Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν συναντούσα το φίλο μου το βάτραχο έξω στο δρόμο δεν ξέρω αν θα του φερόμουν φυσιολογικά. Αν μου έλεγε "γειά! Είμαι ο Κόσνικ!". Ανησυχώ ότι θα προσπαθούσα να του κάνω κακό αλλά δεν ξέρω γιατί. :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κοίτα γενικά μιλάω...έχω γνωρίσει πάνω από 50 άτομα των σάιτ...όλοι είναι διαφορετικοί από κοντά (δεν λέω για ψευτόμαγκες κτλ,μόνο κανονικά άτομα)...
Μακάρι να άλλαζαν τα πράγματα και να μην είχαμε υπερεκτεθεί ορισμένοι... :rockon: :rockon: :rockon:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ".... :)
True true  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν συναντούσα το φίλο μου το βάτραχο έξω στο δρόμο δεν ξέρω αν θα του φερόμουν φυσιολογικά. Αν μου έλεγε "γειά! Είμαι ο Κόσνικ!". Ανησυχώ ότι θα προσπαθούσα να του κάνω κακό αλλά δεν ξέρω γιατί. :think:
δεν εισαι ο μονος που θελει να σπασει στο ξυλο τον βατραχο τυπε, δες...140.830 μελη εχει το σαϊτ χωρια τους "επισκεπτες"  ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
788
Πόντοι
656
Εγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ".... :)

εγώ μια φορά πέτυχα συναγωνιστή έξω σε σαλόνι και τον ρώτησα αν αξίζει το κομμάτι και μου λέει ναι και φεύγει και καπάκι σκάει μύτη τραβέλι και την έκανα με ελαφρά  :badair:
ανώμαλοι  :)

υγ
προσπάθησα να πιάσω στιλ γραφής βάτραχου για λίγο  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν εισαι ο μονος που θελει να σπασει στο ξυλο τον βατραχο τυπε, δες...140.830 μελη εχει το σαϊτ χωρια τους "επισκεπτες"  ;)

Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θέλω να τον δείρω.

Λοιπόν ξέρετε τι; Είπα μια βασκανία πριν που μου έλεγε ο βάτραχος για δαίμονες και αισθάνθηκα καλύτερα. Το μόνο μεταφυσικό φαινόμενο στο οποίο πιστεύω είναι το μάτι. Μήπως τελικά με την έκθεση μας στο ίντερνετ ματιαζόμαστε; Αν δεχτούμε ότι υπάρχει το μάτιασμα, ότι είναι κάτι αληθινό και όχι δοξασία, τότε μιλάμε για κάποια άγνωστη μορφή αρνητικής ενέργειας που μεταφέρεται τηλεπαθητικά. Ποιός το λέει ότι αν υπάρχει τέτοιο πράγμα δε μπορεί να μεταφερθεί απ' το ίντερνετ;

Μαλακίες θα μου πείτε αλλά...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θέλω να τον δείρω.

Λοιπόν ξέρετε τι; Είπα μια βασκανία πριν που μου έλεγε ο βάτραχος για δαίμονες και αισθάνθηκα καλύτερα. Το μόνο μεταφυσικό φαινόμενο στο οποίο πιστεύω είναι το μάτι. Μήπως τελικά με την έκθεση μας στο ίντερνετ ματιαζόμαστε; Αν δεχτούμε ότι υπάρχει το μάτιασμα, ότι είναι κάτι αληθινό και όχι δοξασία, τότε μιλάμε για κάποια άγνωστη μορφή αρνητικής ενέργειας που μεταφέρεται τηλεπαθητικά. Ποιός το λέει ότι αν υπάρχει τέτοιο πράγμα δε μπορεί να μεταφερθεί απ' το ίντερνετ;

Μαλακίες θα μου πείτε αλλά...
εδω τυπε ο σταμουλης εβγαινε απο το σωμα του οταν κοιμοταν ;)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εγώ μια φορά πέτυχα συναγωνιστή έξω σε σαλόνι και τον ρώτησα αν αξίζει το κομμάτι και μου λέει ναι και φεύγει και καπάκι σκάει μύτη τραβέλι και την έκανα με ελαφρά  :badair:
ανώμαλοι  :)
Τα τραβέλια λένε μερικά πουλάκια στο site πως κανουν τις καλύτερες πίπες,οπότε ναι ο τύπος δεν σου είπε ψέματα.  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εδω τυπε ο σταμουλης εβγαινε απο το σωμα του οταν κοιμοταν ;)

Είχε γράψει τέτοια εμπειρία; Λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν χωρίς μεγάλη εξάσκηση στην αστρική προβολή. Ελάχιστοι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Είχε γράψει τέτοια εμπειρία; Λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν χωρίς μεγάλη εξάσκηση στην αστρική προβολή. Ελάχιστοι.
ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια  ;)
Σαν μπαλόνι με ήλιο δλδ. Τι να σου πω, αν είχαμε στο σάιτ άτομο που να έχει ψαχτεί με τέτοια θέματα θα το ερμήνευε. Εγώ λίγα ξέρω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.979
Πόντοι
2.606
Εχει ασχοληθεί σοβαρά με τις μεταθανατιες εμπειρίες ο ρευμοντ μουντι και η ελιζαμπεθ ρος (για μικρά παιδιά)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν ξέρω γιατί διαστρεβλώνεις την αλήθεια και τον διακωμωδείς ίσως τον ζηλεύεις επειδή αυτή τη στιγμή θα κάνει αστρικό μπανιστήρι στο κρεβάτι κάποιας μουνάρας μπορεί να της γαμάει και την αύρα ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν ξέρω γιατί διαστρεβλώνεις την αλήθεια και τον διακωμωδείς ίσως τον ζηλεύεις επειδή αυτή τη στιγμή θα κάνει αστρικό μπανιστήρι στο κρεβάτι κάποιας μουνάρας μπορεί να της γαμάει και την αύρα ;)

φιλε στο λυκειο ηταν ενα μουνοπανο που μας τραμπουκιζε επειδη ηταν φουσκωτος τοτε κ εκανε μποντυμπιλντινγκ

μετα απο χρονια εμαθα οτι εφαγε τρελη στουκα με τη μηχανη κ ηταν με λαμες κ με βιδες στο νοσοκομειο σε ολο του το σωμα

η βασκανια υπαρχει αλλα εχει να κανει με την ενεργεια που εχει ο καθε ανθρωπος

κακα πραγματα συμβαινουν σε κακους ανθρωπους οπως ο ερικ καστελ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom