brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 2.606
εδώ γράφουμε μονο αλήθειεςρε παιδιά εσείς τα λέτε δεν τα λέω εγώ εσείς τα λέτε![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εδώ γράφουμε μονο αλήθειεςρε παιδιά εσείς τα λέτε δεν τα λέω εγώ εσείς τα λέτε![]()
o ντουζος θα πεταγε πανω σε μια τζαμαρια τον τζιμυ το γυαλακια και μετα θα του τρωγε το ματι οπως ο μικυ ρουρκ στο σινσιτυ2ξυλο με στηβ ντουζο τζιμυ γυαλακια κ βατραχο
γνωμες
o αληθινος νωντας, θα ξεριζωνε τις καρδιες του στηβ και του τζιμυ με τα χερια του και θα τις εβαζε στον κωλο του βατραχου....ξυλο με στηβ ντουζο τζιμυ γυαλακια κ βατραχο
γνωμες
o αληθινος νωντας, θα ξεριζωνε τις καρδιες του στηβ και του τζιμυ με τα χερια του και θα τις εβαζε στον κωλο του βατραχου....
http://[URL unfurl="true"]www.asm-magazine.gr/wp-content/uploads/2013/03/delaportas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-xV4SNNOmHdQ/UK5vdgOGsbI/AAAAAAAAB5Y/Xwn3PvoSidk/s1600/sacha-baron-cohen-as-bruno.jpg
ξυλο με στηβ ντουζο τζιμυ γυαλακια κ βατραχο
γνωμες
ισως καποιοι που ηθελαν να το παιξουν νωντες δεν ηταν τιποτε αλλο παρα φοβισμενα παιδακια σαν και αυτα που την πρωτη μερα στο κεντρο εκπαιδευσης βαζουν βυσμα για να κοιμηθουν στο θεραπευτηριο , δεν ειναι παιξε γελασε ο νωντισμοςισως δεν υπαρχε αληθινος νωντας τελικα κ ειναι αορατος εχθρος οπως οι καινουργιες εσσο στον στρατο
κανένας παγκόσμιος πόλεμος δεν έγινε για τον θεό μαν όλοι έγιναν για τον άνθρωπο και το χρήμα να το θυμάσαι αυτό που σου είπα να το λες στα εγγόνια σου να σε θαυμάζουν αυτοί οι μικροί σατανάδες![]()
το είπα απλώς πιο περιφραστικά η αθεΐα θα καταστρέψει τον άνθρωπο στο τέλος για αρχή θα καταστρέψει το σάιτ που γέμισε μουνόπανα ;)
δεν έβλεπα εγκλήματα το θεωρούσα ανοησία
παιδιά την πανάθα μας στο νέριτσπορτς τώρα την πανάθα μας![]()
βατραχε εχει πολλους αθεους στο φορουμ ρε φιλε
βατραχε εχει πολλους αθεους στο φορουμ ρε φιλε
εμενα θρησκεία μου ειναι ο θρυλοςβατραχε εχει πολλους αθεους στο φορουμ ρε φιλε
νομιζα θα απαντουσες ναι ρε μεγαλε
κ θα σου ελεγα ολα τα σκατα της κοινωνιας εδω μαζευτηκαν
τωρα δεν ξερω τι να πω
Ο βατραχος μισει θανασιμα τον μεμοσαν, πιο πολυ ακομα κι απο τις γυναικες και τη νιπλ λοβερ εχω διακρινει
οποιος ειναι αθεος ειναι αδιστακτος
να το θυμασαι αυτο οταν θα φορας πιτζαμες σκελετο οπως ο τζονυ στα εγκληματα![]()
το βραδυ τωρα θα παω για καφεglitsa pes kamia istoria apo to strato