Νέα

ο τελευταιος θανατοποινιτης που εκτελεστηκε στην Ελλαδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι εσύ είσαι ο ψυχάκιας γιατί απαιτείς διεστραμμένες τιμωρίες (γαμήσι από 10 μαύρους,πύρωση αρχιδιών και άλλα ωραία) που ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν τα σκέφτεται.Θα προσπαθήσει να δει πως γίνεται να επαναφέρει ή σωφρονίσει έναν εγκληματία/ψυχικά άρρωστο και όχι να πέσει στο επίπεδο του και κάνει ίδια ή και χειρότερα βασανιστήρια.
Γρήγορα πίσω στην Καμπούλ,εδώ είναι Ευρώπη  :2funny:
Πύρωση αρχιδιών...είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο? Σιγά να μη τους τα κόψουν και με γιαταγάνι.Ψάξε να δεις τι είναι ο χημικός ευνουχισμός.Μέσα στη φυλακή αν έχεις βιάσει παιδάκια ότι και να λέμε εμείς εδώ πέρα το σουβλάκι θα το φας.Και ναι εγώ θεωρώ μια δίκαιη τιμωρία το να πάθεις εν μέρη ότι προκάλεσες.Κατέστρεψε σωματικά και ψυχικά την ζωή ενός παιδιού...και ακόμα χειρότερα μπορεί του παιδιού του! Πόσους αφήνουν ελεύθερους και μετά πάνε και ξανά κακοποιούν παιδιά? Το και άλλα ωραία που το είδες? Για πες μας τι άλλο ωραίο υποστηρίζω? Αν εδώ είναι εύρωπη τότε μην ξαναπάς (αν πηγαίνεις) σε μπουρδέλα επειδή εκτός από το ότι είναι τα περισσότερα παράνωμα υπάρχει ακόμα εν έτη 2014 το human trafficking σαν όρος. Η μήπως εκεί δε σε νοιάζει και τόσο η βία? Το να βγάζει το άχτι του ο κάθε στερημένος σε μια κοπέλα που στην ουσία είναι θύμα δουλεμπορίου δεν πειράζει επειδή ξεκαυλώνεις?

sexodaskalos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
12
Like
18
Πόντοι
11
Πύρωση αρχιδιών...είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο? Σιγά να μη τους τα κόψουν και με γιαταγάνι.Ψάξε να δεις τι είναι ο χημικός ευνουχισμός.Μέσα στη φυλακή αν έχεις βιάσει παιδάκια ότι και να λέμε εμείς εδώ πέρα το σουβλάκι θα το φας.Και ναι εγώ θεωρώ μια δίκαιη τιμωρία το να πάθεις εν μέρη ότι προκάλεσες.Κατέστρεψε σωματικά και ψυχικά την ζωή ενός παιδιού...και ακόμα χειρότερα μπορεί του παιδιού του! Πόσους αφήνουν ελεύθερους και μετά πάνε και ξανά κακοποιούν παιδιά? Το και άλλα ωραία που το είδες? Για πες μας τι άλλο ωραίο υποστηρίζω? Αν εδώ είναι εύρωπη τότε μην ξαναπάς (αν πηγαίνεις) σε μπουρδέλα επειδή εκτός από το ότι είναι τα περισσότερα παράνωμα υπάρχει ακόμα εν έτη 2014 το human trafficking σαν όρος. Η μήπως εκεί δε σε νοιάζει και τόσο η βία? Το να βγάζει το άχτι του ο κάθε στερημένος σε μια κοπέλα που στην ουσία είναι θύμα δουλεμπορίου δεν πειράζει επειδή ξεκαυλώνεις?
Στην οθωμανικη αυτοκρατορια τους εστριβαν τ αρχιδια μεχρι να πεθανουν. Ειναι κι αυτο μια αποψη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στην οθωμανικη αυτοκρατορια τους εστριβαν τ αρχιδια μεχρι να πεθανουν. Ειναι κι αυτο μια αποψη.
Είναι μια άποψη,αλλά αυτό είναι υπερβολή και πρέπει κάπου να θέτεις και ένα όριο στο πόσο βάρβαρος πρέπει να γίνεις.Αν χέσουμε τα όρια θα γίνουμε κοινωνία πιθήκων. Εγώ όμως δε θεωρώ αρκετή τιμωρία το να βάλεις τον άλλον μέσα για 10 χρόνια και μετά να βγει και να αναπληρώσει τον χαμένο του χρόνο πάνω στα θύματα του.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Είναι μια άποψη,αλλά αυτό είναι υπερβολή και πρέπει κάπου να θέτεις και ένα όριο στο πόσο βάρβαρος πρέπει να γίνεις.Αν χέσουμε τα όρια θα γίνουμε κοινωνία πιθήκων. Εγώ όμως δε θεωρώ αρκετή τιμωρία το να βάλεις τον άλλον μέσα για 10 χρόνια και μετά να βγει και να αναπληρώσει τον χαμένο του χρόνο πάνω στα θύματα του.

Το πιο αστείο που έχω ακούσει Κορυδαλλό είναι σε έναν Αλβανό του βάλαν τρόμπα από πίσω και φούσκωναν με το έμβολο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Έχουν και οι φυλακισμένοι τις διαστροφές τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το πιο αστείο που έχω ακούσει Κορυδαλλό είναι σε έναν Αλβανό του βάλαν τρόμπα από πίσω και φούσκωναν με το έμβολο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Έχουν και οι φυλακισμένοι τις διαστροφές τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι,αυτά είναι άσχημα δείγματα.Δεν κάνεις διαγωνισμό ποιος θα γίνει περισσότερο σκληρός.Το όλο θέμα είναι να βρεις ένα σύστημα που να αποτρέπει τον δράστη και να τον κάνει να το σκέφτεται 2 φορές.  :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.688
Πόντοι
506
9 σελιδες σε λιγες ωρες...
Εχουμε πολλους :s&m_1: :s&m_1: βλεπω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
H Ροδινη γιατι εγινε warned?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδεραστες βασανισμος κ αργος θανατος πρεπει

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψη μου ειναι οτι το να κατσεις φυλακή 30 χρόνια η και λιγότερα είναι χειρότερο από τόν θάνατο.
φανταστειτε τον εαυτό σας όταν είσαστε στόν στρατό σε ενα στρατόπεδο και πώς κάνατε για την ημερα εξόδου........
ένα στρατόπεδο είναι πολύ καλύτερο απο μια φυλακη.
να εισαι σε ενα κελί με άλλους τρεις απο της 21000 μεχρι τό πρωί και νανε και τίποτα αφγανοί.....
και οταν βγενεις απο το κελί κανεις μια βόλτα σε ενα προαυλιο 2 στρεμματων,μετα φαι σε μια τραπεζαρια .....
τα ιδια και τα ιδια για 20 με 30ντα χρόνια
και ενα χρόνο να κατσεις φυλακη τρελένεσε.......
έχω δει ανθρωπους πουχουν κανει κατι χρονακια στην φυλακη και οταν βγουν ειναι ψυχικά ερειπια...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα ολόκληρο χωριό να σκοτώσει κάποιος στα 25 χρόνια θα είναι έξω. Επίσης, ο Χριστόδουλος Ξηρός σκότωσε 6 ανθρώπους, πυροβολούσε στο ψαχνό πρωινιάτικα στην Λ. Κηφισίας βρίζοντας τα θυμάτα του πριν τα σκοτώσει, εκτόξευε ρουκέτες, έβαζε βόμβες, και στην φυλακή του έδιναν άδειες να βγαίνει και τώρα τον ψάχνουν. Και πόσοι άλλοι εγκληματίες που τους έδωσαν άδεια και τους ψάχνουν ακόμη....
Στην Αμερική υπάρχει φυλακή (η ,,Αγκόλα) που το 80% των κρατουμένων (7-8.000 κρατούμενοι) βγαίνει από εκεί μόνο μέσα σε φέρετρο. Εκεί όταν λένε ισόβια λένε ισόβια. Εδώ λένε ισόβια και εννοούν 16 χρόνια. Στον δυτικό κόσμο δεν πρέπει να υπάρχει πιο γελοίο κράτος από την Ελλάδα. Όταν ήμουν στην Αμερική γελάγανε με τα χάλια μας και οι Έλληνες μετανάστες στην Αστόρια.
Γνώμη μου είναι πως η θανατική ποινή είναι πολύ σκληρή, μπορώ να πω πως είναι και απάνθρωπη αλλά πρέπει να υπάρχει για τα ειδεχθή εγκλήματα. Αν ήταν στο χέρι μου π.χ τον πακιστανό που τραυμάτισε βαριά στην 16χρονη Μυρτώ στην Πάρο, τους ,,ομογενείς,, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ του 2 αστυνομικούς στον Ρέντη, αυτούς που μπήκαν σε σπίτια για να ληστέψουν και σκότωσαν -αμέτρητους- ηλικιωμένους, τους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη, αυτόν τον αλήτη που βίασε και έκαψε ζωντανή την νεαρή Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη κ.α θα τους είχα στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα εδώ και καιρό. Κάποιοι εγκληματίες και ειδικά αυτοί που σκοτώνουν για λίγα ευρώ ή για ψήλου πήδημα δεν πρέπει να ζουν. Ούτε σωφρονίζονται και δεν υπάρχει και λόγος να πληρώνει ο κόσμος για να τους φυλάνε και να τους ταίζουν στην φυλακή για 30-40 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom