Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παλι καλα που δε θες να διαβασεις ολα τα μημηματα του γλ  ;)

ό,τι διαβάζεις σ'αυτή τη ζωή είναι ωφέλιμο αρκεί να έχεις κριτική και αφαιρετική ικανότητα να το φυλάξεις αυτό το μικρό διαμαντάκι που δίνω τώρα ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ό,τι διαβάζεις σ'αυτή τη ζωή είναι ωφέλιμο αρκεί να έχεις κριτική και αφαιρετική ικανότητα να το φυλάξεις αυτό το μικρό διαμαντάκι που δίνω τώρα ;)
δε θα ελεγες το ιδιο αν αναφεροσουν στα ποστς του αλεξ ομως  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν το σκεφτόμουν τώρα αν ήμουν ναυαγός σε έρημο νησί αποκλείεται να δοκίμαζα να φύγω με σχεδίες και μαλακίες νομίζω από τους 100 ναυαγούς ούτε οι 5 δεν θα το δοκίμαζαν και αυτοί οι 5 θα πέθαιναν από πνιγμό ή από δίψα μεσοπέλαγα όσοι έμεναν πίσω θα ζούσαν μερικά χρόνια με την λογική τους, ψαράκια, φρουτάκια, διάρροιες, λίγο αυνανισμό, μετά θα το έχαναν και θα ησύχαζαν κάποτε θα πέθαιναν δίχως συνείδηση :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαν το σκεφτόμουν τώρα αν ήμουν ναυαγός σε έρημο νησί αποκλείεται να δοκίμαζα να φύγω με σχεδίες και μαλακίες νομίζω από τους 100 ναυαγούς ούτε οι 5 δεν θα το δοκίμαζαν και αυτοί οι 5 θα πέθαιναν από πνιγμό ή από δίψα μεσοπέλαγα όσοι έμεναν πίσω θα ζούσαν μερικά χρόνια με την λογική τους, ψαράκια, φρουτάκια, διάρροιες, λίγο αυνανισμό, μετά θα το έχαναν και θα ησύχαζαν κάποτε θα πέθαιναν δίχως συνείδηση :)
γιατι να δραπετευσεις απο την ελευθερια  ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

εγώ θα επιβίωνα παντού γιατί βλέπω Bear Gryll man vs wild  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Far_Cry_3_PAL_box_art.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατι να δραπετευσεις απο την ελευθερια  ;)

καλά άμα είχα και πισί με νετ θα νόμιζα ότι πνίγηκα και μπήκα στον παράδεισο :tooth:

όμως αμέσως θα με προσγείωνε στην πραγματικότητα η λογική μου γιατί ξέρουμε από τους Πατέρες της Εκκλησίας μας ότι κανείς δεν έχει πάει ούτε θα πάει στον παράδεισο μέχρι να γίνει η Δευτέρα Παρουσία ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλά άμα είχα και πισί με νετ θα νόμιζα ότι πνίγηκα και μπήκα στον παράδεισο :tooth:

όμως αμέσως θα με προσγείωνε στην πραγματικότητα η λογική μου γιατί ξέρουμε από τους Πατέρες της Εκκλησίας μας ότι κανείς δεν έχει πάει ούτε θα πάει στον παράδεισο μέχρι να γίνει η Δευτέρα Παρουσία ;)
φαντασου σκηνικο,

εισαι σε ερημικο νησι ναυαγος με οχταπυρηνο λαπτοπ και 4g καμπανα, εισαι ελευθερος και ξαφνικα βγαινει απο τη θαλασσα η γουαϊλντ ροουζ και σε απειλει πως αμα δεν κανεις σεξ μαζι της θα σου αποκαλυψει πως εισαι στη σαλαμινα , αντιδραση σου  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φαντασου σκηνικο,

εισαι σε ερημικο νησι ναυαγος με οχταπυρηνο λαπτοπ και 4g καμπανα, εισαι ελευθερος και ξαφνικα βγαινει απο τη θαλασσα η γουαϊλντ ροουζ και σε απειλει πως αμα δεν κανεις σεξ μαζι της θα σου αποκαλυψει πως εισαι στη σαλαμινα , αντιδραση σου  ;)

πιο πολύ θα ανησυχούσα μην έφερνε και κανέναν άλεξ μαζί της στο νησί *P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο αλεξ μπορει να σπασει μεσα στο φερρυ μποτ για σαλαμινα μαν  ;)

μαν έχεις παρατηρήσει ότι απ'όταν γύρισε δεν είναι πια ο ίδιος με τότε φαίνεται να αγκομαχάει προσπαθεί πολύ ασθμαίνει για λύπηση είναι εγώ να πω την αμαρτία μου τον λυπάμαι λίγο το παραδέχομαι ναι ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαν έχεις παρατηρήσει ότι απ'όταν γύρισε δεν είναι πια ο ίδιος με τότε φαίνεται να αγκομαχάει προσπαθεί πολύ ασθμαίνει για λύπηση είναι εγώ να πω την αμαρτία μου τον λυπάμαι λίγο το παραδέχομαι ναι ;)
εγω δε νοιωθω κανενα οικτο για τους αδυναμους μαν, ο νωντισμος κυλαει μεσα στο αιμα μου  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τύπε πακι...εγώ έχω το βιβλιαράκι της SAS... :rockon: :rockon: :rockon:

sas-survival.jpg

σε κάθε κέντρο πέρναγε ο τύπος που το προωθούσε έβγαζε ομιλία και τον κοιτούσαμε τα κωλοφάνταρα από κάτω σαν χάνοι ντροπή του ο ξεφτιλισμένος εκμεταλλεύεται ζαλισμένες ψυχές νέων ανθρώπων για να πουλήσει :s&m_3:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom