jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
πολλοι τυπε αναγκαστηκαν να παντρευτουνε ακομα και για τα λεφτα καποιοι παντρευτηκαν
για πολλα λεφτα θα το σκεφτομουν
πολλοι τυπε αναγκαστηκαν να παντρευτουνε ακομα και για τα λεφτα καποιοι παντρευτηκαν
πολλοι τυπε αναγκαστηκαν να παντρευτουνεακομα καικυρίως για τα λεφτα καποιοι παντρευτηκαν
υπαρχουν και κατηγοριες γυναικων που απατανε τους ανδρες τους η τους ξεφτυλιζουν
Συμφωνώ απολύτως σε όσα λες...Η ερώτηση η δική μου είναι άλλη όμως...Αφού ξέρεις όταν παντρεύεσαι ότι μοιραία κάποια στιγμή η γυναίκα σου δε θα σε καλύπτει σεξουαλικά και δεδομένου ότι οι άντρες δεν έχουν ενστικώδες πατρικό φίλτρο αλλά επίκτητο, δηλαδή αρχίζουν να αγαπούν το παιδί αφού το δουν και ζήσουν μαζί του κι όχι από πριν, γιατί παντρεύεσαι και δεν κάνεις κολεγιά με κάποιον άνθρωπο που αγαπάς και εκτιμάς χωρίς όλα τα παρελκόμενα;;;
Συμφωνώ απολύτως σε όσα λες...Η ερώτηση η δική μου είναι άλλη όμως...Αφού ξέρεις όταν παντρεύεσαι ότι μοιραία κάποια στιγμή η γυναίκα σου δε θα σε καλύπτει σεξουαλικά και δεδομένου ότι οι άντρες δεν έχουν ενστικώδες πατρικό φίλτρο αλλά επίκτητο, δηλαδή αρχίζουν να αγαπούν το παιδί αφού το δουν και ζήσουν μαζί του κι όχι από πριν, γιατί παντρεύεσαι και δεν κάνεις κολεγιά με κάποιον άνθρωπο που αγαπάς και εκτιμάς χωρίς όλα τα παρελκόμενα;;;
γιατι τη χαρα του γελιου του παιδιου σου δεν μπορει να στη δωσει κατι άλλο τυπε
Αδερφε η συζητηση αυτη ειναι ατερμονη. δεν βγαζει πουθενα. ειναι σαν το αυγο με την κοτα ενα πραμα.
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Ολοι λοιπόν μέσα στο γάμο παίζουν το ρόλο τους σε μια καλοστημένη παράσταση. Τα προβλήματα προκύπτουν όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο η τους ρόλους. Τότε προκύπτουν τα απρόοπτα.
Να το δούμε λίγο πιο απλά ??
Αν το καλοσκεφτείς η όλη ''κατάσταση'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα από τη πρώτη στιγμή μια ''παράσταση'' δεν είναι ??
Αν πας σε μια γυναίκα που πρωτογνωρίζεις και αρχικά σε έλκει και της πείς '' Μου αρέσεις πολύ, θέλω να σε γαμήσω !'' ποια φαντάζεσαι θα είναι η κατάληξη ?? Ομως αρχικά αυτό ακριβώς αισθάνεσαι !!! Η '' στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξεις το ρόλο σου στα πλαίσια ενός φλερταρίσματος και το ξέρεις.
Αν η γυναίκα γυρίσει και σου πει όταν εσύ ευγενικά τη πρωτο - προσεγγίσεις '' Τώρα σου γυάλισα, γκάβλωσες, και θέλεις να με γαμήσεις ?? η μπορώ να σου εμπνεύσω και κάτι παραπάνω ??'' Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου ?? ( αν και για τα εκλεκτά μέλη του bou.com δεν είμαι και πολύ βέβαιος !!! )
Η ''στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξει και η γυναίκα το ρόλο της !!!
Η όλη λοιπόν ''ιστορία'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα δεν εξυπηρετείται σε καμία φάση της από την ''στεγνή αλήθεια''. Το στοιχείο της παράστασης και των ρόλων που απαιτούνται σε αυτή είναι απαραίτητο. Και αυτό αν και αρχικά δεν φαίνεται, αποδεικνύεται ντε φάκτο ότι απαιτείται σε όλη τη ζωή ενός ζευγαριού !!!
Για να το κάνουμε ακόμα πιο απλό !!! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πεί στη γυναίκα του την ''στεγνή αλήθεια'' σχετικά με το πόσο καλά παρκάρει ?? Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι !!! ''Ρητώς και δια ροπάλου,ΟΧΙ'' !!! Κάτι αντίστοιχο ''παίζει'' και στο κομμάτι σεξ - αλήθεια ως αποτέλεσμα του θεσμικού πλαισίου που ζούμε.
Καταλήγοντας !! Ούτε θέλω ούτε και μπορώ να δώσω συμβουλές για το τι πρέπει και για το τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος με αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εδώ κάποια στοιχειώδη ανάλυση κάνουμε και δίνουμε τροφή για σκέψη. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της δικής του ζωής !!
Αυτά από εμένα, και τέλος !! Να είστε όλοι καλά !!! Καλές Γιορτές !!