Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στον στρατο ειχα συγκατοικο στο πανω κρεβατι φαρμακοποιο απο ανατολικο μπλοκ σπουδες που δεν ειχε παρει ομως δηκατσα και δουλευε ντιτζει σε μπαρακια εποχιακα πλαταμωνα,νεους πορους κλπ

ηταν ομορφο παιδι και σιγουρα ειχε γαμησει πολλες απο οτι ελεγε

μετα τις πρωτες μερες συγκατοικησης εγινε μονιμος θαμωνας του ιατρειου οπου εκανε τις υπηρεσιες του οποτε με απαλλαξε και απο την παρουσια του και το βαρος του κορμιου του να φερνει το πανω κρεβατι στα μουτρα μου

βυσμα αυτος αλλα γλιτωσα κι εγω την ποδαριλα και το να παταει καποιος το κρεβατι μου για να ανεβει....

ηταν κοντος σημειωτεον

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τρομερή ιστορία,μαν... :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στον στρατο ειχα συγκατοικο στο πανω κρεβατι φαρμακοποιο απο ανατολικο μπλοκ σπουδες που δεν ειχε παρει ομως δηκατσα και δουλευε ντιτζει σε μπαρακια εποχιακα πλαταμωνα,νεους πορους κλπ

μετα τις πρωτες μερες συγκατοικησης εγινε μονιμος θαμωνας του ιατρειου οπου εκανε τις υπηρεσιες του οποτε με απαλλαξε και απο την παρουσια του και το βαρος του κορμιου του να φερνει το πανω κρεβατι στα μουτρα μου

βυσμα αυτος αλλα γλιτωσα κι εγω την ποδαριλα και το να παταει καποιος το κρεβατι μου για να ανεβει....

ηταν κοντος σημειωτεον
αφου εσυ εκανες θητεια στη στανη του στρατοπεδου ρε βυζμα  :uglystupid: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οταν φτανουν καποιοι να αναζητουν το πρωτο θρεντ της λουκρητιας  :headbang: για να ανεβασουν λιγο το ενδιαφερον στο θρεντ τοτε οχι απλα εχει ψοφησει, τα σκουληκια κανουν παρτυ τρωγοντας τα κοκκαλα του

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

ηταν κοντος σημειωτεον

Μπηκα μονο και μονο για να διαβασω την ιστορια που υποσχεθηκες και διαβαζω αυτη τη μαλακια;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η εισαγωγη ηταν μαν.....θα γραφω καθε μερα την πορεια μου στο στρατευμα για να κραταω το θρεντ ανοιχτο και το ενδιαφερον αμειωτο
οκ πάμε τότε.Παρουσιαστηκά την 2/11/1999 στο Μεγάλο πεύκο,οι πρώτες μέρες κύλησαν ήρεμα μέχρι να ανασυνταχθούμε τα νεούδια στολές πετσέτες κλπ.
Μετά την τρίτη μέρα άρχισαν να δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο οι εκπαιδευτές όσο και τα κωλοφάνταρα,κατά την διάρκεια της εκπαιδεύσεως και μέχρι την ορκωμοσία είχαμε φάει 3 στρατικοποιήσεις 2 φορές στίβο μάχης και μόλις μια φορά βολές με όπλα,βέβαια κάναμε βολές με όλα τα όπλα,πρωί ξεκινήσαμε βράδυ γυρίσαμε πίσω να φάμε ένα τσιμεντένιο παστίτσιο.
Μετά την ορκωμοσία πήρα τον δρόμο για Λοχίας .......................

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στον θαλαμο ειχαμε μερικους ενδιαφεροντες τυπους

εναν παχυσαρκο ψυχολογο 150 κιλα
εναν ηλεκτρολογο 18 χρονων
εναν κλασικο τσατσο στρατοκαυλο που μετα εγινε επιλοχιας
εναν κλασικο αθηναιο μπουλη απο ΒΠ

Μαντεψτε ποιος εφαγε πρωτος πιτσα και ποια μερα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
στον θαλαμο ειχαμε μερικους ενδιαφεροντες τυπους

εναν παχυσαρκο ψυχολογο 150 κιλα
εναν ηλεκτρολογο 18 χρονων
εναν κλασικο τσατσο στρατοκαυλο που μετα εγινε επιλοχιας
εναν κλασικο αθηναιο μπουλη απο ΒΠ

Μαντεψτε ποιος εφαγε πρωτος πιτσα και ποια μερα

Μηπως εννοεις πουτσα μαν;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον οσο κι αν φαινεται παραδοξο ο 19αρης ηλεκτρολογος πεμπτη βραδυ παρηγγειλε και εφαγε μονος του σε μια απο τις πισω σκοπιες μια πιτσα ολοκληρη

δεν την παλευε με το φαι του κεντρου

ο ιδιος επισης ηταν ο μονος που δεν επινε το τσαι με αντικουκου στο κυλικειο και ειχε καθε πρωι καυλες
Σας γάμησε όλους στη σειρά?  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
  Περίληψη - νώντας

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: νώντας
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 03/02/10, 12:12
Τελευταία σύνδεση: 17/06/14, 13:01

moynaki...... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λοιπον οσο κι αν φαινεται παραδοξο ο 19αρης ηλεκτρολογος πεμπτη βραδυ παρηγγειλε και εφαγε μονος του σε μια απο τις πισω σκοπιες μια πιτσα ολοκληρη

δεν την παλευε με το φαι του κεντρου

ο ιδιος επισης ηταν ο μονος που δεν επινε το τσαι με αντικουκου στο κυλικειο και ειχε καθε πρωι καυλες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom