Επισκέπτης
εχουμε και τετοιο;;; δεν τον ξερωσαν τον χορχε τυπε, που του αρεσουν τα βυζια με πουτσες και τσαντιζεται αμα τον πεις πουτσολαγνο
εχουμε και τετοιο;;; δεν τον ξερωσαν τον χορχε τυπε, που του αρεσουν τα βυζια με πουτσες και τσαντιζεται αμα τον πεις πουτσολαγνο
εχουμε και τετοιο;;; δεν τον ξερω
ΕΣΥ είσαι χαζούλης και ο τσούλου απλά ο καθαρόαιμος μαλακοφασιστάκος.
Δεύτερον, δεν είναι θα σε έβρισα, το σωστό είναι θα σε έβριζα !
Τρίτον, βρίσε με για να δεις τα όρια της ψυχραιμίας σου. Όταν σου βρίζουν μάνες, γυναίκες και πιάνουν στο στόμα τους τα παιδιά σου, ΟΛΑ τα άλλα παιχταρά μου πάνε περίπατο. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν επιμένεις στην δική σου, σου εύχομαι να μην σου τύχει !!!
Όσο για εσένα Τσούλου ή Κθούλου απλά απαξιώ όταν ονοματίζεις έναν συνέλληνα ως αράπη ! Οκ ? Και τους χαρακτηρισμούς σου Κθουλάκο κράτα τους για πάρτη σου αγορίνα !!!
Εχεις και αγιο να σιγονταρει ετοιμο για ψυχοφάρμακα τον φτιαξατε
Συνεχίζεις και λες μαλακίες. Δεν είναι δουλειά του αθλητή να απαντάει στις προκλήσεις κανενός. Αν ήταν έτσι δεν θα τελείωνε ποτέ κανένα ματς ενώ κάθε φορά θα πλακωνόταν και ο διαιτητής με την εξέδρα, οι παίκτες μεταξύ τους κλπ κλπ.
Το βρίσιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όσες συμπεριφορές ξεφεύγουν και φτάνουν σε τέτοιο βαθμό χυδαιότητας οφείλουν να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν από άλλους. ΟΧΙ από τους αθλητές. Το ατιμώρητο τέτοιων συμπεριφορών έχει αποθρασύνει κάποιους αλλά και πάλι ΔΕΝ είναι δουλειά του αθλητή να τους πλακώνει στο ξύλο.
εισαι και εσυ σουπια
Λυπάμαι, αλλά εσύ συνεχίζεις σερί τις μαλακίες !
Με την δική σου την λογική, θα έπρεπε να τα ανεχόμαστε όλα δηλαδή ! Άσε μας ήσυχους ρε μάγκα με τις βλακείες σου
Δύσκολη η συζήτηση με κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται απλά πράγματα. Πάμε άλλη μία: O ρόλος του αθλητή δεν είναι να πλακώνεται ή να κυνηγάει φιλάθλους και πολύ καλά θα κάνουν να τον τιμωρήσουν. Υπάρχουν νόμοι και αρμόδια όργανα που μπορούν να ασχοληθούν. Στην τελική ας μίλαγε σε κάποιον για τον συγκεκριμένο για να τον πετάξουν εκτός γηπέδου ή να τον συλλάβουν. Το ότι του/μου/σου έβρισαν την μάνα ή τα παιδιά δεν σημαίνει τίποτα (και όπως έγραψαν και άλλοι γίνεται συνέχεια στα γήπεδα) και ούτε πρέπει να οδηγεί σε πράξεις αυτοδικίας.
YΓ «Μην σε αποτρέπουν από το καθήκον σου τα ανόητα σχόλια των ανθρώπων, γιατί αφού δεν μπορείς να εμποδίσεις τις επικρίσεις τους, δεν πρέπει φυσικά και να φροντίζεις γι’ αυτές.»EΠΙΚΤΗΤΟΣ
τον αγριεψαν και τι καταλαβαν , εκαναν την κοτα ολοι μεταφαντασου τι μαλακιες θα του ελεγαν για να αγριεψει ετσι ο σοφο
εχουν σκλαβενιτη στο ισραηλ τυπε?
Είπα ποτέ πως έγραψα κάτι δικό μου, Eλληνική ιστορία ξέρω και σέβομαι τα ρητά τους, εσύ μείνε κολλημένος στις απόψεις σου...να κι ο χαζούλης νάνος με το γνωμικό που ψάρεψε στο γκουγκλ !! Ρε συ φίλε, εσύ είσαι πραγματικά . . . . . . . . . . σπουδαγμένος !!!!
Καλώς τον !!! ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ! Τέλος ! Τα λοιπά και τις παρλαβαντζοανοησίες περιττά ! Αν νομίζεις μίστερ ότι έχεις το μονοπώλιο του δίκιο, ξανασκέψου το !
Και μιας και είσαι μορφωμένος και καλλιεργημένος, ξέρεις τι είπε ο Σαρτρ για τους αήττητους.
Ανθρωποι ειναι και οι αθλητες και καποιοι θα ξεσπασουν καποια στιγμη.Δεν ειναι μηχανες.Δύσκολη η συζήτηση με κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται απλά πράγματα. Πάμε άλλη μία: O ρόλος του αθλητή δεν είναι να πλακώνεται ή να κυνηγάει φιλάθλους και πολύ καλά θα κάνουν να τον τιμωρήσουν. Υπάρχουν νόμοι και αρμόδια όργανα που μπορούν να ασχοληθούν. Στην τελική ας μίλαγε σε κάποιον για τον συγκεκριμένο για να τον πετάξουν εκτός γηπέδου ή να τον συλλάβουν. Το ότι του/μου/σου έβρισαν την μάνα ή τα παιδιά δεν σημαίνει τίποτα (και όπως έγραψαν και άλλοι γίνεται συνέχεια στα γήπεδα) και ούτε πρέπει να οδηγεί σε πράξεις αυτοδικίας.
Μια απορία μόνο έχω από όλο το σκηνικό....σε τι γλώσσα έβριζε ο τύπος?
στα αγγλικά ή στα εβραίικα? ή μήπως ελληνικά?
κανας Ελληναρας θα ηταν που τον εβρισε . 8 αγωνιστικες θα φαει λεει ο παλιοΕλληνας ο Σόχο ,
Ο Καντονα πόσες ειχε φαει ????
Ελαφρυντικο για τον σοχο ειναι να πει οτι προερχεται απο την Ελλάδα την χωρα που εν χόρω βριζει η κερκιδα την πόλη της αντιπαλης ομάδας και σηκωνει ο προπονητης της ομαδας τους και λεει στο μικροφωνο "αν βρισετε πάλι την Θεσσαλονικη θα σας γαμη.... την παναγια" και κανενας δεν τιμωρειται