Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε εδω τους πηρε παιχτη μεσα απο τα χερια η.....αλμερια και αυτοι παραμυθιαζονταν οτι εχουν ομαδαρα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
τριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!! και στις νικες και στις ηττες μαζι

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τελικα οπ σωφερ εχει φυγει;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
και αν εχει φυγει ο σωφερ ποιος θα πληρωσει τη ντφη;;;;; :think: :think: :think: :think:
ο ξιφομαχος η ο πλαστικοβυζης;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
τριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!! και στις νικες και στις ηττες μαζι
ναι ναι και στις ηττες και στις ηττες αλλα και στις ηττες μαζι ....και να μην ξεχασω στις ηττες μαζι

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λείπω 6 μήνες από την Ελλάδα ....μπαίνω και τι βλέπω .....ότι ο Παναθηναΐκός ακόμα με ......χρειάζεται .....δεν γαμιόμαστε λεω εγω .....κλείστε το το γαμημένο το θρεντ .....πόσα χρόνια θα έχει την ανάγκη μου αυτη η κολοομάδα ......σιχτιρ πια ....μήπως θέλει ο Πατέρας να πάρω μετοχές ? .....εδω δεν παίρνουν τα παιδιά του
Κλείδώστε το μπουρδελο θρεντ ....βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...
Κλειδώστε το το γαμήδι πλιζ !!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
.βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...

πωπω ρε μάγκα...γαμώ τους εφιάλτες...αφου το άντεξες μπράβο...μπρρρρρρ.....ούτε τον μητσοτάκη ναβλεπες.....ανατριχίλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...

πωπω ρε μάγκα...γαμώ τους εφιάλτες...αφου το άντεξες μπράβο...μπρρρρρρ.....ούτε τον μητσοτάκη ναβλεπες.....ανατριχίλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο βάζελος φέτο θα πάρει πρωτάθλημα τάλε......
απλά δεν το έχει πιστέψει ακόμα.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ταλε τα δικα σου μετρα πηραν??? :2funny: :2funny: :2funny:
swvrakayb9.jpg

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1

ΑΡΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΣΩΣΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λείπω 6 μήνες από την Ελλάδα ....μπαίνω και τι βλέπω .....ότι ο Παναθηναΐκός ακόμα με ......χρειάζεται .....δεν γαμιόμαστε λεω εγω .....κλείστε το το γαμημένο το θρεντ .....πόσα χρόνια θα έχει την ανάγκη μου αυτη η κολοομάδα ......σιχτιρ πια ....μήπως θέλει ο Πατέρας να πάρω μετοχές ? .....εδω δεν παίρνουν τα παιδιά του
Κλείδώστε το μπουρδελο θρεντ ....βλέπω συνέχεια στον υπνο μου τον Τζιγκερ να μου χτυπάει το κουδούνι και να μου φωνάζει ....τρεξε γρήγορα ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται !!! .....τι θέλει ο γαμημένος μες την μαυρη νύχτα ?.....όξω πούστη απ' την παράγκα!!!...
Κλειδώστε το το γαμήδι πλιζ !!!
respect!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ΑΡΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΣΩΣΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε παιδιά εντάξει ειμαστε χάλια ο τεν κάτε κανει μαλακίες αλλαγές κτλ, αλλα τι εχουν πάθει τα κοράκια και πνίγουν είτε πέναλτυ είναι άκυρα γκόλ??Ρε παιδια γαμώ την τρέλα μου γιατί τέτοια χάλια? η διοικηση λεφτά έχωσε τι άλλο να κάνει..

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ παρε την ΠΑΕ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ παρε την ΠΑΕ
παλι;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
αφου δικη του δεν ειναι;;;;;;
την ειχε δει ο γατος οτι παει παλι για κλωτσες και την εκανε μεσω ''πολυμετοχικοτητας''
και τα ροιδα πανηγυριζανε το καλοκαιρι γιατι εφυγε ο καρκινος.....
και βαζανε και χερι του χρηστιδη που τους ανοιγε τα ματια....
τα κιριζα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom