nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ"....![]()
Αδελφές κατ' εμέ.
Εγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ"....![]()
Αδελφές κατ' εμέ.
True trueΕγώ ξέρω τύπε...ότι όσοι κάνουν τους μάγκες...όταν τους συναντάς στην πιάτσα,αρχίζουν τα : "Μύστη μου κτλ"....![]()
δεν εισαι ο μονος που θελει να σπασει στο ξυλο τον βατραχο τυπε, δες...140.830 μελη εχει το σαϊτ χωρια τους "επισκεπτες" ;)Αν συναντούσα το φίλο μου το βάτραχο έξω στο δρόμο δεν ξέρω αν θα του φερόμουν φυσιολογικά. Αν μου έλεγε "γειά! Είμαι ο Κόσνικ!". Ανησυχώ ότι θα προσπαθούσα να του κάνω κακό αλλά δεν ξέρω γιατί.![]()
υγ
προσπάθησα να πιάσω στιλ γραφής βάτραχου για λίγο![]()
δεν εισαι ο μονος που θελει να σπασει στο ξυλο τον βατραχο τυπε, δες...140.830 μελη εχει το σαϊτ χωρια τους "επισκεπτες" ;)
εδω τυπε ο σταμουλης εβγαινε απο το σωμα του οταν κοιμοταν ;)Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θέλω να τον δείρω.
Λοιπόν ξέρετε τι; Είπα μια βασκανία πριν που μου έλεγε ο βάτραχος για δαίμονες και αισθάνθηκα καλύτερα. Το μόνο μεταφυσικό φαινόμενο στο οποίο πιστεύω είναι το μάτι. Μήπως τελικά με την έκθεση μας στο ίντερνετ ματιαζόμαστε; Αν δεχτούμε ότι υπάρχει το μάτιασμα, ότι είναι κάτι αληθινό και όχι δοξασία, τότε μιλάμε για κάποια άγνωστη μορφή αρνητικής ενέργειας που μεταφέρεται τηλεπαθητικά. Ποιός το λέει ότι αν υπάρχει τέτοιο πράγμα δε μπορεί να μεταφερθεί απ' το ίντερνετ;
Μαλακίες θα μου πείτε αλλά...
Τα τραβέλια λένε μερικά πουλάκια στο site πως κανουν τις καλύτερες πίπες,οπότε ναι ο τύπος δεν σου είπε ψέματα.εγώ μια φορά πέτυχα συναγωνιστή έξω σε σαλόνι και τον ρώτησα αν αξίζει το κομμάτι και μου λέει ναι και φεύγει και καπάκι σκάει μύτη τραβέλι και την έκανα με ελαφρά
ανώμαλοι![]()
εδω τυπε ο σταμουλης εβγαινε απο το σωμα του οταν κοιμοταν ;)
ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια ;)Είχε γράψει τέτοια εμπειρία; Λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν χωρίς μεγάλη εξάσκηση στην αστρική προβολή. Ελάχιστοι.
ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια ;)
Σαν μπαλόνι με ήλιο δλδ. Τι να σου πω, αν είχαμε στο σάιτ άτομο που να έχει ψαχτεί με τέτοια θέματα θα το ερμήνευε. Εγώ λίγα ξέρω.ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια ;)
ειχε γραψει πως ειχε καταφερει να βγει απο το σωμα του αλλα δε μπορουσε να το κουμανταρει και κουτουλαγε στο ταβανι συνεχεια ;)
γιατι μπορείδεν ξέρω γιατί διαστρεβλώνεις την αλήθεια και τον διακωμωδείς ;)
δεν ξέρω γιατί διαστρεβλώνεις την αλήθεια και τον διακωμωδείς ίσως τον ζηλεύεις επειδή αυτή τη στιγμή θα κάνει αστρικό μπανιστήρι στο κρεβάτι κάποιας μουνάρας μπορεί να της γαμάει και την αύρα ;)