Επισκέπτης
να πατε να πατε, εγω θα παω με τον πραγματικο νωντα να γαμησουμε και σημερα ;)![]()
δωσε χαιρετισματα στον φιλο μου
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
να πατε να πατε, εγω θα παω με τον πραγματικο νωντα να γαμησουμε και σημερα ;)![]()
παμε για 200αρα![]()
gl πως πηγε ο καφες
σε αυτακια ο καφες
Καλα τώρα τρωω κατι και γυριζω να σας πω ιστορια
ναι αλλα εγω ειμαι νωντοτυπος ;)σε μπερδεψα με τον μεμο π εχει περιπτερο τυπε
εχετε το ιδιο αβαταρ![]()
![]()
![]()
σε μπερδεψα με τον μεμο π εχει περιπτερο τυπε
εχετε το ιδιο αβαταρ![]()
![]()
![]()
Πόση ώρα τρώς?Καλα τώρα τρωω κατι και γυριζω να σας πω ιστορια
τυπε του μαριου του ειχαν πει οτι βαζει ωραια αβαταρ και το ειχε παρει πανω τουο μάριος έχει καιρό να φανεί ίσως τον σάπισαν στο ξύλο τίποτα αλβανοί μετά από σπάριγκ μου λείπουν τα σπουδαία άβαταρ που επιλέγει ο τύπος "το 'χει" που λέμε στα άβαταρ![]()
τυπε του μαριου του ειχαν πει οτι βαζει ωραια αβαταρ και το ειχε παρει πανω του
ο μάριος έχει καιρό να φανεί ίσως τον σάπισαν στο ξύλο τίποτα αλβανοί μετά από σπάριγκ μου λείπουν τα σπουδαία άβαταρ που επιλέγει ο τύπος "το 'χει" που λέμε στα άβαταρ![]()
ο μαριος ειναι τυποςμαν ειδικά το τελευταίο με τον κλόουν ήταν κάτι το ασύλληπτο πραγματικά εγώ δεν χόρταινα να το βλέπω απίστευτος τύπος ο μάριος πολλές γνώσεις στα εικαστικά και εξαιρετικό γούστο![]()
και ο μπίλυ βάζει πολύ ωραία άβαταρ όμως πρέπει να παραδειγματιστεί από τον μάριο που είναι γκουρού των άβαταρ φιλικά το λέω![]()
ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????????????????????????παιδια συγγνωμη αλλα δε ξερω πως λειτουργει το σαιτ σας...το εχω ψαξει αλλα εχω καταμπερδευτει...οποτε αμα κανω καμια μαλακια ζητω συγγνωμη...![]()
Να σου ανοίξουμε και σένα τίποτα?Αλλα ούτε μια σελίδα δεν θα βγάλεις.οταν φτανουν καποιοι να αναζητουν το πρωτο θρεντ της λουκρητιαςγια να ανεβασουν λιγο το ενδιαφερον στο θρεντ τοτε οχι απλα εχει ψοφησει, τα σκουληκια κανουν παρτυ τρωγοντας τα κοκκαλα του