Νέα

Ωδή στον Βασίλη Τσιάρτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
ΝΑΙ μωρέ με τον ορισμό του δημοκράτη Φαήλο Κρανιδιώτη.. ένα πράγμα σαν να λέμε πήγε στον συνδυασμό του Ανδρέα Παπανδρέου...
* Ύστερα από την Αεκ που τον διέγραψε (πολύ ορθά κατ'εμέ) τώρα τρώει άκυρο και από την οικογένειά του... νταξει μωρέ έχει την πατρίδα και τους συντρόφους του...
Καλά θα πάει κι αυτό...
Εσυ τι ψηφιζεις τυπε?

Score73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Κριτικές
16
Like
1.215
Πόντοι
990
Ο Τσιάρτας μια ζωή βλάκας ήταν, λογική η κατάληξη του στο κόμμα των Χαζήμερων και του Φασιστοφαήλου.
Όταν σε κρεμάει η ίδια σου η μάνα στα μανταλάκια, είναι σίγουρο ότι τα έχεις κάνει μουνι καπέλο.
Κάθε γραμμή πού γράφει είναι και μια μαλακία, θέλει ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, και κάνει χωριό με τον Χαζήμερο που έγραφε διθυράμβους για την Μέρκελ και τα μνημόνια.
Όσον αφορά για το αν έχουμε διαβάσει Χαζήμερο, δεν χρειάζεται, οι ταγματασφαλίτες στην Κατοχή είναι καλύτεροι, αυτός είναι απομίμηση.
Τέλος, κάτι στυλιάρια τα κράδαινε ο Βορίδης ως νεολαίος της επεν, τώρα είναι υπουργός της Νέας Μπατσοκρατίας, ευτυχώς πάντως που υπάρχουν Τσιαρτες Χαζήμεροι και οι συνοδοί τους και σπάμε πλάκα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Μια χαρά τα λέει ο Τσάρτας

Μπιλαρε γλέντα τους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτο που στην Ελλαδα ειναι ενταξει να εισαι ΑκροΑριστερος τυπου μακαριτη Φυσσα, με τον οχετο του, να μπορει να βριζει χυδαια και ανετα οποιον γουσταρει, απο Μερκελ μεχρι οποιον δεν συμφωνει μαζι του και δεν ασπαζεται την ιδεολογια του, και να λενε <Δικαιωμα του, Δημοκρατια εχουμε,
αλλα απο την αλλη, ο Τσιαρτας, ως πολιτης να μπορει να εκφραζει αποψη, τωρα να κατεβαινει σε πολιτικο συνδιασμο, νομιμα, χωρις ακροτητες,
και καποιοι οχι μονο να τον κατακρινουν, οπως ειναι δικαιωμα τους,
αλλα να τον βριζουν και να απαιτουν να <βγαλει τον σκασμο>,
για μενα δειχνει πολλα, δειχνει οτι μερικοι ερμηνευουν τη Δημοκρατια κατα πως τους βολευει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Πάντως, η Ελλάδα δεν ανήκει σε όσους επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν στη χώρα μας και στην Ευρώπη, με το προκάλυμμα της θρησκείας, ένα ολοκληρωτικό κοινωνικό και νομικό πλαίσιο ζωής, που είναι απολύτως ασύμβατο με τον πολιτισμό και τη νομοθεσία μας, με τις αρχές του Διαφωτισμού, με την ισότητα ανδρών και γυναικών, με τα δικαιώματα των παιδιών, και μάλιστα εισβάλλοντας στην Ελληνική Επικράτεια. Αυτή η άποψη αποκαλείται από κάποιους “ρατσιστική”».

Θέλω τα παιδιά μου να μην πρέπει να ξενιτευτούν, για να βρουν δουλειές και αμοιβές, που θα τους επιτρέπουν να ζουν αξιοπρεπώς. Αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα του κομματικού φατριασμού, μπλε, πράσινου και κόκκινου, των πελατειακών σχέσεων και του σοβιετικού κράτους – πατερούλη που μοιράζει επιδόματα σε δήθεν “ευπαθείς και ευάλωτους”, γονατίζοντας από τη φορολογία κάθε παραγωγικό Έλληνα και “φεσώνοντας” τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτή η επιθυμία αποκαλείται από κάποιους «εθνικιστική».

Όμως πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται μπαμπά και μαμά – όχι γονέα 1 και γονέα 2. Πιστεύω πως συζητώντας για την υιοθεσία παιδιών, το μόνο κριτήριο πρέπει να είναι το καλό του παιδιού, και όχι η ικανοποίηση – για ψηφοθηρικούς λόγους – οργανωμένων ομάδων πίεσης που προσπαθούν να επιβάλουν τις δικές τους επιλογές σε όλους, ως κανονικότητα. Αυτή η θέση αποκαλείται από κάποιους “ομοφοβική”.

Καταλαβαίνω ότι τα παραπάνω είναι πολύ δυσνόητα στην Ελλάδα της ιδεολογικής τρομοκρατίας της αριστεράς, που, ειδικά στις μικρές κοινωνίες, είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Ποιος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος διαφωνεί με αυτά;

Όταν σκούζουν οι κορεκτίλες,κάτι κάνεις καλά

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αυτό για την ΑΕΚ άστο γιατί δείχνει το πόσο έχει μικρύνει σαν ομάδα. Από τη στιγμή που δεν τιμάς έναν από τους μεγαλύτερους μέσους της ιστορίας σου το έχεις χάσει.

Θα σου απαντήσω: ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.

Η ομαδούλα και η γελοία οικογένεια έπεσαν θύματα της βλακείας τους και της ακυρωτικής ψευτοκουλτούρας. Όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν δεν σβήνει το όνομα του ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από την ΟΥΕΦΑ, ούτε από τη La Liga.
Δεν θα απαντήσω για τα της οικογένειάς του, γιατί προφανώς οι άνθρωποι τον γνωρίζουν πολύ καλύτερα από μένα κι από σένα τον τύπο.
Αλλά θα σου απαντήσω όμως για την πρωην ομάδα του, την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, είναι ομάδα της προσφυγιάς.
Το να τιμάς την ιστορία της ΑΕΚ, σίγουρα δεν σημαίνει να εκφράζεις ρατσιστικές απόψεις.
Οι πρόσφυγες όταν ήρθαν στην Ελλάδα, όπως την γνωρίζουμε σήμερα γεωγραφικά, ένιωσαν στο πετσί τους τον ρατσισμό, την καχυποψία, και την εχθρική ρητορική, Τούρκους τους ανέβαζαν, Τούρκους τους κατέβαζαν, ποιοι; Αυτοι που περνιούνται ως μεγάλοι πατριώτες και περισσότερο Έλληνες από τους υπολοίπους.
Γι' αυτο λοιπόν, ορθώς έπραξε η ΑΕΚ η οποία δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί του.
Αυτή είναι η ιδεολογία της ομάδος, πως να το κανουμε τώρα;

Και αυτά στα λέει ένας, που ούτε ΑΕΚ είναι, ούτε οι πρόγονοί του ηταν πρόσφυγες.
Αλλά έχω πολλά πάρε δώσε με απογονους προσφύγων κι ΑΕΚτζηδες, και είναι τιμή μου που τους θεωρώ και με θεωρούν φίλο τους.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.438
Πόντοι
9.931
Υποψιάζομαι οτι η αδελφή του πρέπει να ειναι χωμένη σε κανα Συριζα και θα της ειπαν η τον αποκηρυσσεις η σε σουταρουμε. Και η μαλακο για να μην χασει την θεσούλα της έγραψε αυτη την μαλακια (παίζει να μην την έγραψε αυτη και απλα να της την έδωσαν έτοιμη) την πάσαρε στην μανα της που πρέπει να ειναι 75+ και να μην πολυκαταλαβαινει λογω ηλικιας και την υπέγραψε και αυτη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Υποψιάζομαι οτι η αδελφή του πρέπει να ειναι χωμένη σε κανα Συριζα και θα της ειπαν η τον αποκηρυσσεις η σε σουταρουμε. Και η μαλακο για να μην χασει την θεσούλα της έγραψε αυτη την μαλακια (παίζει να μην την έγραψε αυτη και απλα να της την έδωσαν έτοιμη) την πάσαρε στην μανα της που πρέπει να ειναι 75+ και να μην πολυκαταλαβαινει λογω ηλικιας και την υπέγραψε και αυτη.
" 100 υποψίες δεν κάνουν μια απόδειξη "

- Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι -

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εσυ τι ψηφιζεις τυπε?

Επειδή αυτοί που υποστηρίζω {τους γνωρίζω προσωπικά και είμαστε φιλαράκια} ΔΕΝ έχουν ψηφοδέλτιο και ΔΕΝ διεκδικούν είσοδο τους στην Βουλή ψηφίζω Δημοσθένη Βεργή τύπε.

Niikoss

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Αντε τωρα να εβγαινε κανεις και να ελεγε "αποκηρύσσω την αδεφη μου γιατι ειναι κκε - ανταρσια"...
Μιλαμε για καιγοταν το συμπαν (και αυτος που το ειπε)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.518
Πόντοι
206
@Tony xx

Ούτε και εγώ είμαι ΑΕΚ ούτε πρόσφυγας. Αλλά δεν αναιρεί την βλακεία τους. Δεν έγραψε πουθενά για υπανθρώπους η πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Έγραψε το αυτονόητο. Ότι υπάρχουν μόνο 2 φύλα και όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

ΔΕΝ γίνεται να πάμε ενάντια στη φύση. Τα περισσότερα όντα είτε φυτά είτε ζώα είτε έντομα θέλουν αρσενικό και θηλυκό ώστε να γονιμοποιηθούν. Δε γίνεται λοιπόν να λες ότι το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα και εγώ θα το αλλάξω επειδή έτσι γουστάρω. Αυτό είναι αφύσικο.

Αν έχεις δυσφορία υπάρχουν ένα σωρό ειδικοί να σε δουν. Όπως εγώ που είμαι χοντρός μπορώ να πάω σε διαιτολόγο, ενδοκρινολόγο, μικροβιολόγο και στο τέλος να καταλήξω σε ψυχολόγο έτσι και αυτός που δυσφορεί μπορεί να πάει σε αντίστοιχους γιατρούς. Και αν κρίνουν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα τότε να προχωρήσει στην αφαίρεση της πουτσας η προσθήκη της.

Αλλά το να βγαίνει ο κάθε ένας βλάκας και να λέει τα δικά του είναι κάπως. Πως είναι δυνατόν ένα 15 χρόνο που ακόμη οι ορμόνες του δεν έχουν σταματήσει να παράγονται να νοιώθει δυσφορία; Εδώ βλέπεις πιτσιρίκια και μέσα σε μερικά χρόνια να έχουν γίνει αντρακλες και μουναρες. Αυτός η αυτή αν νοιώσει δυσφορία στα 15 του τι θα τον κάνεις; Δε θα τον καταστρέψεις; Επειδή η άλλη δεν έχει βυζιά και θέλει να γίνει άντρας;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.254
Πόντοι
6.515
Η μονιμη απορια μου για οσους αντιτιθενται στον Τζημερο ειναι:
Εχουν ποτε διαβασει καποιο αρθρο του;
μια χαρα τα λεει, το μιντιακο συστημα τον μποικοταρει γιατι τολμησε να σχισει αφισα του κκε που βρωμιζε μια αιθουσα
οσο για τον τσαρτα που κοροιδευουν καποιοι, εχουν δει πολλους καλυτερους στην πολιτικη? Λιγα ειναι τα φυντανια του αθλητισμου η του θεατρου που "εκπροσωπουν" τον λαο?

οσο για τη μανα και την αδελφη στα παπαρια αυτον που θαυμαζαν τον τσαρτα και πιθανα να τον στηριξουν

μηπως ομως αυτος ο ντορος εγινε για διαφημιση ? :think:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.518
Πόντοι
206
Όσοι έχετε φατσαμπουκ δείτε την πιο πρόσφατη ανάρτηση στο in.gr που στρέφεται ενάντια στους λοατκι. Από κάτω γράφουν για την παιδεραστία και το αν είναι συνδεδεμένη με τους γκέι. Και εννοείται πως κάποιοι αντιδρούν καθώς στο σάπιο μυαλό τους το να είσαι άντρας και να πηδάς αγοράκια δε σε κάνει γκέι αλλά σκέτο παιδεραστή. Ο γκέι είναι κάτι άλλο. Ιδεολογία, αέρινο, φιλοσοφία, υπερβατικό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Βασίλης Τσιάρτας: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία

«Δεν μιλάμε για ενήλικους που ξέρουν, που έχει διαμορφωθεί το σώμα τους, η προσωπικότητά τους, ο ψυχισμός τους, που ξέρουν τι θέλουν. Εκείνο το νομοσχέδιο πήγε να περάσει ελεύθερα… Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μπορεί να επιβάλλεται με το έτσι θέλω για κάποια παιδιά ανήλικα που δεν έχουν διαμορφώσει ακόμη τίποτα σχεδόν.

Αυτό που ήταν ο γενικότερος στόχος ήταν να μην υπάρχει ηλικιακό σεξουαλικό όριο όμως με την τότε τοποθέτησή μου υπήρξαν κάποια κόμματα μέσα στη Βουλή τα οποία είπαν να δημιουργηθεί μια επιστημονική επιτροπή η οποία θα εξετάζει αν αυτά τα παιδιά χρήζουν αλλαγής φύλου. Στο δικαστήριο που είχα πρόσφατα που καταδικάστηκα πρωτόδικα για τρανσφοβία, μια ψυχολόγος μάρτυρας της αντίπαλης πλευράς είπε ότι με τη δήλωσή μου αυτή προκάλεσα να δημιουργηθεί μέσα στη Βουλή αυτή η επιστημονική επιτροπή.

Αυτή η ίδια είπε ότι εξέτασε 300 παιδιά και από αυτά τα 300 παιδιά στην Επιτροπή πήγαν μόνο 4 και μάλιστα χαρακτηρίσανε την Επιτροπή ότι κάνει bullying στα παιδιά. Σκέφτεστε πόσα παιδιά έσωσα τότε με αυτή μου την τοποθέτηση. Γνωρίζετε ότι η LGBTQ+ κοινότητα φτάνει μέχρι την παιδοφιλία».

«Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα συνεργαστούμε με ανθελληνικά κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Το ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25, το ΚΚΕ» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσιάρτας εξηγώντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα σύνορα και έγινε η χώρα χαβούζα, γίναμε σουρωτήρι. Τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν έχει ψηφίσει κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί την ίδια ρητορική με τους Τούρκους εσείς αυτό το βλέπετε ελληνικό κόμμα; Είναι ελληνική στάση;».

«Για μένα δεν είναι μετανάστες, είναι λαθροεισβολή. Μετανάστες φύγαν και έλληνες και πήγαν στη Γερμανία και στην Αμερική και παντού στον κόσμο αλλά πήγαν νόμιμα, εγώ είμαι υπέρ της νομιμότητας δεν λεω να μην έρθει κανένας στη χώρα μας» δήλωσε σχετικά με τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Γλέντα τους παιχταρά :heavymetalbig:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Ποσο ξεφτιλισμένη ειναι η οικογένεια του για να τον αποκηρύξει;;;

Και καλα πες παει στο διαολο η αδελφή, να τον αποκηρύσσει ομως η μανα του ειναι απιστευτο!

Εδω μανάδες δεν αποκηρύσσουν τους γιους τους που ειναι δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές και να βγαινει η μανα του και να τον αποκηρυσσει για κομματικούς λογους;;

τυπε παλι καλα να λες που δεν τον καθαρισανε κι ολας αμα ειναι τιποτα κομμουνιστες :confused::confused::confused:

Kim-Jong-Un-North-Korean-address-country-January-1-2014.jpg

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
1.904
Πόντοι
4.180
Ο Τσιάρτας μια ζωή βλάκας ήταν, λογική η κατάληξη του στο κόμμα των Χαζήμερων και του Φασιστοφαήλου.
Όταν σε κρεμάει η ίδια σου η μάνα στα μανταλάκια, είναι σίγουρο ότι τα έχεις κάνει μουνι καπέλο.
Κάθε γραμμή πού γράφει είναι και μια μαλακία, θέλει ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, και κάνει χωριό με τον Χαζήμερο που έγραφε διθυράμβους για την Μέρκελ και τα μνημόνια.
Όσον αφορά για το αν έχουμε διαβάσει Χαζήμερο, δεν χρειάζεται, οι ταγματασφαλίτες στην Κατοχή είναι καλύτεροι, αυτός είναι απομίμηση.
Τέλος, κάτι στυλιάρια τα κράδαινε ο Βορίδης ως νεολαίος της επεν, τώρα είναι υπουργός της Νέας Μπατσοκρατίας, ευτυχώς πάντως που υπάρχουν Τσιαρτες Χαζήμεροι και οι συνοδοί τους και σπάμε πλάκα.
Βλακας ο τσιαρτας χαζος ο τζημερος, φασιστας και προφανως βλακας ο φαηλος, που δε θυμαμαι καν το επιθετο του.
Πες μας ρε τυπε τι ψηφιζεις που ειναι απειρως καλυτερο απο τους ''βλακες'' που ονοματισες?

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Ναι, φασίστας ο ένας, φασίστας ο άλλος, ο παραλλος κλπ. Οι οψιμοι δημοκράτες που έχουν ευαισθησίες ας μάθουν ότι όταν έπιασαν τον ιδρυτή του εργατικού κομματος κουρδισταν, τον οτσαλαν, δικηγόρος του ήταν ο κρανιδιωτης, όταν οι δημοκράτες σκέφτονταν τι στάση να κρατήσουν. Φασίστας, πώς ;;;; Τονίζω ότι δεν ψηφίζω καν αλλά διαβάζω ιστορία.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εννοείται ότι συμφωνώ και προσυπογράφω με αυτά που γράφεις, αλλά πες μου λίγο, πως λέγεται αυτό το θαύμα της φύσης που έχεις για αβαταρ;
Κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια όξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom