1)προσωπικα χτες γαμουσα ταπογευμα μεχρι τις 8 και ετσουξε λιγο οταν η γκομενα μου ρουφηξε παραπανω ταρχιδια.
2)Δημοκρατια εχουμε οποιον θελω βριζω.
3)Απο τη στιγμη τα τσουτσεκια οργανωνονται σε στρατιες,απειλουν,σπανε και τρομοκρατουν με ενδιαφερει.
4)Υποστηριζω 3 ομαδες και οχι 1 σα ΜΑΛΑΚΑΣ με παρωπιδες.
Επισης ποτε τον ευατο μου δε το κατατασω σε ΟΜΑΔΕΣ απο μαλακες.Μιλαω παντα για ΜΕΝΑ μονο και οχι ως τσουτσεκι
συνδεσμων η φιλαθλων ομαδοποιημενων ηλιθιων.
Οι φαπες ειναι ελληνικο φαινομενο στα γηπεδα απο ΜΑΛΑΚΕΣ 25αρηδες-30αρηδες και λιγοτερο στα σχολεια.
Στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο,το φαινομενο της φαπας,α.κ.α των βαζελων διαμρτυρομενων,
δεν υπαρχει γιατι απλα οι οπαδοι ευχαριστιουνται μπαλα και θεαμα και οχι αντιποδοσφαιρα και για το πουτσο σαπακια.
5)Θες να σου πω μικροτερες και ασημαντες ομαδες που εχετε φαει ΨΩΛΙΕΣ?
Το μεγαλειο μετριεται στην Ευρωπη και μονο!
Οπου εκει εχετε παρει ταρχιδια μου και μονο.
Αυτες οι ομαδουλες οι 3 που λες,τα παικτακια που ειχαν μεσα,αν τα συγκρινεις με τα σαπακια του βαζελου
παλι ταρχιδια μου περνετε.
Μπορει να μην παιρνουν πρωταθληματα,αλλα το θεαμα και η μπαλα που περναει απο αυτες τις ομαδες
οι παικτες που υπογραφουν εκει
εδω στη σκατιλα ποτε δε θα ερχοντουσαν
Προσπαθησε να καταλαβεις οτι στον πρωταθλητισμο ο πρωτος μονο μετραει..
(Δε μιλαω για Ελληνικο Πρωταθλημα-σουπερλιγκ θεατρο.)
απο το 2 που γραφεις φενεται ποσο αμορφωτος εισαι!!χαχααχχαχα εισαι πραγματικα για κλαματα!
ειδες που καταλληγουμε να λεμε το ιδιο??? πες μου ποια απο αυτες τις ομαδες ( κ σου ειπα βαλε κ των 3 μαζι αν θελεις αλλα εσυ εκανες τη κοκοκο) εχει 497 τιτλους σαν συλλογος??
αλλα για να σε προλαβω σαν καλος κωλοτουμπας που εισαι θα μας πεις εγω ασχολουμαι μονο με ποδοσφαιρο κτλ...
ειδες που σημασια εχει ο πρωτος???
απαντα αν εχεις τ'αρχιδια γιατι τοτε η γκομενα μονο πετσακι δαγκωνε ...