Νέα

Ο Παο 4-0

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fotovg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πραγματικά στεναχωρήθηκα χθες για τον ΠΑΟ. Περίμενα τουλάχιστον μια ισσοπαλία αλλά.................όπως αποδείχτηκε κανείς δεν παίζει για την φανέλα πια. Όταν παίζεις σε μεγάλες ομάδες, όπως ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ δεν μπορείς να βάζεις το κεφάλι κάτω και να διασείρεσαι στην Ευρώπη. Χτες όταν τέλειωσε ο αγώνας μου είπαν κάποιοι φίλοι βάζελοι με απάθεια...........ε στα αρχίδια μας, αφού είχαμε προκριθεί δεν είχε νόημα ο αγώνας!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως το ίδιο σκέφτηκαν και οι παίχτες?????????

Έτσι ακριβώς. Μάλιστα έλεγα στον κολλητό που το βλέπαμε ότι ο ΠΑΟ του μακαρίτη του Κυράστα θα τους είχε ρίξει 3. Τόσο μέτρια ήταν η Παρί χθες. Μιλάμε για τραγική αποκαρδιωτική εμφάνιση. Με τον Εμπέντε κίπερ βέβαια βασικό τι να περιμένεις? Α ρε Παυλάρα. Θα είχες ήδη συμφωνήσει είτε με Σόρε είτε με Φερναντέζ τώρα και άντε γεια εμπεντογκαλινοβιτς και η σάρα και η μάρα.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
παντως παιδια.. περαν της πλακας της οπαδικης.. αμα στην θεση του παναθηναικου ειμασταν εμεις.. γαυροι κοινως... το γκολακι εστω και στο 90φευγα θα το εβαζε η χαποελ και θα βγαιναμε δευτεροι!!!

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντως παιδια.. περαν της πλακας της οπαδικης.. αμα στην θεση του παναθηναικου ειμασταν εμεις.. γαυροι κοινως... το γκολακι εστω και στο 90φευγα θα το εβαζε η χαποελ και θα βγαιναμε δευτεροι!!!
και θα πιανα και το οβερ και το στοιχηματακι γαμω τα αντερ μου γαμω!

sougias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην αρχη του δευτερου ημιχρονου ηταν σκετη απελπισια . Ηταν φτηνα γκολ αυτα που εφαγε δεν ξερω ακριβως τι μπορει να φταει , ισως η εντεκαδα που εστισε να μην ηταν σωστη παντως χτες απο το μερος του ΠΑΟ ειδαμε ολοι μια μεγαλη αδιαφορια.....

Επισκέπτης

εκει καταντησαμε εμεις οι γαυροι!!!!!!!!!!να καθομαστε να συζηταμε για την τυχη και την "καταρα" της ατυχιας και πως ειναι δυνατον που με 10 ποντους προπερσι δεν περασαμε στη φαση των δεκαεξι μεσα στο ανφιλντ!!!!!!!!!!!!!!!!!αντι να πουμε τί εχουμε κανει τοσα χρονια απο το 1950 και εντευθεν συνολικα σαν παρουσια στην ευρωπη καθομαστε και λεμε για δηθεν ατυχιες και σεναρια επιστημονικης φαντασιας......ρε !ξερετε τί παει να πεί ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?εχετε καταλαβει με τι μεγαθηριο πηγαμε να παιξουμε και να διεκδικησουμε την προκριση?ας αποκλεισουμε πρωτα την μακαμπι χαιφα,την χερενφεν,την μολντε,την ροζεμποργκ, την γαλατασαραι και σαχτιορ και μετα ερχεστε να συζητησουμε για πιο ψηλα....παντως οχι για λιβερπουλ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά ρε την ομάδα την Λίβερπουλ.Την μόνιμη πια τα τελευταία 20 χρόνια ,μικρομεσαία ομάδα της Αγγλίας.Κάποτε πριν πολλά χρόνια ήταν μεγάλη ομάδα.Μετα το Χέιζελ έπαψε να υπάρχει,όπως ήταν κάποτε.Το ότι πέρσι πήρε το C.L. ηταν καθαρά θέμα συγκυριών κ τύχης.Κάτι σαν το EURO της Ελλάδας.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
φιλε λαμπρο δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις με το μηνυμα σου... φανταζομαι χαροκαμμενος ολυμπιακος θα εισαι και εσυ σαν κι εμενα...
απλα εννοουσα οτι οσες φορες χρειαστηκε να πρεπει να εχουμε και λιγη τυχη στη ευρωπη δεν ειχαμε...
παντως οσον αφορα το παιχνιδι με την λιβερπουλ... σαφως και θα μπορουσαμε τοτε να περασουμε... το ανησυχητικο ηταν τοτε αν θυμασαι καλα.. οτι η λιβερπουλ και 7-1 να επρεπε να κερδισει.. θα κερδιζε..
και αυτο ειναι που με ειχε πικρανει τοτε περισσοτερο... και πολλους αλλους ολυμπιακους φανταζομαι... εστω και μπαγεβιτσικους οπως εγω...

Επισκέπτης
Σιγά ρε την ομάδα την Λίβερπουλ.Την μόνιμη πια τα τελευταία 20 χρόνια ,μικρομεσαία ομάδα της Αγγλίας.Κάποτε πριν πολλά χρόνια ήταν μεγάλη ομάδα.Μετα το Χέιζελ έπαψε να υπάρχει,όπως ήταν κάποτε.Το ότι πέρσι πήρε το C.L. ηταν καθαρά θέμα συγκυριών κ τύχης.Κάτι σαν το EURO της Ελλάδας.

τι λες ρε ιεροσυλε?απο συγκυριες απεκλεισε τις τσελσι,γιουβεντους?και γυρισε το ματς απο 3-0 3-3 σε τελικου κυπελλου πρωταθλητριων?φιλε μου καταλαβε το(αν και δυσκολο το βλεπω) οτι τις μεγαλες ομαδες δεν τις κρινεις απο τις εγχωριες επιτυχιες...αν θυμασαι η μαντσεστερ γιουναιτεντ ειχε 26 χρονια να παρει τιτλο στην αγγλια...βεβαια οταν υπαρχουν 8-10 μεγαθηρια ειναι δυσκολο να γινεις ολυμπιακος-ΠΑΟ-ΑΕΚ και να παιρνεις πρωταθλημα καθε χρονο ή καθε 2-3 χρονια....) αλλα τις κρινεις απο τις συμμετοχες,επιτυχιες,κυπελλα,συνολικη παρουσια σωματειου στα εξωχωρια(στα offshore) ματς και διοργανωσεις.....ακου συγκυριες!!!!!!!!!ημαρτον!η ομαδα που εχει παρει 5 κυπελλα πρωταθλητριων,ουεφα και σουπερ καπ ευρωπης και παγκοσμιο κυπελλο συλλογων!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
φιλε λαμπρο δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις με το μηνυμα σου... φανταζομαι χαροκαμμενος ολυμπιακος θα εισαι και εσυ σαν κι εμενα...
απλα εννοουσα οτι οσες φορες χρειαστηκε να πρεπει να εχουμε και λιγη τυχη στη ευρωπη δεν ειχαμε...
παντως οσον αφορα το παιχνιδι με την λιβερπουλ... σαφως και θα μπορουσαμε τοτε να περασουμε... το ανησυχητικο ηταν τοτε αν θυμασαι καλα.. οτι η λιβερπουλ και 7-1 να επρεπε να κερδισει.. θα κερδιζε..
και αυτο ειναι που με ειχε πικρανει τοτε περισσοτερο... και πολλους αλλους ολυμπιακους φανταζομαι... εστω και μπαγεβιτσικους οπως εγω...

φιλε αυτα ειναι δικαιολογιες......και ως γνωστον οι δικαιολογιες ειναι η πατεριτσα του ανημπορου!!!!!!!!!!!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

1962-63 Παναθηναϊκός - Πολόνια Μπίτομ 1-4 Πρωταθλητριών
1967-68 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 5-0 Πρωταθλητριών
1970-71 Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 4-1 Πρωταθλητριών
1980-81 Γιουβέντους - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA
1984-85 Λίβερπουλ - Παναθηναϊκός 4-0 Πρωταθλητριών
1987-88 Χόνβεντ - Παναθηναϊκός 5-2 UEFA
1989-90 Ντιναμό Β. - Παναθηναϊκός 6-1 Κυπελλούχων
1993-94 Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 Κυπελλούχων
2003-04 Μάντσεστερ Γ. - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League
2005-06 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League
2005-06 Βέρντερ - Παναθηναϊκός 5-1 Champions League
2006-07 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA

ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....
O ...Ευρωπαίος εχει μαζέψει και 8 , από κάποια Βοϊβοντίνα... ΄

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

1962-63 Παναθηναϊκός - Πολόνια Μπίτομ 1-4 Πρωταθλητριών
1967-68 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 5-0 Πρωταθλητριών
1970-71 Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 4-1 Πρωταθλητριών
1980-81 Γιουβέντους - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA
1984-85 Λίβερπουλ - Παναθηναϊκός 4-0 Πρωταθλητριών
1987-88 Χόνβεντ - Παναθηναϊκός 5-2 UEFA
1989-90 Ντιναμό Β. - Παναθηναϊκός 6-1 Κυπελλούχων
1993-94 Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 Κυπελλούχων
2003-04 Μάντσεστερ Γ. - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League
2005-06 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-0 Champions League
2005-06 Βέρντερ - Παναθηναϊκός 5-1 Champions League
2006-07 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 4-0 UEFA

ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....

Ξέχασες όμως να μας πεις οτι, τόσο την περίοδο 1970-71 (που ανατρέψαμε το 4-1 με τον Ερυθρό Αστέρα και πήγαμε στον τελικό του Γουέμπλεϋ), όσο και το 1987-88 (που ανατρέψαμε το 5-2 απο την Χόνβεντ και περάσαμε στους 16), η ΠΑΝΑΘΑ προχώρησε στον επόμενο γύρο. Έχεις μήπως να υπερηφανευτείς για ανάλογα επιτεύγματα, μικρέ μου γάβρε;

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι ασχολούμαστε με την καμπούρα του άλλου, αντι να κοιτάμε την δικιά μας... ;) ;)

'Εχω ένα αρχείο με τα αποτελέσματα του ΠΑΟ στην Ευρώπη.
Χθες ντράπηκα να το γράψω το σκορ.
Κάναμε παγκόσμιο ρεκόρ! Τερματήσαμε πρώτοι με διαφορά γκολ -1 !!!!
Βρείτε μου πότε έχει γίνει πρώτη (όχι δεύτερη) ομάδα να έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων.......

Τιμήστε την ομαδάρα των Γιαννακόπουλων απόψε. Το αξίζουν νομίζω.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Όλοι ασχολούμαστε με την καμπούρα του άλλου, αντι να κοιτάμε την δικιά μας... ;) ;)

Βρείτε μου πότε έχει γίνει πρώτη (όχι δεύτερη) ομάδα να έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων.......

+1

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

+1    :dancing:

Επισκέπτης

Έτσι! +1

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Eυτυχως  που  εισαι  κι  εσυ  και  εχουμε  απο  καπου  να  κρατηθουμε  ,  το  τελευταιο  αποκουμπι  μας....Αποψε  το  πρασινο  Intercity    στο  ΟΑΚΑ  με  Μπανταλονα....Οσο  μας  φτιαχνεις  εσυ  στο  μπασκετ ,  τοσο  μας  πικραινουν  οι  αλλοι  στο  ποδοσφαιρο.....   

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Για να μην ξεχνιομαστε

Συνημμένα

• gay_europe.gif
    gay_europe.gif