mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για πες μου τι ξερεις για τη τρουμπαΓιατί ποιος είσαι εσύ ρε καραγκιοζάκο που θα μου πεις τι να κάνω???
Γράφεις ένα σωρό μαλακίες τόσο καιρό και επειδή δεν σου απαντάει κανένας περνιέσαι για μάγκας....
Χούλιγκαν είσαι συ και όλοι οι ομοιδεάτες σου παλιο πρόβατο...
Αλλά τι περιμένεις ολυμπιακός δεν είσαι???
Έχεις έρθει ποτέ Χανιά ή γράφεις ότι μαλακία σου λένε???
Πιο πολύ νομίζω οτι σε πείραξε το παρακάτω γι αυτό το ξαναβάζω
να μάθεις και λίγα πράγματα για την ιστορική ομάδα της ΤΡΟΥΜΠΑΣ!!!!
ξερεις που ειναι εχεις παει ποτε? αν ναι πες μου μια οδο της τρουμπας και οχι μεσω νετ να ψαξειςΠάλαι ποτέ μπουρδελότοπος...
Για περισσότερα Internet...
συλογισου μονο πως ηταν ο πειραιας πριν το 72 που υπηρχε οντως τρουμπα και αν ηταν εφικτο πειραιωτισσες να δουλευαν εκει σκεψου λιγοΔεν έχω ενσωματωμένο GPS...
Μόνο την οδό του σπιτιού μου θυμάμαι.
Δεν κατάλαβα όμως την ερώτηση.Αμφισβητείς αυτό που έγραψα παραπάνω??
το θεμα δεν ειναι πουμε ποιες δουλευαν και που το ξεχναμε αυτο,το θεμα ειναι ενα συνθημα που βγηκε μονο απο γεωγραφικο χαρακτηρα αν μπορω να το πω ετσι καποιοι το παιρνουν στα σοβαρα,προφανως καποιες που δεν μεναν εκειαλλα αλλου για να μην στιγματιζονται απο την τοπικη κοινωνια?
με το δικο σας σκεπτικο στη φυλης που ειναι 2 λεπτα απο την λεωδορο ποιες δουλευαν-δουλευουν?
το θεμα δεν ειναι πουμε ποιες δουλευαν και που το ξεχναμε αυτο,το θεμα ειναι ενα συνθημα που βγηκε μονο απο γεωγραφικο χαρακτηρα αν μπορω να το πω ετσι καποιοι το παιρνουν στα σοβαρα,
τα συνθηματα ειναι για χαβαλε ετσι και αυτοι πηραν ενα κακοφημο μερος του πειραια και συνδιασαν αν παιρναμε εμεις απο την αθηνα κακοφημες περιοχες δεν θα βρισκαμε μονο μια αλλα δεκαδες που υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν.
φιλος ειπα πιο πανω τα συνθηματα ειναι για χαβαλε,δεν μπορεις να τα παρεις σοβαρα γιατι ειναι ακραιες εκδοχες που δεν ισχυουν παιχνιδι να γινεται.Εντάξει ρε παιδιά,πείτε ότι κάνω μια παραχώρηση σ΄αυτό και δέχομαι το σκεπτικό σας αν και
είναι από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει μάλλον έχω δίκιο!!!
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά εσείς μας βρίζετε και αφήνετε υπονοούμενα
επειδή η πρώτη μας φανέλα ήταν ροζ(συνήθως λέμε πάμε στα σπίτια με το κόκκινο
φανάρι όχι με το ροζ)!!!!Αν είχαμε καφέ φανέλα πως θα μας λέγατε...
Δηλαδή ποιο είναι πιο σαχλό σκεπτικό από τα δύο??
Το δικό μου,το δικό σας ή και τα δύο??
φιλος ειπα πιο πανω τα συνθηματα ειναι για χαβαλε,δεν μπορεις να τα παρεις σοβαρα γιατι ειναι ακραιες εκδοχες που δεν ισχυουν παιχνιδι να γινεται.
πουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε