Νέα

Ο Παντρεμένος πουτανιάρης τι χρειάζεται ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxAnnotator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ΑΝ ΕΣΥ ΑΠΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΑΥΤΟ ...ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

πανω σ αυτο που εγραψες για ακαποτα κτλ
θυμαμαι μελος εδω μεσα που πηγαινε κ τον ξεσκιζαν τραβελια κ τα καταπινε κ ολας
κ μετα σπιτι στην οικογενεια :vomit:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα ακαποτα αλλη βλακεια και ειδικα αν εισαι παντρευμενος  και πας με αλλες γυναικες 

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Παρακαλω ...συνεχιστε ....μπηκα στο συγκεκριμενο θρεντ να πω τη γνωμη μου μετα απο πμ ...πελατη μου ..που με καλουσε στο νημα...και σας διηγηθηκα μια ανθρωπινη ιστορια ενος ζευγαριου που καποια στιγμη μετα απο αρρωστια των παιδιων δυσκολευτηκε να συνουσιαστει ...εσεις το δεσατε κομπο για να πειτε τα δικα σας...παρακαλω συνεχιστε αλλα χωρις εμενα....

καληνυχτα σας κυριοι και καλες γιορτες

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παρακαλω ...συνεχιστε ....μπηκα στο συγκεκριμενο θρεντ να πω τη γνωμη μου μετα απο πμ ...πελατη μου ..που με καλουσε στο νημα...και σας διηγηθηκα μια ανθρωπινη ιστορια ενος ζευγαριου που καποια στιγμη μετα απο αρρωστια των παιδιων δυσκολευτηκε να συνουσιαστει ...εσεις το δεσατε κομπο για να πειτε τα δικα σας...παρακαλω συνεχιστε αλλα χωρις εμενα....

καλα χαλαρωσε
αφου το ξερεις
γεματο μπαχαλακηδες

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τα ακαποτα αλλη βλακεια και ειδικα αν εισαι παντρευμενος  και πας με αλλες γυναικες 

Η βασική ερώτηση νομίζω δεν είναι τα ακάποτα που δεν το συζητάμε ότι είναι απαράδεκτα.Η βασική ερώτηση που προκύπτει απόαυτό το νήμα είναι ότι εφόσον κάποια στιγμή, μοιραία, δεν καλύπτεσαι σεξουαλικά με κάποιο άτομο γιατί πρέπει να παραμένετε μαζί.
Προφανώς θα πουν οι παντρεμένοι γιατί παίρνεις άλλα πράγματα από μια σχέση ανθρώπινη κτλ.Και ρωτάω την ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί στο μυαλό μου:
Γιατί να μην έχεις το ψυχικό αυτό δέσιμο με κάποιο φίλο σου ή κάποιο συγγενή σου και να πηδάτε ότι γουστάρετε ο καθένας χωρίς να μπλέκετε όλα τα υπόλοιπα,πχ σόγια, οικονομικά, συγκατοίκηση κτλ;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
διοτι εχεις υποχρεωση να παντρευτεις η οκογενεια σου θελει να δει εγγονακια  και να μην γερασεις μονος  δυσκολα  στο σεξουαλικο κομματι κραταει ενας γαμος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η βασική ερώτηση νομίζω δεν είναι τα ακάποτα που δεν το συζητάμε ότι είναι απαράδεκτα.Η βασική ερώτηση που προκύπτει απόαυτό το νήμα είναι ότι εφόσον κάποια στιγμή, μοιραία, δεν καλύπτεσαι σεξουαλικά με κάποιο άτομο γιατί πρέπει να παραμένετε μαζί.
Προφανώς θα πουν οι παντρεμένοι γιατί παίρνεις άλλα πράγματα από μια σχέση ανθρώπινη κτλ.Και ρωτάω την ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί στο μυαλό μου:
Γιατί να μην έχεις το ψυχικό αυτό δέσιμο με κάποιο φίλο σου ή κάποιο συγγενή σου και να πηδάτε ότι γουστάρετε ο καθένας χωρίς να μπλέκετε όλα τα υπόλοιπα,πχ σόγια, οικονομικά, συγκατοίκηση κτλ;;;

σωστος
η αυτο που λεν πολλοι
ε συνηθισα που να παω τωρα κ λοιπες πιπες

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Πώ πω ρε κοπελιά κι εσύ...χαλάρωσε...πολύ βαριά το πήρες!!! :- :- :- :- :-

Σου ζητάω συγγνώμη οκ;; :hi: :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σε πιεζει και το οικογενειακο σου  περιβαλλον  πολλοι εχουν παντρευτει σε μικρη ηλικια και εχουν και παιδι   

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
διοτι εχεις υποχρεωση να παντρευτεις η οκογενεια σου θελει να δει εγγονακια  και να μην γερασεις μονος   δυσκολα   στο σεξουαλικο κομματι κραταει ενας γαμος

Γιώργη τη ζωή του ο καθένας μια φορά τη ζει είτε καλά είτε κακά.Δεύτερη δεν έχει, εκτός αν πιστεύεις στη μετενσάρκωση!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν δέχεσαι να σου λένε άλλοι πως να ζήσεις τη ζωή σου τότε κάτι δεν κάνεις καλά...Κάπως έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα!!!! :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Γιώργη τη ζωή του ο καθένας μια φορά τη ζει είτε καλά είτε κακά.Δεύτερη δεν έχει, εκτός αν πιστεύεις στη μετενσάρκωση!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν δέχεσαι να σου λένε άλλοι πως να ζήσεις τη ζωή σου τότε κάτι δεν κάνεις καλά...Κάπως έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα!!!! :hi: :hi: :hi:

:rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλοι τυπε αναγκαστηκαν να παντρευτουνε   ακομα και για τα λεφτα καποιοι παντρευτηκαν    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom