Νέα

Ωδή στον Βασίλη Τσιάρτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
παλικαρι ο Τσαρτας αλλα του κανουν πολεμο ενω μας εχουν φλομωσει καθε τρεις και λιγο με αυτον τον νιγηριανο που παριστανει τον ελληνα και τον δουλευουν οι αλλοι νιγηριανοι :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
παλικαρι ο Τσαρτας αλλα του κανουν πολεμο ενω μας εχουν φλομωσει καθε τρεις και λιγο με αυτον τον νιγηριανο που παριστανει τον ελληνα και τον δουλευουν οι αλλοι νιγηριανοι :tooth:
Που χάθηκες ρε poppop;
Λιαζεσαι και μας ξέχασες εδώ στο bou.;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
* Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο άνθρωπος...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
* Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο άνθρωπος...

Αυτός ή αυτές,που μάλλον τις έκοψε το παραδάκι;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ρε παιδιά, ένα λεπτό γιατί θα τρελαθούμε εντελώς.
Ο Τσιάρτας είναι ένας ποδοσφαιριστής την αθλητική αξία του οποίου ειλικρινά αγνοώ.

Λόγω της όποιας αναγνωρισιμότητας του βάζει υποψήφιος με τον Τζήμερο.

Η μητέρα του και η αδελφή του από κι ως που θίγονται ;;;
Θα πρέπει να ικανοποιεί το κομματικό ετσιθελισμό της μαμάς και της αδελφής ο Τσάρτας κι ο κάθε Τσάρτας ;;
Επειδή η μαμά κι η αδελφή είναι με τον Βαρουφάκη ή με τον Τσίπρα, θα έπρεπε ντε και καλά να είναι κι ο Τσιάρτας το ίδιο ;;;

μιλάμε για ΦΑΣΙΣΜΟ του αισχίστου είδους κι εκ μέρους της μητέρας του κι εκ μέρους της αδελφής του

υποθετικά δηλαδή ΑΝ μαμά + αδελφή ήταν δεξιές κι ο ΑΝ υποθετικά ο Τσιάρτας ΄έβαζε με κάποιο αριστερό κόμμα, θα έπρεπε ο γονιός να βγει να τον κράξει ;;;;

εγώ είμαι κεντροδεξιός και οι μισοί μου φίλοι είναι αριστεροί και τα λέμε μια χαρά και περνάμε ωραία και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο όσο κι όποτε μπορούμε και με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτό μας έλλειπε ..........

ρε τι σάπια μυαλά, οπισθοδρομικά και παλαιοσυντηρητικά είναι αυτά της μητέρας του και της αδελφής του ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ο Τσιάρτας είναι ένας ποδοσφαιριστής την αθλητική αξία του οποίου ειλικρινά αγνοώ.

Θα πρέπει να ικανοποιεί το κομματικό ετσιθελισμό της μαμάς και της αδελφής ο Τσάρτας κι ο κάθε Τσάρτας ;;
Επειδή η μαμά κι η αδελφή είναι με τον Βαρουφάκη ή με τον Τσίπρα, θα έπρεπε ντε και καλά να είναι κι ο Τσιάρτας το ίδιο ;;;

μιλάμε για ΦΑΣΙΣΜΟ του αισχίστου είδους κι εκ μέρους της μητέρας του κι εκ μέρους της αδελφής του

υποθετικά δηλαδή ΑΝ μαμά + αδελφή ήταν δεξιές κι ο ΑΝ υποθετικά ο Τσιάρτας ΄έβαζε με κάποιο αριστερό κόμμα, θα έπρεπε ο γονιός να βγει να τον κράξει ;;;;

εγώ είμαι κεντροδεξιός και οι μισοί μου φίλοι είναι αριστεροί και τα λέμε μια χαρά και περνάμε ωραία και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο όσο κι όποτε μπορούμε και με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτό μας έλλειπε ..........

ρε τι σάπια μυαλά, οπισθοδρομικά και παλαιοσυντηρητικά είναι αυτά της μητέρας του και της αδελφής του ;

Έλα μωρέ,σίγουρα θα υπάρχουν οικονομικοί λόγοι απο πίσω

Θα'ναι και καμια αγάμητη συριζοφεμινιστρια η αδερφή του,ξεσήκωσε και τη μάνα και τρεχα γύρευε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297

Aυτες είναι προοδευτικές και ανήκουν στο δημοκρατικό δόρυ η τόξο η πως το λένε τέλος πάντων....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Στο φατσαμπουκ λένε πως ο μπαμπάς ήταν κομματαρχης του παλιού, του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.385
Πόντοι
786
στο κάτω κάτω με τον φαήλο βάζει,
όχι με κάποιον εντελώς ακραίο, τρελό,
το αντίστοιχο είναι ο βαρουφάκης, ο λαφαζάνης ή η κωνσταντοπούλου (μμμμ αυτή είναι λίγο τρελή)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Κάτι άλλο συμβαίνει. Δε δικαιολογείται λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές να έχουμε τέτοια δήλωση. Ο τύπος έχει χρόνια που λέει τα δικά του. Και πρόσφατα καταδικάστηκε. Δηλαδή η καταδίκη που θα την κουβαλάει μια ζωη ήταν αποδεκτή και η υποψηφιότητα είναι μίασμα;

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
στο κάτω κάτω με τον φαήλο βάζει,
όχι με κάποιον εντελώς ακραίο, τρελό,
το αντίστοιχο είναι ο βαρουφάκης, ο λαφαζάνης ή η κωνσταντοπούλου (μμμμ αυτή είναι λίγο τρελή)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom