Νέα

Ο Παντρεμένος πουτανιάρης τι χρειάζεται ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxAnnotator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
xxxAnnotator

xxxAnnotator

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη συγνωμη τωρα αλλα το συζητησες με τον κολλητο σου και ΤΙ περιμενες να σου πει; "Ναι ρε μανωλη με την κατερινα  κανουμε παρτουζες και δακτυλιασματα!.Χτες να την εβλεπες που την ειχα δεμενη 8 ωρες στο κρεβατι την εχυνα στη μαπα  και την κατουρουσα....ΝΑι ναι.Ελατε αυριο για καφε αυριο να παιξουν τα παιδια και να τα πουμε!!"
Φυσικα και μπορεις να την κανεις πουτανα.ΘΕΛΕΙ να την κανεις πουτανα. Αλλα θελει κοπο και τροπο . Για υτο μπουρδελιαζες τοσα χρονια.Για να εχεις μια εμπειρια στο θεμα .Να πιανεις τις λεπτομεριες στις "γεματες εκπληξη" απαντησεις της ,οταν θα τις λες αν θελει να τις κανεις το ενα και το αλλο .
Αμα ελεγα στο κολητο τι κανω με τη γυναικα μου αυριο θα ερχονταν με τους δαυλους ολοι οι γνωστοι να καψουν τους ανωμαλους!!!
ΟΠΑ ! κάτι ίσως δεν κατάλαβες. Με τους κολλητούς δεν λέμε για τις γυναίκες μας.. για γνωστά πιπίνια ή αγάμητες φίλες λέμε. Εννοείται ότι δεν μοιράζεσαι λεπτομέριες για την ερωτική ζωή σου με κανέναν. Να εκτιμήσεις δημοσίως όμως ένα κωλαράκι μπορείς

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Απευθύνομαι περισσότερο στους παντρεμένους φίλους . Εσείς πως το αντιμετωπίζετε ; Εγώ σκέφτηκα να «επανέλθω» . Ίσως να αισθανθώ και πάλι ζωντανός .
Τι προτείνετε ;
Μπουρδέλο
Στούντιο
Μασαζ ή Call Girl ;

Εγω θα προτεινα αρχικα κανα μασαζ  για να φυγουν τα πρωτα φλόκια και επειδη ειναι εξαιρετικα πιο γρηγορο και πιο απρόσωπο. Τα κωλλ θελουν προετοιμασια και κλεισμενα ραντεβου  και ειναι πιο κοντα στο "κερατο" και τις ενοχες .

Κατα τα αλλα θα μιλησω λιγο γενικα ως πρωην παντρεμενος που μετα από 12 χρονια γαμου που αυτο  που καταφερε ηταν να χωρισει για να σφουγγαριζει και να σιδερωνει σαν μαλακας αντι να κυνηγαει γκόμενες .  Οταν τα εχεις κανει τοσο μανταρα μπορεις να δινεις συμβουλες.

Δεν ζουμε πια στο 1965 οποτε και οι γυναικες αρχιζουν και βαριουνται οποτε ο αντρας δεν πρεπει να γινει "συζυγος" που καθεται και βλέπει τιβι με πιτσα και μπυρες. Στις επάλξεις πρεπει να παραμενει ο αντρας και να φλερταρει με την γυναικα του . Για να συνεχιζεις να φλερταρεις με την συζυγο ομως θες και εξωτερικη βοηθεια ,να βγαινεις εξω, να φλερταρεις με αλλες γυναικες να ριχνεις κανα πουτσο που και και γενικα  να κανεις πραγματα που σου αρεσουν  οποτε να μην γυρνας σπίτι σαν κινουμενη κηδεια.

Ο αντρας πρεπει να δρα και οχι να γκρινιαζει στον κολλητο ποσο χαλια περνα με την συζυγο .

Τελος το να βρει ενας αντρας γκόμενα ενδεχομενως να λειτουργησει θετικα αν οχι στον γαμο του τουλαχιστον στην σχεση με τα παιδια του.
  ΥΓ Κατα την γνωμη μου ποτε δεν θα σε χωρισει μια γυναικα αν πιστευει οτι θα περνας καλύτερα χωρις αυτήν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.284
Πόντοι
28.246
Κατα την γνωμη μου ποτε δεν θα σε χωρισει μια γυναικα αν πιστευει οτι θα περνας καλύτερα χωρις αυτήν
θα σε χωρίσει και θα σε περάσει και γενεες δεκατέσσερις αν καταλάβει ειδικά αυτο. Και αν εχεις και παιδιά μικρά θα τα βλέπεις κάθε χριστούγεννα και πασχα με έναν καλό δικηγόρο που θα ψάξει να βρει. Την γαμηστερη διατροφή την θεωρουμε δεδομένη επίσης.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
θα σε χωρίσει και θα σε περάσει και γενεες δεκατέσσερις αν καταλάβει ειδικά αυτο. Και αν εχεις και παιδιά μικρά θα τα βλέπεις κάθε χριστούγεννα και πασχα με έναν καλό δικηγόρο που θα ψάξει να βρει. Την γαμηστερη διατροφή την θεωρουμε δεδομένη επίσης.

Το ιδιο λέμε (εδιτ) Συμφωνω. Αν πας και της πεις "χαχαχα εχω γκόμενα" φυσικα και και θα σε πηδηξει πατοκορφα .

Εγω απλα ειπα οτι αν εισαι μεσα στην δυστυχία ή αν παρααραξεις μεσα στον γαμο τοτε ειναι που θα χωρισει .

Συγκρατημενα ευτυχης πρεπει να δειχνεις και να το απόδιδεις στην οικογειανειακη θαλπωρη.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Δηλαδη συγνωμη τωρα αλλα το συζητησες με τον κολλητο σου και ΤΙ περιμενες να σου πει; "Ναι ρε μανωλη με την κατερινα  κανουμε παρτουζες και δακτυλιασματα!.Χτες να την εβλεπες που την ειχα δεμενη 8 ωρες στο κρεβατι την εχυνα στη μαπα  και την κατουρουσα....ΝΑι ναι.Ελατε αυριο για καφε αυριο να παιξουν τα παιδια και να τα πουμε!!"
Φυσικα και μπορεις να την κανεις πουτανα.ΘΕΛΕΙ να την κανεις πουτανα. Αλλα θελει κοπο και τροπο . Για υτο μπουρδελιαζες τοσα χρονια.Για να εχεις μια εμπειρια στο θεμα .Να πιανεις τις λεπτομεριες στις "γεματες εκπληξη" απαντησεις της ,οταν θα τις λες αν θελει να τις κανεις το ενα και το αλλο .
Αμα ελεγα στο κολητο τι κανω με τη γυναικα μου αυριο θα ερχονταν με τους δαυλους ολοι οι γνωστοι να καψουν τους ανωμαλους!!!

Ε όχι και όλοι........

golf gti

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
18
Πόντοι
0
Γιατί το κουράζουμε το θέμα ρε παιδιά μια φορά το μήνα  ένα δίωρο για πάρτη σου παίρνεις τηλ ένα κοριτσάκι ξεχαρμανιαζεις και τέλος.Άντε καλά γαμησια και καλά Χριστούγεννα.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Φίλε μου σε καταλαβαίνω αν και φρεσκοπαντρεμένος. Δε νομίζω να έχει να κάνει με αυτό που είπαν καποιοι ότι ότι δεν έκανες σου βγήκε να το κάνεις τώρα. Παιδιά δεν είναι αποθημένα αυτά. Γιατί και εγώ που έκανα πολλά μπορώ να πω, έχω μνήμη τα θυμάμαι και ξεσηκώνομαι.

Όπως και να έχει θεωρώ ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ότι το κινητό σου που θα ήταν εργαλείο για τέτοια πράγματα, είναι και αυτό που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Δε μπορείς να δώσεις το νούμερο σου σε καμιά καινούργια γνωριμία. Αυτόματα αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να βρεις καμιά καυλωμένη παντρεμένη, ή έστω και κάποια που θέλει μόνο πήδημα. Γιατί από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσει μια γνωριμία. Γνωριμία χωρίς τηλέφωνο δύσκολα.

Ρίξτο έξω σε ωμά πράγματα. Κανά στούντιο, κανά μασάζ κανα χοτέλ και φτάνει. Θα πάρεις τη δόση σου και θα επιστρέψεις σπίτι σου. Νομίζω αρκεί.

Τώρα συμβουλές που σου έδωσαν του στυλ μην πας σε μασατζίδικο μη σε πάρει κανα ματι τα ακούω βερεσε εκτός και αν είμαι αφελής. Ποιος θα σε δεί μωρέ? Και αν δεις κανα γνωστό μέσα... μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια

νομιζω οτι τις συμβουλες του φιλου μας εδω θα πρεπει να τις λαβεις πολυ σοβαρα υποψη σου...
ξερει τι σου λεει και οποιος παντρεμενος εχει καει με το κινητο και τις λοιπος επικοινωνιες ξερει καλα τι διαβαζει

πληρωμενες αγαπες...και παλι σπιτακι σου λεβεντια

και να σου πω κατι απο τις δικες μου εμπειριες.

σχεδον παντα οι σχεσεις μεσα στο γαμο, εφημερες ή πιο μακρας διαρκειας, εχουν παντοτε σχεδον ασχημες εξελιξεις.

το καλυτερο ειναι να ψωνιζεις απο το τσιγκελι αγαπητε...

θα μου πεις το κυνηγι εχει αλλη χαρη...κατανοητο, αλλα λαβε υποψη σου τις παραπλευρες συνεπειες

καλα χριστουγεννα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Γιατί το κουράζουμε το θέμα ρε παιδιά μια φορά το μήνα  ένα δίωρο για πάρτη σου παίρνεις τηλ ένα κοριτσάκι ξεχαρμανιαζεις και τέλος.Άντε καλά γαμησια και καλά Χριστούγεννα.

σωστος....της ιδιας σχολης αγαπητε

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Εγω ενα θα πω
Οι πουτάνες ειναι πρεζα
Δεν κόβονται και δεν γουστάρω να της κοψω

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Ειμαι παντρεμένος γαμας και ενα μιλφοειδες και οταν βρω χρόνο παω και στης πουτάνες
Γαματε η ζωή ειναι μικρή. , πολλη μικρή
Άποψη μου

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Ωραιο θεματακι μαγκες.. :rockon:
Σε παρομοια φαση κ εγω...
Πριν το γαμο.. τρελο σεξ.. παιχνιδια.. κ πολυ καυλα...
μετα... ησυχα(μην ξυπνησουν τα παιδια).. και βαριεστιμενα πραγματα. :(
Η Λυση..? Κανενα μασαζακι που κ που..
Συμβουλες.. μεγαλη προσοσχη στους ρουφιανους.... κινητο κ PC...  Δεν υπαρχει γυναικα που να μην τα ψαχνει... κρυφα εννοειται.

Και η κρισιμη ερωτηση...
τελικα...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΝΟΠΗΔΑΕΙ???? :grin:
ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ...??? :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Συμβουλες.. μεγαλη προσοσχη στους ρουφιανους.... κινητο κ PC...  Δεν υπαρχει γυναικα που να μην τα ψαχνει... κρυφα εννοειται.

Και η κρισιμη ερωτηση...
τελικα...

Έχει ο Ήλιος κέρατα;;;;;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μα αν το καλοσκεφτείτε τα πρώτα πράγματα που μπορεί να ελέγξει η γυναίκα στον άντρα της είναι τα οφθαλμοφανή. Πρώτον αν άλλαξες συμπεριφορά και κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα τότε μαλακία σου.

Επίσης αν μυρίζεις γυναικεία αρώματα... (μην το γελάτε, είναι μια στη Γλυφάδα που κάνει πιάτσα στη shell κοντά στην παραλιακή που είναι τούμπανο και θέλω να την περάσω ένα γρήγορο χέρι.Αλλά μένω πολύ κοντά και αυτή είναι ποτισμένη με άρωμα. Θα βρωμάω φούλ και εγώ και το αμάξι! Μια φορά είχε σκύψει να μου πει τιμές και με φλόμωσε στο άρωμα).

Το κινητό σου. Αν ξαφνικά το γυρνάς ανάποδα, χτυπάει ώρες περίεργες. Περνάς πολλές ώρες με το κινητό είναι δεδομένο ότι θα καταλάβει ότι κάτι παίζει. Εδώ εγώ μια περίοδο θυμάμαι που έπαιζα στοίχημα από το κινητό και ασχολιόμουν ώρα μου πετάει ένα ξαφνικό "τι έγινε βρήκες γκόμενα?"

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
:thumbsup:

Συνημμένα

• lol.jpg
    lol.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 14

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
1. Μόλις γυρίσεις σπίτι, πετάς μια καλησπέρα στα γρήγορα, και αμέσως μπαίνεις για ντουζ. Έτσι θα συνηθίσει η γυναίκα σου στην ιδέα, και δεν θα παραξενευτεί όταν , πραγματικά, το χρειάζεσαι.
2. Πάντα (μα πάντα) θα έχεις καβατζωμένο ένα μπουκαλάκι άρωμα στο αυτοκίνητο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.
3. Το άρωμα που θα φοράς πρέπει να είναι βαρύ (για να σκεπάζει τυχόν άλλες μυρωδιές).
4. Όταν βγαίνεις για "επαγγελματικό ραντεβού" να φοράς σκουρόχρωμο πουκάμισο, κατά προτίμηση μαύρο (δεν φαόνται τα ίχνη από μάσκαρα, eye liner και διάφορες άλλες μαλακίες που φοράνε οι γυναίκες).
5. Μάθε στην γκόμενα ότι η σωστή ερωμένη δεν φορά ποτέ κραγιόν αλλά lip gloss ( ή , έστω, κραγιόν ανεξίτηλο).
6. Το ξενοπήδημα θέλει σωστή τακτική , και προπαντώς, γερό νεφρό.
... Συνεχίζεται....

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ΦΟΒΕΡΟ θεματακι, διαβαζω με ενδιαφερον τις αποψεις  του καθενος

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1

Και η κρισιμη ερωτηση...
τελικα...
Αμα πω ναι, θα φαω ban ????

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Δηλαδη για να καταλαβουμε οι παντρεμενες ειναι τοσο αθωες..κ δεν παρεκκλινουν απο τον εγγαμο βιο;Βεβαια ειναι τοσο αφοσιωμενες που δεν ξενοκοιταzουν.Eδω αναστεναzουν οι σουμιεδες στα ξεπετο-μοτελ,οταν τους δοθει η ευκαιρια.Τι να λεμε.Εξαλλου η μοιxεια εxει παψει να εκδικαζεται.Ισxυει κ για τα δυο φυλα.Αλλα ξεχασα,οσον αφορα τις συzυγους:Τα δικα μ,δικα μ, κ τα δικα σ, δικα μ.Κι αυτο αποδυκνειεται ως εξης,πριν το γαμο:ειναι το παιδι σ,ανελαβε τις ευθυνες σου.Ενω στο διαzυγιο:παιρνω το παιδι μ,κ φευγω.Mαγικο ε;Γι' αυτο,συμφωνο συμβιωσης κ το μπαλακι πηγαινει σε κεντρικο τερεν.Δεν θα πεθανουμε εμεις για να zησουν αυτες,κ να παριστανουν τις αρχηγους.Γροθια στο μαxαιρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom