kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Περιττά bit
ναι και
Περιττά bit
και να έβλεπα θα το άφηνα εκεί
Bάτραχε έρχομαι στον σταθμό.σε μια μονάδα δεν καθάριζε ποτέ κανείς ένα πρωί πιάνει έναν νέο ένας ΕΜΘ που είχε δει την κατάσταση στις τουαλέτες και του ρίχνει σκατό από τα νεύρα του ο νέος περνάει επιδεικτικά μπροστά μας από τον θάλαμο με τα δύο καλαθάκια γεμάτα σκατόχαρτα τα κρατούσε ένα σε κάθε χέρι δίχως γάντια και τέτοια θεωρώ βέβαιο ότι πέθανε αργότερα από μηνιγγίτιδα
Μερικα δε φαίνονταν, το έπαιρνες ειδηση οταν σηκωνόταν το καλαθακι μαζι με το χαρτι
στα αρχίδια μου
ναι και
μέσα εντάξει δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα
πάρα πολλές μαν από την πρώτη μέρα κιόλας που παρουσιάστηκα το βράδυ με κράτησαν για λάντζα :'(
Εγώ σε σακούλα και την έδινα σε κάτι πανηβλάκες σαν και σένα.μέσα εντάξει δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα
Φυσικό επακόλουθο καθώς είσαι οτι προείπα.πάρα πολλές μαν από την πρώτη μέρα κιόλας που παρουσιάστηκα το βράδυ με κράτησαν για λάντζα :'(
Bάτραχε έρχομαι στον σταθμό.
Bάτραχε έρχομαι στον σταθμό.
σε μια μονάδα δεν καθάριζε ποτέ κανείς ένα πρωί πιάνει έναν νέο ένας ΕΜΘ που είχε δει την κατάσταση στις τουαλέτες και του ρίχνει σκατό από τα νεύρα του ο νέος περνάει επιδεικτικά μπροστά μας από τον θάλαμο με τα δύο καλαθάκια γεμάτα σκατόχαρτα τα κρατούσε ένα σε κάθε χέρι δίχως γάντια και τέτοια θεωρώ βέβαιο ότι πέθανε αργότερα από μηνιγγίτιδα
και που εχεζες εξω η μεσα στη σκατιλα
σε ειχαν πιασει πολλες λαντζες?
μέσα εντάξει δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα
αυτο το θρεντ ειναι η παρακμη του διαδικτυου και ο βατραχος η ντροπη του ανθρωπινου (και βατραχινου) ειδους
να πατε να πατε, εγω θα παω με τον πραγματικο νωντα να γαμησουμε και σημερα ;)παμε για 200αρα