memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απεραντο καψιμο αυτο το θρεντ..... :-Η λουκρητια ποιανου κλωνος ηταν;
απεραντο καψιμο αυτο το θρεντ..... :-Η λουκρητια ποιανου κλωνος ηταν;
απεραντο καψιμο αυτο το θρεντ..... :-
αφου εσυ εκανες θητεια στη στανη του στρατοπεδου ρε βυζμαστον στρατο ειχα συγκατοικο στο πανω κρεβατι φαρμακοποιο απο ανατολικο μπλοκ σπουδες που δεν ειχε παρει ομως δηκατσα και δουλευε ντιτζει σε μπαρακια εποχιακα πλαταμωνα,νεους πορους κλπ
ηταν ομορφο παιδι και σιγουρα ειχε γαμησει πολλες απο οτι ελεγε
μετα τις πρωτες μερες συγκατοικησης εγινε μονιμος θαμωνας του ιατρειου οπου εκανε τις υπηρεσιες του οποτε με απαλλαξε και απο την παρουσια του και το βαρος του κορμιου του να φερνει το πανω κρεβατι στα μουτρα μου
βυσμα αυτος αλλα γλιτωσα κι εγω την ποδαριλα και το να παταει καποιος το κρεβατι μου για να ανεβει....
ηταν κοντος σημειωτεον
οταν φτανουν καποιοι να αναζητουν το πρωτο θρεντ της λουκρητιαςΦυγαμε για 800αρα
στον στρατο ειχα συγκατοικο στο πανω κρεβατι φαρμακοποιο απο ανατολικο μπλοκ σπουδες που δεν ειχε παρει ομως δηκατσα και δουλευε ντιτζει σε μπαρακια εποχιακα πλαταμωνα,νεους πορους κλπ
ηταν ομορφο παιδι και σιγουρα ειχε γαμησει πολλες απο οτι ελεγε
μετα τις πρωτες μερες συγκατοικησης εγινε μονιμος θαμωνας του ιατρειου οπου εκανε τις υπηρεσιες του οποτε με απαλλαξε και απο την παρουσια του και το βαρος του κορμιου του να φερνει το πανω κρεβατι στα μουτρα μου
βυσμα αυτος αλλα γλιτωσα κι εγω την ποδαριλα και το να παταει καποιος το κρεβατι μου για να ανεβει....
ηταν κοντος σημειωτεον
οκ πάμε τότε.Παρουσιαστηκά την 2/11/1999 στο Μεγάλο πεύκο,οι πρώτες μέρες κύλησαν ήρεμα μέχρι να ανασυνταχθούμε τα νεούδια στολές πετσέτες κλπ.η εισαγωγη ηταν μαν.....θα γραφω καθε μερα την πορεια μου στο στρατευμα για να κραταω το θρεντ ανοιχτο και το ενδιαφερον αμειωτο
η εισαγωγη ηταν μαν.....θα γραφω καθε μερα την πορεια μου στο στρατευμα για να κραταω το θρεντ ανοιχτο και το ενδιαφερον αμειωτοΤρομερή ιστορία,μαν...![]()
μαν απ τις καλύτερες που εχω ακούσει τα τελευταία χρονια απο στρατόΤρομερή ιστορία,μαν...![]()
τυπε δε χρειαζομαι θρεντ, ολο το σαϊτ ειναι ωδη στο νωντισμο , μη σου πω ολο το ιντερνετ ;)Να σου ανοίξουμε και σένα τίποτα?Αλλα ούτε μια σελίδα δεν θα βγάλεις.![]()
με τον γλου μιλας μαν οχι με την αγκαθα κριστυΜπηκα μονο και μονο για να διαβασω την ιστορια που υποσχεθηκες και διαβαζω αυτη τη μαλακια;
Μαντεψτε ποιος εφαγε πρωτος πιτσα και ποια μερα
στον θαλαμο ειχαμε μερικους ενδιαφεροντες τυπους
εναν παχυσαρκο ψυχολογο 150 κιλα
εναν ηλεκτρολογο 18 χρονων
εναν κλασικο τσατσο στρατοκαυλο που μετα εγινε επιλοχιας
εναν κλασικο αθηναιο μπουλη απο ΒΠ
Μαντεψτε ποιος εφαγε πρωτος πιτσα και ποια μερα
Σας γάμησε όλους στη σειρά?λοιπον οσο κι αν φαινεται παραδοξο ο 19αρης ηλεκτρολογος πεμπτη βραδυ παρηγγειλε και εφαγε μονος του σε μια απο τις πισω σκοπιες μια πιτσα ολοκληρη
δεν την παλευε με το φαι του κεντρου
ο ιδιος επισης ηταν ο μονος που δεν επινε το τσαι με αντικουκου στο κυλικειο και ειχε καθε πρωι καυλες
Για μέγεθος μιλάει δεν μπορεί να είναι ακριβής, τι σκατά παχύμετρο είναι ο κώλος του.Ο 18χρονος ηλεκτρολογος εγινε ξαφνικα 19; Σαν πολλα φιδια μας πουλας
με τον γλου μιλας μαν οχι με την αγκαθα κριστυ![]()