Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ρε σείς, έχετε δεί πιο άμπαλο παίκτη; Όποτε τον παρακολουθώ, είτε από την τηλεόραση, είτε από την εξέδρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" κάνω το σταυρό μου και λέω "ήμαρτον"!
ο Κυρίακος άμπαλος είναι
Εγώ γιατί όμως κοιτάω σαν ξερολούκουμο τον Παππά;ανώτερος κατ εμέ είναι του Σαλπιγγίδη.Έτσι κ τον είχαμε στην ΑΕΚ θα κάναμε Παπά(δες) με τον Σέρα.
συναγωνιστή και εγώ γαύρος είμαι , η ομάδα θέλει ανανέωσει εδώ και τωρά να δώσει ευκαιρίες στον παππά , μενδρινό ,ταραλίδη ,κτλ. και ο πρόεδρος να χώσει χρήμα να πάρει ξένους να κάνουν την διαφορά π.χ ζιο,καρεμπέ(μέγιστως πάιχτης αποψή μου),τώρα πάντος κ.τ.λ να πάνε στο καλό...
*φυσικά μην πουληθεί ο νέρι.. ;)
Α, για να μην ξεχνιόμαστε, για μένα η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Κόκκαλης που συνδυάζε glamor, glory, αξία, παρουσία και αποτέλεσμα, ήταν ο Καρεμπέ.
(Μην μου πεί τώρα κάνας περίεργος για Τζιοβάννι, γιατί θα χεστούμε)
Καφές, Ριβάλντο και Καφές, είναι πέρα βρέχει.
Καφές, Ριβάλντο και Τζόλε ήθελα να γράψω. Sorry guys...
και Καφές .... αυτός από την αρχή που τον πήραμε για τα μπάζα ήταν.... και μην ξεχνάμε και τον Οκκά.... ο οποίος με το πρώτο άγγιγμα πέφτει.... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ δεν έχεις ρε..... όταν πέφτει δεν κάνει καν την προσπάθεια να σηκωθεί και να αγωνιστεί... κοιτάζει τον διαιτητή και κλαίεεεεεεεεεεεεειιιιιι.... Και ο Γιαννάκης ο κλάψας έκλαιγε αλλά είχε ΚΑΡΔΙΑ ο μάγκας..... ΚΑΡΔΙΑ και ΠΑΘΟΣ.... αυτό λείπει από τον Θρύλο...
το σωστό είναι να περιμένουμε για τον Μπόρχα! ποδοσφαιριστές από εκείνες τις χώρες θέλουν μεγάλη περίοδο προσαρμογής για πολλούς λόγους!- Ο Μπόρχα, τρέχει σα ζέβρα, πηδάει σαν καγκουρό, αλλά ο άνθρωπος φαίνεται να 'χει IQ ραπανιού.
ο Καφές μου θυμίζει τον Μπέρυ που είχαμε κάποτε στο μπάσκετ.Ο Καφές, έχει στοιχεία πολύ καλού και σύνθετου παίκτη, αλλά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσ ματος και ψυχικής κατάπτωσης.
Φίλε ότι και να πεις ο Τζιοβάννι θα μείνει για μένα ο πρώτος...
Μπορεί να μην έτρεχε και κτλ όπως θα πείτε μερικοί αλλά πήγαινα γήπεδο μόνο και μόνο για να δω 2-3 μαγικά.... και μετά άναβα το τσιγάρο και έλεγα.... δεν γαμ@#@# όλα.... σκέτη καβ@@@@@
Ο Ροναλντίνιο είναι μαγεία, μέσα σε μία ομάδα, και ανάμεσα σε παίκτες, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που σου περιέγραψα.