Νέα

Ο πούτσος μου ο ξεσκούφωτος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως ειναι οταν βαζετε το προφυλακτικο ? Πως γαματε καλυτερα ?

• Ξεσκουφωτο

Ψήφοι: 42 64,6%
  • Σκουφομενο

Ψήφοι: 6 9,2%
  • Το ιδιο ειναι, οπως τυχει

Ψήφοι: 5 7,7%
  • Δεν ξερω , αλλαζει η κατασταση κατα την πραξη

Ψήφοι: 4 6,2%
  • Μαλακια θεμα , εκανα περιτομη

Ψήφοι: 8 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καταλαβα τι εννοεις.μου εχει πει και μενα τανα οτι καποιοι το θελουν το εργαλειο μισοκαλυμενο απο τη πετσα γιατι τους αρεσει να γαμανε ετσι.εγω  το θεωρω λαθος.ασε που μου εχει τυχη σε πιπα να τελειωσω προωρα μ αυτο τον τροπο που μου το κανε.

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ηρθε ενας που καταλαβε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι θες να σε κερασουμε ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απ'οτι καταλαβα μας ζηλευεται εμας τους ξεσκουφωτους :dancing:
παντως χωρις πλακα απο τα 19 και μετα που εκανα περιτομη(λογος υγειας)οι επιδοσεις πραγματικα ανεβηκαν κατακορυφα.οτι λενε ειναι αληθεια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καταλαβα τι εννοεις.μου εχει πει και μενα τανα οτι καποιοι το θελουν το εργαλειο μισοκαλυμενο απο τη πετσα γιατι τους αρεσει να γαμανε ετσι.εγω  το θεωρω λαθος.ασε που μου εχει τυχη σε πιπα να τελειωσω προωρα μ αυτο τον τροπο που μου το κανε.
ε λογικο ειναι.ειναι σαν διπλη πιπα.πως λεμε διπλη πιτα?κατι τετοιο.μαζι με την γκομενα σου κανει πιπα και η πετσα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
παντως χωρις πλακα απο τα 19 και μετα που εκανα περιτομη(λογος υγειας)οι επιδοσεις πραγματικα ανεβηκαν κατακορυφα.οτι λενε ειναι αληθεια.
και εγω για λογους υγειας το εκανα οχι για πλακα αλλα διαφορα δεν εχω δει,και εδω γκαντεμης ειμαι ρε γαμωτο :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε λογικο ειναι.ειναι σαν διπλη πιπα.πως λεμε διπλη πιτα?κατι τετοιο.μαζι με την γκομενα σου κανει πιπα και η πετσα.
τ

Α τωρα ειναι και λογικο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεχρι τωρα ακυρος ημουν  :idiot:

Ρε τι παθαμε σημερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ωωχ αντε παλι ....
SPEED μη μου απανταντε προσωπικα δε με ενδιαφερει τοσο , ειπα ενα < γκαλοπ > ειναι

Ερχετε η τανα σας σκεπαζει το πεσμενο τσουτσουνι σας δεν εχει κεφαλι εξω ,
κανει πιπα σηκωνετε , κεφαλι μεσα ακομα  τι κανετε τοτε ?

Μυνηση στην πουτανα που δεν εχει διαβασει τον οδηγο του βελβυ ?
Τραβατε τα μαλια σας ?
Συνεχισετε το γαμησι ?
Γραφετε μαλακιες σε ενα φορουμ να περναει η ωρα ?  :think:

παντως ενας ψηφισε οτι γαμαει σκουφομενος
( θα κρυωνει μαλλον   :2funny: :2funny: :2funny:)
αυτο το ποστ σου με μπερδεψε εμενα και τον speed..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
την τελευταία φορά που πήγα χωρίς το σκουφάκι μου, κόλλησα παράσημο..οπότε έχω καιρό να το παίξω ΟΥΚας σε επικίνδυνη αποστολή...so...with condom dude :headbang2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
την τελευταία φορά που πήγα χωρίς το σκουφάκι μου, κόλλησα παράσημο..οπότε έχω καιρό να το παίξω ΟΥΚας σε επικίνδυνη αποστολή...so...with condom dude :headbang2:
εκτος τοπου και χρονου :jerking:  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αλλο λεμε....αλλο καταλαβεs...
Αλλα νταλα τηs Βιβηs το γαλα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
      Δε συγκρίνεται, το ξεσκούφωτο  :knockinb:  είναι [glow=red,2,300]  υπέροχο [/glow]. Αλλά τι κάνεις :idiot: όταν υπάρχει ο φόβος της εγκυμοσύνης :headbang: και των ΣΜΝ? 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αλλο λεμε....αλλο καταλαβεs...
Αλλα νταλα τηs Βιβηs το γαλα

ε  εντάξει ρε μλκες..είμαι σε 100 μεριές...ββ, μπου, τηλ με φίλους για το βολταράκι, αυριανό πρόγραμμα, συνέδριο...

το λοιπόν...χωρίς σκούφο γαμώ καλύτερα

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ξεσκουφωτο η σκουφωμενο στο συγκεκριμενο θρεντ ο ποιητης εννοει απο πετσα.. :grin:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ε  εντάξει ρε μλκες..είμαι σε 100 μεριές...ββ, μπου, τηλ με φίλους για το βολταράκι, αυριανό πρόγραμμα, συνέδριο...

:2funny: :2funny:
εισαι θεος  ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
..........Kαι δεν εννοει πετσα απο αρνακι πουχει και χοληστερινη :2funny: :2funny:

εσύ βρε που ξέρεις και καμία 10αριά γράμματα από τ'άλλα τα ρεμάλια δεν λέμε ονόματα δεν θίγουμε προσωπικότητες και καταστάσεις (μπαράκης,γλού και συναφείς λούγκρες) σωστά δεν απάντησα πιο πάνω?

Επισκέπτης
Καταρχήν μεταξύ σοβαρού και αστείου...αν έχεις στύση το πετσάκι (το δέρμα) πρέπει σε ένα υγιή άντρα να κατέβει μέχρι κάτω τελείως από μόνο του (να ξεσκουφωθεί δηλαδή) είτε είναι μέσα στο προφυλακτικό είτε έξω. Αν δεν συμβαίνει αυτό πρόκριτε για δακτύλιο...μία πολύ ελαφρά μορφή φίμωσης ή φίμωση ή έχεις παραπάνω δέρμα από ότι θα έπρεπε να έχεις κάτι που δημιουργεί άλλες επιπλοκές. Μόνο αυτές οι κατηγορίες γαμάνε χωρίς να βγει το κεφάλι έξω. Εκτός και αν δεν έχεις 100% στύση.....

Γαμήσι με 100% στύση και σκούφο χωρίς να βγει το κεφάλι έξω σε υγιή άντρα δεν υφίσταται....Ρωτήστε όποιον ουρολόγο θέλετε....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
εσύ βρε που ξέρεις και καμία 10αριά γράμματα από τ'άλλα τα ρεμάλια δεν λέμε ονόματα δεν θίγουμε προσωπικότητες και καταστάσεις (μπαράκης,γλού και συναφείς λούγκρες) σωστά δεν απάντησα πιο πάνω?
:birdman: :birdman: :birdman:
μαλακα πανε πολλα χρονια απ'οταν ημουν σχολειο :knockinb:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

ε να πιασεις καμια γκομενα τοτε για να γαμας ξεσκουφωτα,με τις ταναπου ειναι dangerous ρε.με πουτανα ουτε καν ακαποτη πιπα δεν δινουμε.φαντασου ποσες χιλιαδες λεχριτες εκαναν το ιδιο πριν απο εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom