gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)Άστα αυτά!
Στεναχωρήθηκες χθες αγόρι μου?
Πόνεσε πολύ στο 95'?
Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)Άστα αυτά!
Στεναχωρήθηκες χθες αγόρι μου?
Πόνεσε πολύ στο 95'?
Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)
Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!
Τους θέλω στον τελικό απεγνωσμένα!
Ο Τορες ξέρει τι λέει που θα ήθελε την Μπαρτσα στον τελικο!
20 χρόνια στις πίπες είναι!
Φοβούνται!
[youtube=425,350]4OUM4-t3Pv4[/youtube]Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....
either way την ψωλιά θα στη ρίξω παλιοκουφάλα
ελα με τον κωλο γιατι βαρεθηκαμε τις πιπες..Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....
either way την ψωλιά θα στη ρίξω παλιοκουφάλα
ερχεται ο Μέσι σήμερα καριόληδες......ελα με τον κωλο γιατι βαρεθηκαμε τις πιπες..
Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!
Τους θέλω στον τελικό απεγνωσμένα!
Ο Τορες ξέρει τι λέει που θα ήθελε την Μπαρτσα στον τελικο!
20 χρόνια στις πίπες είναι!
Φοβούνται!
[move][size=18pt] ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΤΣΗΣ....ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΤΣΗΣ [/size][/move]Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)
Ξεκίνα το κολύμπι μωρή Ρωξάννη να κάνεις δίαιτα από σήμερα.......
ερχεται ο Μέσι σήμερα καριόληδες......
μωρή λουμπίνα ξέρω ότι βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου....[move] ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!! [/move]
κοιτα ποιος θα σου σκισει την σουφρα..ερχεται ο Μέσι σήμερα καριόληδες......
Καλά...πές του να πάρει φόρα και να έρθει με τη όπισθεν...κοιτα ποιος θα σου σκισει την σουφρα..
[youtube=425,350]OL5cSfxV5Gs[/youtube]
κιασος ολε,ολε ολε..Καλά...πές του να πάρει φόρα και να έρθει με τη όπισθεν...
[move] [/move][move] ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ [/move]
Ουστ ρε ΧΑΡΤΙΝΕ...κιασος ολε,ολε ολε..