Νέα

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιτέθηκε σε οπαδούς της Χαποέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ρε παιδιά ποιός σβήνει τις φωτος :rolleyes: :headbang:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πόσο λυπηρό να είσαι τέτοιο αρχιδάκι και να κάνεις τέτοια ανείπωτα πράγματα ;;;

και να έχεις και κάτι μαλακιστήρια στυλ ΞΥΔΗΣ να τα θεωρεί δικαιολογημένα !!

ΟΧΙ ΡΕ, πούτσα και ξύλο στους άνανδρους και στα σκουλήκια   !!!   ΤΣΟ   ΚΑΙ   ΛΟ   !

Θα σε έβρισα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είσαι λίγο χαζούλης και δεν το προχωράω. Απλά να υπενθυμίσω ότι η δικιά μου τοποθέτηση είχε ως εξής:

«Μαλακίες. Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου γίνονται αυτά. Ο Ρόλος του παίκτη δεν είναι να πλακώνεται με την κερκίδα ούτε να προκαλεί επεισόδια με την συμπεριφορά του.
Να κάθεται να ακούει να τον βρίζουν; Ναι! Αυτά έχει η δουλειά του και το γνώριζε όταν ξεκίναγε την καριέρα του. Όταν μάλιστα πληρώνεται τον χρόνο με λεφτά που το 99% των φιλάθλων δεν πρόκειται να δουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους, να κάνει μόκο και να μάθει να μην απαντάει. Αν δεν του αρέσει αυτό το επάγγελμα να αλλάξει. 

Το ότι η χυδαιότητα και η προκλητικότητα ορισμένων φιλάθλων έχει ξεφύγει ισχύει, αλλά αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν οι διοικήσεις των ομάδων, η αστυνομία, τα αρμόδια κρατικά όργανα κλπ. Όχι οι αθλητές!

Ντροπή του και εύχομαι να φάει γερή καμπάνα».

Επισκέπτης
Θα σε έβρισα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είσαι λίγο χαζούλης και δεν το προχωράω. Απλά να υπενθυμίσω ότι η δικιά μου τοποθέτηση είχε ως εξής:

«Μαλακίες. Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου γίνονται αυτά. Ο Ρόλος του παίκτη δεν είναι να πλακώνεται με την κερκίδα ούτε να προκαλεί επεισόδια με την συμπεριφορά του.
Να κάθεται να ακούει να τον βρίζουν; Ναι! Αυτά έχει η δουλειά του και το γνώριζε όταν ξεκίναγε την καριέρα του. Όταν μάλιστα πληρώνεται τον χρόνο με λεφτά που το 99% των φιλάθλων δεν πρόκειται να δουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους, να κάνει μόκο και να μάθει να μην απαντάει. Αν δεν του αρέσει αυτό το επάγγελμα να αλλάξει. 

Το ότι η χυδαιότητα και η προκλητικότητα ορισμένων φιλάθλων έχει ξεφύγει ισχύει, αλλά αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν οι διοικήσεις των ομάδων, η αστυνομία, τα αρμόδια κρατικά όργανα κλπ. Όχι οι αθλητές!

εσυ καλα τα λες αλλα εχεις μπλεξει με  :uglystupid: :uglystupid:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στο σημείο αυτό και μετά τις δηλώσεις του ιδίου του νίγκα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κθούλου πως είχε δίκιο ότι δεν είχε φάει φτυσιά μόνο μπινελίκι :thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
To αμα χασεις την ψυχραιμια σου δεν εχει να κανει με ποσα λεφτα παιρνεις. Ειτε 500 το μηνα ειτε 1 εκατομμυριο το μηνα αμα τα φερουν ετσι οι συγκυριες μπορει και να χασεις την ψυχραιμια σου.
Και σε αλλους αγωνες ειχε χασει την ψυχραιμια του, αλλα δεν ηταν τοσο απλο με ενα βημα να βρεθει στις κερκιδες οπως τωρα.
Για μενα κακος επραξε αλλα δεν θα θεωρησω και λογικο και αυτονοητο να βριζουν καποιοι τοσο χυδαια την οικογενεια καποιου.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720

ΕΣΥ είσαι χαζούλης και ο τσούλου απλά ο καθαρόαιμος μαλακοφασιστάκος.

Δεύτερον, δεν είναι θα σε έβρισα, το σωστό είναι θα σε έβριζα !

Τρίτον, βρίσε με για να δεις τα όρια της ψυχραιμίας σου. Όταν σου βρίζουν μάνες, γυναίκες και πιάνουν στο στόμα τους τα παιδιά σου, ΟΛΑ τα άλλα παιχταρά μου πάνε περίπατο. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν επιμένεις στην δική σου, σου εύχομαι να μην σου τύχει !!!

Όσο για εσένα Τσούλου ή Κθούλου απλά απαξιώ όταν ονοματίζεις έναν συνέλληνα ως αράπη ! Οκ ? Και τους χαρακτηρισμούς σου Κθουλάκο κράτα τους για πάρτη σου αγορίνα !!!

Επισκέπτης
Όσο για εσένα Τσούλου ή Κθούλου απλά απαξιώ όταν ονοματίζεις έναν συνέλληνα ως αράπη ! Οκ ? Και τους χαρακτηρισμούς σου Κθουλάκο κράτα τους για πάρτη σου αγορίνα !!!
Μπορω να τον αποκαλω... Λαμογιο, μαλακα, κοντο, χοντρο, μπαταχτσή, τεμπελη και ότι άλλο αλλα όχι αραπη... Ρε εχτε ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στο σημείο αυτό και μετά τις παραπάνω δηλώσεις του μάριου οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε το ελαφρυντικό του αυτισμού :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Oύτε λαμόγιο,μαλάκα,μπαταχσή μπορείς.Πιθανόν ούτε τεμπέλη.
Αλλά κοντό,χοντρό ΚΑΙ μαύρο μπορείς.Αράπη δημόσια όχι.Σίγουρα όχι μπροστά του.Στο ίντερνετ ο καθένας εκφέρει,λόγω ανωνυμίας, όποια άποψη γουστάρει.Ακόμα και ρατσιστική.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Επισκέπτης
Oύτε λαμόγιο,μαλάκα,μπαταχσή μπορείς.Πιθανόν ούτε τεμπέλη.
Αλλά κοντό,χοντρό ΚΑΙ μαύρο μπορείς.Αράπη δημόσια όχι.Σίγουρα όχι μπροστά του.Στο ίντερνετ ο καθένας εκφέρει,λόγω ανωνυμίας, όποια άποψη γουστάρει.Ακόμα και ρατσιστική.
Ρε τυπε από τα μαλια το τραβατε... Το αραπης είναι μια λεξη (ακομψη) για να πεις μαυρος ανθρωπος. Ο λογος που την εβαλα εχει εξηγηθεί στο θρεντ.
Κατά τα αλλα διαβασε αποψεις στο φορουμ για τους Ελληνες και πες μου μετα για το τι εχω το δικαιωμα να λεω.
Ελεος πια με την μαλακια εδώ μεσα :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε τυπε από τα μαλια το τραβατε... Το αραπης είναι μια λεξη (ακομψη) για να πεις μαυρος ανθρωπος. Ο λογος που την εβαλα εχει εξηγηθεί στο θρεντ.
Κατά τα αλλα διαβασε αποψεις στο φορουμ για τους Ελληνες και πες μου μετα για το τι εχω το δικαιωμα να λεω.
Ελεος πια με την μαλακια εδώ μεσα :headbang: :headbang:

αραπακλας ειναι τυπε αλλα μην το κανουμε θεμα  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και βεβαια είναι. Είναι σαν να λεμε ότι καποιος που τον αρπαζει δεν είναι πουστης :grin:

σαν τον χορχε τυπε, που του αρεσουν τα βυζια με πουτσες και τσαντιζεται αμα τον πεις πουτσολαγνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom