θά θελες να είχες πρόεδρο τον Σωκράτη αντί του σοφέρ?
να εισαι ειλικρινής στην απάντηση σου παρακαλώ....
ΟΧΙ
θά θελες να είχες πρόεδρο τον Σωκράτη αντί του σοφέρ?
να εισαι ειλικρινής στην απάντηση σου παρακαλώ....
Έτερον εκάτερον.
Ότι προβλήματα και να έχουμε στην Ελλάδα, ξεδίνουμε βλέποντας ευρωπαϊκά ματς.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν σου διαφεύγει, αλλά είμαστε ήδη πρωταθλητές χειμώνα.
Μπορεί στην Ευρώπη να μην κάναμε πάλι τίποτα, αλλά τουλάχιστον έχουμε αυτό.
Αντιθέτως, άλλοι θα ταλαιπωρούνται και την άνοιξη.
Και μη μου πεις οτι δεν θα έκανε κρα ο κωλαράκος σας να "ταλαιπωρηθείτε" κι εσείς την άνοιξη στην Ευρώπη!
Με συγχωρείς αλλά "κρα ο κωλαράκος" μας για να μας τον γαμήσουνε δεν κάνει. Μπερδεύεις κώλους. Αν είναι να τρώμε 4άρες από την πρώτη σοβαρή ομάδα που παίζουμε, τότε καλύτερα να μένουμε Ελλάδα.
Αν είναι να συμπληρώνουμε απλά και μόνο τα grids και να κάνουμε τουρισμό σε Ευρωπαϊκές πόλεις (τι ευρωπαϊκές δηλαδή, που στις περισσότερες θέλεις visa) την άνοιξη, να μην μπαίνουμε σε κόπο να ράβουμε κοντομάνικα.
Δεν ξέρετε άλλωστε κ το ανεκδοτο "Τι κοινό έχουν οι ναυτικοί και οι ομάδες του CL; Για να γαμήσουν πρέπει να πιάσουν ΛΙΜΑΝΙ". ʼντε τώρα που θα μιλήσουν κ οι γαύροι για ευρώπη. ʼνοιξη κ ευρώπη μια φορά στα 10 χρόνια για 2 παιχνίδια κ τέλος.Έχεις ξεχάσει οτι επι Σιδέρη και Μποτίνου είχατε πάρει κάποτε και το Βαλκανικό Κύπελλο. Για να μη λένε μερικοί κακεντρεχείς βάζελοι σαν και μένα οτι δεν έχετε κάνει τίποτα στην Ευρώπη!
Και μη μου πεις οτι δεν θα έκανε κρα ο κωλαράκος σας να "ταλαιπωρηθείτε" κι εσείς την άνοιξη στην Ευρώπη!
Με συγχωρείς αλλά "κρα ο κωλαράκος" μας για να μας τον γαμήσουνε δεν κάνει. Μπερδεύεις κώλους. Αν είναι να τρώμε 4άρες από την πρώτη σοβαρή ομάδα που παίζουμε, τότε καλύτερα να μένουμε Ελλάδα.
Αν είναι να συμπληρώνουμε απλά και μόνο τα grids και να κάνουμε τουρισμό σε Ευρωπαϊκές πόλεις (τι ευρωπαϊκές δηλαδή, που στις περισσότερες θέλεις visa) την άνοιξη, να μην μπαίνουμε σε κόπο να ράβουμε κοντομάνικα.
ξερεις τι λενε στο χωριο μου φιλαρακι?
οσα δε φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια.
το θελετε αλλα δεν μπορειτε γαμωτο..
Αν είναι να είμαστε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη, συμφωνώ. Το θέλουμε. Δεν μπορούμε.
Αν είναι να είμαστε κομπάρσοι, διαφωνώ. Το έχουμε ήδη.
Με τις υγειες σας.
Τυφλα να εχουν οι ταινιες του ΘΟΥ-ΒΟΥ.
Χειροτερα απο τους ξεφτυλες τους γαυρους καταντησατε.
Οπως το λες... ΑΚΟΜΑ...Ε όχι και χειρότερα, δεν φάγαμε ακόμα εφτά στην Ευρώπη!
Ε όχι και χειρότερα, δεν φάγαμε ακόμα εφτά στην Ευρώπη!
Ε ναι υπαρχουν και χειροτερα. Για να μην τα παραλέω για να φτασετε την ξεφτυλα του γαυρου στην Ευρωπη πρεπει να ειστε οπως τωρα για 10 χρονακια ακομη.
Liverpool. Δεν πιστευω οτι με καλυπτει καμια ελληνικη ομαδα.