ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Κατευθείαν..........Αμα πω ναι, θα φαω ban ????
Κατευθείαν..........Αμα πω ναι, θα φαω ban ????
Παιδια εχεις....??? Βασικο...Αμα πω ναι, θα φαω ban ????
Τεχνικως την εχω κερατωσει κανονικα... ευτυχως γιατι με βλεπω στο μιστερ μαλακας 2017
Ναι εχω παιδιαΠαιδια εχεις....??? Βασικο...
Αν ναι... πες μας το μυστικο...
Αν οχι... περιιιμενε..... ;)
Το κυριωτερο ειναι να διαγραφουμε απο τη μνημη μας τα παντα μολις περασουμε το κατωφλι του σπιτιου μας.1. θυμιζεις στην εκαστοτε γκομενα να μην ερθει με αρωμα. αν ερθει, δεν την φιλας στο αμαξι αλλα μονο οταν εισαι γυμνος στο ξενοδοχειο. το θεμα ειναι τα ρουχα να μην μυριζουν. γυμνος δεν σε νοιαζει, κανεις μπανιο στο ξενοδοχειο.
2. απαγορευονται ρουφηγματα, δαγκωματα, γρατζουνιες.
3. τα παραπανω τονιζονται στην φιλη μας με περισσεια διακριτικοτητα. ειπαμε να γαμησουμε με ασφαλεια, αλλα να μην γινουμε και ξεφτυλες.
4. παντα μια 2η καρτα SIM.
5. σβηνουμε ολα τα αρχεια, φωτος, ιστορικο, cookies, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ η και πιο ΣΥΧΝΑ!!! κωδικους παντα μα ΠΑΝΤΑ τους πληκτρολογουμε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και ΠΟΤΕ δεν τους αποθηκευουμε.
6. αν παρολαυτα θελουμε να εχουμε αρχεια απο τηλεφωνα, φωτογραφιες, βιντεο κλπ, φτιαχνουμε ενα κρυφο mail, facebook, κλπ και τα ανεβαζουμε ΟΛΑ εκει.
7. εχουμε μια λιστα ενεργειων στα προχειρα μηνυματα του κινητου μας, για αμεση δικαιολογια, για παραδειγμα, 1.χαλασε το αμαξι και τρεχω εκτακτως με οδικη βοηθεια στο συνεργειο, 2.με πηρε ο φιλος μου ταδε για καφε, 3.εχω δουλεια, 4.παω γηπεδο, 5.παω με φιλους σε καφετερια να δω το ντερμπυ, κλπ. (εγω το εχω βαφτισει χαριτολογωντας, Εγχειριδιο Παρανομιας)
8. το σεναριο δικαιολογιας το εχουμε επεξεργαστει απο ΠΡΙΝ και πολυ καλα, το εχουμε ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ και ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ σαν να εχει συμβει πραγματικα.
ΥΓ - οτι αλλο σκεφτω θα το παραθεσω και επισης οποιος θελει οπως εγραψα και νωριτερα, μου στελνει ΠΜ για τηλεφωνικη επικοινωνια. αλλωστε και εγω εχω αναγκη την ανταλλαγη αποψεων με σκοπο την Μεγιστη για Ολους τους παντρεμενους-πουτανιαρηδες Καλυψη και Ασφαλεια.
Το κυριωτερο ειναι να διαγραφουμε απο τη μνημη μας τα παντα μολις περασουμε το κατωφλι του σπιτιου μας.
Επινοουμε βλαβη του αυτοκινητου σε "αθωο" χρονο, ωστε να μπορεσουμε να το χρησιμοποιησουμε σε περιπτωση αναγκης, ειτε θελοντας να αργησουμε, ειτε σε καποια στραβη που η γκομενα θα φοραει αρωμα (μου ειχε τυχει 2-3 φορες, οποτε πασαλειψα τα χερια μου και το πουκαμισο με βενζινα και μαυριλα απο τα λαστιχα του αυτοκινητου, και πηγα κατευθειαν στο μπανιο οταν γυρισα σπιτι, χωρις να πλησιασω τη γυναικα μου )
Το κυριωτερο ειναι να διαγραφουμε απο τη μνημη μας τα παντα μολις περασουμε το κατωφλι του σπιτιου μας.
Επινοουμε βλαβη του αυτοκινητου σε "αθωο" χρονο, ωστε να μπορεσουμε να το χρησιμοποιησουμε σε περιπτωση αναγκης, ειτε θελοντας να αργησουμε, ειτε σε καποια στραβη που η γκομενα θα φοραει αρωμα (μου ειχε τυχει 2-3 φορες, οποτε πασαλειψα τα χερια μου και το πουκαμισο με βενζινα και μαυριλα απο τα λαστιχα του αυτοκινητου, και πηγα κατευθειαν στο μπανιο οταν γυρισα σπιτι, χωρις να πλησιασω τη γυναικα μου )
Αποκτηστε "προβληματικο" κινητο . Μια-δυο φορες την εβδομαδα να κλεινει μονο του . Φυσικα χρειαζεται συνεπεια απο εσας και νευρα γιατι τοσα λεφτα δωσατε και το ατιμο κλεινει εκει που δεν το περιμενεις.
Μια αλλαξια με εσωρουχα-μπλουζα κρυμενα στη ρεζερβα του αυτοκινητου ,μπορει να σας σωσει.
Το KGB keyboard spy μπορει να σας δωσει μια εικονα για το αν σας παρακολουθει ή αν σας κερατωνει
Κοίτα θα σου πω τι γίνεται απο τη δική μου οπτική. Δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος αλλά για εμένα τα πράγματα δεν είναι άσπρο - μαύρο
Τη γυναίκα μου τη λατρεύω . Έχουμε υπέροχα παιδιά , με έχει στηρίξει στα δύσκολα και την έχω στηρίξει και εγω. Απλώς καθώς τα χρόνια περνούν , η αρχική φλόγα, το πάθος , η καύλα δίνουν τη θέση τους στη συντροφικότητα.
Πολλές φορές αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω βρώμικο , πρόστυχο σέξ και κακά τα ψέματα. Η σύζυγος ενός άντρα δεν μπορεί να ξαναγίνει πουτάνα , τουλάχιστον με τον άντρα της , με άλλον μπορεί .
Είναι δύσκολες ισορροπίες, το έχω ψάξει πολύ μέσα μου αλλά και με κολλητούς . Ένα τσουλάκι είναι το αλατοπίπερο. Δε σημαίνει ότι πρέπει να διαλύσεις το σπίτι σου
Ο σωστος παντρεμενος πρωτα φροντιζει να εχει απο κατω τη συζυγο: Τουτεστιν δεν της επιτρεπει ποτε να ξερει τα οικονομικα του, ποσα βγαζει, ποσα χαλαει. Δεν την αφηνει να εχει κουμαντο στα λεφτα. Αμα παραβεις αυτους τους κανονες δεν εισαι αντρας εισαι σκυλακι και αυτη που θα πηδιεται με αλλους ειναι η γυναικα σου γιατι τι να κανει το δικο σου σπερμα.
Για οποιον ειναι σωστος σαν αντρας ειναι ευκολο να νοικιασει γκαρσονιερα και να πιασει ερωμενη. Το κλασσικο αλαθητο συστημα των πατεραδων μας.
Yparxei tetoio application? To epaxsa kai den to bgazeiΤο KGB keyboard spy μπορει να σας δωσει μια εικονα για το αν σας παρακολουθει ή αν σας κερατωνει
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό. Respect ....Παρε ενα CG .Επιλογες πολλες στην αγορα. Ειναι η πιο ασφαλης λυση για παντρεμενους ουτε αγαπες ουτε δεσμευσεις . Ενα τηλεφωνο την προηγουμενη μερα . Ενα μηνυμα για επιβεβαιωση του ραντεβου και μια εφαρμοφη οπως το call block στο κινητο για μην συμβει το κακο. Μια με μιαμιση ωρα , μια φορα τον μηνα ή το δίμηνο. Αλλα να εχεις στο μυαλο σου οτι η λυση αυτη αποτελλει οτι και μεθαδονη για τους ναρκομανεις. Sex οπως εκανες με την γυναικα σου πριν κανει τα παιδια δεν προκειται να ξαναβρεις με αισθημα και παθος και απο τους δυο σας .Θα το βρεις μονο εαν κανεις σχεση παραλληλη στον γαμο επιλογη που εχει πολλα ρισκα
αμα το googliσεις βγαινειYparxei tetoio application? To epaxsa kai den to bgazei