Νέα

Ο παναθηναϊκος σε χρειάζεται 24/01/08 1 το μεσημέρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο Κυριακές προκαλεί το γέλιο σε φίλο

• Χάνουν (αν και απολύτη υπερομάδα) για να φύγει ο Μουνιόθ και να έρθει ο Μ

Ψήφοι: 1 6,7%
  • Χάνουν γιατί απλά φέτος είναι μία προβληματική ομάδα.

Ψήφοι: 6 40,0%
  • Χάνουν γιατί υπάρχει πιθανή πλεκτάνη και βοηθούν την κονόμα των μπου

Ψήφοι: 2 13,3%
  • Χάνουν γιατί θέλουν να μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε. Είναι μία αστ

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Χάνουν γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι μελαγχολικοί που

Ψήφοι: 1 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Γι'αυτο τον πισοχωνει συνεχεια ο Γιαννακοπουλος.Μια τριχα απο τ'αρχιδια του ειναι ο Κοκκαλινος και την εκανε γυριστη απο το μπασκετ.Ερχονται οχι 10 αλλα πολλα πετρινα χρονια ...Το βλεπεις ετσι ?

Στο μπασκετ δεν εχει επιρροες ο Κοκκαλης. Γι'αυτο εφυγε.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια με την σειρα...στο ποδοσφαιρο μαγκας ειναι ο Κοκκαλης και τελος.Και το διχνει με πραξεις...εδιωξε τον Λεμονη και πηρε το πρωταθλημα ενω ηταν πισω στην βαθμολογια χωρις προπονητη ουσιαστικα και ενω η ομαδα επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο τις τελευταιας 12ετιας!!!Αν δεν κανω λα8ος που δεν κανω!Στο μπασκετ κουμαντο κανουν τα αδερφια Γιαννακοπουλοι οχι μονο στην Ελλαδα φιλε αλλα και στην Ευρωπη κατα διαστηματα βλεπε πως πηραμε το πρωτο ευρωπαικο ετσι?Και φυσικα οχι μονο εχω προλαβει τον πασπαλιε αλλα και τον ουιλτζερ εχω προλαβει και αν 8ελεις ειμουνα απο 5 χρονων μεσα στον ταφο του ινδου με Στεργακο κορωναιο και δεν συμαζευεται μην σου πω ποιο παλιους γιατι σιγουρα δεν θα τους ξερεις!Τον Μπενετατο εσυ τον ξερεις πχ?Τελος παντων!Με λιγα λογια και μπασκετ και ποδοσφαιρο παει πολυ για τον κοκκαλη..οπως φυσικα το ιδιο θα συμβει και με τυς Γιαννακοπουλους...Αν ασχοληθουν με την παε θα παρατησουν την καε απλα τα πραγματα!Και ο γαυρος για την καε του βρηκε ανθρωπο να δουμε εμεις ποιον θα βρουμε!Αν φυγει ο παυλος απο την καε φευγει την αλλη μερα και ο Ζελικο ανσας λεει κατι!Οποτε ενα καλο και ενα κακο μαζι!Τωρα δεν ξερω ποσα λεφτα εχει ο Βγενοπουλος αν και δεν πιστευω σε καμια περιπτωση να εχει ποιο πολλα απο το κοκκαλη...αλλα ο Γιαννακοπουλος σιγουρα εχει περισσοτερα απο Κοκκαλη και Αφοι βαρδινογιαννη...Αν ζητησει αυτα που του χρωστανε τα Νοσοκομεια θα εχει προβλημα το εθνικο συστημα υγειας αν σας λεει αυτο κατι..αυτα για αρχη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδια με την σειρα...στο ποδοσφαιρο μαγκας ειναι ο Κοκκαλης και τελος.Και το διχνει με πραξεις...εδιωξε τον Λεμονη και πηρε το πρωταθλημα ενω ηταν πισω στην βαθμολογια χωρις προπονητη ουσιαστικα και ενω η ομαδα επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο τις τελευταιας 12ετιας!!!Αν δεν κανω λα8ος που δεν κανω!Στο μπασκετ κουμαντο κανουν τα αδερφια Γιαννακοπουλοι οχι μονο στην Ελλαδα φιλε αλλα και στην Ευρωπη κατα διαστηματα βλεπε πως πηραμε το πρωτο ευρωπαικο ετσι?Και φυσικα οχι μονο εχω προλαβει τον πασπαλιε αλλα και τον ουιλτζερ εχω προλαβει και αν 8ελεις ειμουνα απο 5 χρονων μεσα στον ταφο του ινδου με Στεργακο κορωναιο και δεν συμαζευεται μην σου πω ποιο παλιους γιατι σιγουρα δεν θα τους ξερεις!Τον Μπενετατο εσυ τον ξερεις πχ?Τελος παντων!Με λιγα λογια και μπασκετ και ποδοσφαιρο παει πολυ για τον κοκκαλη..οπως φυσικα το ιδιο θα συμβει και με τυς Γιαννακοπουλους...Αν ασχοληθουν με την παε θα παρατησουν την καε απλα τα πραγματα!Και ο γαυρος για την καε του βρηκε ανθρωπο να δουμε εμεις ποιον θα βρουμε!Αν φυγει ο παυλος απο την καε φευγει την αλλη μερα και ο Ζελικο ανσας λεει κατι!Οποτε ενα καλο και ενα κακο μαζι!Τωρα δεν ξερω ποσα λεφτα εχει ο Βγενοπουλος αν και δεν πιστευω σε καμια περιπτωση να εχει ποιο πολλα απο το κοκκαλη...αλλα ο Γιαννακοπουλος σιγουρα εχει περισσοτερα απο Κοκκαλη και Αφοι βαρδινογιαννη...Αν ζητησει αυτα που του χρωστανε τα Νοσοκομεια θα εχει προβλημα το εθνικο συστημα υγειας αν σας λεει αυτο κατι..αυτα για αρχη...
τρικυμία εν κρανίω.... Το ίδιο λέω........Οταν ο Κρόκους ασχολειτο με το μπασκετ έκανε κουμάντο. Μετά ασχολήθηκε μόνο με μπαλλα. 2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.....Το ίδιο θα γίνει και με Γιαννακοπουλαίους... Αλλά ο Κρόκους όταν ήταν στο μπάσκετ γαμούσε και έδερνε και οι Γιαννακοπουλαίοι στην αρχή είχαν φάει πολλές καρπαζές......Τα έχεις ολίγον μπερδεμένα στο μυαλό σου.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ολόκληρη η συνέντευξη...

Πρόταση «βόμβα» και αλλαγή πλεύσης από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να γίνει πολυμετοχικός» δήλωσε ο Τζίγκερ, που τόνισε ότι η οικογένεια του κρατά το 50% των μετοχών και οι υπόλοιπες είναι διαθέσιμες χωρίς όρους σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει, ενώ προανήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 80 εκατ. ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» έδωσε χρονικό περιθώριο 20 ημερών, ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες του πλάνου της υλοποίησης της πρότασή τους. «Η οικογενειά μου εγγυάται την επόμενη ημέρα» υποστήριξε.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν επιδιώκει προεδρικά αξιώματα. «Θέλει προσοχή το σχήμα που θα διοικηθεί ο Παναθηναϊκός» είπε. Όσο γιατί επέλεξε να μην απαντήσει στην Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση είπε ότι δεν το έκανε για να μην διχάσει περισσότερο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με όσους του... επιτέθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, «για το καλό της ομάδας».

Η συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθε η ώρα. Το πρωτάθλημα έληξε πριν από μερικές ημέρες και το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει. Είναι θολό και όσο περνάει ο καιρός θολότερο. Οι οπαδοί μας βρίσκονται σε κομβικό σημείο διχασμού και προβληματισμού.

Ξεκινούν τα επόμενα 100 χρόνια και αυτά πρέπει να ξεκινήσουν δυνατά και ενωμένα. Σαν διοίκηση πρέπει να βάλουμε τις βάσεις. Έχουν μπει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί αποτελεί με διοικητική μέριμνα που δεν έχει επιτρέψει ο Παναθηναϊκός να μπει σε περιπέτειες. Το μέλλον είναι του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός τηρίζεται στον κόσμο. Και έχουμε ευθύνη να του δώσουμε ένα όραμα. Σε αυτό η πρόταση μου είναι. Ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να γίνει πολυμετοχικός. Πια έμπρακτα και άλλοι πλην της οικογένειας μου να συμμετέχουν. Η πρόταση θα υλοποιηθεί άμεσα. Η οικογένεια μου κρατά το 50% του ΠΑΟ και το υπόλοιπο θα ανήκει σε άλλους. Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά πλέον ο Παναθηναϊκός θα είναι ενωμένος.

Όλες οι εταρείες έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, διοικούνται απο το ΔΣ το οποίο θα εκλεγεί απο την Γενική Σενέλευση. Δεν θέλω να σκέφτομαι οτι δεν θα συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, θα υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο που θα κατατεθεί σε 20 μέρες. Είχα δεσμευθεί οτι θα μιλήσω την τελευταία μέρα για να κάνω συγκεκριμένες προτάσεις. Στόχος είναι αυτό το ποσό να πάει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια σειρά δημοσιευμάτων, ανακοινώσεων και τοποθετήσεων. Σαν διοίκηση και σαν Παναθηναϊκός έχω υποχρέωση να κάνω συγκεκριμένες προτάσεις καθώς απευθύνομαι σε πολλούς οπαδούς. Θέλω το καλό του Παναθηναϊκού, το έχω αποδείξει και καλώ όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Για μένα πάνω απ' όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Εγώ και η οικογένεια μου δεχθήκαμε επίθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν απάντησα για να μην προβληματίσω και διχάσω τον κόσμο, έχω επιλέξει μια στρατηγική που θα είναι για το καλό του Παναθηναϊκού.

Όταν κάτσω να συζητήσω με κάποιους ανθρώπους που με έχουν κατηγορήσει, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω μαζί τους καθώς θα είναι για το καλό του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια μου θα μείνει στο 50% σαν εγγυητής της επόμενης μέρας. Μόνο με μία σταθερή διοίκηση μπορεί να επιτευχθεί.

Το καλό είναι να σταματήσουν οι Παναθηναϊκοί να κυκλοφορούν με ταμπέλες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα φέτος και άκουσαν όσα άκουσαν.

Δεν υπάρχει τιμή σε μια ΠΑΕ, υπάρχει θεωρητική αξία. Σκοπός είναι να βάλουμε στην πράξη ρεαλιστικά νούμερα, τα 80 εκ. ευρώ είναι σε αυτό το πλαίσιο. Το γήπεδο είναι άλλο κεφάλαιο, έχουν εξασφαλιστεί κεφάλαια και θα παρουσιαστούν το επόμενο 20ήμερο.

Προσδοκώ οι μέτοχοι να είναι πολύ περισσότεροι απο πέντε άτομα, πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος διοίκησης και αυτό πρέπει να γίνει βάσει πλάνου που θα δημοσιοποιηθεί σε 20 μέρες. Δεν είμαι γιατρός για να κλείνω ραντεβού, οι πόρτες του Παναθηναϊκού ήταν πάντα ανοικτές, δεν κάνουμε απάντηση σε οτιδήποτε, αλλά ανοικτή πρόταση που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι πόρτες του Παναθηναϊκού ήταν πάντα ανοικτές. Αυτά περί ραντεβού δεν ισχύουν. Αυτά που λέω δεν είναι απάντηση. Είναι πρόταση και δεν απερυθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάνω από 1.200 μετόχους. Είναι ήδη μια πολυμετοχική επιχείρηση που έχερι αδρανήσει όσον αφορά το μετοχικό σχήμα που έχει. Εφόσον το επιτρέψει η νομοθεσία μπορεί να μπει και στο χρηματιστήριο.

Δεν έχει αλάξει κάτι στο μυαλό μου. Θα ήθελα να δω έναν Ερασιτέχνη πιο ισχυρό. Θα ήθελα να δω πλάνο διεύρυνσης του Ερασιτέχνη, Αν θέλεις να είσαι κοντά, πρέπει κι οι άλλοι να θέλουν να είσαι κοντά.»

πηγή...in.gr

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρώ το Βγενόπουλο έξυπνο άθρωπο και επιχειρηματία που δρα βάσει ενός πλάνου που έχει στο μυαλό του αποφεύγοντας τις σπασμοδικές κινήσεις. Η πρόταση του Τζίγκερ είναι ενδιαφέρουσα κατ'εμέ αλλά όπως είπε και η πεκ πρέπει να μελετηθεί σε βάθος πριν τοποθετηθεί. Μερικά ερωτήματα από εμένα είναι, τί θα γίνει με την ιδιοκτησία της παιανίας; θα είναι μέσα στο πακέτο; Το καθεστός της ιδιοκτησίας του νέου γηπέδου και οι επιχειρήσεις; Το 50% μπορεί να το πάρει η πεκ ή θα μοιραστεί σε όποιον ενδιαφέρεται; Με αυτή τη λογική η πεκ θα σπρώξει χρήμα σε κάτι που δεν θα μπορεί να ελένξει;;; Γιατί απλούστατα ο Τζίγκερ θα εισπράξει ζεστά 80.000.000 και αγοράζοντας ΜΙΑ μόνο μετοχή θα έχει τον έλεγχο της παε όπως και τώρα.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
τρικυμία εν κρανίω.... Το ίδιο λέω........Οταν ο Κρόκους ασχολειτο με το μπασκετ έκανε κουμάντο. Μετά ασχολήθηκε μόνο με μπαλλα. 2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.....Το ίδιο θα γίνει και με Γιαννακοπουλαίους... Αλλά ο Κρόκους όταν ήταν στο μπάσκετ γαμούσε και έδερνε και οι Γιαννακοπουλαίοι στην αρχή είχαν φάει πολλές καρπαζές......Τα έχεις ολίγον μπερδεμένα στο μυαλό σου.....

κα8ολου μπερδεμενα δεν τα εχω...μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα τα πραγματα!μιλας για καρπαζιες του κροκου προς αφοι Γιαννακοπουλου αλλα ξεχνας οτι ο παυλος τον εκανε σακο του μποξ!Ξεχνας οτι ο μεγαλος στοχος ηταν ποιος 8α παρει  πρωτος το ευρωπαικο!Ποιος το πηρε τελικα?Και πως το πηρε ο Παυλος?Ξεχασες πως του πηρε τον Γκαλη μεσα απο τα χερια του?Και εχω να σου πω αλλα 10 παραδειγματα εσυ πες μου κανα δυο για τις καρπαζιες του θειου για τον παυλο!Αρχιδια γαμουσε και εδερνε ο Σωκρατης,αλογο τον ειχε κανει ο αλλος και τα παρατησε στο τελος....Κατα ταλλα εκανε κουμαντο!!!Κατσε να δεις που 8α τα παρατησει και στο ποδοσφαιρο αν αναλαβει ο Παυλος!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Οσο υπαρχει Κοκκαλης δε θα δει ασπρη μερα ο Παναθηναικος.
Και ο ΘΕΟΣ ο ιδιος να παρει τη ΠΑΕ παλι θα το τρωτε και θα δροσιζεστε.
Τα πρωταθληματα δε τα παιρνει ο Ολυμπιακος. Ο Κοκκαλης τα παιρνει.

....μονος ο Παυλαρας τον εκανε να φυγει με την ουρα στα σκελια στο μπασκετ....δεν μπορει να τα βαλει με συμμαχια Βγενο-Βαρδηνογιαννη-Γιαννακοπουλων αν ανωσουν τις δυναμεις τους....ας αφησουν τις γραφικοτητες καποιοι γελοιοι που λενε οτι ο Κοκκαλης δεν μπορουσε να συντηρησει ποδοσφαιρο-μπασκετ...για εναν ανθρωπο με προσωπικη περιουσια 1,5 δις Ευρω(περιοδικο Forbes) αυτα τα  15-20 εκ για μπασκετ  δεν ειναι τιποτα....απλα δεν ηθελε ακομα κι οταν ο γαβρος παραιπαιε στις τελευταιες θεσεις και κινδυνευε για Α2...γιατι ο ανθρωπος ειναι επενδυτης-επιχειρηματιας και σε καμια περιπτωση τρελλαμενος οπαδος οπως οι Παυλος--Θανασης.
Αρχισε το τρεμουλο και το παραληρημα για πολλους σημερα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παιδιά...ο κρόκους δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί την ΠΕΚ...οικονομικά εννοώ....ένας εναντίον 80 δεν γίνεται....γι αυτό λυσσάει να μην την χάσει η σωφεράντζα....γιατί μετά θα αναγκαστεί να την πουλήσει και αυτός σε όμιλο γαύρων επιχειρηματιών....αυτό βέβαια θα είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.....είδωμεν..κοντός ψαλμός αλληλούια...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
παιδιά...ο κρόκους δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί την ΠΕΚ...οικονομικά εννοώ....ένας εναντίον 80 δεν γίνεται....γι αυτό λυσσάει να μην την χάσει η σωφεράντζα....γιατί μετά θα αναγκαστεί να την πουλήσει και αυτός σε όμιλο γαύρων επιχειρηματιών....

...και ξερεις κατι ? ο Κασκαντερ δεν γνωριζει απο συναισθηματισμους και τετοια...οπως πεταει ανθρωπους σαν στιμμενες λεμονοκουπες(βλ.Ιωαννιδη,Ριβαλντο,Κατανετς,Λεμονη,Σολιντ κλπ) ετσι κανει και στις επιχειρησεις του εαν δει οτι δεν εχει μελλον...κλασικα παραδειγματα ο σταθμος FLASH και ο μπασκετικος ΟΣΦΠ.....εαν προχωρησει η συμμαχια ΠΕΚ-Βαρδηνογιαννη , τον βλεπω να παρακαλαει τους Αγγελοπουλαιους να μπουν στο παιχνιδι...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
παιδιά...ο κρόκους δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί την ΠΕΚ...οικονομικά εννοώ....ένας εναντίον 80 δεν γίνεται....γι αυτό λυσσάει να μην την χάσει η σωφεράντζα....γιατί μετά θα αναγκαστεί να την πουλήσει και αυτός σε όμιλο γαύρων επιχειρηματιών....αυτό βέβαια θα είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.....είδωμεν..κοντός ψαλμός αλληλούια...

Ρε σεις, πιστευετε οτι στην Ελληνικη αγορα οπου ολα ειναι περιορισμενα,
θα βρεθει καποιος να δωσει πολλαπλασια λεφτα απο αυτα που εδωσε ο Κοκκαλης?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κα8ολου μπερδεμενα δεν τα εχω...μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα τα πραγματα!μιλας για καρπαζιες του κροκου προς αφοι Γιαννακοπουλου αλλα ξεχνας οτι ο παυλος τον εκανε σακο του μποξ!Ξεχνας οτι ο μεγαλος στοχος ηταν ποιος 8α παρει  πρωτος το ευρωπαικο!Ποιος το πηρε τελικα?Και πως το πηρε ο Παυλος?Ξεχασες πως του πηρε τον Γκαλη μεσα απο τα χερια του?Και εχω να σου πω αλλα 10 παραδειγματα εσυ πες μου κανα δυο για τις καρπαζιες του θειου για τον παυλο!Αρχιδια γαμουσε και εδερνε ο Σωκρατης,αλογο τον ειχε κανει ο αλλος και τα παρατησε στο τελος....Κατα ταλλα εκανε κουμαντο!!!Κατσε να δεις που 8α τα παρατησει και στο ποδοσφαιρο αν αναλαβει ο Παυλος!!!
Ρε μάγκα.... Πάγαινε ρώτα τον Παύλο να σε πει τι πούτσες έφαγε στην αρχή και τα ξαναματαλέμε..... Μετά έμαθε το μάθημά του και το πήρε αλλιώς...... Αρχισε τα ίδια του Κρόκους....
Ξέρεις τώρα Σπάθες και σια...

Αμα θες και τη διεύθυνσή του, οικογενειακή φίλη μένει τοίχο-τοίχο εκεί στα Β.Π. να στη δώσω πας να τον ρωτήσεις αυτοπροσώπως....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

...και ξερεις κατι ? ο Κασκαντερ δεν γνωριζει απο συναισθηματισμους και τετοια...οπως πεταει ανθρωπους σαν στιμμενες λεμονοκουπες(βλ.Ιωαννιδη,Ριβαλντο,Κατανετς,Λεμονη,Σολιντ κλπ) ετσι κανει και στις επιχειρησεις του εαν δει οτι δεν εχει μελλον...κλασικα παραδειγματα ο σταθμος FLASH και ο μπασκετικος ΟΣΦΠ.....εαν προχωρησει η συμμαχια ΠΕΚ-Βαρδηνογιαννη , τον βλεπω να παρακαλαει τους Αγγελοπουλαιους να μπουν στο παιχνιδι...
Και που νάξερες πώς ξεπέταξε την Ιντρακομ.... Με το κιλό.......στη λαική ένα πράμα........

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τώρα έχει Γκόντζο στο Sport-FM

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε σεις, πιστευετε οτι στην Ελληνικη αγορα οπου ολα ειναι περιορισμενα,
θα βρεθει καποιος να δωσει πολλαπλασια λεφτα απο αυτα που εδωσε ο Κοκκαλης?

...σου φαινεται περιορισμενη μια αγορα με πωλησεις 160.000 αθλητικων εφημεριδων ημερησιως ?
Για μενα εαν προχωρησει η συμμαχια ΠΕΚ-Βαρδηνογιαννη , οι επενδυσεις και τα budget θα εκτιναχτουν και για τους 2 αιωνιους οποτε θα ειναι και στην Ευρωπη πιο ανταγωνιστικοι....θα γινει κατι σαν το μπασκετ οπου οι 2 ειναι υπερδυναμεις  και θα ειναι κερδισμενο ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο....παντα πιστευα οτι η κριση που μαστιζει τον ΠΑΟ επηρεαζει ολο το οικοδομημα του ποδοσφαιρου....οι μονοι που δεν το καταλαβαινουν αυτο ειναι ορισμενα ζωα-γαβροι που ανεξαρτητα αν το αξιζουν θελουν να παιρνουν πρωταθλημα καθε χρονο....εμμονη βεβαια που ενθαρρυνει ο Κοκκαλινο....

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ρε μάγκα.... Πάγαινε ρώτα τον Παύλο να σε πει τι πούτσες έφαγε στην αρχή και τα ξαναματαλέμε..... Μετά έμαθε το μάθημά του και το πήρε αλλιώς...... Αρχισε τα ίδια του Κρόκους....
Ξέρεις τώρα Σπάθες και σια...

Αμα θες και τη διεύθυνσή του, οικογενειακή φίλη μένει τοίχο-τοίχο εκεί στα Β.Π. να στη δώσω πας να τον ρωτήσεις αυτοπροσώπως....

Πες με μια πουτσα που εφαγε...ακου εφαγε πουτσες πες με κανα δυο ντε?Εγω σου ειπα δυο χοντροπουτσες που του εριξε ο Παυλος αν 8ελεις σου λεω αλλες 4-5 αλλα πες μου ποια θεωρεις πουτσα και ασε τα αοριστα,συγκεκριμενα πραγματα!!!!Του εριξε πουτσα! ποια?περιμενω!

υ.γ με ποιον μενει τοιχο-τοιχο η φιλη σου?Σε πολυκατοικια μενουν οι αλλοι και λες τοιχο τοιχο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom