memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ψωνιζει απο το κατω ραφι γιατι ετσι σκυβει πολυ ;)Απο το κατω ραφι (το πολυ κατω ομως) ψωνιζει ο βατραχος. Προσεχει για να εχει
ψωνιζει απο το κατω ραφι γιατι ετσι σκυβει πολυ ;)Απο το κατω ραφι (το πολυ κατω ομως) ψωνιζει ο βατραχος. Προσεχει για να εχει
δεν κατάλαβες μαν οι καβάτζες σε απόσυρση δεν παίρνουν όσα το κατάστημα![]()
Απο το κατω ραφι (το πολυ κατω ομως) ψωνιζει ο βατραχος. Προσεχει για να εχει
βατραχε εισαι ναυαγος σε ξερονησι, μαζι σου ειναι ο σλαβι, η εριναλ και ο τζιμυς ο γυαλακιας και βλεπετε το τσουναμι που σε 5 λεπτα θα σας κανει παρελθον...τι κανεις? ;)
δε φοβασαι που θα σε κανει ρομπα μετα η εριναλ στο μπου κι στη σολουν?χέζομαι πάνω μου![]()
δε φοβασαι που θα σε κανει ρομπα μετα η εριναλ στο μπου κι στη σολουν?
τον φιλο σου τον σλαβι θα τον εγραφες στα αρχιδια σου και θα τον αφηνες να τον φαει το κυμαλες να επιπλεύσει η σαμπρέλα και να σωθεί
εγώ μάλλον θα έψαχνα σκοινί να δεθώ την τελευταία στιγμή από τον τζίμυ τον γυαλάκια μόνο αυτός από την παρέα θα είχε ελπίδες να σωθεί επειδή είναι κτήνος οπότε θα με τραβούσε και μένα μαζί του στην επιφάνεια ;)
τον φιλο σου τον σλαβι θα τον εγραφες στα αρχιδια σου και θα τον αφηνες να τον φαει το κυμα![]()
θα του έκανα τρισάγιο να τιμήσω την μνήμη του
άσε που πιστεύω ότι αν του φώναζα έλα να σε δέσω και σένα με τον τζίμυ θα μου έλεγε όχι σώσε τον εαυτό σου και άσε με εμένα ;)![]()
ama tapairne o tzimyw kai saw plakvne stis mapes to skeftikes? ;)θα του έκανα τρισάγιο να τιμήσω την μνήμη του
άσε που πιστεύω ότι αν του φώναζα έλα να σε δέσω και σένα με τον τζίμυ θα μου έλεγε όχι σώσε τον εαυτό σου και άσε με εμένα ;)![]()
θα του εκανα τρισαγιο το διαβασα θα του εκανα τσιγαρο :-
ama tapairne o tzimyw kai saw plakvne stis mapes to skeftikes? ;)
λες να επιπλεύσει η σαμπρέλα και να σωθεί
εγώ μάλλον θα έψαχνα σκοινί να δεθώ την τελευταία στιγμή από τον τζίμυ τον γυαλάκια μόνο αυτός από την παρέα θα είχε ελπίδες να σωθεί επειδή είναι κτήνος οπότε θα με τραβούσε και μένα μαζί του στην επιφάνεια ;)
πολυ ευκολα θα τον πουλαγες το φιλο σου βατραχε![]()
αμα ομως ο σλαβι χρησιμοποιουσε την εριναλ σα σαμπρελα και σοζωταν και μετα ερχοταν και σε λιανιζε και σενα και τον γυαλακια το σκεφτηκες?ο τζίμυς ο γυαλάκιας θα ήταν η σανίδα του καρνεάδου το δίλημμα εκείνη την στιγμή δεν υφίσταται καν ;)
αμα ομως ο σλαβι χρησιμοποιουσε την εριναλ σα σαμπρελα και σοζωταν και μετα ερχοταν και σε λιανιζε και σενα και τον γυαλακια το σκεφτηκες?
αρχιδια ξερει ο πηγασος μαν ;)ειναι καλο παιδι - 14 (15.1%)
ειναι μπαμιας - 31 (33.3%)
ειναι μπρατσαρας - 15 (16.1%)
ειναι αδιαφορος - 26 (28%)
ειναι ομορφοπαιδο - 7 (7.5%)
Επιλογές ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 90
κάτι ξέρουν αυτοί οι 15 ;) ;)
αρχιδια ξερει ο πηγασος μαν ;)