Νέα

Ωδή στον Βασίλη Τσιάρτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πέρασε σχεδον στα ψιλά. Και αν όχι «στα ψιλά» , παντως δεν του δόθηκε η πρέπουσα σημασία. Πριν λίγο καιρό σταμάτησε το ποδόσφαιρο η όαση του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βασιλάκης ο Τσιάρτας. Ένας παίχτης που «μίλαγε» στην μπάλα, που σε έκανε να χαζεύεις .. Δεν τον καμάρωσα στην πρώτη μεγάλη αγάπη μου , τον Βασιλιά Ολυμπιακό, αλλά τον καμάρωσα με τη δεύτερη μεγάλη αγάπη μου, την Πρωταθλήτρια Ευρώπης  (το χωνέψατε  Πορτογάλοι ή όχι ακόμα? ) Εθνική Ελλάδος. Ο άνθρωπος μάγευε. Σε αυτήν την έρημο των άμπαλων και άσχετων ποδοσφαιριστών , που φυσικά έχουν ...φυσική κατάσταση, «τρέχουν» και είναι ...δυναμικοί και αλτικοί ο Βασιλάκης ήταν η όαση.  Ρομαντικός (?) , τεμπελάκος(?) πάντως ήταν ο τελευταίος που έπαιζε ποδόσφαιρο με μυαλό και ας τον λέγαν «περιπατητή» οι διάφοροι «ειδήμονες». Ο Βασίλης δεν είχε ανάγκη κανέναν τους. ʼντρας που τιμούσε τα παντελόνια του, δεν κώλωνε και τα έλεγε έξω από τα δόντια Επίσης είχε υψηλό IQ και ήταν και καλλιεργημένος. Το πνευματικό του επίπεδο ούτε με προσέγγιση χιλιομέτρου δεν το φτάνουν οι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που όταν τους ακούς να μιλάνε ,λες : «Καλά , αυτά τα βόδια βγάζουν τα 1000πλάσια από εμένα?»
Τεχνίτης , από τους λίγους Έλληνες που μπορούσαν να δώσουν μια πάσα ακριβείας στα 50+ μέτρα. (Ισπανία-Ελλάδα 1-1 , EURO 2004)..τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να σημαδέψει ούτε ελέφαντα από 1 μέτρο. Γι?αυτό και έκανε μεγάλη καριέρα στην Ισπανία. Το τεύχος 1 του επίσημου περιοδικού της Σεβίλλης κυκλοφόρησε με αυτόν πρωτοσέλιδο , ο ?el mago? . 
Βασιλάκη σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες απλόχερα.  Φυσικά για το σύγχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τσιάρτας ήταν «αργός» και «περιπατητής» και δεν έβρισκε ομάδα. Βέβαια... Τί να κάνουμε? Οι Έλληνες παράγοντες ? προπονητές ξέρουν καλύτερα. Φημίζονται εξάλλου για  τις ...ποδοσφαιρικές τους γνώσεις. Εμείς θα παραμείνουμε οπαδοί της μπάλας και του θεάματος. Της σχολής Τζιοβάνι, Τσιάρτα κλπ. Θα παραμείνουμε  οι «ηλίθιοι» που σε εκείνη τη φιέστα φωνάζανε : « Κόκκαλη-Κόκκαλη σε παρακαλώ , κράτα τον Τζιοβάνι τον Ολυμπιακό». Εξάλλου ο Μέγας Ζίο είχε πει: «Προτιμούν ένα χαζό που τρέχει ασταμάτητα , παρά έναν τεχνίτη που σκέφτεται. Είναι τυχαίο μετά, που η Βραζιλία έχει πάρει 5 Μουντιάλ?»
Όπως λένε και οι GOIN THROUGH, για την κοπέλα μου θέλω, «να με ξεσηκώνει με κολπάκια και με μπρίο,  όπως στο λιμάνι 6 χρόνια έκανε ο Ζίο»

[glow=red,2,300]-«Τσιάρτας πάει να το εκτελέσει.... Όλοι παίρνουνε θέση μπροστά στο τέρμα του Τσεχ... Χαμηλά πολύ...ΓΚΟΛ». [/glow]

Συνημμένα

• Tsiartas.JPG
    Tsiartas.JPG
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 61

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωδη? Για την εργατικοτητα του η για την ταπεινοφροσυνη του πρεπει να του κανουμε ωδη? Ηταν οντως ΤΕΧΝΙΤΗΣ της μπαλλας αλλα ο χαρακτηρας του δεν τον βοηθησε και εμεινε εκει.

Κατι ηξερε ο Ρεχαγκελ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φυσικά για το σύγχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τσιάρτας ήταν «αργός» και «περιπατητής» και δεν έβρισκε ομάδα. Βέβαια... Τί να κάνουμε? Οι Έλληνες παράγοντες ? προπονητές ξέρουν καλύτερα. Φημίζονται εξάλλου για  τις ...ποδοσφαιρικές τους γνώσεις.

Γι' αυτό αλλωστε, έχουν τόσες ... επιτυχίες :grin: :grin: :grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε ο τσιαρτας ηταν καλος παιχτης αλλα για εναν ρολο του οργανωτη ταχυτητα ο ,αντοχη μηδεν και δεν ειναι μονο οι ελληνες προπονητες που δεν τον ηθελαν αλλα και οι ξενοι...για μενα απλα ενας καλος παιχτης για εναν ρολο..που ηξερε να τον παιζει καλα ομως παρολα αυτα εγω δακρυζω που φευγει..μας εχει χαρισει συγκινησεις οπως και ολη  αυτη η φουρνια θα μεινει αξεχαση .θα ηθελα να προσθεσω οτι με τσαντιζει πολυ και θα ηθελα να πλακωσω στο ξυλο τα κολοπαιδα και ζωα  που βριζουν εστω και εναν απο τουσ 16 που πηραν το πρωταθλητριων ευρωπης συν τον προπονητη  οταν παιζουν στις  ομαδες τους..δεν μπορω παιδια να βλεπω να βριζουν τον νικοπολιτη και να του πετανε κερματα επειδη ειναι ολυμπιακος και οχι παναθηναικος λιγος σεβασμος. θελω να προσθεσω επισης κατι που εχει περασει απαρατηρητο ακομα και απο τους φλωροαθλητικους συντακτες ο νικοπολιτης χαρισε την φανελα που επαιξε  στον τελεικο σε δημοπρασια σε φιλανθρωπικο  τηλεμαραθωνιο που για ενα τερματοφυλακα ειναι οτι ποιο ιερο εχει....για χαρα φιλε τσαρτα δεν θα σε ξεχασοω ποτε συγχαρητηρια φιλε που ανοιξες αυτο το θεμα μου φαινετε οτι το μπουρδελα κομ ειναι το λιγοτερο μπουρδελο που υπαρχει στην ελλαδα

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο Μέγας ΖΙΟ είχε απόλυτο δίκιο...... ( η χθεσινή ΑΕΚ είναι η κορυφή του παγόβουνου )

όσο και οι GOIN THROUGH φυσικά.....

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
...για μενα απλα ενας καλος παιχτης για εναν ρολο..που ηξερε να τον παιζει καλα ομως παρολα αυτα εγω δακρυζω που φευγει..μας εχει χαρισει συγκινησεις οπως και ολη  αυτη η φουρνια θα μεινει αξεχαση .θα ηθελα να προσθεσω οτι με τσαντιζει πολυ και θα ηθελα να πλακωσω στο ξυλο τα κολοπαιδα και ζωα  που βριζουν εστω και εναν απο τουσ 16 που πηραν το πρωταθλητριων ευρωπης συν τον προπονητη  οταν παιζουν στις  ομαδες τους..

+1,000,000

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ξέχασες το "Γκολ και φύγαμε για τελικό..."

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Εκπληκτικό ταλέντο, που κοιμήθηκε πάνω στα προσόντα του.  Δεν δούλεψε καθόλου για δύναμη και αντοχή. Χωρίς αυτά δεν υπάρχεις στο σημερινό ποδόσφαιρο. Και καβαλοκαλάμιος....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εκπληκτικό ταλέντο, που κοιμήθηκε πάνω στα προσόντα του.  Δεν δούλεψε καθόλου για δύναμη και αντοχή. Χωρίς αυτά δεν υπάρχεις στο σημερινό ποδόσφαιρο. Και καβαλοκαλάμιος....

Κάτι αντίστοιχο με το  Φάνη Χριστοδούλου...Πάντως, αυτό που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει είναι ότι ο Βάσίλης είναι ποδοσφαιρική προσωπικότητα, τον λατρεύεις ή τον μισείς ανάλογα με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που σε διέπει, σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητος, αν και ... περιπατητής...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Για το ελληνικο ποδοσφαιρο ηταν οτι επρεπε!
Αληθεια κανεις δεν εχει να πει τιποτα για την απαλλαγη του απο το στρατο?
Μηπως οι απατεωνιες και πουστιες παραγραφονται επειδη εβαλε μερικα γκολ με την εθνικη και επειδη εβγαλε καλες σεντρες?
Μηπως οτι δε πηγε παρανομα στρατο επικαλουμενος αναπηρια!στο ποδι και εχοντας τα εκατομυρια απο το καθε ελληνακο που πηγαινε να τον δει τον κανει πιο μαγκα απο αυτον?
Μηπως καποιοι καλο ειναι να σταματησουν να παπαγαλιζουν τι λενε τα δελτια ειδησεων στα 5 λεπτα νεα τους και να ξερουν με τι εχουν να κανουν οταν  μιλανε για καποιον?
Μονο που δεν υπηρετησε οπως ολοι οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες σημερα εστω και με τις αδειες που παιρνουν(οπως ο λαγος που ηταν στο ταγμα μου) για μενα ο τυπος δεν αξιζει μια.
Αλλα μονο ο τσαρτας ειναι?

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μεγάλος παίκτης που δυστυχώς έπεσε στα τελευταία χρόνια του, στην εποχή όπου τα παλιά καλά δεκάρια αντικαθιστούνται από τα χαφ...
Ποιος μπορεί να ξεχάσει αλήθεια, πως ενώ δεν είχε ομάδα μπήκε στα προκριματικά του Μουντιάλ με την ουκρανία και έβαλε εκίνο το απίστευτο φάουλ πουέδωσε την ισοπαλία στην Ελλάδα. επειδή απόχώρισε από την ενεργό δράδη δεν θεωρώ σωστό να μιλήσω για τι πια μειονεκτήματα έχει, δεν το θεωρώ σωστό. ʼλλωστε ο ποδοφσιαριστής εδώ και Λίγες μέρες, ποδοσφαιρικά έχει "πεθάνει". Τιμή σε όσους φεύγουν λοιπόν από τον βασιλιά των σπορ, μην ξανα παίζοντας στην ενεργό δράση. Προτιμώ να μιλήσω για αυτά τα οποία ξεχώρισε...

Μέγας φαουλίτσας και αριστερόπόδαρος από τους λίγους, Μάγος και από τους λίγους με μυαλό στην χωρα αυτή...
Πρωταθλητής Ευρώπης...
Σημαία για χρόνια της ΑΕΚ αλλά και αντικείμενου θαυμασμού στην Σεβίλλη.
Σαν 'ανθρωπος, από τους΄λίγους που ξέρανε να μιλούν στην ηλεόραση και να εκφέρουν άποψη...
Στο καλό Βασίλη Τσάρτα...
Θα σε θυμόμαστε για αυτό που μας απέδειξες απλά...
Ότι και στον Εθνικό που αγωνίστηκες για λίγο, μέσα στα χωράφια της Β Εθνικής μάγεψες τον κόσμο του Εθνικού, του Μεσσηνιακού παρεά με τον άλλον τεράστιο...
Που μας απέδειξες πως το ποδόσφαιρο είναι απλό και πως έχουμε και εμείς σασν Έλληνες το δικαίωμα να δούμε λίγο ποιοτική μπάλα, όλα αυτά τα χρόνια...

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Αν ήταν να ασχοληθούμε με τον άνθρωπο Τσιάρτα να τον σχολιάζαμε για όλα όσα έκανε στην προσωπική ζωή του (στο κρεββάτι του, στον στρατό του, στην κουζίνα του κτλ) όλα αυτά τα χρόνια...

Εδώ μιλάμε για τον ποδοσφαιστή Τσιάρτα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δηλαδη φιλε μου δε σε ενδιαφερει αν ο τσαρτας ας πουμε πουλαγε ηρωινη η ηταν παιδεραστης στη προσωπικη του ζωη?Σε ενδιαφερει μονο το τι εκανε καθε κυριακη?

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Koίταξε φίλε αυτό το ποστ έγινε για τον ποδοσφαιριστή Τσάρτα....
Δεύτερον επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια σε πληροφορώ πως πολλοί παίκτες που και εσύ θα γνωρίζεις ενώ είναι παικταράδες τις βρωμοδουλειές τους τις κάνουν....
Δεν με νοίαζει αυτό .Με ενδιαφέρει ότι εγώ ευχαριστιόμουν  να τον βλέπω να παίζει ποδόσφαιρο....
Ο χειρότερος όλων να είναι δεν με νοιάζει...Την κάνει την δουλειά του σωστά? Αυτό με νοιάζει....

Και ο Καστίγιο μέγα κωλοπαίδι ήταν (τώρα καπως συνήλθε) αλλά κανέναν δεν τον ενδιαφέρει αυτό.... Μπορεί να γαμάει Κάθε Κυριακή? Αυτό μετράει.... Η Μπάλα και όσοι μπορούν εκεί να προσφέρουν. 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Τοτε να κανουμε ποστ για ωδες στο φοιβο και στο παπακαλιατη αφου και αυτοι στις ΔΟΥΛΕΙΕΣ τους ειναι αξιολογοι και πετυχημενοι μεχρι τωρα..
Οσο για το ποδοσφαιριστη τσαρτα καλος στο γηπεδο αλλα για μαρκαρισμα χειροτερος και απο τζιοβανι ηταν.Ειχε το καλυτερο αριστερο ποδι για ελληνα ομολογουμενως αλλα για να διαπρεψεις στο αθλημα θελει και χαρακτηρα που δυστυχως δεν ειχε γιαυτο και πηρα τα παπαρια μου και τελειωσε το ποδοσφαιρο χωρις ομαδα!
Υπαρχουν και αλλοι ελληνες που ειναι κλασεις ανωτεροι αλλα οι περισσοτεροι ασχολουνται με το κακα παιδια του ποδοσφαιρου παντα γιατι πουλαει.
Για καστιγιο ποιος ειπε οτι δεν ειναι κωλοπαιδι?Μαλλον δεν εχεις πετυχει το 20χρονο με τι τουπε σκαει μετην παρεα του στο μικρολιμανο και τι ματιες ριχνει στους περιξ οταν μπαινει στο μαγαζι.Θα μου πεις μαγκια του αφου κατι τυπακια τον κανανε θεο απο τα 20 οπως το ΝΙΝΗ απο τωρα μαλακας ειναι να μη το παιξει γαμαω?
Εγω ομως φιλε μου δεν ειμαι απο τα θυματα που τα σκαει στο ποδοσφαιρο και κατι τετοια που βλεπω με κανουν να καταλαβαινω σε τι παρακμη ειμαστε.Ξεχνατε τον οφορικουε?Στυλ καστιγιο-νινι δεν ηταν?Παρτον τωρα που παιζει..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το τι καβαλλημένο καλάμι είναι ο Τσιάρτας αποδεικνύεται και από το ότι έδωσε συνέντευξη τύπου για να δηλώσει στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Χεστήκαμε ρε μεγάλε!!!! Έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό τόσοι και τόσοι απείρως μεγαλύτεροι από τον Τσιάρτα και δεν ένοιωσαν την υποχρέωση να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για την αποχώρηση τους. Έφυγαν όπως ήρθαν, κύριοι! Δεν βγήκαν να κλαψουρίσουν γιατί σταμάτησαν χωρίς ομάδα. Γιατί καταλάβαιναν ότι ένα παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο που κάποτε τελειώνει. No big deal! που λένε και οι ʼγγλοι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μέγεθος του ποδοσφαιριστή Τσάρτα.

Επειδή όμως σαν φορολογούμενος αλλά και ως φίλαθλος  έμμεσα ή άμεσα χρηματοδοτώ την πορεία τέτοιων αστέρων και κυρίως επειδή ανάλογοι αστέρες άθελα ή θελημένα αποτελούν και πρότυπα για τους νέους της κοινωνίας (δυστυχώς!), φυσικά και παίζει τρομακτικό ρόλο που τελικά αποδεικνύεται πόσο λαμόγιο είναι και απαλλάσσεται των στρατιωτικών του υποχρεώσεων λόγω αναπηρίας στο πόδι του....(άραγε το αριστερό ήταν?)

Απλά ξεφτίλα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ξεφτιλα στο μεγαλειο της το να βαζεις στην εθνικη επισης κυριως παιχτες απο 2-3 συλλογους,να κανεις ελληνες αρων αρων αλβανους,γεωργιανους κτλ επειδη βολευει το λαικο αισθημα των αποτυχημενων οργανωμενων που πανε στα γηπεδα.Αραγε στη β εθνικη οι νεοι που ξεκινανε τη μπαλα με ονειρα τι βυσμα πρεπει να βαλουν για να πανε ψηλα?
Βυσμα δε θελει για να εισαι 32+ και να παιζεις εθνικη?
Χαιρομαι παντως που σε παιχταραδες με αρχιδια που παιζουν εξω(αμανατιδης)λενε σε συνεντευξη τους οτι στο ελληνικο ποδοσφαιρο δε σκοπευουν να παιξουν οσο ειναι σε τετοια φορμα ακομα παραυτα ομως τιμανε τη σημαια και υπηρετουν.
Αντε να παρουμε κανα συνταξιουχο ακομα στην ομαδα να ειμαστε τουλαχιστον στην ελλαδα νικητες οσο για ευρωπη εχει ο θεος..

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ο τσιαρτας μπορει να ειχε καλο αριστερο,μια καλη πασα κ ενα καλο φαουλ αλλα ειχε περισσοτερα αρνητικα κατ'εμε.μιλαγε παααααρα πολυ κ ηταν προκλητικα πολυ στιγνος στις απαιτησεις του..θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο αγαπητος

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Ασταμάτητος σε αυτή την συνέντευξη (δεν υπολογίζει τίποτα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom