pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Οχι ρε ... Παρακάλαγε τον Γκαγκάτση κάθε χρόνο να του το χαρίζει.....
Η λεξη επιρροη σου λεει τιποτα?
Οχι ρε ... Παρακάλαγε τον Γκαγκάτση κάθε χρόνο να του το χαρίζει.....
Γι'αυτο τον πισοχωνει συνεχεια ο Γιαννακοπουλος.Μια τριχα απο τ'αρχιδια του ειναι ο Κοκκαλινος και την εκανε γυριστη απο το μπασκετ.Ερχονται οχι 10 αλλα πολλα πετρινα χρονια ...Το βλεπεις ετσι ?
η λέξη επιρροή χωρίς χρηματισμό ΔΕΝ μου λέει τίποταΗ λεξη επιρροη σου λεει τιποτα?
πόσο χρονώνε είσαι παλλικάρι μου....;;;;;;Στο μπασκετ δεν εχει επιρροες ο Κοκκαλης. Γι'αυτο εφυγε.
τρικυμία εν κρανίω.... Το ίδιο λέω........Οταν ο Κρόκους ασχολειτο με το μπασκετ έκανε κουμάντο. Μετά ασχολήθηκε μόνο με μπαλλα. 2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.....Το ίδιο θα γίνει και με Γιαννακοπουλαίους... Αλλά ο Κρόκους όταν ήταν στο μπάσκετ γαμούσε και έδερνε και οι Γιαννακοπουλαίοι στην αρχή είχαν φάει πολλές καρπαζές......Τα έχεις ολίγον μπερδεμένα στο μυαλό σου.....Παιδια με την σειρα...στο ποδοσφαιρο μαγκας ειναι ο Κοκκαλης και τελος.Και το διχνει με πραξεις...εδιωξε τον Λεμονη και πηρε το πρωταθλημα ενω ηταν πισω στην βαθμολογια χωρις προπονητη ουσιαστικα και ενω η ομαδα επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο τις τελευταιας 12ετιας!!!Αν δεν κανω λα8ος που δεν κανω!Στο μπασκετ κουμαντο κανουν τα αδερφια Γιαννακοπουλοι οχι μονο στην Ελλαδα φιλε αλλα και στην Ευρωπη κατα διαστηματα βλεπε πως πηραμε το πρωτο ευρωπαικο ετσι?Και φυσικα οχι μονο εχω προλαβει τον πασπαλιε αλλα και τον ουιλτζερ εχω προλαβει και αν 8ελεις ειμουνα απο 5 χρονων μεσα στον ταφο του ινδου με Στεργακο κορωναιο και δεν συμαζευεται μην σου πω ποιο παλιους γιατι σιγουρα δεν θα τους ξερεις!Τον Μπενετατο εσυ τον ξερεις πχ?Τελος παντων!Με λιγα λογια και μπασκετ και ποδοσφαιρο παει πολυ για τον κοκκαλη..οπως φυσικα το ιδιο θα συμβει και με τυς Γιαννακοπουλους...Αν ασχοληθουν με την παε θα παρατησουν την καε απλα τα πραγματα!Και ο γαυρος για την καε του βρηκε ανθρωπο να δουμε εμεις ποιον θα βρουμε!Αν φυγει ο παυλος απο την καε φευγει την αλλη μερα και ο Ζελικο ανσας λεει κατι!Οποτε ενα καλο και ενα κακο μαζι!Τωρα δεν ξερω ποσα λεφτα εχει ο Βγενοπουλος αν και δεν πιστευω σε καμια περιπτωση να εχει ποιο πολλα απο το κοκκαλη...αλλα ο Γιαννακοπουλος σιγουρα εχει περισσοτερα απο Κοκκαλη και Αφοι βαρδινογιαννη...Αν ζητησει αυτα που του χρωστανε τα Νοσοκομεια θα εχει προβλημα το εθνικο συστημα υγειας αν σας λεει αυτο κατι..αυτα για αρχη...
τρικυμία εν κρανίω.... Το ίδιο λέω
τρικυμία εν κρανίω.... Το ίδιο λέω........Οταν ο Κρόκους ασχολειτο με το μπασκετ έκανε κουμάντο. Μετά ασχολήθηκε μόνο με μπαλλα. 2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.....Το ίδιο θα γίνει και με Γιαννακοπουλαίους... Αλλά ο Κρόκους όταν ήταν στο μπάσκετ γαμούσε και έδερνε και οι Γιαννακοπουλαίοι στην αρχή είχαν φάει πολλές καρπαζές......Τα έχεις ολίγον μπερδεμένα στο μυαλό σου.....
Οσο υπαρχει Κοκκαλης δε θα δει ασπρη μερα ο Παναθηναικος.
Και ο ΘΕΟΣ ο ιδιος να παρει τη ΠΑΕ παλι θα το τρωτε και θα δροσιζεστε.
Τα πρωταθληματα δε τα παιρνει ο Ολυμπιακος. Ο Κοκκαλης τα παιρνει.
παιδιά...ο κρόκους δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί την ΠΕΚ...οικονομικά εννοώ....ένας εναντίον 80 δεν γίνεται....γι αυτό λυσσάει να μην την χάσει η σωφεράντζα....γιατί μετά θα αναγκαστεί να την πουλήσει και αυτός σε όμιλο γαύρων επιχειρηματιών....
παιδιά...ο κρόκους δεν μπορεί με τίποτα να συναγωνιστεί την ΠΕΚ...οικονομικά εννοώ....ένας εναντίον 80 δεν γίνεται....γι αυτό λυσσάει να μην την χάσει η σωφεράντζα....γιατί μετά θα αναγκαστεί να την πουλήσει και αυτός σε όμιλο γαύρων επιχειρηματιών....αυτό βέβαια θα είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.....είδωμεν..κοντός ψαλμός αλληλούια...
Ρε μάγκα.... Πάγαινε ρώτα τον Παύλο να σε πει τι πούτσες έφαγε στην αρχή και τα ξαναματαλέμε..... Μετά έμαθε το μάθημά του και το πήρε αλλιώς...... Αρχισε τα ίδια του Κρόκους....κα8ολου μπερδεμενα δεν τα εχω...μαλλον εσυ δεν τα θυμασε καλα τα πραγματα!μιλας για καρπαζιες του κροκου προς αφοι Γιαννακοπουλου αλλα ξεχνας οτι ο παυλος τον εκανε σακο του μποξ!Ξεχνας οτι ο μεγαλος στοχος ηταν ποιος 8α παρει πρωτος το ευρωπαικο!Ποιος το πηρε τελικα?Και πως το πηρε ο Παυλος?Ξεχασες πως του πηρε τον Γκαλη μεσα απο τα χερια του?Και εχω να σου πω αλλα 10 παραδειγματα εσυ πες μου κανα δυο για τις καρπαζιες του θειου για τον παυλο!Αρχιδια γαμουσε και εδερνε ο Σωκρατης,αλογο τον ειχε κανει ο αλλος και τα παρατησε στο τελος....Κατα ταλλα εκανε κουμαντο!!!Κατσε να δεις που 8α τα παρατησει και στο ποδοσφαιρο αν αναλαβει ο Παυλος!!!
Και που νάξερες πώς ξεπέταξε την Ιντρακομ.... Με το κιλό.......στη λαική ένα πράμα...........και ξερεις κατι ? ο Κασκαντερ δεν γνωριζει απο συναισθηματισμους και τετοια...οπως πεταει ανθρωπους σαν στιμμενες λεμονοκουπες(βλ.Ιωαννιδη,Ριβαλντο,Κατανετς,Λεμονη,Σολιντ κλπ) ετσι κανει και στις επιχειρησεις του εαν δει οτι δεν εχει μελλον...κλασικα παραδειγματα ο σταθμος FLASH και ο μπασκετικος ΟΣΦΠ.....εαν προχωρησει η συμμαχια ΠΕΚ-Βαρδηνογιαννη , τον βλεπω να παρακαλαει τους Αγγελοπουλαιους να μπουν στο παιχνιδι...
αυτος ειναι για σφαλιαρες...Τώρα έχει Γκόντζο στο Sport-FM
Ρε σεις, πιστευετε οτι στην Ελληνικη αγορα οπου ολα ειναι περιορισμενα,
θα βρεθει καποιος να δωσει πολλαπλασια λεφτα απο αυτα που εδωσε ο Κοκκαλης?
Ρε μάγκα.... Πάγαινε ρώτα τον Παύλο να σε πει τι πούτσες έφαγε στην αρχή και τα ξαναματαλέμε..... Μετά έμαθε το μάθημά του και το πήρε αλλιώς...... Αρχισε τα ίδια του Κρόκους....
Ξέρεις τώρα Σπάθες και σια...
Αμα θες και τη διεύθυνσή του, οικογενειακή φίλη μένει τοίχο-τοίχο εκεί στα Β.Π. να στη δώσω πας να τον ρωτήσεις αυτοπροσώπως....