Νέα

Ο σκύλος του διπλανού διαμερίσματος γαβγίζει συνέχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagvagvag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Καλή τύχη αν και άκρη δε πρόκειται να βγάλεις.
Τα μισά σκυλιά στην Ελλάδα είναι παρκαρισμένα σε μπαλκόνια και ταράτσες. Τα έχουν οι ιδιοκτήτες για καμιά selfie στο instagram και μετά τα παρατάνε πάλι στο λιοπύρι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλή τύχη αν και άκρη δε πρόκειται να βγάλεις.
Τα μισά σκυλιά στην Ελλάδα είναι παρκαρισμένα σε μπαλκόνια και ταράτσες. Τα έχουν οι ιδιοκτήτες για καμιά selfie στο instagram και μετά τα παρατάνε πάλι στο λιοπύρι.
είσαι σωστός. Γι αυτό το λόγο του πρότεινα να ισχυριστεί κακοποίηση ζώου

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
είσαι σωστός. Γι αυτό το λόγο του πρότεινα να ισχυριστεί κακοποίηση ζώου
Δεν θα γίνει τίποτα,πρέπει να κάνει καταγγελία στο Γραφείο Αστυνόμευσης της περιοχης του.
Μετά θα περάσουν να το τσεκάρουν κάποια στιγμή,αν βγει αυτός και πει ότι μόλις εκείνη τη στιγμή το έβγαλε στο μπαλκόνι - ταράτσα κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα.
Στο τέλος θα σου πουν από την Αστυνομία να κάνεις μήνυση ,δηλαδή "πιάσ'το αβγό και κούρευτο".

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν θα γίνει τίποτα,πρέπει να κάνει καταγγελία στο Γραφείο Αστυνόμευσης της περιοχης του.
Μετά θα περάσουν να το τσεκάρουν κάποια στιγμή,αν βγει αυτός και πει ότι μόλις εκείνη τη στιγμή το έβγαλε στο μπαλκόνι - ταράτσα κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα.
Στο τέλος θα σου πουν από την Αστυνομία να κάνεις μήνυση ,δηλαδή "πιάσ'το αβγό και κούρευτο".
Νομίζω πως θα έπρεπε να ζητήσει πληροφορίες από το σάιτ των ζωώφιλων, προσποιούμενος πως στεναχωριέται για την κατάντια του ζώου, και να πράξει ανάλογα

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Νομίζω πως θα έπρεπε να ζητήσει πληροφορίες από το σάιτ των ζωώφιλων, προσποιούμενος πως στεναχωριέται για την κατάντια του ζώου, και να πράξει ανάλογα
Φίλε αν εχεις μπλέξει με ανώμαλο την πάτησες.
Αν έχει χαρτιά ο σκύλος βιβλιάριο κτλ δεν θα του κάνουν τίποτα,θα ισχυριστεί ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για να μπαίνει - βγαίνει και τέλος.

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Παιδια ΜΗΝ γραφετε αλλο σε αυτο το θεμα. Εκανα λαθος. Υπαρχει ιδιο θεμα με 24 σελιδες. Ο φιλος πιο πανω εβαλε το λινκ. Θα κοιταξω και εγω εκει. Ευχαριστω
Ειναι αρκετοι προφανως με το ιδιο προβλημα. Κουραγιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
παντως εμενα αν γαβγισει ο δικος μ παιζει να παθουν ολοι οι γεροι απεναντι ανακοπη :tooth: :tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Τη νύχτα στη σαβάνα την Προηγούμενη εβδομάδα άκουγα ύαινες να γριλιζουν κ το σκατό μου είχε φτάσει στα μπατζάκια μου
Είχε φεγγάρι ? Μηπως ηταν η μαυρη που ειχες στο κρεβάτι ?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 730FCA19-FD3F-438F-8EC2-5E0886046912.jpeg
    730FCA19-FD3F-438F-8EC2-5E0886046912.jpeg
    296,4 KB · Εμφανίσεις: 28
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καθαροαιμο φουλ πεντακαθαρο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Είχε φεγγάρι ? Μηπως ηταν η μαυρη που ειχες στο κρεβάτι ?
Μπα μαν ύαινα ήταν
Τις μαυρες πριν κοιμηθώ τις δένω κ τις φυμωνω για να μην ξεχνάμε το παρελθόν τους :confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
Βάλε δυο Αλβανούς να σπάσουν τα ποδια στον αρχιδα. Έχει μια συσκευή σαν κολάρο που το βάζεις στο σκύλο και όταν γαβγίζει , πονάει και σταματάει. Επίσης σε ένα μπαρ σε ξενοδοχείο που δουλευε φίλος, είχαν πάρει συσκευή με υπερήχους για να μην μπαίνουν τα αδέσποτα, δουλευε κανονικα, όταν πάω θα ρωτήσω τι ήταν ακριβώς να σου πω

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Σίγουρα είναι ο σκύλος που ακούς? Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα για τον διπλανό μου αλλά τελικά άκουγε Βασίλη Καρρά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.835
Πόντοι
3.715
πάρτου παρέα

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Κρίμα πάντως....
Με τόσα call girls στο site, και τόσες φολες που έχουμε φάει....
Τόσα λεφτά έχουμε χάσει.....
Κ ούτε κιχ, όχι γαβ δεν κάνουμε....
Φέρνει κανείς ροτβάιλερ σε ραντεβού με call girls ;
Θέλω να δω τα μούτρα της, να το παίξει καμιά δύσκολη ή ότι δεν υπάρχει χημεία, με τέτοια φάτσα από σκύλο στο σαλόνι....
Παπάδες θα σου κάνει, όχι απλά σεξ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom