Στην Ελλάδα ολόκληρο χωριό να σκοτώσει κάποιος στα 25 χρόνια θα είναι έξω. Επίσης, ο Χριστόδουλος Ξηρός σκότωσε 6 ανθρώπους, πυροβολούσε στο ψαχνό πρωινιάτικα στην Λ. Κηφισίας βρίζοντας τα θυμάτα του πριν τα σκοτώσει, εκτόξευε ρουκέτες, έβαζε βόμβες, και στην φυλακή του έδιναν άδειες να βγαίνει και τώρα τον ψάχνουν. Και πόσοι άλλοι εγκληματίες που τους έδωσαν άδεια και τους ψάχνουν ακόμη....
Στην Αμερική υπάρχει φυλακή (η ,,Αγκόλα) που το 80% των κρατουμένων (7-8.000 κρατούμενοι) βγαίνει από εκεί μόνο μέσα σε φέρετρο. Εκεί όταν λένε ισόβια λένε ισόβια. Εδώ λένε ισόβια και εννοούν 16 χρόνια. Στον δυτικό κόσμο δεν πρέπει να υπάρχει πιο γελοίο κράτος από την Ελλάδα. Όταν ήμουν στην Αμερική γελάγανε με τα χάλια μας και οι Έλληνες μετανάστες στην Αστόρια.
Γνώμη μου είναι πως η θανατική ποινή είναι πολύ σκληρή, μπορώ να πω πως είναι και απάνθρωπη αλλά πρέπει να υπάρχει για τα ειδεχθή εγκλήματα. Αν ήταν στο χέρι μου π.χ τον πακιστανό που τραυμάτισε βαριά στην 16χρονη Μυρτώ στην Πάρο, τους ,,ομογενείς,, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ του 2 αστυνομικούς στον Ρέντη, αυτούς που μπήκαν σε σπίτια για να ληστέψουν και σκότωσαν -αμέτρητους- ηλικιωμένους, τους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη, αυτόν τον αλήτη που βίασε και έκαψε ζωντανή την νεαρή Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη κ.α θα τους είχα στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα εδώ και καιρό. Κάποιοι εγκληματίες και ειδικά αυτοί που σκοτώνουν για λίγα ευρώ ή για ψήλου πήδημα δεν πρέπει να ζουν. Ούτε σωφρονίζονται και δεν υπάρχει και λόγος να πληρώνει ο κόσμος για να τους φυλάνε και να τους ταίζουν στην φυλακή για 30-40 χρόνια.