Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο σκύλος του διπλανού διαμερίσματος γαβγίζει συνέχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagvagvag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Συσκευή υπερήχων;Για σκύλους δεν έχω ακούσει.
Πάντως έχω αντιμετωπίσει το θέμα και είναι ζορικο καθώς σε ξυπνάει άκυρες ωρες
Πάντως έχω αντιμετωπίσει το θέμα και είναι ζορικο καθώς σε ξυπνάει άκυρες ωρες
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Κάνετε μια έρμη αναζήτηση πριν ανοίξετε (άλλο ένα) θέμα.
εχεις δικιο . αν μπορω θα το σβησωΚάνετε μια έρμη αναζήτηση πριν ανοίξετε (άλλο ένα) θέμα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος αντίδρασης. Αν είναι στο μπαλκόνι, παίρνεις τηλέφωνο τη Φιλοζωική και κάνεις καταγγελία πως έχει το σκυλί συνέχεια στο μπαλκόνι, κι αυτό το δυστυχισμένο γαυγίζει συνέχεια από τη μοναξιά. Το λυπάσαι, γι αυτό και πήρες τηλέφωνο, είσαι φιλόζωος και δεν αντέχεις να το βλέπεις να κλαίει. Θα πιάσει 1000%Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
υπαρχει η συσκευη τυπε βαλτον στο φουρνο μικροκυματωνΡε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Kανε το οπως ο Μπαμπης
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
θα συγχωνευθεί!Παιδια ΜΗΝ γραφετε αλλο σε αυτο το θεμα. Εκανα λαθος. Υπαρχει ιδιο θεμα με 24 σελιδες. Ο φιλος πιο πανω εβαλε το λινκ. Θα κοιταξω και εγω εκει. Ευχαριστω
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Πρώτον: Για κάποιο λόγο γαβγίζει.
Δεύτερον: Αν όντως είναι συνέχεια στο μπαλκόνι, έχω διαβάσει ότι εμπίπτει στην παθητική κακοποίηση του ζώου. Οπότε ισχύει αυτό που λέει και ο Μπόκολος.
Δεύτερον: Αν όντως είναι συνέχεια στο μπαλκόνι, έχω διαβάσει ότι εμπίπτει στην παθητική κακοποίηση του ζώου. Οπότε ισχύει αυτό που λέει και ο Μπόκολος.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.842
- Πόντοι
- 9.931
Για να γαυγιζει ο σκύλος συνέχεια κατι δεν παει καλα, παιζει ο μαλακας να τον εχει περιορισμένο σε κάποιο μικρο δωμάτιο, σε σκοτάδι και και σε κανα κλουβί, παρε τηλέφωνο την φιλοζωικη και πεχτο ανήσυχος φιλόζωος
pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 216
Ότι να 'ναι.
Αν ο σκύλος ζει χειμώνα καλοκαίρι, μέρα νύχτα στο μπαλκόνι μαζεύεις αποδείξεις και μετά κάνεις καταγγελία.
Αν ζει μέσα στο σπίτι και μπαινοβγαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Τις ώρες κοινής ησυχίας, ΑΝ γαβγίζει είναι υποχρεωμένος να τον βάζει μέσα.
Αν τον έχει μέσα, όσο και να γαβγίζει δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Απο την άλλη, τη φιλοζωική τη φωνάζεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του σκύλου, όχι η δική σου.
Αν ήταν μωρό που κλαίει, τι θα έκανες;
Αν ο σκύλος ζει χειμώνα καλοκαίρι, μέρα νύχτα στο μπαλκόνι μαζεύεις αποδείξεις και μετά κάνεις καταγγελία.
Αν ζει μέσα στο σπίτι και μπαινοβγαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Τις ώρες κοινής ησυχίας, ΑΝ γαβγίζει είναι υποχρεωμένος να τον βάζει μέσα.
Αν τον έχει μέσα, όσο και να γαβγίζει δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Απο την άλλη, τη φιλοζωική τη φωνάζεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του σκύλου, όχι η δική σου.
Αν ήταν μωρό που κλαίει, τι θα έκανες;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ριχτου βιαγκρα
Ρε μαν θα πέσει το ζωντανό σε κώμα .Διπλανα μπαλκονια ειστε....μπορεις να πετας στον σκυλο λιχουδιες με υπνωτικα μεσα....
Νηματοθέτη παίζουν κεκάκια με καλαματιανό μέσα .
Ρίξε στο σκυλάκι να πέσει ντάγκλα να βρεις την ησυχία σου .
Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να "φτιαχτεί " ο σκύλος και να αρχίσει το "βαπόρι από την Περσία " σε γαβ μείζονα .
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Να κανει καταγγελια για κακοποιηση ζωου,Για να γαυγιζει ο σκύλος συνέχεια κατι δεν παει καλα, παιζει ο μαλακας να τον εχει περιορισμένο σε κάποιο μικρο δωμάτιο, σε σκοτάδι και και σε κανα κλουβί, παρε τηλέφωνο την φιλοζωικη και πεχτο ανήσυχος φιλόζωος
Αν πει απλα γαυγιζει στους αρμοδιους θα τον γραψουν στα παπαρια τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις