Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Ασταμάτητος σε αυτή την συνέντευξη (δεν υπολογίζει τίποτα)
Για να ακούσεις Τσάρτα 1,5 ώρα θες 4 φραπέδες
Ασταμάτητος σε αυτή την συνέντευξη (δεν υπολογίζει τίποτα)
Για να ακούσεις Τσάρτα 1,5 ώρα θες 4 φραπέδες
Που χάθηκες ρε poppop;παλικαρι ο Τσαρτας αλλα του κανουν πολεμο ενω μας εχουν φλομωσει καθε τρεις και λιγο με αυτον τον νιγηριανο που παριστανει τον ελληνα και τον δουλευουν οι αλλοι νιγηριανοι
Παραδόξος μιλάει γρήγορα και με ένταση σε κάποια σημεία.
* Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο άνθρωπος...Μητέρα και αδερφή Βασίλη Τσιάρτα: «Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση μαζί του»!
Η μητέρα και η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα εξέδωσαν ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του με το κόμμα των Τζήμερου-Κρανιδιώτη, τονίζοντας ότι δεν είχαν και ούτε θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του!www.sport-fm.gr
ρε παιδιά, ένα λεπτό γιατί θα τρελαθούμε εντελώς.
Ο Τσιάρτας είναι ένας ποδοσφαιριστής την αθλητική αξία του οποίου ειλικρινά αγνοώ.
Λόγω της όποιας αναγνωρισιμότητας του βάζει υποψήφιος με τον Τζήμερο.
Η μητέρα του και η αδελφή του από κι ως που θίγονται ;;;
Θα πρέπει να ικανοποιεί το κομματικό ετσιθελισμό της μαμάς και της αδελφής ο Τσάρτας κι ο κάθε Τσάρτας ;;
Επειδή η μαμά κι η αδελφή είναι με τον Βαρουφάκη ή με τον Τσίπρα, θα έπρεπε ντε και καλά να είναι κι ο Τσιάρτας το ίδιο ;;;
μιλάμε για ΦΑΣΙΣΜΟ του αισχίστου είδους κι εκ μέρους της μητέρας του κι εκ μέρους της αδελφής του
υποθετικά δηλαδή ΑΝ μαμά + αδελφή ήταν δεξιές κι ο ΑΝ υποθετικά ο Τσιάρτας ΄έβαζε με κάποιο αριστερό κόμμα, θα έπρεπε ο γονιός να βγει να τον κράξει ;;;;
εγώ είμαι κεντροδεξιός και οι μισοί μου φίλοι είναι αριστεροί και τα λέμε μια χαρά και περνάμε ωραία και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο όσο κι όποτε μπορούμε και με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτό μας έλλειπε ..........
ρε τι σάπια μυαλά, οπισθοδρομικά και παλαιοσυντηρητικά είναι αυτά της μητέρας του και της αδελφής του ;
Aυτες είναι προοδευτικές και ανήκουν στο δημοκρατικό δόρυ η τόξο η πως το λένε τέλος πάντων....ρε παιδιά, ένα λεπτό γιατί θα τρελαθούμε εντελώς.
Ο Τσιάρτας είναι ένας ποδοσφαιριστής την αθλητική αξία του οποίου ειλικρινά αγνοώ.
Λόγω της όποιας αναγνωρισιμότητας του βάζει υποψήφιος με τον Τζήμερο.
Η μητέρα του και η αδελφή του από κι ως που θίγονται ;;;
Θα πρέπει να ικανοποιεί το κομματικό ετσιθελισμό της μαμάς και της αδελφής ο Τσάρτας κι ο κάθε Τσάρτας ;;
Επειδή η μαμά κι η αδελφή είναι με τον Βαρουφάκη ή με τον Τσίπρα, θα έπρεπε ντε και καλά να είναι κι ο Τσιάρτας το ίδιο ;;;
μιλάμε για ΦΑΣΙΣΜΟ του αισχίστου είδους κι εκ μέρους της μητέρας του κι εκ μέρους της αδελφής του
υποθετικά δηλαδή ΑΝ μαμά + αδελφή ήταν δεξιές κι ο ΑΝ υποθετικά ο Τσιάρτας ΄έβαζε με κάποιο αριστερό κόμμα, θα έπρεπε ο γονιός να βγει να τον κράξει ;;;;
εγώ είμαι κεντροδεξιός και οι μισοί μου φίλοι είναι αριστεροί και τα λέμε μια χαρά και περνάμε ωραία και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο όσο κι όποτε μπορούμε και με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτό μας έλλειπε ..........
ρε τι σάπια μυαλά, οπισθοδρομικά και παλαιοσυντηρητικά είναι αυτά της μητέρας του και της αδελφής του ;
Κυριολεκτικά όμως...!Εκείνο που κατάλαβα είναι ότι ούτε η μάνα του δεν θα τον ψηφίσει.
Κυριολεκτικά όμως...!
Οι πλούσιοι έχουν τα δικά τους δράματα....
..εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε φτωχοί!Ζητω η φτωχεια!
..εμείς θα ζήσουμε και ας είμαστε φτωχοί!
Περιμένω σχόλιο από εκλεκτό συναγωνιστή @enduro !
στο κάτω κάτω με τον φαήλο βάζει,
όχι με κάποιον εντελώς ακραίο, τρελό,
το αντίστοιχο είναι ο βαρουφάκης, ο λαφαζάνης ή η κωνσταντοπούλου (μμμμ αυτή είναι λίγο τρελή)