You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο σκύλος του διπλανού διαμερίσματος γαβγίζει συνέχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagvagvag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
είσαι σωστός. Γι αυτό το λόγο του πρότεινα να ισχυριστεί κακοποίηση ζώουΚαλή τύχη αν και άκρη δε πρόκειται να βγάλεις.
Τα μισά σκυλιά στην Ελλάδα είναι παρκαρισμένα σε μπαλκόνια και ταράτσες. Τα έχουν οι ιδιοκτήτες για καμιά selfie στο instagram και μετά τα παρατάνε πάλι στο λιοπύρι.
Mr_Robot
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Like
- 260
- Πόντοι
- 1
Δεν θα γίνει τίποτα,πρέπει να κάνει καταγγελία στο Γραφείο Αστυνόμευσης της περιοχης του.είσαι σωστός. Γι αυτό το λόγο του πρότεινα να ισχυριστεί κακοποίηση ζώου
Μετά θα περάσουν να το τσεκάρουν κάποια στιγμή,αν βγει αυτός και πει ότι μόλις εκείνη τη στιγμή το έβγαλε στο μπαλκόνι - ταράτσα κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα.
Στο τέλος θα σου πουν από την Αστυνομία να κάνεις μήνυση ,δηλαδή "πιάσ'το αβγό και κούρευτο".
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω πως θα έπρεπε να ζητήσει πληροφορίες από το σάιτ των ζωώφιλων, προσποιούμενος πως στεναχωριέται για την κατάντια του ζώου, και να πράξει ανάλογαΔεν θα γίνει τίποτα,πρέπει να κάνει καταγγελία στο Γραφείο Αστυνόμευσης της περιοχης του.
Μετά θα περάσουν να το τσεκάρουν κάποια στιγμή,αν βγει αυτός και πει ότι μόλις εκείνη τη στιγμή το έβγαλε στο μπαλκόνι - ταράτσα κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα.
Στο τέλος θα σου πουν από την Αστυνομία να κάνεις μήνυση ,δηλαδή "πιάσ'το αβγό και κούρευτο".
Mr_Robot
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Like
- 260
- Πόντοι
- 1
Φίλε αν εχεις μπλέξει με ανώμαλο την πάτησες.Νομίζω πως θα έπρεπε να ζητήσει πληροφορίες από το σάιτ των ζωώφιλων, προσποιούμενος πως στεναχωριέται για την κατάντια του ζώου, και να πράξει ανάλογα
Αν έχει χαρτιά ο σκύλος βιβλιάριο κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα,θα ισχυριστεί ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για να μπαίνει - βγαίνει και τέλος.
Ειναι αρκετοι προφανως με το ιδιο προβλημα. Κουραγιο.Παιδια ΜΗΝ γραφετε αλλο σε αυτο το θεμα. Εκανα λαθος. Υπαρχει ιδιο θεμα με 24 σελιδες. Ο φιλος πιο πανω εβαλε το λινκ. Θα κοιταξω και εγω εκει. Ευχαριστω
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
παντως εμενα αν γαβγισει ο δικος μ παιζει να παθουν ολοι οι γεροι απεναντι ανακοπη
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Τι ράτσα είναι τυπε τσιουάουα.παντως εμενα αν γαβγισει ο δικος μ παιζει να παθουν ολοι οι γεροι απεναντι ανακοπη
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
αρσενικο ροτΤι ράτσα είναι τυπε τσιουάουα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τυπε το κατάλαβα θα είναι κανένα τέρας.αρσενικο ροτ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Τη νύχτα στη σαβάνα την Προηγούμενη εβδομάδα άκουγα ύαινες να γριλιζουν κ το σκατό μου είχε φτάσει στα μπατζάκια μου
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Είχε φεγγάρι ? Μηπως ηταν η μαυρη που ειχες στο κρεβάτι ?Τη νύχτα στη σαβάνα την Προηγούμενη εβδομάδα άκουγα ύαινες να γριλιζουν κ το σκατό μου είχε φτάσει στα μπατζάκια μου
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
καθαρόαιμο τυπε απο τον κυριο αντρέα που εχει τα κονεΤι ράτσα είναι τυπε τσιουάουα.
Συνημμένα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
καθαροαιμο φουλ πεντακαθαρο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Μπα μαν ύαινα ήτανΕίχε φεγγάρι ? Μηπως ηταν η μαυρη που ειχες στο κρεβάτι ?
Τις μαυρες πριν κοιμηθώ τις δένω κ τις φυμωνω για να μην ξεχνάμε το παρελθόν τους
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Μπα μαν ύαινα ήταν
Τις μαυρες πριν κοιμηθώ τις δένω κ τις φυμωνω για να μην ξεχνάμε το παρελθόν τους
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Βάλε δυο Αλβανούς να σπάσουν τα ποδια στον αρχιδα. Έχει μια συσκευή σαν κολάρο που το βάζεις στο σκύλο και όταν γαβγίζει , πονάει και σταματάει. Επίσης σε ένα μπαρ σε ξενοδοχείο που δουλευε φίλος, είχαν πάρει συσκευή με υπερήχους για να μην μπαίνουν τα αδέσποτα, δουλευε κανονικα, όταν πάω θα ρωτήσω τι ήταν ακριβώς να σου πωΡε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
JamesDaniel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.023
- Πόντοι
- 2.471
Σίγουρα είναι ο σκύλος που ακούς? Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα για τον διπλανό μου αλλά τελικά άκουγε Βασίλη Καρρά.
Κρίμα πάντως....
Με τόσα call girls στο site, και τόσες φολες που έχουμε φάει....
Τόσα λεφτά έχουμε χάσει.....
Κ ούτε κιχ, όχι γαβ δεν κάνουμε....
Φέρνει κανείς ροτβάιλερ σε ραντεβού με call girls ;
Θέλω να δω τα μούτρα της, να το παίξει καμιά δύσκολη ή ότι δεν υπάρχει χημεία, με τέτοια φάτσα από σκύλο στο σαλόνι....
Παπάδες θα σου κάνει, όχι απλά σεξ....
Με τόσα call girls στο site, και τόσες φολες που έχουμε φάει....
Τόσα λεφτά έχουμε χάσει.....
Κ ούτε κιχ, όχι γαβ δεν κάνουμε....
Φέρνει κανείς ροτβάιλερ σε ραντεβού με call girls ;
Θέλω να δω τα μούτρα της, να το παίξει καμιά δύσκολη ή ότι δεν υπάρχει χημεία, με τέτοια φάτσα από σκύλο στο σαλόνι....
Παπάδες θα σου κάνει, όχι απλά σεξ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 136