη τους? δεν τους ειχες δειξει τι σημαινει χασιμο ζωης?
εγω θα γαμαγα στις μαπες τον διοικητη αι μετα θα εβαζα την κορη του να μου παρει πιπα καθως θα καπνιζα το πουρο μου στο γραφειο του ;)μαν εσύ δεν θα είχες άγχος να μην σε τσακώσει κανείς όσο γαμάς φρούτα στα μαγειρεία![]()
Ποιά είναι τα σημάδια φίλε που το βεβαιώνουν; Καμιά φορά μου έρχονται στο μυαλό ονόματα δαιμόνων, ξεπηδάνε μόνα τους.![]()
μαν λέει μήπως πώς μπορείς να ανάψεις φωτιά από πάγο το είχα δει να αναφέρεται ως τακτική επιβίωσης σε ταινία και το είχα πει παλιότερα στο σπαμοθρέντ ή μόνο για το πώς παγώνεις το καρπούζι όταν είσαι στην ύπαιθρο καλοκαίρι χωρίς ψυγείο κάτι τέτοιες μαλακίες θυμάμαι μας έλεγε![]()
εγω θα γαμαγα στις μαπες τον διοικητη αι μετα θα εβαζα την κορη του να μου παρει πιπα καθως θα καπνιζα το πουρο μου στο γραφειο του ;)
563 σελίδες,είναι...το έχω μπροστά μου...έχει πολλά μέσα...για φυτά μαλακίες κτλ...![]()
Φίλε είμαστε δαιμονισμένοι ή μας έχει μουρλάνει το σάιτ; Μήπως κάνουμε κακό ο ένας στον άλλον; Πιστεύω ότι, αν οι ίδιοι άνθρωποι καθόμασταν σε μια καφετέρια θα ήμασταν ευεργετικοί ο ένας για τον άλλο σαν παρέα. Να αυτές οι μαλακίες που μου λες τώρα για δαίμονες νιώθω να με επηρεάζουν. Αυθυποβάλλομαι και θέλω να βγω έξω και να κοιτάξω τη σελήνη.![]()
αν δεν ήμασταν σε αυτό το σάιτ θα ήμασταν σε κάποιο άλλο το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ;)
Φίλε είμαστε δαιμονισμένοι ή μας έχει μουρλάνει το σάιτ; Μήπως κάνουμε κακό ο ένας στον άλλον; Πιστεύω ότι, αν οι ίδιοι άνθρωποι καθόμασταν σε μια καφετέρια θα ήμασταν ευεργετικοί ο ένας για τον άλλο σαν παρέα. Να αυτές οι μαλακίες που μου λες τώρα για δαίμονες νιώθω να με επηρεάζουν. Αυθυποβάλλομαι και θέλω να βγω έξω και να κοιτάξω τη σελήνη.![]()