Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.654
Πόντοι
606
αράπης μέ έλληνα πατέρα όμως καμμιά σχέση μέ τόν αντεντοκούμπο.........
πάντως έδειρε μιά εξέδρα μόνος του...... και πέσαμ καμμια 20ρια νά τόν τραβήξουν καί ακόμα προσπαθούν...
εάν δέν έφευγε μόνος του θά τούς είχε λιώσει όλους......
παιδια δεν εχω τιποτα με τον σοφοκλη σαν ανθρωπο :) Δεν ειμαι ρατσιστής :) Αλλα αν ο σοφοκλης εχει ελληνα πατερα :) Εγω ειμαι κινεζος :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Ότι να'ναι.... τι αράπηδες και παπαριές μου λες? Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Δεν παρακολουθώ όλο το μπουρδέλα, παρά μόνο κάποια θρεντ και αυτά όχι συνέχεια.
Προφανώς δε γράφουμε σε κοινά μέρη αλλιώς ίσως κάπου να σε θυμόμουν.
Φαίνεται έχεις μεγάλο κόλλημα με το χρώμα του Σόφο, με τον αράπη, με το μαύρο Έλληνα κτλ.
Επειδή τέτοιους "ανθρώπους" τους θεωρώ σκουπίδια σου προτείνω δύο λύσεις.
Είσαι σε site  με πουτάνες, διάβασε καμιά ωρίτσα για κάποια μπουρδελάκια και πήγαινε σε ένα-δύο από αυτά να φύγει η μαλακία από το κεφάλι.
Αν όχι ανέβα στην ταράτσα και κάνε bungee jumping χωρίς σχοινί.

Τα παραπάνω σε περίπτωση που δεν πηγαίνεις ακόμα λύκειο.
Τυπε εκτος από μεγαλος μαλακας που δεν υπαρχει καμια αμφιβολια ότι εισαι, εισαι και μεγαλος υποκριτης.
Ενώ στο ποστ που παραθέτεις σου λεω ακριβως τον λογο που χρησιμοποιω την λεξη ΑΡΑΠΗΣ εσυ εξακολουθεις και λες τις μαλακιες σου. Μαθε λοιπον ότι ρατσιστης είναι αυτος που ξεχωριζει τους ανθρώπους σε κατηγοριες ανεξάρτητα από τον λογο, Οσο λοιπον είμαι ρατσιστης εγω που εχω κακο κολλημα με τους μαυρους εισαι και εσυ που επειδή είναι μαυροι τους δικαιώνεις.
Γι αυτό σε φτυνω στα μουτρα και κραταω το ποστ σου να το διαβαζω στο χεσιμο Καραγκιοζη.
Μου γινατε ξαφνικα ολοι αντιρατσιστες και σας πειραζουν οι λεξεις, όταν τους εχετε και σας δουλευουν για 5€ την ημερα και τους βριζεται δεν σας πειραζει... Μονο το αραπης μην ειπωθεί γιατι καηκαμε. ΡΕ ΟΥΣΤ
Και για να τελειωνω με τον κάθε κομπλεξικο μαλακα του σαιτ
Ειμαι Ελληνας 33 χρονων και από μικρο παιδι ακουω τις λεξεις "αραπης, πουστης, λεσβια, μπινες κλπ" δεν θα το αλλαξω γιατι δεν αρεσει στα αφτια του μουισνιεκ και καποιων ηλιθιων ψεφτοπροοδευτικων

Επισκέπτης
Να θυμίσω στους παλιούς και να ενημερώσω τους νεώτερους για ένα περιστατικό με τον αξέχαστο Ν.Γκάλη.
Σε αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ μόλις εκείνη τη βδομάδα είχε αυτοκτονήσει η γυναίκα του Γκάλη, Τζένη, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων....
Εν χορώ λοιπόν η κερκίδα των ΠΑΟΚτσίδων φώναζε "Τζένη γ@μιέται το πτώμα σου"....ή κάπως έτσι!
σοκαριστικό.
Ο μέγας αθλητής όμως έσφιγγε τα δόντια και έδωσε την απάντησή του μέσα στο γήπεδο....ψάχνω στο youtube αλλά δεν το βρίσκω....
Αυτά... ;)
απειρα παραδείγματα....
Στο γηπεδο του Πανιωνιου ο Αλεξανδρής που επαιζε νομιζω στην Αεκ τοτε εφερε τον γιο του να κατσει στον παγκο να δει τον πατερα του και ολη η κερκιδα φωναζε... Να σου πεθα, να σου πεθανει το παιδι πουτανας γιε Αλεξανδρή... Τι να κανουμε ετσι είναι τα γήπεδα και αυτή είναι και η δυσκολια του να εισαι αθλητης

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τυπε εκτος από μεγαλος μαλακας που δεν υπαρχει καμια αμφιβολια ότι εισαι, εισαι και μεγαλος υποκριτης.
Ενώ στο ποστ που παραθέτεις σου λεω ακριβως τον λογο που χρησιμοποιω την λεξη ΑΡΑΠΗΣ εσυ εξακολουθεις και λες τις μαλακιες σου. Μαθε λοιπον ότι ρατσιστης είναι αυτος που ξεχωριζει τους ανθρώπους σε κατηγοριες ανεξάρτητα από τον λογο, Οσο λοιπον είμαι ρατσιστης εγω που εχω κακο κολλημα με τους μαυρους εισαι και εσυ που επειδή είναι μαυροι τους δικαιώνεις.
Γι αυτό σε φτυνω στα μουτρα και κραταω το ποστ σου να το διαβαζω στο χεσιμο Καραγκιοζη.
Μου γινατε ξαφνικα ολοι αντιρατσιστες και σας πειραζουν οι λεξεις, όταν τους εχετε και σας δουλευουν για 5€ την ημερα και τους βριζεται δεν σας πειραζει... Μονο το αραπης μην ειπωθεί γιατι καηκαμε. ΡΕ ΟΥΣΤ
Και για να τελειωνω με τον κάθε κομπλεξικο μαλακα του σαιτ
Ειμαι Ελληνας 33 χρονων και από μικρο παιδι ακουω τις λεξεις "αραπης, πουστης, λεσβια, μπινες κλπ" δεν θα το αλλαξω γιατι δεν αρεσει στα αφτια του μουισνιεκ και καποιων ηλιθιων ψεφτοπροοδευτικων

Ρε φίλε πουθενά δεν μιλήσαμε για το αν είναι αράπης ή όχι.
Πουθενά δεν πήρα το μέρος του με κριτήριο το χρώμα ή όχι.
Γιατί ούτε καν πήρα το μέρος του γενικότερα.
Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και έχεις σκατά στο κεφάλι σου, νομίζεις ότι όλα γυρνάνε γύρω απο τις εμετικές σου απόψεις.
Σου πρότεινα δύο λύσεις, την πρώτη βγάλτην εντελώς και πήγαινε αυτοκτόνα καλύτερα μίζερε ανθρωπάκο.

Δεν περιμένω να καταλάβεις και πάλι τι είπα γιατί σαν αυτιστικός που είσαι έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Άντε ψόφα τώρα,περήφανα και ρατσιστικά.

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
[size=18pt]Σχορτσανίτης: "Μου είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου"
[/size]

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μιλώντας για το βράδυ που έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε απειλητικά προς τις εξέδρες των οπαδών της Χάποελ , αποκάλυψε τι ήταν αυτό που οδήγησε στην "έκρηξή" του. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βγήκε εκτός εαυτού και αποπειράθηκε να χτυπήσει οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ που τον καθύβριζαν, κινούμενος απειλητικά προς τις εξέδρες το βράδυ της Δευτέρας (7/4). Ο ίδιος εξήγησε τι ήταν αυτό που τον εξόργισε και οδήγησε στην "έκρηξή" του.

"Όσο σχολίαζε εμένα και τη σύζυγο μου, έκανα ότι δεν άκουγα. Μόλις έπιασε στο στόμα του τα παιδιά μου, το “έχασα”. Μου είπε ότι θα βιάσει την κόρη και τον γιο μου. Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα ήταν λάθος και ανάρμοστο, για έναν επαγγελματία αθλητή που εκπροσωπεί την Ελλάδα και έναν τεράστιο οργανισμό, όπως είναι η Μακάμπι.

Πιστέψτε με, πίστευα ότι έχω ακούσει τα πάντα στην Ελλάδα, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Με έβρισαν όλοι, αλλά ουδείς σαν και αυτόν. Αν αυτός ο οπαδός έχει οικογένεια, θα πρέπει να ντρέπεται. Αν δεν έχει, τότε ας του κάνουν κάτι ώστε να μην αποκτήσει ποτέ".

Εξήγησε ωστόσο πως η Μακάμπι έχει κάθε δικαίωμα να τον τιμωρήσει: "Ελπίζω να μην είναι εξοντωτική η ποινή μου, για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τη Μακάμπι που στάθηκε στο πλευρό μου και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δείξω την ευγνωμοσύνη μου".

Τέλος, ερωτηθείς για το επόμενο ματς με την Χάποελ και το τι περιμένει να συναντήσει εκεί δήλωσε: "Μπορούν να προσπαθήσουν τα πάντα. Έχω παίξει σε εχθρικές ατμόσφαιρες 20 και 25 χιλιάδων οπαδών. Πιστεύω όμως, πως για όλα υπάρχει ένα όριο. Ακόμα και στις ύβρεις για τις οικογένειες μας. Πρέπει να είσαι άρρωστος στο μυαλό, για να λες τέτοια πράγματα. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ και δεν νιώθω καλά. Η γυναίκα μου επίσης, νιώθει πιεσμένη. Είναι ανήσυχη. Χρειάστηκα χρόνο για να της πω τι μου έλεγε ο οπαδός και λυπήθηκε πολύ".

www.contra.gr/Basketball/Europe/maccabitelaviv/sxortsaniths-moy-eipan-oti-tha-viasoyn-ta-paidia-moy.2729987.html]http://www.contra.gr/Basketball/Europe/maccabitelaviv/sxortsaniths-moy-eipan-oti-tha-viasoyn-ta-paidia-moy.2729987.html[/url]

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
απειρα παραδείγματα....
Στο γηπεδο του Πανιωνιου ο Αλεξανδρής που επαιζε νομιζω στην Αεκ τοτε εφερε τον γιο του να κατσει στον παγκο να δει τον πατερα του και ολη η κερκιδα φωναζε... Να σου πεθα, να σου πεθανει το παιδι πουτανας γιε Αλεξανδρή... Τι να κανουμε ετσι είναι τα γήπεδα και αυτή είναι και η δυσκολια του να εισαι αθλητης

Πόσο λυπηρό να είσαι τέτοιο αρχιδάκι και να κάνεις τέτοια ανείπωτα πράγματα ;;;

και να έχεις και κάτι μαλακιστήρια στυλ ΞΥΔΗΣ να τα θεωρεί δικαιολογημένα !!

ΟΧΙ ΡΕ, πούτσα και ξύλο στους άνανδρους και στα σκουλήκια  !!!  ΤΣΟ  ΚΑΙ  ΛΟ  !

Επισκέπτης
Ρε φίλε πουθενά δεν μιλήσαμε για το αν είναι αράπης ή όχι.
Πουθενά δεν πήρα το μέρος του με κριτήριο το χρώμα ή όχι.
Γιατί ούτε καν πήρα το μέρος του γενικότερα.
Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και έχεις σκατά στο κεφάλι σου, νομίζεις ότι όλα γυρνάνε γύρω απο τις εμετικές σου απόψεις.
Σου πρότεινα δύο λύσεις, την πρώτη βγάλτην εντελώς και πήγαινε αυτοκτόνα καλύτερα μίζερε ανθρωπάκο.

Δεν περιμένω να καταλάβεις και πάλι τι είπα γιατί σαν αυτιστικός που είσαι έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Άντε ψόφα τώρα,περήφανα και ρατσιστικά.
τυπε εισαι τοσο για τον πουτσο που κάθε κουβεντα μαζι σου είναι μονο φθορα στο πληκτρολογιο μου...
Ρε μαλακα από χτες σας λεω ότι αυτά που γραφω είναι μομφή για τα μελη του μπου και όχι για τον παιχτη. Τι δεν καταλαβαίνεις;;
Ξερω... Τιποτα. Γι αυτό και κολλας στην λεξη και τον παιζεις και με τα δυο χερια.
Κατσε λοιπον στο αντιρατσιστικο σου παραληρημα και ψαξε κανα πακιστανο να σου γρασαρει τη ροδελα να ισιωσεις

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
τυπε εισαι τοσο για τον πουτσο που κάθε κουβεντα μαζι σου είναι μονο φθορα στο πληκτρολογιο μου...
Ρε μαλακα από χτες σας λεω ότι αυτά που γραφω είναι μομφή για τα μελη του μπου και όχι για τον παιχτη. Τι δεν καταλαβαίνεις;;
Ξερω... Τιποτα. Γι αυτό και κολλας στην λεξη και τον παιζεις και με τα δυο χερια.
Κατσε λοιπον στο αντιρατσιστικο σου παραληρημα και ψαξε κανα πακιστανο να σου γρασαρει τη ροδελα να ισιωσεις

Oυγκ ουγκ καθυστερημένε.
Μάλλον σου έχει μείνει ψυχολογικό που είσαι μικροτσουτσουνος και μαυριδερός σαν πακιστανός ενώ θέλεις να είσαι άριος  :2funny:
ή σου έχει ανοίξει τη σούφρα αράπης και δεν μπορείς ακόμα να κάτσεις.

Είπαμε ψόφα. Άσε μήνυμα στο αγόρι σου πως δεν θα πέσετε για κάμψεις το βραδάκι.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/tumblr_ll8k8yrpia1qh6tkco1_500.jpg[/img[/URL]]

Φιλάκια πρόστυχη ναζιστούλα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα πες τελευταίος τη μαλακία σου πάλι κουνώντας το αυτάκι.

Επισκέπτης
Oυγκ ουγκ καθυστερημένε.
Μάλλον σου έχει μείνει ψυχολογικό που είσαι μικροτσουτσουνος και μαυριδερός σαν πακιστανός ενώ θέλεις να είσαι άριος  :2funny:
ή σου έχει ανοίξει τη σούφρα αράπης και δεν μπορείς ακόμα να κάτσεις.

Είπαμε ψόφα. Άσε μήνυμα στο αγόρι σου πως δεν θα πέσετε για κάμψεις το βραδάκι.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/tumblr_ll8k8yrpia1qh6tkco1_500.jpg[/img[/URL]]

Φιλάκια πρόστυχη ναζιστούλα.  :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]Μια που εισαι τοσο φανατικος εναντιων μου και χωρις να σε εχω προκαλεσει τι θα ελεγες να μου τα πεις αυτά από κοντα;;
Βρωμοπουστα ελεινε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Πλάκα πλάκα όλοι οι ρατσιστές έχουν:

α)Πολλά νεύρα
β)Μισος για τους αραπηδες
γ)Μίσος για τις γυναίκες

Ολ' αυτα συνηγορούν στο ότι οι ρατσιστες δε θα φημίζονται για τα... προσόντα τους

Επισκέπτης
Ο Αριος cthulhu666:
τι εχουμε τυπε ρατσιστικη συμπεριφορα για τους Νανους;; και ποσταρισμενα προσωπα χωρις αδεια;;;
Φαε μια αναφορα από μενα για να γουσταρεις :birdman:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μια που εισαι τοσο φανατικος εναντιων μου και χωρις να σε εχω προκαλεσει τι θα ελεγες να μου τα πεις αυτά από κοντα;;
Βρωμοπουστα ελεινε

:2funny: :2funny:
Στα αρχίδια μου σε γράφω ρε παπάρα, λες και έχουμε ξαναμιλήσει εδώ μέσα.
Είσαι και ρουφιάνος συν τοις άλλοις....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
Στα αρχίδια μου σε γράφω ρε παπάρα, λες και έχουμε ξαναμιλήσει εδώ μέσα.
Είσαι και ρουφιάνος συν τοις άλλοις....
τα βλέπεις που εισαι απλα ένα πουστρακι και τιποτα παραπανω;;
Τραβα γαμησου τωρα
Οσο για το Ρουφιανος το εχω δηλωσει από καιρο ότι οποιος ξαναποσταρει φωτο με προσωπα από συγκεντρώσεις θα τον αναφερω. Το ειπα ότι το εκανα και σε γραφω στα @@ μου και εσενα και οποιον άλλο με πει ρουφιανο.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
τα βλέπεις που εισαι απλα ένα πουστρακι και τιποτα παραπανω;;
Τραβα γαμησου τωρα
Οσο για το Ρουφιανος το εχω δηλωσει από καιρο ότι οποιος ξαναποσταρει φωτο με προσωπα από συγκεντρώσεις θα τον αναφερω. Το ειπα ότι το εκανα και σε γραφω στα @@ μου και εσενα και οποιον άλλο με πει ρουφιανο.

Κουράζεις πολύ ρε Μάτσα.
Σιγά τη στοχοποίηση.
Έλα πουλί τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom