Νέα

Ο Παντρεμένος πουτανιάρης τι χρειάζεται ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxAnnotator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
:rockon: :rockon: :rockon:  εχω μπει μεσα στα νευρα στο σπιτι γιατι το γαμημενο το αμαξι κατι επαθε (μπαταρια , λαδια , λαστιχο , φωτα, ) και εγινα σκατα μεχρι να το φτιαξω....τι και αν το αμαξι ειναι καινουριο ευτυχως που οι ποιο πολλες γυναικες δεν εχουν ιδεα ....))))))))
Εχω στο αμαξι μια πετσετα μεγαλη θαλλασης χυμα στο πορτ μπαγκαζ και καλα για να μην λερωνουν τα δερματινα καθισματα πισω τα παιδια οταν μπαινουν απο διαφορες δραστηριοτητες , ενα σπρευ με αρωμα δικο μου , κωδικο στο ταμπλετ , λαπτοπ , pc , κινητο που ΜΟΝΟ εγω ξερω .... και εχω καθιερωσει καθε 10 -15 μερες μεσημεριανη κραιπαλη με τους φιλους ( εναν μονο ξερει , τον μιλημενο) μεχρι αργα το απογευμα......
και οποτε μου ερθει καμια καλη ιδεα για καλυψη την ενσωματωνω σιγα σιγα στο ολο προγραμμα για να μην ψυλιαστει τιποτα η γυναικα......
πιστευω τα παω καλα ))))))))))))))))))))) :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ακριβως.  η μεθοδικοτητα ειναι κατι που χτιζεται σιγα-σιγα...

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
να τονισω σε αυτο το σημειο το εξης:  κανεις παντρεμενος δεν συλλαμβανεται επ'αυτοφωρω, εκτος αν ειναι ατυχος η ηλιθιος. ομως το πιο σημαντικο ειναι ενα. μην κινεις ΥΠΟΨΙΕΣ. οι υποψιες ειναι το νουμερο 1 καρφωμα!!! αρα για να τις αποφυγουμε τηρουμε και εκπαιδευομαστε σχετικα με ολα οσα προαναφερθηκαν.  ασφαλως κανεις δεν μενει αιωνια ασυλληπτος, απλα μειωνονται οι δυνητικες πιθανοτητες αποκαλυψης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.095
Πόντοι
28.246
να τονισω σε αυτο το σημειο το εξης:  κανεις παντρεμενος δεν συλλαμβανεται επ'αυτοφωρω, εκτος αν ειναι ατυχος η ηλιθιος. ομως το πιο σημαντικο ειναι ενα. μην κινεις ΥΠΟΨΙΕΣ. οι υποψιες ειναι το νουμερο 1 καρφωμα!!! αρα για να τις αποφυγουμε τηρουμε και εκπαιδευομαστε σχετικα με ολα οσα προαναφερθηκαν.   ασφαλως κανεις δεν μενει αιωνια ασυλληπτος, απλα μειωνονται οι δυνητικες πιθανοτητες αποκαλυψης.
Τι μου θύμησες...  :S  :2funny:

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Το θέμα ειναι μην πετύχεις κανένα γνωστό ζευγάρι ή κοινό γνωστό στο ξενοδοχείο.
Ατυχές αλλα συμβαίνει

Εκεί τι κάνεις? :s&m_2: :s&m_2:

- αν το γαμήσι ειναι καθαρα σαρκικο, παει και ερχεται  :think:. Αρκεί να μην το μάθει.  :helpplea: :helpplea:
- αν η απόλαυση συνδιάζεται με αγαπούλες και προσωπικες στιγμές :uglystupid: :uglystupid: υπαρχει πρόλβημα και πρέπει να ξαναδείς την σχέση με την γυναίκα σου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οταν παντρευτω θα κοψω τις τανες
Για αυτο δεν θα παντρευτω ποτέ :rockon: :rockon: :rockon:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Αν καθεσαι και σκεφτεσαι το καθε τι μην σε δουν μην σε μυρισουν ,κ.τ.λ.βραστα,κανε αυτο που σου αρεσει και αν γινει κατι εγινε γιατι τα χρονια περνουν ,σκεψου οταν γερασεις τι θα σκεφτεσαι (εκανα αυτο ημουν εκει γλεντησα με την ταδε)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.095
Πόντοι
28.246
Οταν παντρευτω θα κοψω τις τανες
Για αυτο δεν θα παντρευτω ποτέ :rockon: :rockon: :rockon:
Κι όμως δεν ξέρεις τι χάνεις να είσαι παντρεμένος και να σαλιαρίζεις. Το παιχνίδι, η περιπέτεια έχει σημασία! Αυτό ζητάει ο κάθε άνθρωπος! Την περιπέτεια.  :) Δες τι γράφει ο Κωλόγερος και ο APOSTOLISK

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κι όμως δεν ξέρεις τι χάνεις να είσαι παντρεμένος και να σαλιαρίζεις. Το παιχνίδι, η περιπέτεια έχει σημασία! Αυτό ζητάει ο κάθε άνθρωπος! Την περιπέτεια.  :) Δες τι γράφει ο Κωλόγερος και ο APOSTOLISK
Ασε μυστη μου, πιανομαι ευκολα :priest:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
ο γαμος γενικα  ειναι κακη εφευρεση...

1)χανουν και οι δυο ακομα και τις πιο στοιχειωδεις ελευθεριες...
2)προσπαθει ο ενας να κυριαρχισει επανω στον αλλον λες και θα υπαρξει καποιο επαθλο αν  συμβει..
3)μπαινουν τριτοι μεσα στη σχεση...κανοντας κουμαντο ...η προσπαθωντας να το κανουν...βλ.πεθερικα,αδερφια κλπ
και τελος 4)το μεγαλωμα των παιδιων ειναι μια δοκιμασια για  γερα νευρα....οσο και να λενε οτι ενα γαμλο τον στηριζουν τα παιδια εγω πιστευω οτι τον καταστρεφουν....γτ δεν εχεις χρονο καποιες φορες ουτε για να κανεις ενα  ντουζακι...οσο χαζο κικ αν ακουγεται αυτο...

και φυσικα εμεις οι μανες οταν κλαιει το παιδι μας η οταν μας χρειαζεται  θα του δωσουμε πρωτεραιοτητα σε σχεση με το συζηγο

Δεν ξεχνω ποτε καποια φορα  Φεβρουαριος ητανε το κρυο εξω τσουχτερο...και τα παιδια μου σεδ εξαρση ανεμοβλογιας...κολαει το ενα και μετα απο 15 μερες αρρωσταινει κ το αλλο..η γκρινια κ το κλαμα πηγαινανε συννεφο..για ενα μηνα

φωναζω λοιπον τη μανα μου να μεινει με τα μωρα..κι αποφασιζουμε με τον αντρα μου να πάμε στο παλιο πατρικο στο χωριο για να τη βρουμε οι δυο μας....
ζηταει λοιπον το κλειδι απο συγγενικο προσωπο ...παμε στο σπιτι παγωμενο και τα ξυλα στην αποθηκη που ομως ηταν κλειδωμενη κ δεν ειχαμε το κλειδι..Μου λεει θα δωσω μια την  πορτα να σπασει...κικ απο τα γκαπα γκουπα ξυπνηνσαζμε τη γειτονισσα που εβαλε τις φωνες..
φευγουμε αρον αρον...και του λεω δεν αντεχω αλλο αραξε καπου τ αμαξι να τη βρουμε...κικ αρχιζει ο γολγοθας...οχι εδω εχει κολονα της ΔΕΗ θα φαινομαστε ...οχι σ αυτο το χωριο εχω πελατη θα μας δει ...οχι εδω δε μπορω  γτ θα βρει τ αμαξι απο κατω....

εχω φτασει λοιπον να χω ξενερωσει οσο ποτε...βλεπω μια αλανα στο βαθος και του λεω μπες εδω μεσα γτ αλλιως γυριζουμε σπιτι....μπαινουμε λοιπον εκει και πανω που αρχιζει το παρτυ κκι εχουμε μεινει τελειως γυμνοι βλεπω να ρχεται πανω μας με  ταχυτητα οχημα με ολους τους προβολεις αναμενους...ισα ισα που προλαβανα ριξω το παλτο μου πανω μου....

το οχημα ητανε περιπολικο :headbang:...ακομα και στην ερημια του κοσμου δε μπορουσαμε να κανουμε σεξ...

.....Τωρα πλεον τα β λεπω κατι τετοια σκηνικα απο την πλευρα του call girl...μου εκμυστηρευονται οτι η  συζηγος τους στερει τελειως το σεξ καιπροσπαθουν στοιχειωδως να ξεσκασουν να επικοινωνησουν..να ξεχαστουν...για να επιστρεψουν ανανεωμενοι στην οικογενειακη εστια...

ολα μεχρι εδω καλα κι αποδεκτα...η ενσταση μονο σε ενα σημειο...

ως παντρεμενοι εχουν  συνηθισει  επι σειρα ετων να λειτουργουν ακαποτα...κι ενα 30% χωρις φοβο η σκεψη το ζηταει κι απο μας...αν ειναι δυνατον και μετα θα παει και στη γυναικουλα του με υσηχη συνειδηση...

κι αντε εγω  δεν το κανω με καμμια κυβερνηση ακαποτα....

η φραση ..ποσα θες να σου δωσω εξτρα  για ακαποτο ...ερμηνευεται στο δικο μου το κεφαλι σε...ποσα θες να σου δωσω για να σε αρωστησω

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ......ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟς ΔΙΚΟ ΣΑςΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ...

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟς

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω ειμαι κατα του γαμου  αλλα ο παντρευμενος πρεπει να προσεχει 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Και έτσι μάθαμε εμμέσως και γιατί χώρισε η μπουμπού...δεν την πήδαγε ο άντρας της!!!!Ήμαρτον!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπισσα πας με οποιον να ναι σε ξενοδοχεια αλλα με τον αντρα σου δεν σκεφτηκες να πας :S :S σε προβλητες,αλανες  σκουπιδοτοπους και κρατητηρια την εβγαζε ο τυπος .δεν σε προσεχε,ε? :S :S :S

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Αυτή θα μας πει.... αν θέλει.....Αλλά μόνο και μόνο σαν ιδέα το κάνω πολύ γούστο!!!!! Ε να μην το ρίξει μετά στη βίζιτα η κοπέλα με τόση ξηρασία που τράβηξε;;;;!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014