Νέα

Ο Πάντος του Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σείς, έχετε δεί πιο άμπαλο παίκτη; Όποτε τον παρακολουθώ, είτε από την τηλεόραση, είτε από την εξέδρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" κάνω το σταυρό μου και λέω "ήμαρτον"! :jerking: :jerking: :jerking:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ο Κυρίακος :boobies: άμπαλος είναι  :humpleg:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ γιατί όμως κοιτάω σαν ξερολούκουμο τον Παππά;ανώτερος κατ εμέ είναι του Σαλπιγγίδη.Έτσι κ τον είχαμε στην ΑΕΚ θα κάναμε Παπά(δες) με τον Σέρα.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ο Κυρίακος :boobies: άμπαλος είναι  :humpleg:

Ρε φίλε, ο Κυριάκος είναι άμπαλος, αλλά είνα ντουβάρι. Μόνο για το χώρο που καταλαμβάνει, καλός είναι. Ο άλλος, είναι κοντός, χαμηλοκώλης, τεχνική μηδέν, πετάει τη μπάλα μπροστά, και στη συνέχεια την ξεχνάει πίσω του, τελευταία μάλιστα την έχει δεί και εξτρεμάκι τρομάρα του, και η αίσθηση του χώρου που έχει θυμίζει ζαλισμένο κοτόπουλο. Ειλικρινά σου μιλάω, εγώ που παίζω καθαρά ερασιτεχνικά, με την παρέα, για πλάκα, νομίζω πώς ακόμη και 'γώ μπορώ να βγάλω φάση με αυτόν απέναντί μου, σε αναμέτρηση ένας-προς-έναν.

Μα είναι δυνατόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού να υπάρχει τέτοιος παίκτης και να μας δουλεύει ο Σώκρατες πώς επιητεί την Υπέρβαση; Αυτό το παλικαράκι ήταν πολύς ακόμη και γιατην Προοδευτική.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ γιατί όμως κοιτάω σαν ξερολούκουμο τον Παππά;ανώτερος κατ εμέ είναι του Σαλπιγγίδη.Έτσι κ τον είχαμε στην ΑΕΚ θα κάναμε Παπά(δες) με τον Σέρα.

Εγώ τον Παππά δεντον πολυγουστάρω να σου πώ την αλήθεια, αλλά σίγουρατου αξίζουν κάνα-δύο ευκαιρίες, μόνο και μόνο για το Πρωτάθλημα που έκανε πέρσι. Εφόσον ο Σόλιντ έχει κολλήσει με το 4-3-3, θα 'χει ενδιαφέρον να αφήσει στον πάγκο τον Μπάρμπα-Τζόλε (δε μπορεί πια ο άνθρωπος, δεν πάει, πώς να το πούμε!!!), να περάσει τον Καστίγιο αριστερά, στη φυσική του θέση, ν' αφήσει φουνταριστό το Μιχαλάκη και να περάσει έξω δεξιά τον Παππά. ΜΠορεί να προκύψει ενδιαφέρον επιθετικό σχηματάκι, δεδομένου ότι ο Μπαμπαγκίντα είναι μόνο για να πουλάει CD σε καφετέριες και να την κάνει με κατοστάρι όταν πλακώνουν οι μπάτσοι, και ο Οκκάς είναι τύπος "γεια σου".

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή και εγώ γαύρος είμαι , η ομάδα θέλει ανανέωσει εδώ και τωρά να δώσει ευκαιρίες στον παππά , μενδρινό ,ταραλίδη ,κτλ. και ο πρόεδρος να χώσει χρήμα να πάρει ξένους να κάνουν την διαφορά π.χ ζιο,καρεμπέ(μέγιστως πάιχτης αποψή μου),τώρα πάντος κ.τ.λ  να πάνε στο καλό... :badair:
*φυσικά μην πουληθεί ο νέρι.. ;)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
συναγωνιστή και εγώ γαύρος είμαι , η ομάδα θέλει ανανέωσει εδώ και τωρά να δώσει ευκαιρίες στον παππά , μενδρινό ,ταραλίδη ,κτλ. και ο πρόεδρος να χώσει χρήμα να πάρει ξένους να κάνουν την διαφορά π.χ ζιο,καρεμπέ(μέγιστως πάιχτης αποψή μου),τώρα πάντος κ.τ.λ  να πάνε στο καλό... :badair:
*φυσικά μην πουληθεί ο νέρι.. ;)

- Ο Ρίμπο έχει ξεφουσκώσει πια. Αποτελεί ήδη Ιστορία. Χρυσή ιστορία σίγουρα, αλλά πάντως, ιστορία.
- Ο Τζόλε, είναι γέρος, κουρασμένος, κορεσμένος και καπνιστής.
- Ο Γεωργάτος, είναι νούμερο και είναι καιρός να πάψει να πουλάει γαυροσύνη και να μας αδειάσει τη γωνιά.
- Ο Πάντος 100% άμπαλος
- Ο Μπαμπαγκίντα για CD
- Ο Μπουλούτ τσαμπουκαλεμένος μεν, αλλά καλός για κανένα Πανιώνιο δε.
- Ο Ανατόλ ψυχή μέν, στόκος δε.
- Ο Κωστούλας έχει φιλότιμο, αλλά χρειάζεται τροχονόμο και φανάρια γιατί μπορεί να στρίψει λάθος και να τρακάρει πάνω σε κάνα δοκάρι.
- Ο Νικοπολίδης, παίζει πια μόνο μετην εμπειρία του, αλλά από πλευράς δυνάμεων, φωνάζει πώς χρειάζεται διάδοχο.
- Ο Ταραλίδης, είναι γερό κορμί, αλλά του χρειάζονται ακόμη πολύ γερό καψώνι, γιατί μία-δύο φορές του βγήκαν κάποια μακρινά σούτ σε περσινά φιλικά και από τότε αποφάσισε όποτε παίρνει μπάλα, ακόμη και από εξήντα μέτρα, να σουτάρει και να κατεβάζει μπεκάτσες και περιστέρια.
- Ο Καφές, έχει στοιχεία πολύ καλού και σύνθετου παίκτη, αλλά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και ψυχικής κατάπτωσης.
- Ο Νε, αν γίνει ποτέ καλά, πρέπει να πάρει πέντε κιλά γιατί και το νεογγένητο αγοράκι μου να τον τζαρτζάρει, θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει.
- Ο Μπόρχα, τρέχει σα ζέβρα, πηδάει σαν καγκουρό, αλλά ο άνθρωπος φαίνεται να 'χει IQ ραπανιού.

Ένα λογικό, έξυπνο και τολμηρό σχήμα για να ξεκινάει ο Θρύλος το παιγνίδι, είναι κατά τη γνώμη μου.

Γκολκήπερ: Μπούτινα (όποιος τον έχει δεί να αγωνίζεται, θα 'χει διαπιστώσει πώς είναι ευκίνητος και θαρραλέος κήπερ)

ʼμυνα: Ζεβλάκοφ, που 'χει δείξει καλά δείγματα, Ουαντού, γιατί πα'ρ όλα τα΄μέχρι τώρα λάθη του έχει κορμί και κάνει για στόπερ, Σέζαρ γιατί δείχνει κοντρολαρισμένος, κάτι που χρειάζεται στην άμυνα και Ντομί, γιατί έχει πνευμόνια για να παίζει πάνω - κάτω και δεν είναι και ο χειρότερος μπακ που έχουμε δεί στην ομάδα.

Κέντρο: Αμυντικός χάφ ο Πάτσα, που έχει ανανήψει, έχει ανεβασμένη ψυχολογία λόγω Εθνικής, τον αγαπάει η εξέδρα, είναι σοβαρός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και μπορεί να προωθήσει καιτη μπάλα μπροστά. Δίπλα του ο Στολτίδης, ο οποίος αν και δεν είναι σε απόλυτη φόρμα, είναι ο μοναδικός αναντικατάστατος κατά τη γνώμη μου. Με την παρουσία Πάτσα σε ρόλο αμυντικού χάφ, θα μπορεί να ανεβαίνει και λίγο πιο ψηλά, όχι για να δημιουργεί, γιατί δεν είναι ο απόλυτος τεχνίτης, αλλά για να ανεβάζει την πίεση στον αντίπαλο πιο ψηλά, κοντά στη δική του περιοχή. ΄Το κακό με τον φετινό Ολυμπιακό, είναι ότι πιέζουν οι επιθετικοί ψηλά, πιέζουν οι αμυντικοί κάτω και στο κέντρο, μόνο ο Στολτίδης. Καφές, Ριβάλντο και Καφές, είναι πέρα βρέχει. Τρίτος στο κέντρο, αυτή την εποχή πρέπει να παίζει ο Μάριτς. Όχι ότι τρελαίνομαι γι' αυτόν, αλλά έχει λίγο απ' όλα. Δύναμη, πρέσινγκ, κοντρόλ, πάσα, σέντρα, σούτ.

Επίθεση, όπως έγραψα προηγουμένως, Καστίγιο αριστερά, Παππάς δεξιά και Κωνσταντίνου φουνταριστός. 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γενικά γαυράκια.. ότι δώσεις παιρνεις...

το φτηνό κρέας για τα σκυλιά είναι..

τα παράπονα στον πρόεδρο σας που μάζεψε το χαρτί το τσέπωσε και μετά γεμισε τις τσέπες του με αχινούς

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή αndras συμφωνώ σ΄όλα  μαζί σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οσο για μας τους ΠΑΟΚτζήδες .. καταραμένη φτώχεια..

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Α, για να μην ξεχνιόμαστε, για μένα η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Κόκκαλης που συνδυάζε glamor, glory, αξία, παρουσία και αποτέλεσμα, ήταν ο Καρεμπέ.

(Μην μου πεί τώρα κάνας περίεργος για Τζιοβάννι, γιατί θα χεστούμε)

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Η ομάδα με την σημερινή της μορφή είναι τελειωμένη.... εδώ και χρόνια το λέμε αλλά δεν θέλουμε να το χωνέψουμε...

Αν δεν μπουν παίχτες νέοι που να διψούν για μπάλα, να τρέχουν, να παλεύουν τότε δεν έχει νόημα τίποτε άλλο....

Το 97 όλοι τους τότε ήταν νέοι και δίψαγαν για δόξα, τρόπαια και κτλ...
Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα.....
:sunglasses:

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Α, για να μην ξεχνιόμαστε, για μένα η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Κόκκαλης που συνδυάζε glamor, glory, αξία, παρουσία και αποτέλεσμα, ήταν ο Καρεμπέ.

(Μην μου πεί τώρα κάνας περίεργος για Τζιοβάννι, γιατί θα χεστούμε)

Φίλε ότι και να πεις ο Τζιοβάννι θα μείνει για μένα ο πρώτος...
Μπορεί να μην έτρεχε και κτλ όπως θα πείτε μερικοί αλλά πήγαινα γήπεδο μόνο και μόνο για να δω 2-3 μαγικά.... και μετά άναβα το τσιγάρο και έλεγα.... δεν γαμ@#@# όλα.... σκέτη καβ@@@@@

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Καφές, Ριβάλντο και Τζόλε ήθελα να γράψω. Sorry guys...

και Καφές .... αυτός από την αρχή που τον πήραμε για τα μπάζα ήταν.... και μην ξεχνάμε και τον Οκκά.... ο οποίος με το πρώτο άγγιγμα πέφτει.... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ δεν έχεις ρε..... όταν πέφτει δεν κάνει καν την προσπάθεια να σηκωθεί και να αγωνιστεί... κοιτάζει τον διαιτητή και κλαίεεεεεεεεεεεεειιιιιι.... Και ο Γιαννάκης ο κλάψας έκλαιγε αλλά είχε ΚΑΡΔΙΑ ο μάγκας..... ΚΑΡΔΙΑ και ΠΑΘΟΣ.... αυτό λείπει από τον Θρύλο...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και Καφές .... αυτός από την αρχή που τον πήραμε για τα μπάζα ήταν.... και μην ξεχνάμε και τον Οκκά.... ο οποίος με το πρώτο άγγιγμα πέφτει.... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ δεν έχεις ρε..... όταν πέφτει δεν κάνει καν την προσπάθεια να σηκωθεί και να αγωνιστεί... κοιτάζει τον διαιτητή και κλαίεεεεεεεεεεεεειιιιιι.... Και ο Γιαννάκης ο κλάψας έκλαιγε αλλά είχε ΚΑΡΔΙΑ ο μάγκας..... ΚΑΡΔΙΑ και ΠΑΘΟΣ.... αυτό λείπει από τον Θρύλο...

συνάδερφοι μην ξεχνάμε και τον πισινάκια τον καψή πληρώνετε απο το ποσδοσφαιρικό τμήμα και παίζει στο πολό .. ο προέδρος πρέπει να πάρει σκούπα μεγάλη για να φτάιξει ο θρύλος μας

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
- Ο Μπόρχα, τρέχει σα ζέβρα, πηδάει σαν καγκουρό, αλλά ο άνθρωπος φαίνεται να 'χει IQ ραπανιού.
το σωστό είναι να περιμένουμε για τον Μπόρχα! ποδοσφαιριστές από εκείνες τις χώρες θέλουν μεγάλη περίοδο προσαρμογής για πολλούς λόγους!
εδώ περιμέναμε 6 μήνες να πάρει μπρος ο Γκόγκιτς που είχε και κάποια εμπειρεία

Ο Καφές, έχει στοιχεία πολύ καλού και σύνθετου παίκτη, αλλά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσ ματος και ψυχικής κατάπτωσης.
ο Καφές μου θυμίζει τον Μπέρυ που είχαμε κάποτε στο μπάσκετ.
Η φάτσα του έχει ενα μπλαζέ ύφος και νομίζεις πως βαριέται που ζεί

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε ότι και να πεις ο Τζιοβάννι θα μείνει για μένα ο πρώτος...
Μπορεί να μην έτρεχε και κτλ όπως θα πείτε μερικοί αλλά πήγαινα γήπεδο μόνο και μόνο για να δω 2-3 μαγικά.... και μετά άναβα το τσιγάρο και έλεγα.... δεν γαμ@#@# όλα.... σκέτη καβ@@@@@

Φίλε, ο Τζιοβάννι ήταν σούπερ παίκτης, αλλά σκατά επαγγελματίας. Μην πούμε το γιατί. Θα χρειαστεί να θυμηθώ και να επικαλεστώ πολλά παραδείγματα και ιστορίες, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τώρα, δύο πρόσθετες ΣΟΒΑΡΕΣ ενστάσεις.

Πρώτη ένσταση.

Η θέση που έπαιζε ο Τζιοβάννι, ήταν της εποχής Δεληκάρη. ʼντε, το πολύ, πολύ της εποχής Νόϋμαν. Αλλά μέχρι εκεί. Τι ήταν ο Τζιοβάννι; Σέντερ φόρ; Όχι! Δεύτερος επιθετικός; Αμφίβολο! Ακραίος χάφ; Αποκλείεται! Δημιουργικός χάφ; Ούτε κι αυτό! Τι ήταν; Το παλιό αεράτο δεκάρι, που έπαιζε ακριβώς πίσω από τους δύο επιθετικούς, όταν το σύστημα εξελίχτηκε έτσι, μετά το λίγο παλαιότερο, αριστερός εξτρέμ, σέντερ φόρ, δεξιός εξτρέμ. Αλλά φίλε, την εποχή που έπαιζε ο Τζιοβάννι στον Ολυμπιακό, το δεκάρι που όλοι ξέραμε παλιότερα, είχε ξεπεραστεί και καταργηθεί στο ποδόσφαιρο.

Δεύτερη ένσταση.

Αφήνω στην άκρη τα σχετικά με τον χαρακτήρα του και πάω στο στυλ του παιγνιδιού του. Κοίταξε φίλε... Ένας βιρτουόζος Βραζιλιάνος, με τακουνάκια, ποδιές στους αντιπάλους, πλασεδάκια τύπου μπανάνας, και λόμπες σούτ από τη σέντρα, ταιριάζει σε μία ομάδα που παρουσιάζει σιδηρά αγωνιστική πειθαρχία και απόλυτους αυτοματισμούς σε όλες τις γραμμές (άμυνα, κέντρο, επίθεση) και σε όλους τους παίχτες. Όταν έχεις ομάδα και παίκτες με ποδοσφαιρική παιδεία, πειθαρχία, αυτοματισμούς στα συστήματα και στις κινήσεις, δύναμη,τρέξιμο, πρέσινγκ κλπ. τότε, μπορείς να έχεις ένα και μοναδικό Τζιοβάννι, για να σου κάνει το σπάνιο, το απίστςυτο, το μαγικό, που θα ξεσήκωνε την εξέδρα και θα σου έφερνε το θετικά για σένα απροσδόκητο.
Θές ένα παράδειγμα; Ο Ροναλντίνιο είναι μαγεία, μέσα σε μία ομάδα, και ανάμεσα σε παίκτες, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που σου περιέγραψα. Όταν έχεις ένα Ροναλντίνιο, ανάμεσα σε Ρονάλντο, Κακά, Ρομπίνιο κ.ο.κ. που θέλουν μία μπάλα ο καθένας για να κάνουν τις τσαχπινιές τους, είσες τι γίνεται. Ότι ακριβώς έπαθε η Βραζιλία στο Μουντιάλ.
Με Τζιοβάννι στην ίδια ομάδα, μαζί με παίκτες τύπου Ζάχοβιτς παλιότερα και Ριβάλντο, Καστίγιο στη συνέχεια, αλλά και με τα ελληνοπαιχτάκια που έχουν μηδενική ποδοσφαιρική εκπαίδευση και παιδεία και στέκουν στον αγωνιστικό χώρο με τρεμάμένα ποδαράκια, το αποτέλεσμα ήταν, και πάντα θα είναι χαοτικό.
Αν ο Ολυμπιακός, έφτιαχνε μία ομάδα με Γερμανούς, ʼγγλους, Ολλανδούς, Σουηδούς, Δανούς, Γάλλους, παίκτες δηλαδή που θα 'ταν αυτοματοποιημένοι, προγραμαμτισμένοι, σκληροί, δυναμικοί, τρεχαλατζήδες κλπ. τότε ναι, βάλε τους και ένα Τζιοβάννι ανάμεσα να κάνει γούστα και μαγκιές. Αλλά Τζιοβάννι σε ομάδες-τρικυμία σαν τη δική μας, όχι προς Θεού.

Έτσι, για να μιλάμε σοβαρά και ώριμα, με γνώση και κρίση στο ποδόσφαιρο, και όχι με το κριτήριο των προπονητοτσουκαλάδων της εξέδρας και του TV Magic.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ο Ροναλντίνιο είναι μαγεία, μέσα σε μία ομάδα, και ανάμεσα σε παίκτες, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που σου περιέγραψα.

Εδώ, αναφέρομαι στη Μπαρτσελώνα. Παρέλειψα να το διευκρινήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom