Νέα

Ο πούτσος μου ο ξεσκούφωτος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως ειναι οταν βαζετε το προφυλακτικο ? Πως γαματε καλυτερα ?

• Ξεσκουφωτο

Ψήφοι: 42 64,6%
  • Σκουφομενο

Ψήφοι: 6 9,2%
  • Το ιδιο ειναι, οπως τυχει

Ψήφοι: 5 7,7%
  • Δεν ξερω , αλλαζει η κατασταση κατα την πραξη

Ψήφοι: 4 6,2%
  • Μαλακια θεμα , εκανα περιτομη

Ψήφοι: 8 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ε να πιασεις καμια γκομενα τοτε για να γαμας ξεσκουφωτα,με τις ταναπου ειναι dangerous ρε.με πουτανα ουτε καν ακαποτη πιπα δεν δινουμε.φαντασου ποσες χιλιαδες λεχριτες εκαναν το ιδιο πριν απο εσενα.

καβλιάρη, με τις "εκτός" δουλειάς πιάνω παράσημο, με τις "εντός" πέφτουν γλωσσόφιλα-ακάποτα και με κυνηγάει ο Υ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καβλιάρη, με τις "εκτός" δουλειάς πιάνω παράσημο, με τις "εντός" πέφτουν γλωσσόφιλα-ακάποτα και με κυνηγάει ο Υ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μηπωs εχειs ,μπερδεψει τιs εκτοs με τιs εντοs δουλειαs????????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε δικέ μου, όταν τις γνωρίζω είναι εκτός..μετά γίνονται εντός...αχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Τουs ανοιγειs τα ...ματια και τιs ωθειs στο ευ--κωλο χρημα ε???
Τσατσε Ατζεντη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γαμιέσαι τι ευγενικός που είσαι...

δεν κάνω εγώ τέτοια ρε...
Κριμαααααααααααααααααααααα
Αν ησουνα σε τετοιουs κυκλουs θα ειχαμε την τιμη να γαμησουμε γνω
ρισουμε καμμια μοντελα  :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κριμαααααααααααααααααααααα
Αν ησουνα σε τετοιουs κυκλουs θα ειχαμε την τιμη να γαμησουμε γνω
ρισουμε καμμια μοντελα  :grin: :grin: :grin:

ως αγαπούλης είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα και φυσικά ως ερωτευμένος δεν αφήνω κανέναν άλλο μαζί της :birdman:

Επισκέπτης
Καταρχήν μεταξύ σοβαρού και αστείου...αν έχεις στύση το πετσάκι (το δέρμα) πρέπει σε ένα υγιή άντρα να κατέβει μέχρι κάτω τελείως από μόνο του (να ξεσκουφωθεί δηλαδή) είτε είναι μέσα στο προφυλακτικό είτε έξω. Αν δεν συμβαίνει αυτό πρόκριτε για δακτύλιο...μία πολύ ελαφρά μορφή φίμωσης ή φίμωση ή έχεις παραπάνω δέρμα από ότι θα έπρεπε να έχεις κάτι που δημιουργεί άλλες επιπλοκές. Μόνο αυτές οι κατηγορίες γαμάνε χωρίς να βγει το κεφάλι έξω. Εκτός και αν δεν έχεις 100% στύση.....

Γαμήσι με 100% στύση και σκούφο χωρίς να βγει το κεφάλι έξω σε υγιή άντρα δεν υφίσταται....Ρωτήστε όποιον ουρολόγο θέλετε....

εσυ εχεις μελετησει το θεμα "πουτσος" σε βαθος βλεπω :2funny: Θα γινεις ο επισημος πουτσολογος του σαϊντ :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ως αγαπούλης είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα και φυσικά ως ερωτευμένος δεν αφήνω κανέναν άλλο μαζί της :birdman:
Μα δεν ειναι μονο μια η μοντελα......Ενα ολοκληρο ξανθο και μη μουνολιβαδο περιμενουν καποιον να τιs.........ωθησει
Εξαλλου κι εγω ερωτευομαι ευ-κωλα με ολο το team των καλλιστειων
Πανευκολα.....Πανευ--κωλα :grin: :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μα δεν ειναι μονο μια η μοντελα......Ενα ολοκληρο ξανθο και μη μουνολιβαδο περιμενουν καποιον να τιs.........ωθησει
Εξαλλου κι εγω ερωτευομαι ευ-κωλα με ολο το team των καλλιστειων
Πανευκολα.....Πανευ--κωλα :grin: :grin: :grin: :grin:

για μένα μία είναι και μοναδική  :rolleyes:

[size=2pt]ρε μλκ, μας διαβάζει..θες να με πάρει πρέφα? σα δεν ντρέπεσαι σαλτιμπάγκε..δεν θέλεις το καλό του φίλου σου..φτου σου..και ξαναφτου σου..σα δε ντρέπεσαι..χου ρε..θα σε δώσω στην γυναίκα σου..κωλομπινέ :birdman: :2funny:[/size]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εσυ εχεις μελετησει το θεμα "πουτσος" σε βαθος βλεπω :2funny: Θα γινεις ο επισημος πουτσολογος του σαϊντ :grin:
ετσι ειναι ρε ταν η πουτσα τεντωνει παραλληλα τεντωνει και το δερμα,το δερμα ειναι σαφως μικροτερο απο την πουτσα και εχει ελαστικοτητα που το περιεργο,αλλα φαινεται εσυ δεν εχεις πουτσα :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ετσι ειναι ρε ταν η πουτσα τεντωνει παραλληλα τεντωνει και το δερμα,το δερμα ειναι σαφως μικροτερο απο την πουτσα και εχει ελαστικοτητα που το περιεργο,αλλα φαινεται εσυ δεν εχεις πουτσα :2funny:

Απο που φαινεται?????????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Απο που φαινεται?????????
αφου δεν ξερει την ανατομια του πεους :2funny:

Επισκέπτης
Καλά αυτό το έχει δήλωση κιόλας...αφού ψήφισε στο άλλο τοπικ "πούτσα να ναι και ότι να ναι"....  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom