Νέα

Ο Πάντος του Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σταματηστε να γραφετε για τον πουστη μπισκαν γιατι θελω να τον πνιξω !!!!!

:headbang:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Σταματηστε να γραφετε για τον πουστη μπισκαν γιατι θελω να τον πνιξω !!!!!

:headbang:

Αυτός είναι αγγούρι ρε. Που τον πετύχατε. Σίγουρα ήταν πάγκο στη Λίβερπουλ, ή τον είχαν στις προπονήσεις για να κάθεται τείχος και να βαράνε οι άλλοι άμεσα φάουλ;

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Αυτός είναι αγγούρι ρε. Που τον πετύχατε. Σίγουρα ήταν πάγκο στη Λίβερπουλ, ή τον είχαν στις προπονήσεις για να κάθεται τείχος και να βαράνε οι άλλοι άμεσα φάουλ;
η κουβαλούσε  νερά ,πετσέτες και μπάλες μάλλον

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εσυ γελα οσο θελεις παλιολουγκρα 44 :birdman: :boobies: :birdman:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αυτός ο Παπαδόπουλος του Βαζέλα, πώς παίζει έτσι ρε σείς; Βάζει την κεφάλα κάτω, και τη μυτόγκα να θέλει να καρφώσει το γρασίδι και ορμά τυφλά στη φάση σαν το κριάρι.

Θέλανε κάποιοι ανεγκέφαλοι να τον πάρουμε κιόλας εμείς τρομάρα μας!

Επισκέπτης
Αυτός ο Παπαδόπουλος του Βαζέλα, πώς παίζει έτσι ρε σείς; Βάζει την κεφάλα κάτω, και τη μυτόγκα να θέλει να καρφώσει το γρασίδι και ορμά τυφλά στη φάση σαν το κριάρι.

Θέλανε κάποιοι ανεγκέφαλοι να τον πάρουμε κιόλας εμείς τρομάρα μας!

Ε μη τον πάρετε τότε! Κρατήστε τον Οκκά, που συμπεριφέρεται σαν κλαμένη αδερφή!  :)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ε μη τον πάρετε τότε! Κρατήστε τον Οκκά, που συμπεριφέρεται σαν κλαμένη αδερφή!   :)

Καλά, γάμα τον Οκκά, δεν τον θέλουμε. Αλλά και σείς, όχι μόνο φαγωθήκατε να το κρατήσετε το κριάρι, αλλά του δώσατε καιτο περιβραχιόνιο του αρχηγού, χαχαχα.

Ρε σύ, αυτός αξίζει να παίζει από ΜΠΑΟΚ και κάτω.

Επισκέπτης
Καλά, γάμα τον Οκκά, δεν τον θέλουμε. Αλλά και σείς, όχι μόνο φαγωθήκατε να το κρατήσετε το κριάρι, αλλά του δώσατε καιτο περιβραχιόνιο του αρχηγού, χαχαχα.

Ρε σύ, αυτός αξίζει να παίζει από ΜΠΑΟΚ και κάτω.

Διαφωνούμε προφανώς, αλλά δεν πειράζει!  :)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά για να 'ναι το κριάρι μέσα, αφήνετε πάγκο το Μάντζιο που είναι από τα λιγοστά αυθεντικά ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ντρίμπλα, πάσα, σούτ, κεφαλιά, αίσθηση του χώρου και της εξέλιξης κάθε φάσης, καλά αντανακλαστικά και κυρίως, ξέρει να παίζει με το κεφάλι πάνω.  :jerking:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Ε μη τον πάρετε τότε! Κρατήστε τον Οκκά, που συμπεριφέρεται σαν κλαμένη αδερφή!   :)
φίλε μου μην νομίζεις και ο οκκάς το καλοκαίρι πούλο θα πάρει έτσι και αλλίως λίγει το συμβόλαιο του

Επισκέπτης
φίλε μου μην νομίζεις και ο οκκάς το καλοκαίρι πούλο θα πάρει έτσι και αλλίως λίγει το συμβόλαιο του

Τι λέτε για το ντέρμπυ ανάμεσα σε μας και σε σας ρε παλικάρια; Τυφλοί εναντίον μονόφθαλμων θα είναι η ακόμα πιο κάτω;

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σείς, είναι απίστευτο που επί τόσα χρόνια ουδείς από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ  και ΠΑΟΚ έχει σκεφτεί να πάρει το Λαμπριάκο της Ξάνθης. Είναι πολυεργαλείο και πολύ δυνατός παίκτης.  :headbang:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Για τον Μπίσκαν το λέγανε πολλοί ότι είναι ζωντόβολος!
αμα ρωτάγατε φοιτητές που σπουδάζουν Αγγλία το τι του χώνανε στο Λίβερπουλ....
αλλά εδώ οι κωλοφυλάδες μας πουλάνε τρέλα!
όπως τότε που τα χώνανε στον Κόκκαλη γιατί δεν πήρε τον Νάννι απο αργεντινή. Γύρισε όλη την ευρώπη και τελικά κατέληξε κάπου στην ρωσία... που να παίζει άραγε τώρα...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σείς, είναι απίστευτο που επί τόσα χρόνια ουδείς από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ  και ΠΑΟΚ έχει σκεφτεί να πάρει το Λαμπριάκο της Ξάνθης. Είναι πολυεργαλείο και πολύ δυνατός παίκτης.  :headbang:
εμένα σύντροφε με βρίσκεις αντίθετο! ο άνθρωπας πρέπει να παίρνει κόκκινη κάρτα απο τα αποδυτήρια.
Αν είναι έτσι δεν κρατάγαμε το Ζε Ελλίας?

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
εμένα σύντροφε με βρίσκεις αντίθετο! ο άνθρωπας πρέπει να παίρνει κόκκινη κάρτα απο τα αποδυτήρια.

Εγώ, μές στη συνολική φτώχεια του πρωταθλήματός μας, τον θεωρώ ως μία καλή λύση. Υπό την έννοια, ότι είναι πολύ δυνατός, πολύ σταθερός στην απόδοσή του και παίζει εξίσου καλά σέντερ-φορ, σέντερ-μπακ και εξάρι. Σε σχέση με όλα τα σούργελα που έχουν παρελάσει από τις ομάδες μας, δε θα μας έπεφτε κακός ένας Λαμπριάκος. Όχι για βασικός, αλλά για αναπληρωματικός φυσικά.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου καλός πάιχτης ο ζε-ελίας αλλά ένα παιχνιδι έπαιζε 5 ήταν τραυματίας το best αμυντικό χαφ που έχει περάσει απο τον θρύλο είναι ο καρεμπέ

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πώς λεγόταν ρε παιδιά ένας νεαρός, ψηλός Βραζιλιάνος, που έπαιζε αμυντικό χάφ, και πέρασε από μάς πρόσφατα ένα φεγγάρι, αλλά έφυγε κακήν - κακώς. Μου διαφεύγει το όνομα.

(το "εμείς, σημαίνει Γαύροι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom