Νέα

Ο σκύλος του διπλανού διαμερίσματος γαβγίζει συνέχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagvagvag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Συσκευή υπερήχων;Για σκύλους δεν έχω ακούσει.
Πάντως έχω αντιμετωπίσει το θέμα και είναι ζορικο καθώς σε ξυπνάει άκυρες ωρες

OP
OP
V

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Στην διπλανη πολυκατοικια που σχεδον ακουμπανε τα μπαλκονια μας , υπαρχει ενας σκυλος και γαυγιζει συνεχεια. Φυσικα το εχω πει στον κυριο διπλα αλλα δεν κανει τιποτα για να τον σταματησει. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια συσκευη που μπαινει στην πριζα και απλα κανει τον σκυλο να ηρεμει? Σαν συσκευη με υπερηχους κατι τετοιο. Σκεφτομαι οτι αν υπαρχει , να το βαζω οποτε αρχιζει και γαυγιζει και οταν σταματαει να το κλεινω. Και μετα αυτος μετα με την επαναληψη θα μαθει να μην γαυγιζει. Αλλα το θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο μηχανημα και αν δουλευει
υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος αντίδρασης. Αν είναι στο μπαλκόνι, παίρνεις τηλέφωνο τη Φιλοζωική και κάνεις καταγγελία πως έχει το σκυλί συνέχεια στο μπαλκόνι, κι αυτό το δυστυχισμένο γαυγίζει συνέχεια από τη μοναξιά. Το λυπάσαι, γι αυτό και πήρες τηλέφωνο, είσαι φιλόζωος και δεν αντέχεις να το βλέπεις να κλαίει. Θα πιάσει 1000%

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
υπαρχει η συσκευη τυπε βαλτον στο φουρνο μικροκυματων :confused:

OP
OP
V

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Παιδια ΜΗΝ γραφετε αλλο σε αυτο το θεμα. Εκανα λαθος. Υπαρχει ιδιο θεμα με 24 σελιδες. Ο φιλος πιο πανω εβαλε το λινκ. Θα κοιταξω και εγω εκει. Ευχαριστω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Παιδια ΜΗΝ γραφετε αλλο σε αυτο το θεμα. Εκανα λαθος. Υπαρχει ιδιο θεμα με 24 σελιδες. Ο φιλος πιο πανω εβαλε το λινκ. Θα κοιταξω και εγω εκει. Ευχαριστω
θα συγχωνευθεί!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πρώτον: Για κάποιο λόγο γαβγίζει.
Δεύτερον: Αν όντως είναι συνέχεια στο μπαλκόνι, έχω διαβάσει ότι εμπίπτει στην παθητική κακοποίηση του ζώου. Οπότε ισχύει αυτό που λέει και ο Μπόκολος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931
Για να γαυγιζει ο σκύλος συνέχεια κατι δεν παει καλα, παιζει ο μαλακας να τον εχει περιορισμένο σε κάποιο μικρο δωμάτιο, σε σκοτάδι και και σε κανα κλουβί, παρε τηλέφωνο την φιλοζωικη και πεχτο ανήσυχος φιλόζωος

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
καποιο νιαμου μου χε πει οτι υπαρχει 500 ευρω προστιμο για τον αζορ που γαυγιζει, αν τους πας νομικα να πουμε. :confused::confused::confused: να βγει ο δικηγορος του σαη που ασχολειται με σοβαρες υποθεσεις να μιλησει αληθειες στο νηματοθετη :undecided::undecided::undecided:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Ότι να 'ναι.
Αν ο σκύλος ζει χειμώνα καλοκαίρι, μέρα νύχτα στο μπαλκόνι μαζεύεις αποδείξεις και μετά κάνεις καταγγελία.
Αν ζει μέσα στο σπίτι και μπαινοβγαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Τις ώρες κοινής ησυχίας, ΑΝ γαβγίζει είναι υποχρεωμένος να τον βάζει μέσα.
Αν τον έχει μέσα, όσο και να γαβγίζει δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Απο την άλλη, τη φιλοζωική τη φωνάζεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του σκύλου, όχι η δική σου.
Αν ήταν μωρό που κλαίει, τι θα έκανες;

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Διπλανα μπαλκονια ειστε....μπορεις να πετας στον σκυλο λιχουδιες με υπνωτικα μεσα....
Ρε μαν θα πέσει το ζωντανό σε κώμα .
Νηματοθέτη παίζουν κεκάκια με καλαματιανό μέσα .
Ρίξε στο σκυλάκι να πέσει ντάγκλα να βρεις την ησυχία σου .
Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να "φτιαχτεί " ο σκύλος και να αρχίσει το "βαπόρι από την Περσία " σε γαβ μείζονα .

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Απλα πετα του ζαμπονακια. Παρε κανενα ζβαν καμια λιχουδια και θα δεις ποσο καλοι φιλοι θα γινεται με το ντογκ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Για να γαυγιζει ο σκύλος συνέχεια κατι δεν παει καλα, παιζει ο μαλακας να τον εχει περιορισμένο σε κάποιο μικρο δωμάτιο, σε σκοτάδι και και σε κανα κλουβί, παρε τηλέφωνο την φιλοζωικη και πεχτο ανήσυχος φιλόζωος
Να κανει καταγγελια για κακοποιηση ζωου,
Αν πει απλα γαυγιζει στους αρμοδιους θα τον γραψουν στα παπαρια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom