Επισκέπτης
μα τι λες τωρα???Κάτι μου λέει ότι πρέπει να αλλάξει ο τίτλο σε: η MIG σε χρειάζεται.
Τι τα θες τα 5 δις € Βγενόπουλε;
ο γιος του παρτα ολα???
μα τι λες τωρα???Κάτι μου λέει ότι πρέπει να αλλάξει ο τίτλο σε: η MIG σε χρειάζεται.
Τι τα θες τα 5 δις € Βγενόπουλε;
ετσι-ετσι..τριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!! και στις νικες και στις ηττες μαζι
Για την ώρα αδερφέ ας μείνουμε στις ήττες.τριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!! και στις νικες και στις ηττες μαζι
μπουχαχαχαχαχαχατελικα οπ σωφερ εχει φυγει;;;;;
και αν εχει φυγει ο σωφερ ποιος θα πληρωσει τη ντφη;;;;;
ο ξιφομαχος η ο πλαστικοβυζης;;;;;;;
ο πατερας που εχει βαλει το πουρο σημερα???τελικα οπ σωφερ εχει φυγει;;;;;
και αν εχει φυγει ο σωφερ ποιος θα πληρωσει τη ντφη;;;;;
ο ξιφομαχος η ο πλαστικοβυζης;;;;;;;
ο πατερας που εχει βαλει το πουρο σημερα???
ναι ναι και στις ηττες και στις ηττες αλλα και στις ηττες μαζι ....και να μην ξεχασω στις ηττες μαζιτριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!! και στις νικες και στις ηττες μαζι
.βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...
πωπω ρε μάγκα...γαμώ τους εφιάλτες...αφου το άντεξες μπράβο...μπρρρρρρ.....ούτε τον μητσοτάκη ναβλεπες.....ανατριχίλα....
ή δεν το ξέρει........δύσκολη λέξη και ξεχασμένη...ο βάζελος φέτο θα πάρει πρωτάθλημα τάλε......
απλά δεν το έχει πιστέψει ακόμα.....
respect!!!!!!!Λείπω 6 μήνες από την Ελλάδα ....μπαίνω και τι βλέπω .....ότι ο Παναθηναΐκός ακόμα με ......χρειάζεται .....δεν γαμιόμαστε λεω εγω .....κλείστε το το γαμημένο το θρεντ .....πόσα χρόνια θα έχει την ανάγκη μου αυτη η κολοομάδα ......σιχτιρ πια ....μήπως θέλει ο Πατέρας να πάρω μετοχές ? .....εδω δεν παίρνουν τα παιδιά του
Κλείδώστε το μπουρδελο θρεντ ....βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...
Κλειδώστε το το γαμήδι πλιζ !!!
ΑΡΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΣΩΣΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!
παλι;;;;;τΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ παρε την ΠΑΕ