Νέα

Ο Πάντος του Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Φίλε, ο Τζιοβάννι ήταν σούπερ παίκτης, αλλά σκατά επαγγελματίας. Μην πούμε το γιατί. Θα χρειαστεί να θυμηθώ και να επικαλεστώ πολλά παραδείγματα και ιστορίες, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τώρα, δύο πρόσθετες ΣΟΒΑΡΕΣ ενστάσεις.

Πρώτη ένσταση.

Δεύτερη ένσταση.

Φίλε μου συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λές.... αλλά ξεχνάς ότι εδώ είναι Ελλάδα και για την Ελλαδίτσα μας ένας Τζιοβάνι με τα μαγικά του ήταν όπως το αλάτι στο φαγητό..... Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικών λογιών παίχτες.... δυνατούς, άμπαλους, τεχνίτες, περπατητές, φιρτουόζους, μπαλαδόρους ... και κτλ.... Έτσι και ο Τζιοβάνι ήταν το κερασάκι στην τούρτα....  Και μην μου πεις ότι αυτά που έχει κάνει τα έχει κάνει κανένας άλλος στην Ελλάδα....
Τις γκολάρες και την μαγεία που μας πρόσφερε κανείς άλλος δεν την έχει προσφέρει...
Και στο κάτω κάτω της γραφής.... όπως λένε και στο NBA ... Αυτό είναι παιχνίδι.... θέαμα.... Μπάλα βλέπω πάνω από όλα για το θέαμα....
Το Ρεάλ - Μπάρτσα γιατί το είδαμε όλοι
Το Μάντσεστερ - Λίβερπουλ...
θέαμα και ουσία είναι η μπάλα....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το ζουμι ειναι οτι ο κοκκαλης τσεπωνει τα φραγκα και μετα κανει μαλακιες (ντανι, καψης,  καλυψη σε ριμπο οποτε κανει δηλωσεις κλπ). αλλα οσο το καραισκακη γεμιζει και συνεχιζει να τσεπωνει στα αρχειδια του . ας παει μια μερα να δει ματς και να ειναι αδειο το γηπεδο θα σου πω εγω αγοραζει παικτες η οχι?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό με τα μέλη και εφόσον "έγινα μέλος κάνε μου μεταγραφές" ποτέ δεν το κατάλαβα!
μέλος δεν ξέρω αν θα γίνω ποτέ αλλά δεν θυμαμαι να είπε "γραφτείτε να σας φέρω τον ροναλντίνιο"!
όσοι μουρμοράνε μου θυμίζουν ουρά στις δημόσιες υπηρεσίες "εγώ σε πληρώνω ρε, εξυπηρέτησέ με"!
αν έγινες μέλος επειδή αγαπάς την ομάδα σου και θεωρείς ότι έτσι βοηθάς οκ, αν έγινες μέλος και περιμένεις τελικό uefa ή προνόμια,τότε γράψου στον Κωτσόβολο να κερδίσεις κανα μίξερ! το να γίνεις μέλος δεν είναι εμπορική πράξη, δεν περιμένεις αντίτιμο.

Επίσης για κανέναν πρόεδρο δεν μπορώ να πω "δώσε φράγκα"!
Μπορεί να μαθαίνω πόσα πήραν απο τηλεοπτικά, χορηγούς κλπ κλπ αλλά δεν νομίζω κανείς να έκατσε να υπολογίσει πόσα φεύγουν σε συμβόλαια, λειτουργικά έξοδα και 1002 άλλα.
Εφόσον δεν είμαι στην τσέπη του, δεν ξέρω πόσο τον παίρνει να δώσει.
αν έκανε κακές επιλογές παικτών αυτό είναι άλλο κεφάλαιο!

Αυτό με τις δηλώσεις παιχτών κατά προπονητών συμβαίνει παντού αλλά φαντάζομαι μόνο εμεις είμαστε τόσο κότες να τους ανεχόμαστε!
πόσες περιπτώσεις να θυμήσω απο άλλες χώρες! Νιστελρόυ? Μπέκαμ? κάνανε κριτική στον ποπονητή αλλά τους έβαλαν στην θέση τους!
θέλω να το δω και στην ελλάδα μια φορά να γίνεται, έτσι για αλλαγή!

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
το ζουμι ειναι οτι ο κοκκαλης τσεπωνει τα φραγκα και μετα κανει μαλακιες (ντανι, καψης,  καλυψη σε ριμπο οποτε κανει δηλωσεις κλπ). αλλα οσο το καραισκακη γεμιζει και συνεχιζει να τσεπωνει στα αρχειδια του . ας παει μια μερα να δει ματς και να ειναι αδειο το γηπεδο θα σου πω εγω αγοραζει παικτες η οχι?

O ΜπαρμπαΝτάνι ήρθε μόνο για τη μίζα που πήρε ο Γνωστός-ʼγνωστος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή.

Ο Καψής, είναι απλά ξευτίλας. Δε σέβεται το όνομα που έφτιαξε μέσω ΑΕΚ-Εθνικής, αλλά ούτε και το παρελθόν του πατέρα του, του ʼνθημου.

Επισκέπτης
Να γράψουμε λοιπόν: Και να σας πω οτι για συζήτηση μεταξύ γάβρων (εγώ είμαι ΠΑΟ) έχετε -παραδόξως- επίπεδο!   :dancing:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
O ΜπαρμπαΝτάνι ήρθε μόνο για τη μίζα που πήρε ο Γνωστός-ʼγνωστος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή.

Ο Καψής, είναι απλά ξευτίλας. Δε σέβεται το όνομα που έφτιαξε μέσω ΑΕΚ-Εθνικής, αλλά ούτε και το παρελθόν του πατέρα του, του ʼνθημου.

Για τον Καψή νομίζω ότι υπερβάλλεις.. και άγρια κιόλας, με τρόπο που δεν του αξίζει κιόλας. Ο Καψής στο γαύρο ευκαιρίες δεν πήρε ποτέ, δεδομένης της αξίας του. Εκτός αν περιμένατε έναν στόπερ 2,5 μέτρα, 120 κιλά, με την ταχύτητα γατόπαρδου, το διασκελισμό γαζέλας και την ευκινησία τζάγκουαρ. Ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να υπόκειται σε τέτοια κριτική, μόνο και μόνο για την σεμνότητα που τον διακρίνει. Και αν μη τι άλλο έπεισε τον Κόκκαλη, που τον έχετε σαν θεό, ότι αξίζει να μείνει, νομίζω αυτό πρέπει να αρκεί για σένα.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να γράψουμε λοιπόν: Και να σας πω οτι για συζήτηση μεταξύ γάβρων (εγώ είμαι ΠΑΟ) έχετε -παραδόξως- επίπεδο!   :dancing:

Τι νομίζεις ρε αρχηγέ; Ότι όλοι οι Γαύροι είναι Τάκηδες; Διαθέτουμε και οπαδούς επιπέδου.

Εγώ, για παράδειγμα, πάντα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και μεγάλη υποστηρικτική διάθεση τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Απότην εποχή Γκμοχ, μέχρι την εποχή Ρότσα, όσο και πρόσφατα με τον Θείο Σέρχιο.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Για τον Καψή νομίζω ότι υπερβάλλεις.. και άγρια κιόλας, με τρόπο που δεν του αξίζει κιόλας. Ο Καψής στο γαύρο ευκαιρίες δεν πήρε ποτέ, δεδομένης της αξίας του. Εκτός αν περιμένατε έναν στόπερ 2,5 μέτρα, 120 κιλά, με την ταχύτητα γατόπαρδου, το διασκελισμό γαζέλας και την ευκινησία τζάγκουαρ. Ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να υπόκειται σε τέτοια κριτική, μόνο και μόνο για την σεμνότητα που τον διακρίνει. Και αν μη τι άλλο έπεισε τον Κόκκαλη, που τον έχετε σαν θεό, ότι αξίζει να μείνει, νομίζω αυτό πρέπει να αρκεί για σένα.

Όχι, δεν υπερβάλλω καθόλου και να με συγχωρείς για τη διαφωνία. Αν κονομάς όσα κονομάει εκείνος και ΄κρύβεις το κοροϊδιλίκι πίσω από αυτή την επιτηδευμένη "σεμνότητα" και "ταπεινότητα", είσαι ψιλό, έως χοντρό-ξευτίλας.

Τις ευκαιρίες, ένας παίκτης, τις διεκδικεί από τις προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά. Αν μπαίνεις εκεί, και μασάς σίδερα, θα δείς και ενδεκάδα. Και αν κάνεις το ίδιο στην ενδεκάδα, τότε καθιερώνεσαι.

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι λετε τωρα για θεσεις παιχτων και μαλακιες? Λετε δηλαδη ο Σολιντ να μη τα εχει σκεφτει ολα αυτα η να μη τα εχει δοκιμασει στην προπονηση??? Ξερω αρκετα εκτων εσω για το γαυρο και ολα αυτα ειναι ατοπα.αλλου ειναι το θεμα ρε παιδια και δε το εχετε καταλαβει μου φενεται. 1. τα συμβολαια των παιχτων που πρεπει καποια παιχνιδια ετσι κι αλλιως να τα παιξουν. 2. το στοιχημα. και δε λεω πως χασαμε απο τον ατρομητο λογω στοιχηματος. οχι βεβαια. αλλα θα τα δειτε στην πορεια αυτα. ειδικα για το στοιχημα αυτο ισχυει απο παλια. οταν ειχαμε μονο το προπο. να θυμηθουμε παιχνιδι οσφπ-οφη??? το 4-0 στο 60 λεπτα εγινε 4-5!!!!!

αυτο και μονο λεει πολλα.

καθ παιχτης παιζει οσο πρεπει να παιξει βαση συμβολαιου και απο κει και περα οσο πρεπει βαση αγωνιστικης καταστασησ. φανταζεστε το ροβαλντο η το τζολε που πραγματικα μπαλα μηδεν φετος να μην ξαναπαιξουν??? ε δε γινονται αυτα.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ο Καψής ποτέ δεν έβγαλε λεφτά στη ζωή του. Και η σεμνότητα του δεν είναι τώρα , είναι από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ, όπου επαναλαμβάνω, λεφτά δεν έβγαλε ποτέ. Και με συγχωρείς, σε ενοχλεί το συμβόλαιο ενός παίκτη που απλά πέρσι ήταν άτυχος και δεν βγήκε, ενώ όλοι ξέρουν την αξία του, τη στιγμή που παίρνει αυτά που παίρνει ο Λέμενς??

Και αν οι προπονήσεις είναι κριτήριο για τον καταρτισμό ενδεκάδας, γιατί έπαιξε προχθές ο Τζόρτζεβιτς ? (όχι στην προπόνηση δεν ήμουν, αλλά το παλικάρι έκανε δυο προετοιμασίες αυτό το καλοκαίρι, κουρασμένος δεν θα είναι?). ʼσε που δυο χρονιές τώρα έχει κάνει ακριβώς την ίδια αρχή, αλλά στο τέλος καταλήγετε όλοι "είναι τρελός ο καραφλός" και δεν συμμαζεύεται.

Τέλος, η αντίδρασή σας στις ήττες δείχνει κόμπλεξ. ΜΕΓΑΛΟ. Ο Ολυμπιακός είναι 9 φορές πρωταθλητής, και επειδή έχασε από τη Ρόμα των Τότι, Μαντσίνι, Περότα, Κίβου, Μοντέλα κ.ά. και καπάκι έκανε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα , τη στιγμή που είναι ακόμα πρώτος, πηγαίνουν άτομα και επιτίθενται στις εγκαταστάσεις? Αυτά τα εξώφυλλα του πρωταθλητή επιτρέπονται? Απέναντι στους εαυτούς σας και στους παίκτες σας πρώτα λίγο σεβασμός ρε παιδιά..

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ο Καψής ποτέ δεν έβγαλε λεφτά στη ζωή του. Και η σεμνότητα του δεν είναι τώρα , είναι από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ, όπου επαναλαμβάνω, λεφτά δεν έβγαλε ποτέ. Και με συγχωρείς, σε ενοχλεί το συμβόλαιο ενός παίκτη που απλά πέρσι ήταν άτυχος και δεν βγήκε, ενώ όλοι ξέρουν την αξία του, τη στιγμή που παίρνει αυτά που παίρνει ο Λέμενς??

Και αν οι προπονήσεις είναι κριτήριο για τον καταρτισμό ενδεκάδας, γιατί έπαιξε προχθές ο Τζόρτζεβιτς ? (όχι στην προπόνηση δεν ήμουν, αλλά το παλικάρι έκανε δυο προετοιμασίες αυτό το καλοκαίρι, κουρασμένος δεν θα είναι?). ʼσε που δυο χρονιές τώρα έχει κάνει ακριβώς την ίδια αρχή, αλλά στο τέλος καταλήγετε όλοι "είναι τρελός ο καραφλός" και δεν συμμαζεύεται.

Τέλος, η αντίδρασή σας στις ήττες δείχνει κόμπλεξ. ΜΕΓΑΛΟ. Ο Ολυμπιακός είναι 9 φορές πρωταθλητής, και επειδή έχασε από τη Ρόμα των Τότι, Μαντσίνι, Περότα, Κίβου, Μοντέλα κ.ά. και καπάκι έκανε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα , τη στιγμή που είναι ακόμα πρώτος, πηγαίνουν άτομα και επιτίθενται στις εγκαταστάσεις? Αυτά τα εξώφυλλα του πρωταθλητή επιτρέπονται? Απέναντι στους εαυτούς σας και στους παίκτες σας πρώτα λίγο σεβασμός ρε παιδιά..

Ο Καψής έβγαζε και βγάζει λεφτά.
Ο Λέμενς είναι ακόμη μεγαλύτερη ρόμπα.
Για τον Τζώρτζεβιτς, τα έγραψα και τα γράψαμε παραπάνω.
Τέλος, μη μας συγχέεις με τα πρεζάκια καιτους Τάκηδες της 7, που πάνε και τα σπάνε. Εμείς που γράφουμε, είμαστε -ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ- κριτικοί και απαιτητικοί με την ομάδα μας και οι περισσότεροι από 'μας αξιοπρεπείς και ευηπόληπτοι άνθρωποι γενικά στην κοινωνία και μέσα στην καθημερινότητά μας.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μην με παρεξηγείς.. δεν είπα ούτε υπέθεσα το αντίθετο. Απλα αυτός ο μηδενισμός της ομάδας σας δεν αξίζει στους παίκτες σας και σε εσάς του ίδιους πρώτα. Καλές οι απαιτήσεις, αλλά στην τελική υπάρχει και η στήριξη.. κανείς δεν χρωστάει γραμμάτια σε κανέναν μας.

Και στην παρούσα φάση πιστεύω ότι η ομάδα σας δεν αξίζει αυτήν την αντιμετώπιση από τους ίδιους τους οπαδούς της.

Αυτά.. όχι τίποτα άλλο , έχω και με την δικιά μου ομάδα να ασχοληθώ πρώτα  :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
O καψής κάποτε άφησε αιχμές οτι του "κάνουν πόλεμο κάποιοι μέσα στα αποδυτήρια" φωτογραφίζοντας τις παλιοσειρές.
σε τέτοιες περιπτώσεις ή τρως σίδερα στις προπονήσεις όπως είπε και ένας σύντροφος ή παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις να βρείς ομάδα εφόσον "θέλω να αρπάξω και την παραμικρή ευκαιρία να γίνω βασικός"!
Aπεναντίας στρογγυλοκάθησε πάνω στο συμβόλαιό που του εξασφαλίζει αρκετά χιλιάρικα euro.
Να θυμήσω και την περίπτωση που όταν του ζήτησε ο Σόλιντ να παίξει δεξί μπακ στο ντέρμπυ με την αεκ (ο μαυρογενίδης ήταν τραυματίας) ο καψής αντέδρασε λέγοντας "η θέση μου είναι στόπερ". Τελικά έπαιξε ο Πάντος!
Λίγες μέρες αργότερα σε φιλικό της Εθνικής νομίζω με Βέλγιο ο γερμανός τον έβαλε αριστερό μπακ και δεν έβγαλε κιχ!
σε τέτοιες περιπτώσεις ευθύνες μάλλον έχουν και οι 2 πλευρές, όμως ο Καψής έχει δώσει δικαίωμα να του τα χώνουν.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
O καψής κάποτε άφησε αιχμές οτι του "κάνουν πόλεμο κάποιοι μέσα στα αποδυτήρια" φωτογραφίζοντας τις παλιοσειρές.
σε τέτοιες περιπτώσεις ή τρως σίδερα στις προπονήσεις όπως είπε και ένας σύντροφος ή παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις να βρείς ομάδα εφόσον "θέλω να αρπάξω και την παραμικρή ευκαιρία να γίνω βασικός"!
Aπεναντίας στρογγυλοκάθησε πάνω στο συμβόλαιό που του εξασφαλίζει αρκετά χιλιάρικα euro.
Να θυμήσω και την περίπτωση που όταν του ζήτησε ο Σόλιντ να παίξει δεξί μπακ στο ντέρμπυ με την αεκ (ο μαυρογενίδης ήταν τραυματίας) ο καψής αντέδρασε λέγοντας "η θέση μου είναι στόπερ". Τελικά έπαιξε ο Πάντος!
Λίγες μέρες αργότερα σε φιλικό της Εθνικής νομίζω με Βέλγιο ο γερμανός τον έβαλε αριστερό μπακ και δεν έβγαλε κιχ!
σε τέτοιες περιπτώσεις ευθύνες μάλλον έχουν και οι 2 πλευρές, όμως ο Καψής έχει δώσει δικαίωμα να του τα χώνουν.

Σωστός! Σωστότατος! Μην τρελαθούμε κιόλας. Πάει να μας βγεί Γρηγόρης Αρναούτογλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ο Μιχαλάκης. Το καλό παιδί τάχα, που όλοι το αδικούν και όλοι το κατατρέχουν.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Α, για πείτε ρε παλικάρια, αν ΔΕΝ είστε Ολυμπιακοί, ποιον θεωρείται τον αντίστοιχο Πάντο της δικής σας ομάδας; Δηλαδή παντελώς άμπαλο, που επειδή έτυχε να καθιερωθεί για τον άλφα, η βήτα λόγο σε κάποια παιχνίδια, την έχει δεί και ψιλοπαιχτρόνι;

Για μένα, για παράδειγμα, ο Πάντος του Βαζέλα είναι ο Γκούμας, και ο Πάντος της ΑΕΚ είναι ο Γεωργέας.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΠΑΟ  ειμαι  ,  αλλα  ρε  μαγκες  εχω  μια  απορια . Αυτος ο  Μπισκαν  ειναι  ο  ιδιος  που  επαιζε  στην  Λιβερπουλ  ή  εχει  διδυμο  αδερφο?
Κατι  γινεται  εκει  στην  Παιανια . Οποιος  ερχεται  ξεχναει  το  τοπι...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
O Γκούμας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, τα μέγιστα μάλιστα, με ό,τι μπορούσε. Ο Βύντρα, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το παλικάρι είμαι βέβαιος ότι σαν στόπερ θα μπορούσε να κάνει καριέρα, αξιπρεπή έστω. Κάποιοι επειδή είναι γρήγορος είπαν να τον κάνουν μπακ. Ε άμα πάρει ο Νίλσον τα πάνω του (παίξει δηλαδή και αυτός ο κακόμοιρος σε ΜΙΑ μόνο θέση) και πάρει καμιά μεταγραφή, κανέναν Έλληνα νεαρό τύπου Αβραάμ Παπαδόπουλου, τον βλέπω στον ΟΦΗ και μετά από Β' και κάτω.

Επισκέπτης
Ο βάζελος Πάντος είναι μακράν ο Βύντρα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ΠΑΟ  ειμαι  ,  αλλα  ρε  μαγκες  εχω  μια  απορια . Αυτος ο  Μπισκαν  ειναι  ο  ιδιος  που  επαιζε  στην  Λιβερπουλ  ή  εχει  διδυμο  αδερφο?
Κατι  γινεται  εκει  στην  Παιανια . Οποιος  ερχεται  ξεχναει  το  τοπι...

Ο ίδιος είναι φίλε μου, αλλά είναι στο REPLAY....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ο γαβρος παιρνει τα τελευταια χρονια με περιπατο το πρωταθλημα και κολλαει στην Ευρωπη. λογικό ειναι και οι παιχτες να βαρεθούν λίγο αφου πια δεν εχουν κινητρο και δεν γινεται και καμια ριζοσπαστική αλλαγη στην ομάδα. ο Τζιβιαννι εκανε μια μαλακια και 85 λεπτα περπαταγε, ειδικα στα παιχνιδια που δεν πηγαινε καλα ήταν αρνητικοτατος. Ο καψης πριν ερθει στην ΑΕΚ ειχε ριξει ενα μπουκετο μεσα στο παιχνιδι και ειχε φαει 5-6 αγωνιστικες (αρα σεμνος δεν ειναι) και εγω θυμαμαι ΑΕΚ με Δελλα, Καψη και εναν αλλον να ειναι τα τρενα χωρις επιστροφη, οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να στριψουν  (τωρα βεβαια ο Ρεχαγκελ με Δελλα και Καψη πηρε το Euro). τωρα τελευταια ο κακομοιρης ο Γεωργεας κατι παιζει. Αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom