monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Σταματηστε να γραφετε για τον πουστη μπισκαν γιατι θελω να τον πνιξω !!!!!
η κουβαλούσε νερά ,πετσέτες και μπάλες μάλλονΑυτός είναι αγγούρι ρε. Που τον πετύχατε. Σίγουρα ήταν πάγκο στη Λίβερπουλ, ή τον είχαν στις προπονήσεις για να κάθεται τείχος και να βαράνε οι άλλοι άμεσα φάουλ;
Αυτός ο Παπαδόπουλος του Βαζέλα, πώς παίζει έτσι ρε σείς; Βάζει την κεφάλα κάτω, και τη μυτόγκα να θέλει να καρφώσει το γρασίδι και ορμά τυφλά στη φάση σαν το κριάρι.
Θέλανε κάποιοι ανεγκέφαλοι να τον πάρουμε κιόλας εμείς τρομάρα μας!
Ε μη τον πάρετε τότε! Κρατήστε τον Οκκά, που συμπεριφέρεται σαν κλαμένη αδερφή!
Καλά, γάμα τον Οκκά, δεν τον θέλουμε. Αλλά και σείς, όχι μόνο φαγωθήκατε να το κρατήσετε το κριάρι, αλλά του δώσατε καιτο περιβραχιόνιο του αρχηγού, χαχαχα.
Ρε σύ, αυτός αξίζει να παίζει από ΜΠΑΟΚ και κάτω.
φίλε μου μην νομίζεις και ο οκκάς το καλοκαίρι πούλο θα πάρει έτσι και αλλίως λίγει το συμβόλαιο τουΕ μη τον πάρετε τότε! Κρατήστε τον Οκκά, που συμπεριφέρεται σαν κλαμένη αδερφή!
φίλε μου μην νομίζεις και ο οκκάς το καλοκαίρι πούλο θα πάρει έτσι και αλλίως λίγει το συμβόλαιο του
εμένα σύντροφε με βρίσκεις αντίθετο! ο άνθρωπας πρέπει να παίρνει κόκκινη κάρτα απο τα αποδυτήρια.Ρε σείς, είναι απίστευτο που επί τόσα χρόνια ουδείς από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει σκεφτεί να πάρει το Λαμπριάκο της Ξάνθης. Είναι πολυεργαλείο και πολύ δυνατός παίκτης.
εμένα σύντροφε με βρίσκεις αντίθετο! ο άνθρωπας πρέπει να παίρνει κόκκινη κάρτα απο τα αποδυτήρια.
Αν είναι έτσι δεν κρατάγαμε το Ζε Ελλίας?
φίλε μου καλός πάιχτης ο ζε-ελίας αλλά ένα παιχνιδι έπαιζε 5 ήταν τραυματίας το best αμυντικό χαφ που έχει περάσει απο τον θρύλο είναι ο καρεμπέεμένα σύντροφε με βρίσκεις αντίθετο! ο άνθρωπας πρέπει να παίρνει κόκκινη κάρτα απο τα αποδυτήρια.
Αν είναι έτσι δεν κρατάγαμε το Ζε Ελλίας?
Ρε σύ, αυτός αξίζει να παίζει από ΜΠΑΟΚ και κάτω.